2022. július 26., kedd

Grimes és Bella Poarch a "Dolls" főszereplői - egy videó, amely alattomos programokat tol a gyerekeknek

 a valaki zenei nagyságokra gondol, óhatatlanul Grimes és Bella Poarch jut eszébe.

Egyértelműen ott vannak a nagyok között. DJ Khaled szereti azt üvölteni a dalaiban, hogy "WE THE BEST MUSIC", de téved. ŐK a legjobb zene. Minden dal, amit valaha is készítettek, nem más, mint egy időtlen remekmű, amit még generációk fognak élvezni.

Rendben, elértem a mai szarkazmus kvótámat. Az igazság az: Mindketten az ipar rabszolgái. És minden, ami velük kapcsolatos, egyenesen ebbe az irányba mutat.

Bella Poarch hatalmas sztár a gyerekek és tinédzserek körében. Híres státuszát a Tik Toknak köszönheti, a kínai közösségi média alkalmazásnak, amely mélyen befolyásolja a gyerekek egész generációjának viselkedését, miközben elképesztő mennyiségű adatot gyűjt róluk. Úgy tűnik, a Tik Tok algoritmusa nagyon szereti Bella Poarchot, hiszen ő az egyik legnézettebb személyiség a bolygón.

Grimes is nagy híresség - leginkább azért, mert a milliárdos Elon Muskkal közös gyermeke született. Azóta a világ elitjében elfoglalt kiváltságos pozícióját arra használta, hogy beágyazza magát az egész tömegmédiába és a közösségi médiába.

Bár Grimes és Bella Poarch különböző utakon váltak sztárokká, a végeredmény ugyanaz: ipari rabszolgákká váltak, akiket az elit beteges napirendjének népszerűsítésére használnak fel.

 

 

Az elmúlt években mind Grimes, mind Bella Poarch androidként szerepelt, körülvéve mindenféle Monarch programozással kapcsolatos szimbólumokkal. Ráadásul a félszemű jel csak az ő módjuk, hogy elmondják: "Az elit tulajdonában vagyok".

Mi történik, ha ezt a két önjelölt robotot egy videóba rakod? Egy MKULTRA/transzhumanista fesztivál, aminek a címe találóan Dolls.

A kislemez borítója egy androidot, Bella Poarchot ábrázol, akinek levágták a fejét ... és valószínűleg felülről tartják a hajánál fogva. Emellett a kacsintás egy ó-olyan okos félszemű jelet tesz.

 

 

A robotokat meghatározott feladatok elvégzésére programozzák. Ez a két robot pedig ezt teszi. A küldetésük: Hogy a fiatalokat megismertessék az elit agyrontó programjával.

Hogy kontextusba helyezzük a dolgokat, a Dolls ott folytatódik, ahol Bella Poarch Build a B*tch című videója abbamaradt (a róla szóló cikkemet itt olvashatod). Igen, az első videója szó szerint a Build a B*tch címet viselte, és abban Bellát valamiféle szexbabagyárban rakták össze. Aztán a babák elszabadultak és pusztítást végeztek mindannyiunkkal. Szörnyű volt. Persze az egész dolog tele volt intenzív MK szimbolikával. Az egész koncepció, hogy Bellát egy gyárban építik, közvetlen utalás a Monarch elmekontrollra, ahol a rabszolgákat szexrabszolgákká (Béta programozás) vagy gyilkosokká (Delta programozás) programozzák. Mindkettőre látunk példákat a videóban.

Ezzel együtt a videó hatalmas sikert aratott a fiatalok körében, mivel jelenleg több mint 400 millió megtekintésnél tart a YouTube-on. A Dolls a folytatás, és mindent megtettek azért, hogy a fiatal szemeket a napirendjére vonzzák. Íme egy pillantás a videóra.

Dulls (nem elírás)

Folytatás ...

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/grimes-es-bella-poarch-a-dolls-foszereploi-egy-video-amely-alattomos-programokat-tol-a-gyerekeknek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése