2022. július 26., kedd

Grimes és Bella Poarch a "Dolls" főszereplői - egy videó, amely alattomos programokat tol a gyerekeknek

 a valaki zenei nagyságokra gondol, óhatatlanul Grimes és Bella Poarch jut eszébe.

Egyértelműen ott vannak a nagyok között. DJ Khaled szereti azt üvölteni a dalaiban, hogy "WE THE BEST MUSIC", de téved. ŐK a legjobb zene. Minden dal, amit valaha is készítettek, nem más, mint egy időtlen remekmű, amit még generációk fognak élvezni.

Rendben, elértem a mai szarkazmus kvótámat. Az igazság az: Mindketten az ipar rabszolgái. És minden, ami velük kapcsolatos, egyenesen ebbe az irányba mutat.

Bella Poarch hatalmas sztár a gyerekek és tinédzserek körében. Híres státuszát a Tik Toknak köszönheti, a kínai közösségi média alkalmazásnak, amely mélyen befolyásolja a gyerekek egész generációjának viselkedését, miközben elképesztő mennyiségű adatot gyűjt róluk. Úgy tűnik, a Tik Tok algoritmusa nagyon szereti Bella Poarchot, hiszen ő az egyik legnézettebb személyiség a bolygón.

Grimes is nagy híresség - leginkább azért, mert a milliárdos Elon Muskkal közös gyermeke született. Azóta a világ elitjében elfoglalt kiváltságos pozícióját arra használta, hogy beágyazza magát az egész tömegmédiába és a közösségi médiába.

Bár Grimes és Bella Poarch különböző utakon váltak sztárokká, a végeredmény ugyanaz: ipari rabszolgákká váltak, akiket az elit beteges napirendjének népszerűsítésére használnak fel.

 

 

Az elmúlt években mind Grimes, mind Bella Poarch androidként szerepelt, körülvéve mindenféle Monarch programozással kapcsolatos szimbólumokkal. Ráadásul a félszemű jel csak az ő módjuk, hogy elmondják: "Az elit tulajdonában vagyok".

Mi történik, ha ezt a két önjelölt robotot egy videóba rakod? Egy MKULTRA/transzhumanista fesztivál, aminek a címe találóan Dolls.

A kislemez borítója egy androidot, Bella Poarchot ábrázol, akinek levágták a fejét ... és valószínűleg felülről tartják a hajánál fogva. Emellett a kacsintás egy ó-olyan okos félszemű jelet tesz.

 

 

A robotokat meghatározott feladatok elvégzésére programozzák. Ez a két robot pedig ezt teszi. A küldetésük: Hogy a fiatalokat megismertessék az elit agyrontó programjával.

Hogy kontextusba helyezzük a dolgokat, a Dolls ott folytatódik, ahol Bella Poarch Build a B*tch című videója abbamaradt (a róla szóló cikkemet itt olvashatod). Igen, az első videója szó szerint a Build a B*tch címet viselte, és abban Bellát valamiféle szexbabagyárban rakták össze. Aztán a babák elszabadultak és pusztítást végeztek mindannyiunkkal. Szörnyű volt. Persze az egész dolog tele volt intenzív MK szimbolikával. Az egész koncepció, hogy Bellát egy gyárban építik, közvetlen utalás a Monarch elmekontrollra, ahol a rabszolgákat szexrabszolgákká (Béta programozás) vagy gyilkosokká (Delta programozás) programozzák. Mindkettőre látunk példákat a videóban.

Ezzel együtt a videó hatalmas sikert aratott a fiatalok körében, mivel jelenleg több mint 400 millió megtekintésnél tart a YouTube-on. A Dolls a folytatás, és mindent megtettek azért, hogy a fiatal szemeket a napirendjére vonzzák. Íme egy pillantás a videóra.

Dulls (nem elírás)

Folytatás ...

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/grimes-es-bella-poarch-a-dolls-foszereploi-egy-video-amely-alattomos-programokat-tol-a-gyerekeknek

Majomhimlő...és Klaus Schwab a klíma védelmében kitakarná a Napot

Forrás: AwakenWithJP @ YouTube
https://youtu.be/W_1y4xnj_oA

Németország leszállította a beígért MARS-II MLRS-t Ukrajnának

 

Németország 3. pánik szakasza. A gáz ára az egekbe szökik. Energiaadagolás Európában.

Gazprom:

"A biztonság az első számú prioritásunk. A Gazprom elkötelezett a turbinák karbantartásának legmagasabb színvonala mellett, és semmilyen körülmények között nem fog kompromisszumot kötni a biztonsággal a menetrend érdekében. Sajnáljuk a nagyra becsült német ügyfeleinknek okozott átmeneti kellemetlenségeket, de biztosak vagyunk benne, hogy megértik, hogy ennek az érzékeny és biztonságkritikus berendezésnek a legszorgalmasabb karbantartására van szükség. Biztosak lehetnek abban, hogy továbbra is a biztonságra összpontosítunk, amikor a következő hat turbinaegységet egymás után karbantartjuk."

 

Németország, ne küldjön fegyvereket, pénzt és csapatokat Ukrajnába, hogy oroszokat öljön - ha orosz gázt akar vásárolni. Vége.

