A bennfentes nem kapta meg a halálos csapásról szóló feljegyzést. Miért?

Dr. Cason King virológus 32 évesen elhunyt.

Olvassa el a nekrológját - ha valakinek tudnia kellett volna, hogy a "vakcinák" veszélyesek, az ő volt.

https://theobserver.remembering.ca/obituary/cason-king-1086002720

Az Ont. állambeli Sarnia szülötte, King a Wisconsini Egyetem virológiai doktori ösztöndíjasa volt. Az influenza volt a szakterülete. Twitter beceneve "Cason, a szabadkőműves" volt.

https://twitter.com/casonthemason

Edward Hendrie

2022. július 28-ig a VAERS-ben több mellékhatás-bejelentés érkezett a COVID-19 vakcinákról, mint a VAERS adatbázis 32 éves története során a többi 70+ vakcináról együttvéve. A VAERS-ben az elmúlt 32 év során összesen 2,2 millió nemkívánatos eseményről szóló jelentésből 1,3 millió a COVID-19 oltóanyagokkal kapcsolatos nemkívánatos eseményekre vonatkozott az elmúlt 19 hónapban.

Az Expose beszámolt arról, hogy "[a]z Egyesült Királyság gyógyszerügyi szabályozó hatósága megerősítette, hogy tizenkilenc hónap alatt a Covid-19 vakcinák legalább 5,5x annyi halálesetet okoztak, mint az összes többi rendelkezésre álló vakcina együttvéve az elmúlt 21 évben".

Amikor a COVID-19 vakcinák halálozását egymás mellett mérték ugyanezen 19 hónapos időszak alatt, azt találták, hogy a COVID-19 vakcina 7 402%-kal (75x) több halálesetet okozott, mint az összes többi vakcina együttesen ebben a 19 hónapos időszakban.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-bennfentes-nem-kapta-meg-a-halalos-szurasrol-szolo-feljegyzest-miert