2022. augusztus 24., szerda

Az orvosok felfedezték, hogy a grafén átterjed a COVID-oltottakról az oltatlanokra, elpusztítja a vérsejteket és vérrögöket okoz.

 

Dr. Philippe van Welbergen legújabb, "beoltott" és nem beoltott emberektől vett vérmintákról készült diáin bebizonyította, hogy az embereknek beadott grafén nagyobb szálakká és struktúrákká szerveződik és növekszik, mágneses tulajdonságokat vagy elektromos töltést kap, és a szálak csíkozással rendelkező, összetettebb struktúrák jeleit mutatják.

Azt is kimutatta, hogy a grafén "szilánkjai" az "oltott" emberekből átkerülnek az oltásmentes vagy oltatlan emberekbe, elpusztítva vörösvérsejtjeiket, és vérrögöket okozva az oltatlan emberekben.

Dr. Philippe van Welbergen ("Dr. Philippe"), a Biomedical Clinics orvosi igazgatója az elsők között volt, aki a Covid-injekciók által az emberek vérében okozott károkra figyelmeztette a nyilvánosságot, amikor tavaly mikroszkóp alatt vett vérmintákról készült képeket tett közzé.

2021. július elején Dr. Philippe, egy dél-afrikai közösségi csatornán, a Loving Life TV-n nyilatkozott. Elmondta, hogy amikor a betegei krónikus fáradtságra, szédülésre, memóriazavarokra, sőt néha bénulásra és későn jelentkező erős menstruációra panaszkodtak (a 60-as éveikben járó nőknél), vérmintát vett. A vérükben szokatlan csőszerű struktúrák, néhány részecske, amelyek világítottak, és sok sérült sejt volt. Kevés egészséges sejt volt látható. Három hónappal korábban még soha nem látott ilyen képződményeket a vérben. Ma már tudjuk, hogy ezek a csőszerű struktúrák grafén.

Azóta Dr. Philippe rendszeres vendége a Loving Life TV-nek: a kísérleti Covid-injekció bevezetéséről fújja a sípot; friss híreket ad a kísérleti Covid-injekciók által a vérben idővel egyre nagyobb mértékben okozott károkról; és friss híreket ad a Covid helyzetéről az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában.

2022. február 12-én Dr. Philippe ismét visszatért a Loving Life TV-hez, hogy képeket tegyen közzé a vérmintákról készült legújabb diáiról. Az élő közvetítés hosszú volt, ezért a Loving Life TV két részre osztotta.

Az első rész a közönség kérdéseire adott válaszokat tartalmazó beszélgetés.

A második részben Dr. Philippe bemutatja a legújabb vérmintáiról készült képeket, és elmagyarázza, hogy mit mutatnak a képek. Közel 100 vérlemezt tárgyal, amelyek "beoltott" és oltásmentes betegektől származnak. Diái azt mutatják, hogy az oltásmentes betegek "a vakcinatoxinokkal fertőződtek meg az oltásból származó toxinok által".

 

 

Az alábbiakban egy rövid klip a második részből a The Timeline Post csatorna jóvoltából a Telegramon.

 

Dr. Philippe (második rész), The Blood Slides, 2022. február 12

Az alábbiakban mikroszkóppal látható tipikus egészséges vörösvértestek képe látható, a vérnek milyennek kell lennie. Nincs benne koaguláció vagy idegen tárgy.

A következő képen egy személy látható, akit beadtak a kísérleti Covid-gyógyszerrel. A vér koagulálódik, az elromlott vörösvértestek összetapadnak. A képen körülvett sejt egy egészséges vörösvértest, egyike azon keveseknek a képen, amely a grafénszálak mellett ül. Láthatja a grafénszálak méretét a vörösvértestek méretéhez viszonyítva. Az ilyen méretű rostok blokkolják a kapillárisokat. Azt is láthatja, hogy a grafénszálak üregesek és vörösvértesteket tartalmaznak.

Néhány héttel az alábbi videó elkészítése előtt Dr. Philippe mágneses vagy elektromos polaritási hatást kezdett észrevenni a grafénszálak különböző oldalain. Az alábbi képen a rosttól jobbra a sejtek koaguláltak, a bal oldalon pedig egy résnek vagy nagyjából hátrafelé „C” alakú térköz látható. Dr. Philippe azt mondja, hogy ez a „viselkedés” korábban nem volt tapasztalható, de most hirtelen szinte minden mintán látható. Ez azt jelzi, hogy „ezek a dolgok megváltoztak, megváltozott a reakciójuk a környező vérsejtekkel… és nem tudom, mi váltotta ki ezt” – mondta.

Az alábbi kép egy oltásmentes, vagy nem oltott, hároméves gyermek vérmintája. Graféndarabokat vagy „szilánkokat” mutat, amelyek „válás eredménye”, más szóval a grafén „oltott” szülőktől került át nem oltott gyermekükre.

Az alábbiakban egy nyolcéves, beoltatlan gyermek vérmintájának képe látható, akinek a vére szennyeződött és megsemmisült a környezetében lévőktől származó grafén által, akik Covid injekciót kaptak. A gyermek jobb karja és jobb felső lába alapvetően lebénult, a gyermek nem tudja felemelni a jobb karját, és a comb nem működik megfelelően.

