December 29-én a CDC vezetője, Rochelle Walensky a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a PCR-teszt a fertőzés után jóval, a fertőzés vége után is pozitívnak (azaz a személy "fertőzöttnek") tekinthető.

Itt van Walensky idézete:

"...az emberek akár 12 héttel a fertőzés után is PCR-pozitívak maradhatnak, még jóval azután is, hogy fertőzők és fertőzőképesek."

Ez azt jelenti, hogy az elmúlt két évben több millió HAMIS pozitív teszteredményt regisztráltak VALÓSnak.

Ha nem tudod követni ennek a következményeit, nem tudok segíteni neked.

Emlékezzünk a régi Zen Koanra: Milyen hangot ad az egyik kéz tapsolása?

 

 

Az új változat: Milyen hangot ad a Fehér Ház sajtótestülete Walensky beismerése után?

És a válasz a következő: Semmi. Nulla. Csend. És nem döbbent csend. Nem. Tanácstalan csend. Kiárusított csend.

Semmi kiabálás. Semmi felháborodás. Semmi kérdés.

"Kedves Smith úr, mi itt a Járványügyi Központban arról szeretnénk tájékoztatni, hogy a 2020 tavaszán elvégzett pozitív PCR COVID tesztje félrevezető volt. Nem volt bizonyíték arra, hogy ez azt jelentette, hogy Ön fertőzött. Ezért az ön elkülönítése, a kórházi kezelése, amelynek során a vállalkozása bezárt és csődbe ment, a felesége elhagyta otthonát, hogy a gyerekekkel az anyjánál lakjon, az üzlettársa öngyilkosságot követett el - mindez szükségtelen volt. Köszönöm a megértését."

Természetesen a Fauci-t vakon követők, akik követik a világtalant, azt fogják mondani: "De... de... a CDC nem követhetett el ekkora hibát... kell lennie valami magyarázatnak...".

És igen, van magyarázat. A CDC és más közegészségügyi tisztviselők mindvégig tudták, hogy átverést folytatnak. Bűncselekményt követnek el. Egy nürnbergi típusú bűncselekményt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-atveres-szetesik-vege