2022. január 3., hétfő

Antikrisztuskövető Tömeggyilkos Justin Trudeau: egy kis csoport erőlteti ránk magát. Ők azok a szélsőségesek, akik ellenállnak a Fenevad bélyegének. Ők a tudományellenesek és nem ritkán nőgyűlölők és rasszisták is

A kezdetektől fogva bizonyítékot szolgáltattam arra, hogy a COVID egy átverés. Most már a hivatalos szervek is gyakorlatilag elismerik ezt.

 

December 29-én a CDC vezetője, Rochelle Walensky a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a PCR-teszt a fertőzés után jóval, a fertőzés vége után is pozitívnak (azaz a személy "fertőzöttnek") tekinthető.

Itt van Walensky idézete:

"...az emberek akár 12 héttel a fertőzés után is PCR-pozitívak maradhatnak, még jóval azután is, hogy fertőzők és fertőzőképesek."

Ez azt jelenti, hogy az elmúlt két évben több millió HAMIS pozitív teszteredményt regisztráltak VALÓSnak.

Ha nem tudod követni ennek a következményeit, nem tudok segíteni neked.

Emlékezzünk a régi Zen Koanra: Milyen hangot ad az egyik kéz tapsolása?

 

 

Az új változat: Milyen hangot ad a Fehér Ház sajtótestülete Walensky beismerése után?

És a válasz a következő: Semmi. Nulla. Csend. És nem döbbent csend. Nem. Tanácstalan csend. Kiárusított csend.

Semmi kiabálás. Semmi felháborodás. Semmi kérdés.

"Kedves Smith úr, mi itt a Járványügyi Központban arról szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2020 tavaszán elvégzett pozitív PCR COVID tesztje félrevezető volt. Nem volt bizonyíték arra, hogy ez azt jelentette, hogy Ön fertőzött. Ezért az ön elkülönítése, a kórházi kezelése, amelynek során a vállalkozása bezárt és csődbe ment, a felesége elhagyta otthonát, hogy a gyerekekkel az anyjánál lakjon, az üzlettársa öngyilkosságot követett el - mindez szükségtelen volt. Köszönöm a megértését."

Természetesen a Fauci-t vakon követők, akik követik a világtalant, azt fogják mondani: "De... de... a CDC nem követhetett el ekkora hibát... kell lennie valami magyarázatnak...".

És igen, van magyarázat. A CDC és más közegészségügyi tisztviselők mindvégig tudták, hogy átverést folytatnak. Bűncselekményt követnek el. Egy nürnbergi típusú bűncselekményt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-atveres-szetesik-vege

Az Egészségügyi Világszervezet aggódik, hogy a Covid-19 vakcina emlékeztetők csak meghosszabbítják a járványt

 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tanácsadó csoportja megosztotta aggodalmait, miszerint a covid-19 oltóanyag-erősítők "széles körű alkalmazása" azzal a kockázattal jár, hogy súlyosbítja az oltóanyaghoz való hozzáférés problémáit, hogy az aluloltott országokból átirányítja az ellátást a már magas oltottsági rátával rendelkező országokba.

Azonban nem csak a WHO tanácsadói aggódnak egyre jobban amiatt, hogy a booster program kicsúszik a kezükből, Izrael is készül a legújabb adagok kiosztására, ami több kárt okozhat, mint hasznot, mondta Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO igazgatója.

Mivel az oltóanyagkészletek 20 százaléka az emlékeztetőkre megy, ezek az "általános emlékeztető programok" valószínűleg inkább meghosszabbítják a világjárványt, mintsem megszüntetnék, mivel az oltóanyagkészletek magas immunitással rendelkező országokba történő átirányítása lehetővé teszi, hogy a vírus világszerte elterjedjen és mutálódjon.

 

A WHO szerint a globális hozzáférés segíthet az egészségügyi hatások és a terjedés minimalizálásában, csökkentve a mutálódó változatok kockázatát a szegényebb országokban, ami meghosszabbíthatja a világjárványt.

A WHO szerint továbbá a vakcinák emlékeztető adagjaival kapcsolatos politikai döntéseknek az egyéni és közegészségügyi előnyökre vonatkozó bizonyítékokon kell alapulniuk, valamint a vakcinákhoz való hozzáférés globális egyenlőségének biztosítására vonatkozó kötelezettségeken.

Nemzetgyilkos Sátánfatty Tedros Adhanom Ghebreyesus igazgató hozzátette, hogy egyetlen ország sem tudja "felturbózni" magát a világjárványból. Az egészségügyi szervezet azt tűzte ki célul, hogy 2021 végére a tagállamok lakosságának legalább 40 százaléka be legyen oltva. Bár a becslések szerint 2022 közepére a tagállamoknak csak a fele éri el a 40 százalékot.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-who-aggodik-hogy-a-covid-19-vakcina-emlekeztetok-csak-meghosszabbitjak-a-jarvanyt

A.Fauci, Népirtó, Wuhan biológiai fegyver támogatója, Faucizmus, Új Mengele

Antikrisztuskövető Szörnyeteg Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatója etikátlan tudományos tevékenységet folytatott, állatokkal való szükségtelen rossz bánásmóddal, embereken végzett kegyetlen kísérletekkel, az AIDS-csalással való népirtással vádolták meg.
Ő finanszírozta azt a kínai Wuhan laboratóriumot, ahonnan a híres vírus származik, és e-mailek kerültek elő, amelyek bizonyítják, hogy az egészet megtervezték. Munkája arra irányult, hogy javítsa a vírusok azon képességét, hogy hatással legyenek az emberekre, és így biológiai fegyverként használhassa őket, ”plandémiát” hozva létre.
Hazudott a polgároknak, és arra használta fel a dollármilliárdok feletti ellenőrzését, hogy manipulálja a tudományos kutatást saját és gyógyszeripari partnerei érdekeinek előmozdítása érdekében, egy káros kísérleti vakcinával, a polgárok értékeinek, egészségének és szabadságának kárára. Nem csak ez, hanem egy új covid vallást is létrehozott, a faucizmust.
Nemzetgyilkos Dr. Fauci válasza a COVID-19-re a demokrácia lerombolása és egy zsarnoki orvosi technokrácia hatalmának növelése volt.

Dr. Robert Malone: A gyermekek védőoltásának komoly kockázata. Ne tegye!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Robert Malone, az mRNS vakcinatechnológia megalkotója figyelmezteti a szülőket a gyermekeik beoltásának kockázatára, mivel súlyosan károsíthatják a szervezet alapvető szerveit, ráadásul a vakcinák kísérleti jellegűek, közép/hosszú távú hatásuk nem ismert, és a gyermekek nem jelentenek fertőzésveszélyt a családjuk számára.

Híres emberek szenvednek káros hatásoktól és halnak meg a vakcinák után. VII. rész

Folytatódnak az oltások okozta sérülések és káros mellékhatások különböző hírességeknél, például Yarno Van Hercknél, Suzanna Newellnél, Meghan Rothnál, Sergio Agüerónál, Roy Butlernél és másoknál.

Robert Kennedy Jr.: Anthony Fauci, az új Joseph Mengele

Robert Kennedy Jr. elítéli a Szörnyeteg Antikrisztuskövető A. Fauci által a gyógyszeripar javára alkalmazott új gyógyszerekkel kapcsolatos kísérleti módszereket, melyek halált vagy betegséget okoznak azoknál az embereknél, akiken kísérletezik, a szabadalmaival kapcsolatos kontrollvizsgálatok nélkül. Az egészségügyi oktatás és a kutatók dollármilliókkal történő finanszírozásával is irányít.

Dr. Jane Ruby és Dr. Jessica Rose: A vakcina által kiváltott immunhiányos szindróma

Dr. Jane Ruby és Dr. Jessica Rose egy interjúban kifejtik, hogy a vakcinák leépítik az immunrendszert, visszahozzák a remisszióban lévő rákos megbetegedéseket, a herpeszt, stb., és nagyon károsak az immunbetegségben szenvedők számára és a gyermekek számára, akik nagyon súlyos reakciókat mutatnak.

Christine Anderson:A jelenlegi helyzet olyan, mint a náci Németország, a történelem ismétli önmagát

Christine Anderson, az Európai Parlament képviselője elítéli, hogy olyan helyeken, mint Ausztrália, Ausztria, sőt az Egyesült Királyság és Németország, hihetetlenül ijesztő intézkedéseket hajtanak végre. Ez a globalista terv nemzetközi programja az egész világon. Hasonlóan ahhoz, ami a náci Németországban történt a holokauszt idején.