Ellenkező esetben meg fog fagyni, ahogy beköszönt a tél.

 

 

Németország leszállította a beígért MARS-II MLRS-t Ukrajnának

Július 26-án Christina Lambrecht német védelmi miniszter közölte, hogy Németország leszállította Ukrajnának a megígért Mars II típusú többszörös indítható rakétarendszereket (MLRS). Három további Panzerhaubitze 2000 önjáró löveget is átadtak Kijevnek.

Christina Lambrecht nem pontosította az ukrán fegyveres erők részére átadott MLRS-ek pontos számát, de korábban Berlin ígéretet tett arra, hogy Kijevnek átad három ágyútüzérséget.

Július 23-án Christine Lambrecht védelmi miniszter azt állította, hogy a német hadsereg kiképzi az ukrán katonákat a Mars II többszörös rakétaindító rakétarendszerekre. A kiképzés, amelyre Németországban kerül sor, már ezen a héten megkezdődhet.

A MARS az amerikai M270 MLRS német továbbfejlesztése, amely azonos felépítésű, két, hat indítócsőből álló, irányítatlan 230 mm-es rakéták kilövésére alkalmas, lánctalpas alvázra szerelt, személyzeti fülkével ellátott indítókapszulából áll. A továbbfejlesztett MARS II/MLRS-E az új GMLRS-sel együtt képes pont- és egyéni célok nagy pontosságú támadására, és tüzérségi mesterlövészfegyverként is használható.

Korábban a német védelmi minisztérium vezetője kijelentette, hogy Németország a Bundeswehr katonai erőforrásainak hiánya miatt hosszú ideig nem lesz képes fegyverekkel szponzorálni az AFU-t.

https://southfront.org/germany-delivered-promised-mars-ii-mlrs-to-ukraine/

A friss levegő egészségmegőrző tulajdonságai - Dr. Mercola

 

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

A modern kor "high-tech" kórházai a zárt, zárt, zárt, zárt helyiségekkel sokkal inkább elősegíthetik a betegségek terjedését, mint az egykori szabadtéri kórházak...
Peter Collignon, az Ausztrál Nemzeti Egyetem fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője sürgős további vizsgálatokat sürget a szabadtéri tényezővel kapcsolatban, különösen a COVID-19 és más fertőző betegségek terjedésének vonatkozásában.
Egy 1968-as tanulmány kimutatta a vidéki levegő csíraölő tulajdonságát, amelyet szabadtéri faktornak (OAF) neveztek el; az 1970-es években más kutatók megállapították, hogy az OAF nem egyetlen vegyület, hanem "erősen reaktív kémiai fajok keveréke, amelyek összetétele változó".

A szabadtéri kórtermek és a szabadtéri kúra újrafelfedezése hasznos lehet a kórházi betegek számára, míg az OAF kihasználása hasznos lehet a betegségek terjedésének csökkentésére a közösségben, beleértve az iskolákat, otthonokat, irodákat és más nagy épületeket is.
Személyes szinten fontos, hogy minél többször kihasználjuk a friss levegő helyreállító erejét az ablakok kinyitásával és a szabadban töltött idővel, különösen a természetes területeken.
A friss levegő gyógyító tulajdonságait már az ókorban is nagyra értékelték,1 amikor az idősebb Plinius (Kr. u. 23-79) azt javasolta, hogy a tuberkulózisban szenvedő emberek lélegezzék be az örökzöld erdők levegőjét, amelynek magas az ózontartalma, ami egy ismert csíraölő szer.2 .

Az újabb kori történelemben a szabadtéri levegőt a tuberkulózis és más fertőző betegségek standard kezelésének részeként tartották számon.3 Ironikus módon a modern kor "high-tech" kórházai a zárt, zárt, zárt, zárt helyiségekkel sokkal inkább elősegíthetik a betegségek terjedését, mint a hajdani szabadtéri kórházak.

Az 1960-as években a biológiai védelmi kutatásokon dolgozó tudósok a "szabadtéri levegőfaktor" vagy OAF kifejezést alkották meg, hogy leírják a kültéri levegő csíraölő komponensét, amely képes elpusztítani a kórokozókat és csökkenteni fertőzőképességüket.4 A szabadtéri levegő egészségmegőrzésre és a fertőző betegségek csökkentésére való felhasználása iránti érdeklődés azonban az 1970-es évekre csökkent, és azóta is nagyrészt figyelmen kívül maradt.

A Cureus című folyóiratban megjelent áttekintő cikkében Peter Collignon, az Ausztrál Nemzeti Egyetem fertőző betegségekkel foglalkozó szakértője sürgős további vizsgálatokat sürget a szabadtéri levegőfaktorral kapcsolatban, különösen a COVID-19 vonatkozásában, és kijelenti: "[N]em kell késedelem nélkül cselekednünk, mivel már elegendő bizonyíték van arra, hogy a közegészségügy általában véve javulna, ha nagyobb hangsúlyt fektetnénk a szabadtéri levegő fokozott használatára. "5

 

 

A szabadtéri gyógyítás története

Collignon szerint a 19. század végén és a 20. század elején "széles körben kihasználták" a szabadtéri levegő gyógyító hatását. "Először is a tuberkulózisos betegek kezelésében, akik a szanatóriumokban "szabadtéri terápián" estek át; másodszor pedig a katonai sebészek az első világháború alatt" - írta. "Ugyanezt a szabadtéri kúrát alkalmazták a speciálisan erre a célra kialakított kórházi kórtermekben a sérült katonák súlyos sebeinek fertőtlenítésére és gyógyítására. "6.

John Coakley Lettsom (1744-1815) angol orvos az első szószólói között volt annak, ami később "szabadtéri módszer" néven vált ismertté. A tuberkulózisban szenvedő gyermekeket "tengeri levegőnek és napsütésnek tette ki 1791-ben az angliai Kentben található Királyi Tengeri Fürdőkórházban" - írták kutatók 2009-ben az American Journal of Public Health című folyóiratban7 .

A friss levegő csíraölő hatását az 1918-1919-es influenzajárvány idején még jobban kiaknázták, amikor is gyakori volt, hogy a betegeket a szabadban, sátrakban vagy szabadtéri kórházakban helyezték el. A Massachusetts állambeli Bostonban (Massachusetts) az 1918 és 1919 közötti spanyolnátha járvány idején egy szabadtéri kórházban készült feljegyzések arra utalnak, hogy a betegek és a személyzet megmenekült a járvány legrosszabbjától.8 .

A friss levegő és a napfény két olyan dolog, amely a modern kórházakból kifejezetten hiányzik, de a Camp Brooks kórházban, ahol több száz beteget kezeltek az 1919-es influenzajárvány idején, bőségesen volt ilyen. A kezelésekre a szabadban került sor, hogy a napfényt és a friss levegőt maximalizálják.

A Massachusetts Állami Gárda főorvosának, William A. Brooksnak a jelentése szerint egy átlagos általános kórházban 76 influenzás betegnél három nap alatt 20 beteg halt meg, míg 17 ápoló betegedett meg. "Ezzel szemben" - írták a kutatók - "egy becslés szerint a táborban alkalmazott kezelés 40%-ról körülbelül 13%-ra csökkentette a kórházi megbetegedések halálos kimenetelét. "9.

Megjegyezték, hogy egy jövőbeli világjárvány esetén a kórházak és más épületek esetében indokolt lehet a légkezelő egységek és a hordozható szűrőegységek fejlesztése, de még jobb lenne, ha "többet lehetne elérni a természetes szellőzés magas szintjének bevezetésével, vagy akár azzal, ha a lakosságot arra ösztönöznénk, hogy minél több időt töltsön a szabadban. "10

Később, az 1950-es években egy szabadtéri kúrát javasoltak az égési sérülések tömeges kezelésére nukleáris háború esetén. "Ilyen katasztrófa körülményei között nem valószínű, hogy megfelelő számú kötszer és a használatukhoz szükséges eszközök rendelkezésre állnának" - írta Collignon. "A szabadtéri kezelést tekintették az egyetlen járható gyógymódnak. A fertőzés megfékezését tartották e megközelítés "kiemelkedő jellemzőjének". "11

 

 

A szabadtéri levegő csíraölő tényezője

Több tényező is csökkenti a fertőzésveszélyt a szabadtéri terekben. A fertőző részecskék például gyorsabban felhígulnak és szétszóródnak, míg a hőmérséklet és a páratartalom változása inaktiválhatja a vírusokat. A nap ultraibolya fénye is ismert arról, hogy inaktiválja az olyan vírusokat, mint az influenza és a koronavírusok,12 nem is beszélve arról, hogy a napfény növelte volna a betegek D-vitamin szintjét, amelynek hiánya növelheti az influenzára és más légúti fertőzésekre való fogékonyságot.13

A kültéri levegő közvetlen csíraölő tulajdonságait azonban égbekiáltóan figyelmen kívül hagyják, annak ellenére, hogy a Nature folyóiratban 1968-ban megjelent tanulmány kimutatta a vidéki levegő csíraölő tulajdonságát.14 A kísérletekből kiderült, hogy a kültéri levegő halálosabb a levegőben terjedő kórokozókra, mint a beltéri levegő, és a tudósok kifejlesztettek egy olyan technikát, amellyel mérni lehetett a kültéri levegő hatását a baktériumok, vírusok és spórák túlélésére. Collignon kifejtette:15

"A vizsgálatokat kezdetben sötétben végeztük, mivel más baktériumokhoz és vírusokhoz hasonlóan az E. coli baktériumokat a napfény gyorsan elpusztítja. A külső levegőnek kitett E. coli-minták általában gyorsan elpusztultak, de ez nem így volt a beltérben.

Néhány esetben a szabad levegőn lévő E. coli minták 30 perc alatt elvesztették életképességüket, míg a zárt levegőn lévők több órán keresztül életben maradtak. A baktériumölő hatás éjszakáról éjszakára változott, és a zárt levegő bármelyik formájában gyorsan eltűnt".

Az E. coli mellett a külső levegő a vírusok és más baktériumok, köztük a Brucella suis, a Francisella tularensis, a Staphylococcus epidermidis, egy C csoportú Streptococcus és a Serratia marcescens ellen is hatásos volt.

A levegő csíraölő komponensét OAF-nak nevezték el, de a kutatók akkor még nem tudták azonosítani, hogy pontosan miből állt össze. Az 1970-es években más kutatók megállapították, hogy az OAF nem egyetlen vegyület, hanem "erősen reaktív kémiai fajok keveréke, amelyek összetétele változó volt "16 .

2021-ben a légköri tudományok szakértői ismét felülvizsgálták az OAF-ot, és egyetértettek abban, hogy a jelek szerint nem egyetlen molekula vagy molekulaosztály felelős a jelentett nagyfokú baktériumölő hatásért.17Még arra is következtettek, hogy a hidroxilgyökök (HO), az OAF egyik összetevője, amelyről ismert, hogy elpusztítja a levegőben terjedő kórokozókat, nem felelős a megfigyelt csíraölő hatásért. Következtetésük szerint:18

"Azonosítunk más potenciális jelölteket, amelyek az ózon-alkén reakciókban keletkeznek, és ismert (és valószínűsíthető) csíraölő tulajdonságokkal rendelkeznek, de az OAF-ért felelős vegyületek továbbra is rejtélyesek maradnak".

Az OAF működésének folyamatos rejtélye lehet az egyik fő oka annak, hogy a közegészségügyben és a fertőzések elleni védekezésben továbbra is elhanyagolják, állapította meg Collignon,19 bár az a tény, hogy a friss levegő ingyenes és nem szabadalmaztatható, egy másik valószínű tényező.

 

 

A fokozott szellőztetés megőrizheti az OAF-ot beltérben?

Az OAF 1960-as években végzett kutatásai azt találták, hogy a kültéri levegő csíraölő hatása megőrizhető a beltéri szimulációkban, ha a szellőzési arány elég magas.20 Konkrétan 30-36 légcsere volt szükséges óránként az OAF megőrzéséhez.

Az 1950-es évek előtti, tuberkulózisos betegek által használt régebbi kórházi kórtermek - amelyek több nagy ablakkal és magas mennyezettel rendelkeztek - kutatása szerint óránként 40 légcserével szellőztettek - és a modernebb kórházakhoz képest alacsonyabb volt a tuberkulózisfertőzés aránya.21 A valóság az, hogy a modern kórházak szuper betegségterjesztők.

Egy 40 tanulmány gyors áttekintése és metaanalízise a nosokomiális (kórházból származó) fertőzések magas arányát állapította meg, megjegyezve: "Mivel a SARS-CoV-2 vírussal potenciálisan fertőzött betegeknek kórházakat kell felkeresniük, a nosokomiális fertőzések előfordulása várhatóan magas lesz. "22

A kutatók rákerestek a COVID-19, a SARS (súlyos akut légúti szindróma) és a MERS (közel-keleti légúti szindróma) nosokomiális fertőzéseiről szóló esetjelentésekre, és kiderült, hogy a megerősített betegek között a COVID-19 esetében 44%, a SARS esetében 36% és a MERS esetében 56% volt a nosokomiális fertőzések aránya. A COVID-19 nosocomialis megbetegedések 33%-át az egészségügyi személyzet okozta, a leggyakrabban fertőzött egészségügyi dolgozók az ápolók és az orvosok voltak.

Eközben a megfelelő szellőztetés fontosságát továbbra is nagyrészt figyelmen kívül hagyják, még akkor is, ha az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjainak tanulmánya szerint a jobb szellőztetés, például az ablakok kinyitása, jobban csökkentette a COVID-19 megbetegedéseket a georgiai iskolákban, mint a személyzet és a tanárok számára előírt maszkok23 .

"Évtizedekkel ezelőtt a kórházakat és más épülettípusokat úgy tervezték, hogy megakadályozzák a fertőzések terjedését. A magas szintű természetes szellőzés abszolút követelmény volt.

Ma már nem az. A friss levegőt ma már nem tekintik csíraölő vagy terápiás hatásúnak a kórházi betegek vagy bárki más számára. Az épületeket ma már nem úgy tervezik, hogy szabadon hozzáférjenek. Például az ablakok kisebbek, a mennyezetek alacsonyabbak, a keresztszellőztetés nehézkes, ha nem lehetetlen, és az erkélyek és verandák nem olyan gyakoriak, mint régen."

 

 

Itt az ideje, hogy újra felfedezzük a friss levegő erejét

1914-ben Dr. Robert Saunby, a Birminghami Egyetem orvosprofesszora így nyilatkozott: "Miért voltunk olyan lassúak annak felismerésében, hogy a friss levegő a legjobb tonik, a legjobb antiszeptikum? "25 Collignon úgy véli, itt az ideje, hogy újra figyelmet szenteljünk a friss levegő fontosságának - a kórházakban, iskolákban, irodákban és más épületekben - és kihasználjuk gyógyító hatását a fertőző betegségek megelőzésében és kezelésében. A következőket szorgalmazza:26

  • Vizsgálatokat az OAF hatásainak meghatározására a bevett és új kórokozókra gyakorolt hatásainak megállapítására.
  • Kutatás annak meghatározására, hogy mennyi ideig tartható meg az OAF beltérben, és hogyan lehet azt a legjobban megőrizni.
  • Az épületek tervezésének felülvizsgálata, különös tekintettel a kültéri levegő és az OAF fokozott expozíciójára a fertőzések ellenőrzésének és a betegek gyógyulásának javítása érdekében.
  • Személyes szinten fontos, hogy a lehető legtöbbször kihasználjuk a friss levegő helyreállító erejét az ablakok kinyitásával és a szabadban töltött idővel, különösen a természetes területeken. Továbbá Collignon szerint ""újra felfedezni" a szabadtéri kórtermeket és a szabadtéri kúrát" hasznos lehet a kórházi betegek számára, míg az OAF kihasználása hasznos lehet a betegségek terjedésének csökkentésében a közösségben, beleértve az iskolákat, otthonokat, irodákat és más nagy épületeket is.27
Források és hivatkozások

https://pokolafoldon.hu/egeszseg/a-fertozesek-elleni-vedekezesnek-miert-a-szabadban-tartozkodas-a-termeszetes-modja

Lelepleződött: a WHO gengszter diktátora, Dr. „Tedros, a terrorista” Adhanom Gebreyesus

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője, Dr. Tedros Adhanom Gebreyesus az Etiópiát 1991-2018 között uraló Tigray Népek Felszabadítási Frontja ("TPLF") gengsztermaffia egyik vezető kapitánya volt.

Ez idő alatt egészségügyi és külügyminiszterként is szolgált, és ezzel bebetonozta, hogy az elmúlt 30 év egyik, ha nem a legkorruptabb, legbrutálisabb és legvérengzőbb rezsimjének belső köréhez tartozik.

A WHO gengszter vezetője

Thomas Mountain, a The Nigerian Voice 2020. április 15-i számában jelent meg.

2007-től a 2018-as etiópiai békés forradalomig Dr. Tedros bűnrészes volt a TPLF által az ogadeni szomáliai nép ellen elkövetett népirtásban a régióba irányuló élelmiszer- és gyógyszerblokáddal. Részt vett a Vöröskereszt és az Orvosok Határok Nélkül kiutasításában az Ogadenből egy sor kolerajárvány idején, és a szomáliai ogadeniek gyógyszerellátásának megtagadásában való közreműködésével felügyelte, hogy megszámlálhatatlanul sok ezren haltak meg egy sor történelmi aszály, éhínség és járvány idején.

Dr. Tedros nem csak eltussolta a kolerajárványokat, hanem bűnrészes volt az érintettek orvosi blokádjában.

 

 

És ez a gengszter ma a WHO vezetője? Hogy a fenébe történhetett ez? Deja Vu Anthony Lake, a CIA és az UNICEF?

2016-ban forradalmi helyzet alakult ki Etiópiában, a TPLF maffia napjai egyértelműen meg voltak számlálva. Dr. Tedros olvasta az írást a falon, és "elérhetővé" tette magát, hogy az ENSZ-ben a Pax Americana érdekeit szolgálja. Mivel az USA a WHO fő támogatója, a CIA általi átvilágítása a WHO vezetőjének elengedhetetlen volt. Mivel a népirtás felügyelete révén bizonyította alkalmasságát a munkára, kiválóan alkalmasnak bizonyult, és a Trump-rezsim első napjaiban, 2017-ben a süllyedő addisz-abebai hajóról Svájcba és az ENSZ zsíros fizetéseibe költözött.

Ma egy 100 éves globális influenzajárvány tombolásával találja magát a forró székben. Majdnem három évig hallgatott arról, hogy a WHO-nál szinte egyáltalán nem készültek fel arra, amire számos testület figyelmeztetett, hogy elkerülhetetlen, egy rendkívül fertőző és halálos vírus gyorsan terjed a világon. Hol voltak a védőfelszerelések készletei, amelyeket a közegészségügyi szakemberek többször is kértek? Hol voltak az orvosi felszerelések készletei? Hol voltak a tesztkészletek, amelyekről a nagyra becsült orvosok sürgősen beszéltek?

Hol volt Dr. Tedros? Sajtókonferenciákat tartott az ügy sürgősségének kifejezésére? A szakmai kollégái által megjósolt lehetséges katasztrófa miatt kiáltott fel?

Dr. Tedros hiányzott a cselekvésből, hogy egyszerűen fogalmazzak, a hallgatása süket fülekre talált, csakúgy, mint a hallgatása, amikor az egykor marxista leninista Hoxha-ista TPLF maffia "elvtársai" Etiópiában blokkolták az orvostudományt egy kolerajárvány idején.

A felkészületlenség válságkezeléshez vezet, és Dr. Adhanom "elismeri, hogy hibákat követett el" a vezetés eme kudarca miatt a globális válsággal szemben. De akkor mit is várhatnánk valakitől, aki az ogadeni tömeggyilkosságokban való bűnrészességgel tette magát bűnrészessé?

 

 

Miért támogatják a britek a TPLF-et?

"A rekord egyértelmű" - tweetelte Mountain a múlt héten - "hallgassa meg ezt az interjút, ahol leírtam, hogy a TPLF terroristák majdnem sikeres puccsát eritreai harcosok akadályozták meg. Az ezt állítólag leleplező etióp "szakértők" nem vették a fáradságot, hogy megnézzék a BroMakonnen show-t? Vagy hallgatták az Eritrea Hangját?"

Hegyi tweetjében a Menelik Televízió 2-nek adott interjút linkelte az Afrika szarván kialakult politikai válságról és az USA stratégiai baklövéséről. Az interjú során Mountain azt mondta:

[időbélyeg 49:15] "Úgy gondolom, hogy az egyik kulcsszereplő ebben az egészben, én 'Tedros, a terrorista' néven emlegetem, Tedros Adhanom Gebreyesus, a WHO vezetője. Ő az utolsó nagy játékos a TPLF-ből. Egészségügyi miniszter volt. Külügyminiszter volt. Nagyon közel állt Meles Zenawihoz [a TPLF vezetője], és most ő a WHO - az Egészségügyi Világszervezet - vezetője.

 

"Most az Egészségügyi Világszervezet fő támogatója az Egyesült Államok. Más szóval, a CIA választja ki, hogy ki legyen a WHO vezetője, és ők választották 'Tedros a terroristát'. Miért? Mert aktív szerepet játszott az ogadeni népirtásban.

"Nos, Ogadenben 2007 végétől egészen Abiy [Abiy Ahmed Ali etióp miniszterelnök] 2018-as hatalomra kerüléséig teljes élelmiszer- és egészségügyi segélyblokád volt. A területet, azt a régiót körülzárták, és nem engedtek be élelmiszert és gyógyszert az országba. És mindezt egy olyan aszály- és éhínségsorozat alatt, amelyre nem volt példa az Ogaden történetében. Az emberek éheztek, és nem csak az élelmiszer- és orvosi segélyeket zárták le, hanem valójában halálosztagokat küldtek oda a felkelés elleni harcban, és még rosszabbá tették az életet."

Menelik Televízió 2: Fókuszban Afrika, A politikai válság Afrika szarván és az USA stratégiai baklövése, 2021. december 21. (96 perc)

https://pokolafoldon.hu/blog/leleplezodott-a-who-gengszter-diktatora-dr-tedros-a-terrorista-adhanom-gebreyesus

"Yankee go home!" Oroszország, Irán és Törökország egyetért abban, hogy az amerikai csapatoknak távozniuk kell Szíriából

 

Recep Tayyip Erdogan török elnök, Vlagyimir Putyin orosz elnök és Ebrahim Raisi iráni elnök tegnap Teheránban megbeszélést folytatott a szíriai békét célzó 7. asztanai csúcstalálkozón, hangsúlyozva, hogy tiszteletben kell tartani Szíria nemzeti szuverenitását és területi integritását.

A csúcstalálkozók 2017 januárjától kezdődtek, és az első alkalommal megrendezett kazah fővárosról kapták a nevüket. A vezetői trió úgy döntött, hogy a következő találkozót még az év vége előtt Moszkvában tartják.

Faisal Mekdad szíriai külügyminiszter kedden késő este érkezett Teheránba, hogy az elnökök találkozóját követően tájékoztassák a legújabb döntésekről.

A közös következtetések:

A trió számos fontos kérdést vitatott meg a patthelyzetbe jutott szíriai helyzettel kapcsolatban. A globális média 2019 óta nem tudósít Szíriáról, amikor a csataterek elhallgattak, de politikai megoldás nem született.

Az egyik pont, amelyben Törökország, Oroszország és Irán egyetértett, hogy az amerikai megszálló csapatoknak el kell hagyniuk Szíriát, és hogy egységesen ellenzik a Biden-kormány szíriai politikáját, amely magában foglalja a szíriai népet elnyomó amerikai szankciók feloldásának szükségességét.

"Vannak bizonyos nézeteltéréseink azzal kapcsolatban, ami az Eufrátesz keleti partján történik. De közös álláspontunk, hogy az amerikai csapatoknak el kell hagyniuk ezt a területet" - mondta Putyin, miközben hozzátette: "Abba kell hagyniuk a szíriai állam, a szíriai nép kirablását, az onnan származó olaj illegális exportját".

A trió megerősítette, hogy a szíriai konfliktusra "nincs katonai megoldás", és egyetértettek abban, hogy meg kell szüntetni a terrorizmust, és elleneznek minden olyan kísérletet, amely az ország megosztására irányul.

A három vezető továbbá közösen elítélte Izraelnek a szíriai polgári célpontok elleni folyamatos támadásait, és egyetértettek abban, hogy a szíriai válságot csak békés úton és maguk a szíriaiak tudják megoldani.

Raisi kijelentette: "A nemzetközi közösséget terheli a felelősség a lakóhelyüket elhagyni kényszerült emberek és a szíriai menekültek válságának megoldásáért, és mi támogatni fogunk minden erre irányuló kezdeményezést".

 

 

A török álláspont

Erdogan legalább két hónapja fenyegetőzik azzal, hogy egy negyedik katonai inváziót hajt végre Észak-Szíriában. Elemzők úgy vélték, hogy a csúcstalálkozót Irán és Oroszország arra fogja felhasználni, hogy meggyőzze Törökországot egy újabb támadásról az Egyesült Államok által támogatott SDF ellen az északkeleti kurd régióban, ami destabilizáló esemény lenne a régió számára. Úgy tűnik, Törökországnak sikerült biztosítékot kapnia Irántól és Oroszországtól arra vonatkozóan, hogy az SDF nem jelent majd határ menti terrorfenyegetést Törökország számára.

Az Egyesült Államok, Oroszország és Irán osztotta azt a nézetet, hogy Törökországnak nem kellene újabb katonai támadást indítania Észak-Szíriában.

Törökország és az USA NATO-tagok és szövetségesek voltak. Az USA azonban úgy döntött, hogy az SDF-hez csatlakozik, amely egy szeparatista csoport Szíriában, amelyet kurdok vezetnek, akik szocialista politikai ideológiát követnek, amely a PKK kommunista keretein alapul, egy nemzetközileg betiltott terrorista csoport, amely három évtized alatt több ezer embert ölt meg Törökországban.

A trió egyetértett abban, hogy a terrorizmust mindenhol fel kell számolni, és nem létezhetnek "jó terroristák", akiket az Egyesült Államok használ, míg másokat "rossz terroristáknak" tartanak, mint például az ISIS és az al-Kaida.

Obama amerikai elnök 2011-ben kezdte meg az USA-NATO támadást Szíria ellen a "rendszerváltás" érdekében. Nem járt sikerrel. Az USA felhasználta a közel-keleti Muzulmán Testvériséget, valamint a globális Al-Kaida-ágakat, amelyeket a dél-törökországi bázisukról szállítottak Észak-Szíriába, ahol a CIA terrorista központot működtetett, amelyet végül 2017-ben Trump elnök bezárt.

Erdogan a Muzulmán Testvériség híve, AKP pártja pedig az Egyiptomban, Oroszországban, Szíriában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben betiltott nemzetközi terrorista csoporttal szövetkezik.

 

 

Az USA álláspontja

A Biden-kormányzat hivatalba lépése óta nem változtatott az USA szíriai politikáján. Az USA nem vesz részt semmilyen szíriai béketárgyaláson. Obama kezdte el a pusztítást Szíriában, de Biden nem kínál semmilyen megoldást. Az amerikai szankciók megakadályozták, hogy bármilyen újjáépítés megkezdődjön, a szíriai nép pedig hiperinflációval küzd, amelynek vége nem látszik.

Oroszország, Törökország és Irán egyetértett azzal, hogy az amerikai-EU szankciókat fel kell oldani, és úgy jellemezték azokat, hogy "ellentétesek a nemzetközi joggal, a nemzetközi humanitárius joggal és az ENSZ Alapokmányával, beleértve többek között az egyes régiókra vonatkozó mentességek révén hozott diszkriminatív intézkedéseket, amelyek az ország széteséséhez vezethetnek a szeparatista agendák támogatásával".

Trump elrendelte az amerikai csapatok kivonását Szíriából, de a Pentagon ragaszkodott ahhoz, hogy maradjanak az SDF támogatására, akik ellopják az olajat a fő szíriai olajmezőről, és eladják az olajat, hogy támogassák szocialista kormányukat. Ez az olaj Szíria tulajdona, és mivel nem férnek hozzá az olajhoz, a szíriai nép mindössze napi két óra áramból él.

Damaszkusz az amerikai csapatokat Szíriában katonai megszálló erőként tartja számon, amely destabilizálja az országot, és ellentétes az ENSZ alapokmányával és a nemzetközi joggal.

 

 

Amerikai támadások terroristák ellen Idlíbben

Idlíb az utolsó megmaradt, terroristák által ellenőrzött terület Szíriában. A Hayat Tahrir al-Sham radikális iszlám terrorista csoport mintegy hárommillió embert tart túszként fogva. Törökország védi a terroristákat, és megakadályozza, hogy az orosz és a szíriai hadsereg megtámadja Idlíbet, míg az ENSZ és más humanitárius csoportok ellátják a terroristákat, családjaikat és a civileket. Az USA is nagyon hangos volt, és megvádolta a szíriai és orosz hadsereget, amiért a terroristákat támadják Idlibben.

A kettős arcú amerikai politika Idlibben, az USA folytatta az ISIS vezetőinek megölését Idlibben, beleértve az ISIS kalifa Baghdadi első, Trump által elrendelt merényletét. Azóta további öt ISIS-vezetőt ölt meg az USA Idlibben. Az USA tudja, hogy az Idlibben irányító terroristák az ISIS szövetségesei, és mégis az az amerikai politikájuk, hogy megvédik Idlibet attól, hogy megtisztítsák a terroristáktól.

2015-ben Oroszországot felkérték, hogy lépjen be Szíriába, mivel az al-Kaidához tartozó Dzsibhat al-Nuszra azzal fenyegetett, hogy létrehozza az Iszlám Államot Szíriában. Putyin a csúcstalálkozón felidézte: "Ott törtük meg a nemzetközi terrorizmus gerincét".

Gabonaválságról szóló vita

Putyin és Erdogan megvitatta az Oroszországból és Ukrajnából a világpiacokra érkező gabonaellátást. Putyin megköszönte Erdogan erőfeszítéseit, hogy "közvetítői szerepet vállalt azzal, hogy Törökországnak platformot biztosított az élelmezési kérdések és a Fekete-tengeren átmenő gabonaexport megtárgyalásához". Putyin felszólította az Egyesült Államokat, hogy a globális élelmiszerpiaci helyzet javítása érdekében oldja fel az Oroszországból származó gabonaexportra vonatkozó korlátozásokat.

Erdogan vezette az erőfeszítéseket annak érdekében, hogy közvetítsen egy olyan megállapodást, amely lehetővé tenné, hogy az Oroszország által blokád alá vont gabona több ezer tonnája elhagyhassa Ukrajna kikötőit. Törökország az 1936-os Montreux-i egyezmény értelmében felelős a Fekete-tengerre belépő tengeri forgalomért, és azt javasolja, hogy Oroszország engedélyezze az ukrán gabonahajóknak, hogy kijelölt útvonalakon hagyják el Odesát.

Steven Sahiounie kétszeres díjnyertes újságíró.

https://pokolafoldon.hu/politika/yankee-go-home-oroszorszag-iran-es-torokorszag-egyetert-abban-hogy-az-amerikai-csapatoknak-tavozniuk-kell-sziriabol

A Gazprom váratlanul leállítja az Északi Áramlat újabb turbináját, felére csökkentve az áramlást; az európai gázárak az egekbe szöknek

 

Az európaiak és különösen a németek megkönnyebbülten lélegeztek fel múlt csütörtökön, amikor a félelmek közepette, hogy Moszkva nem indítja újra az áramlást az Északi Áramlat-1 gázvezetéken a 10 napos karbantartási időszak után, Putyin visszakapcsolta a gázt, de csak a karbantartás előtti csúcsszint alá, a maximális kapacitás 40%-ára.

Sajnos Európa visszafogott ünneplése nem volt tartós, és sokan azt feltételezték, hogy Oroszország csak a megfelelő alkalomra várt, hogy szó szerint és átvitt értelemben is csavarjon Németországon, és pontosan ez történt néhány perccel ezelőtt, amikor nem sokkal azután, hogy a Siemens végre leszállította a hetek óta Kanadában rekedt, vitatott Északi Áramlat turbina szállítási dokumentumait, a Gazprom váratlanul bejelentette, hogy július 27-től még egy Északi Áramlat turbinát leállít a portovai kompresszorállomáson, "figyelembe véve a motor műszaki feltételeit" - áll az orosz vállalat közleményében.

Ez azt jelenti, hogy - ahogyan azt a múlt hét nagy részében suttogták - a Portovaja gázáramlása július 27-én, moszkvai idő szerint reggel 7 órától napi 33 millió köbméterre csökken, ami azt jelenti, hogy az NS1-en az áramlás a felére, a kapacitás 40 százalékáról mindössze 20 százalékra csökken.

NÉMET HÁLÓZATI SZABÁLYOZÓ VEZETŐJE: A NORD STREAM 1 GÁZKIJELÖLÉSEK A FELÉRE CSÖKKENNEK KEDDRE VONATKOZÓAN

A Bloomberg energiaügyi szakértője, Javier Blas szerint "mivel az Északi Áramlat 1 július 27-től a kapacitás mindössze 20%-án áramlik, Németországnak NEM lesz elég földgáza az egész télre **hacsak nem hajtanak végre nagy keresletcsökkentést**. Berlinnek a gáz 3. szakaszát kell majd aktiválnia".

 

 

Ha Putyin nem gondolja meg magát, Németországnak nem csak egy fagyos tél, hanem egy keserves recesszió elé néz.
Mondanom sem kell, hogy Németország nem örült a legutóbbi emlékeztetőnek, aki minden kártyát a kezében tart Európában:

Vanessa Dezem, a Bloomberg munkatársa hozzáteszi, hogy bár pozitívum, hogy Németország gázkészletei ismét emelkedtek - legalábbis a Gazprom mai híre felé haladva -, az ország még mindig messze van attól, hogy a téli időszakot kényelmesen átvészelje. Klaus Müller, a BNetzA néven ismert ügynökség vezetője szerint a szintek ismét "megfelelő pályán" vannak. De ha az Északi Áramlat gázvezetéken keresztül érkező orosz gázáramlás továbbra is alacsony marad, Németország nem lesz képes novemberben 95 százalékra feltölteni a tározókat, ahogyan azt a kormány megcélozta - áll az ügynökség közleményében.

A szükséges puffer nélkül Németország energiabiztonsága továbbra is veszélyben van, az árak pedig továbbra is ingadoznak, és az európai (TTF) földgázárak a térdre adott válaszlépésként 10%-kal megugrottak, és valószínűleg tovább emelkednek...

... mivel Putyin épp most biztosította, hogy - minden más tényezőt figyelembe véve - Németország recessziója elkerülhetetlen, és mivel a nyersanyagárak tovább emelkednek, az EKB tehetetlen: nem csökkentheti a kamatokat anélkül, hogy az infláció még magasabbra emelkedne, de nem is emelheti tovább a kamatokat, miközben Európa recesszióban van. Az euró, amely a múlt hét végén a legrosszabb eset elkerülésére vonatkozó naiv optimizmus miatt ugrott meg, most visszaesett.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-gazprom-varatlanul-leallitja-az-eszaki-aramlat-ujabb-turbinajat-felere-csokkentve-az-aramlast-az-europai-gazarak-az-egekbe-szoknek