Dr. Philippe előadása valóban felnyitja a szemet és elborzasztó – kötelező nézni, különösen azoknak, akik azt hirdetik, hogy a Covid injekciók „biztonságosak”, és ragaszkodnak az injekció beadásához. A Covid-injekciók a népirtás fegyverei, és hihetetlen, hogy az őket tervező emberek még mindig szabadon járnak.

Az előadást az alábbiakban vagy a Loving Life TV -n megtekintheti ITT .

 

Loving Life TV: Dr. Philippe (második rész), The Blood Slides, 2022. február 12. (90 perc)

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-orvosok-felfedeztek-hogy-a-grafen-atterjed-a-covid-oltottakrol-az-oltatlanokra-elpusztitja-a-versejteket-es-verrogoket-okoz

A bennfentes nem kapta meg a halálos szúrásról szóló feljegyzést. Miért?

 

A bennfentes nem kapta meg a halálos csapásról szóló feljegyzést. Miért?

Dr. Cason King virológus 32 évesen elhunyt.

Olvassa el a nekrológját - ha valakinek tudnia kellett volna, hogy a "vakcinák" veszélyesek, az ő volt.

https://theobserver.remembering.ca/obituary/cason-king-1086002720

Az Ont. állambeli Sarnia szülötte, King a Wisconsini Egyetem virológiai doktori ösztöndíjasa volt. Az influenza volt a szakterülete. Twitter beceneve "Cason, a szabadkőműves" volt.

https://twitter.com/casonthemason

Edward Hendrie

2022. július 28-ig a VAERS-ben több mellékhatás-bejelentés érkezett a COVID-19 vakcinákról, mint a VAERS adatbázis 32 éves története során a többi 70+ vakcináról együttvéve. A VAERS-ben az elmúlt 32 év során összesen 2,2 millió nemkívánatos eseményről szóló jelentésből 1,3 millió a COVID-19 oltóanyagokkal kapcsolatos nemkívánatos eseményekre vonatkozott az elmúlt 19 hónapban.

Az Expose beszámolt arról, hogy "[a]z Egyesült Királyság gyógyszerügyi szabályozó hatósága megerősítette, hogy tizenkilenc hónap alatt a Covid-19 vakcinák legalább 5,5x annyi halálesetet okoztak, mint az összes többi rendelkezésre álló vakcina együttvéve az elmúlt 21 évben".

Amikor a COVID-19 vakcinák halálozását egymás mellett mérték ugyanezen 19 hónapos időszak alatt, azt találták, hogy a COVID-19 vakcina 7 402%-kal (75x) több halálesetet okozott, mint az összes többi vakcina együttesen ebben a 19 hónapos időszakban.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-bennfentes-nem-kapta-meg-a-halalos-szurasrol-szolo-feljegyzest-miert

Helyzet Székelyföldön Baliga Csaba elemzése

Ernst Wolff: A helyzet súlyos, de nem reménytelen

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=HYjbTfHEZ3o

Liz Truss kész atomfegyverek bevetésére, ha miniszterelnök lesz

 

Liz Truss tegnap Birminghamben beszélt, és kész atomfegyverek felszabadítására, ha miniszterelnök lesz

A brit miniszterelnök reménykedik, hogy "készen áll" az atomfegyverek bevetésére
Liz Truss a konzervatívok vezetői vitáján kijelentette, hogy kész a nukleáris pusztítás bevetésére

Liz Truss "késznek" érzi magát a Trident atomfegyverek bevetésére - jelentette ki a konzervatívok vezetői posztjára pályázó jelölt a keddi birminghami (Nagy-Britannia) vitán, mondván, hogy az ilyen döntések meghozatala "a miniszterelnök fontos kötelessége".

A külügyminiszter nem fejtette ki bővebben, hogy az Egyesült Királyságot melyik ország ellen lehetne rávenni a nukleáris fegyverek bevetésére. A kampány során rengeteg sólyom retorikát hangoztatott, elsősorban Oroszországot célozva, és lelkesen támogatja az ukrán ügyet.

Truss azt is ígérte, hogy az évtized végéig a GDP 3%-ával növeli a katonai kiadásokat.

 

 

Mindkét jelölt Vlagyimir Putyin orosz elnököt okolta a brit gazdaság siralmas állapotáért, amelyet a magas infláció, a magas gázárak és az egyre megfizethetetlenebbé váló megélhetési költségek sújtanak, amelyek széles körben a London és szövetségesei által bevezetett egyoldalú korlátozások következményének tekinthetők.

Truss és Sunak is kifogásolta Putyin tervezett részvételét a G20-ak közelgő indonéziai csúcstalálkozóján, bár Sunak azt szeretné, ha teljesen kizárnák őt, Truss pedig azt mondta, hogy inkább személyesen szembesítené őt az eseményen.

A Politico szerint kedden Truss 26 ponttal vezet riválisa, a volt pénzügyminiszter, Rishi Sunak előtt. Bárki is nyer, Tömeggyilkos Haramia Boris Johnsont váltja majd a miniszterelnöki poszton.

Míg Sunak az elsők között volt, aki felmondott Népirtó Sátánfatty Johnson kabinetjében, Truss azon maroknyi magas rangú tisztviselő közé tartozott, aki a fokozódó botrányok ellenére sem volt hajlandó ezt megtenni, a lojalitásra hivatkozva.