A COVID-19, a betegség, mára már túlnyomórészt bebizonyosodott, hogy csak egy újabb kezelhető megfázás vagy influenza.

A COVID diagnosztizálására használt PCR-teszt nagyszámú pozitív eredményt, úgynevezett "eseteket" produkált, tünetmentesen. A PCR-teszt használata a fertőzések kimutatására csalárd volt, és a "tünetmentes" aszimptomatikus fertőzésekre utal, amelyekről köztudott, hogy nem léteznek.

A félelem és a propaganda alapján sietve új mRNS és vírusvektor (vagy DNS) génterápiás injekciókat fejlesztettek ki. Ezután ezeket a kísérleti injekciókat egy globális tömegkísérlet keretében, tájékozott beleegyezés nélkül adták be, és adják be még ma is, számos mellékhatást okozva, valamint a lakosság általános egészségi állapotát gyengítve.

A COVID injekciók mellékhatásai közé tartoznak a vérzéses lázhoz hasonló tünetek - vérzés és vérrögök. A vírusos vérzéses láz okozói közé tartoznak a Marburg-vírusok.

A Marburg-vírus okozta betegség viszonylag ritka, és először 1967-ben írták le. Felfedezése óta világszerte 383 kapcsolódó haláleset történt, ebből mindössze 14 haláleset az elmúlt 10 évben.

 

Mi a Marburg vírus? (1 perc)

Marburg-vírus megjelenése

2021. augusztus 11-én Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója bejelentette: "Múlt pénteken a guineai egészségügyi minisztérium tájékoztatta a WHO-t egy Marburg-vírusos megbetegedésről az ország délnyugati részén ... A Marburg egy teljesen más vírus, mint a COVID-19-et okozó vírus, de a válaszlépések számos eleme megegyezik.".

 

A WHO virtuális sajtótájékoztatója: Tedros Adhanom Ghebreyesus bejelentette a Marburgi vírusbetegség esetét, 2021. augusztus 11.
(2 perc)

A WHO virtuális sajtótájékoztatójának átirata, amelyről a fenti videót kivágták, ITT található (kezdési időbélyeg 00:02:36).

A Marburg nagyon különbözik a COVID -t okozó vírustól, de sok elem ugyanaz. A hasonlóság nem korlátozza a „választ”. 2018 -ban a Primerdesign kifejlesztett egy PCR tesztet a Marburg vírusra. 2021 januárjában az NIH közzétett egy dokumentumot „ A Marburgi vírus tünetmentes fertőzése ” címmel . Áprilisban a GAVI közzétett egy cikket „ A következő járvány: Marburg? '. 2021 augusztusában a WHO bejelentett egy esetet, az elsőt 2017 óta, és a Soligenix jelenleg a marburgi vírus elleni vakcina, a RiVax kipróbálására siet.

Érdemes megjegyezni, hogy a Marburg -vírusos betegség tünetei a következők lehetnek: súlyos vérzés, valamint a vér és az alvadási funkció rendellenességei. Súlyos vérzés, a vér rendellenességei és a vérrögök szintén a Covid injekciók hatásai.

RiVax fő összetevője „a Ricin Toxin genetikailag módosított változata”.  A ricin nagyon erős toxin . Belélegezve, injektálva vagy lenyelve mérgező, de a szájon át történő expozíció sokkal kevésbé mérgező. A becsült halálos orális dózis emberekben körülbelül 1 milligramm testtömeg -kilogrammonként.

 

Sürgős videóüzenet a világnak

Kieran Morrissey észrevette, hogy a Marburg környékén kialakuló minták hasonlóak a COVID -járványhoz, és sürgős üzenetet küldtek a világnak:

Sürgős üzenet az Egyetemi Kórház igazgatójától és Kieran Morrissey akadémikustól (10 perc)

Morrissey ipari kémiai végzettségű mérnök, aki az elmúlt 22 évben az írországi Dublin egyik nagy oktató kórházában dolgozott, ahol széleskörű ismereteket szerzett az ír egészségügyi rendszer működéséről.

 

Kieran Morrissey cikkei

Egy előzetes figyelmeztetés visszhangja

A marburgi vírusok a vérzéses lázat okozó víruscsaládok közé tartoznak . Mások közé tartozik az Ebola, a Lassa -láz és a sárgalázvírus. És eszünkbe jut egy figyelmeztető üzenet Harry Voxtól 2014 -ben.

Az alábbi videóban Vox, oknyomozó riporter, figyelmeztet a „ Operation lockstep ” - a tervet a világ szigorúbb felülről lefelé kormányzati ellenőrzés - és hogy azt hitte, a „járvány”, hogy ez az egész, hogy említett saját dokumentum volt Ebola.

Harry Vox: Exposing Operation Lockstep, 2014. október 21., New York (15 perc)

Nyilvános oltási információk

Bízhatunk-e abban, hogy "hivatalosan" mindent elmondtak nekünk, amit a RiVaxról vagy bármely más vakcináról tudnunk kell? Átláthatóság és nyílt tudományos vita nélkül - nem. Vegyük például az oltóanyag-összetevőket - a tájékozott beleegyezéshez elengedhetetlenül fontos információkat. A korábbi és a jelenlegi vakcinák összes összetevőjét nyilvánosságra hozták-e?

Ma már jól ismert, hogy az úgynevezett "COVID vakcinák" számos összetevőjét nem hozták nyilvánosságra, így itt nincs szükség további részletezésre. És nem a Covid injekciók az egyetlenek, amelyek vétkesek a tájékoztatás elhallgatásában.

Morrissey felfedezett egy kutatási anyagot, amely 44 olasz és francia oltóanyagtípus elemzésének eredményeit mutatta be a nem nyilvános összetevők tekintetében, többek között: MMR, tetanusz és influenza elleni vakcinák. Az alábbiakban a tanulmányuk kivonatát olvashatják:

 

"Az oltóanyagokat az általuk okozott lehetséges mellékhatások miatt vizsgálják. Az új információk szolgáltatása érdekében egy elektronmikroszkópos vizsgálati módszert alkalmaztak az oltóanyagok vizsgálatára, amelynek célja a szilárd szennyeződések jelenlétének ellenőrzése volt egy röntgenmikroszondával felszerelt környezeti pásztázó elektronmikroszkóp segítségével.

"Az új vizsgálat eredményei azt mutatják, hogy az oltóanyagok mintáiban olyan mikro- és nanoméretű, szervetlen elemekből álló részecskék vannak jelen, amelyeket nem deklaráltak az összetevők között, és amelyek indokolatlan jelenléte egyelőre megmagyarázhatatlan. E részecskés szennyezőanyagok jelentős részét már más mátrixokban is igazolták, és a szakirodalomban nem biológiailag lebomló és nem biokompatibilis anyagként jelentették.

"Az összegyűjtött bizonyítékok néhány, a megemlített és röviden tárgyalt betegségekkel összefüggő hipotézisre engednek következtetni". - Új minőség-ellenőrzési vizsgálatok az oltóanyagokon: Mikro- és nanoszennyezés, 2017. január 23.

Nem vagyunk képesek megjósolni a jövőt, de saját egészségünk érdekében bölcsen tennénk, ha megfogadnánk Kieran Morrissey figyelmeztetését, kérdéseket tennénk fel, kutatnánk és válaszokat követelnénk, mielőtt elfogadnánk bármilyen további "vakcinát" vagy injekciót azoktól, akik profitot akarnak belőlük húzni.

 

További források: