2023. július 21., péntek

Emberkereskedelem, elmekontroll és a CIA

Finders: keresők, (meg)találók

A teljes FBI-dokumentáció a csoportról:
https://vault.fbi.gov/the-finders
És egy Ted Gunderson-féle beszámoló róluk:
https://archive.org/details/ted-gunderson-fbi-the-finders

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/QhG5AOXB71WL/

Orosz hírszerzés: Lengyelország Nyugat-Ukrajna megszállására készülhet

 

Moszkva, 2023. július 21. péntek (MB)

Lengyelország Nyugat-Ukrajna megszállására készülhet a Nagy Babiloni Szajha beleegyezésével. A Nyugat ugyanis kezdi belátni, hogy Ukrajna veresége csak idő kérdése, s meg akarja őrizni magának Ukrajna nyugati részét, Lvov központtal – jelentette a Magyar Békekör tudósítója az orosz nemzetbiztonsági tanács pénteki ülésén elhangzottakat összegezve.

Szergej Nariskin hírszerző főnök arról tájékoztatta a testületet, hogy tervek szerint az úgynevezett „lublini háromszög” biztonsági kötelezettségeként tálalnák a katonai beavatkozást a lengyel-litván-ukrán összfegyveres dandár állományának jelentős növelésével.

A hírszerzés jelentését Putyin úgy értékelte, hogy lényegében Nyugat-Ukrajna megszállásáról van szó. „Ha a lengyel alakulatok bemennek Lvovba, vagy máshová Ukrajnában, végleg ott is maradnak” – mondta.

Az orosz elnök szerint „nincs ebben semmi új”, hiszen Németország és a Központi Hatalmak I. világháborús vereségét követően lengyel egységek szállták meg Lvovot és a vele szomszédos országrészeket, melyek addig az Osztrák-Magyar Monarchiához tartoztak.

“A Nyugat vezényletével Lengyelország kihasználta az orosz polgárháború tragédiáját, hogy elcsatoljon egyes történelmi orosz tartományokat. Hazánk, amely akkor nehéz időszakon ment keresztül, 1921-ben kénytelen volt aláírni a rigai szerződést, és de facto elismerni saját területeinek elidegenítését. Sőt, még 1920 előtt Lengyelország elfoglalta Litvánia egy részét is, a Vilna régiót, amely magában foglalja a mai Vilniust. A litvánokkal együtt a lengyelek az úgynevezett orosz imperializmus ellen harcoltak, de amint lehetőségük nyílt rá, azonnal kiragadtak maguknak egy darabot a szomszédjukból. A Hitlerrel 1938-ban kötött müncheni megállapodás eredményeként Lengyelország is részt vett Csehszlovákia feldarabolásában, teljesen elfoglalta Cieszyn Sziléziát. Az 1920-as és 1930-as években az úgynevezett Keleti Határvidéken (lengyelül Kresy Wschodnie) mely magában foglalja Nyugat-Ukrajnát, Nyugat-Belorussziát és Litvánia egy részét is, kemény polonizációs politikát folytattak, a helyi lakosokat erőszakkal asszimilálták, elnyomták az etnikumok kultúráját, beleértve az ortodox kereszténységet is” – mondta Putyin.

Az orosz elnök emlékeztetett arra, hogy 1939-ben ez az agresszív politika vezetett Lengyelország nemzeti függetlenségének és államiságának elvesztéséhez. Lengyelország nagyrészt a Szovjetuniónak köszönheti, hogy függetlenségét helyreállították. “A mai Lengyelország nyugati területeit Sztálin ajándékozta a lengyeleknek. Varsói barátaink elfelejtették volna? Emlékeztetjük rá őket” – tette hozzá Putyin az orosz hírszerzés jelentését kommentálva.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Kárpátalja, én így szeretlek

Ennek a rendszernek a támogatása ehhez fog vezetni