2024. január 31., szerda

Dr. Horkovics-Kováts János: Emberhez méltó életünk csak akkor lesz, ha teszünk is érte valamit.

A COVID-oltás hivatalosan is a történelem leghalálosabb gyógyszere, és senki sem beszélhet róla

VAIDS: vaccine-acquired immunodeficiency syndrome (vakcina okozta immunhiányos szindróma)
A Contergan-botrányról: https://hvg.hu/elet/20160513_Conterganbebik_a_gyarto_ceg_tudott_a_magzatokat_karosito_sulyos_mellekhatasokrol
VAERS: Vaccine Adverse Event Reporting System (oltási mellékhatások jelentési rendszere az USA-ban)

Forrás:
https://rumble.com/v4aaktf-covid-vaccines-are-officially-deadliest-drug-in-history-and-nobody-is-allow.html

Nemzetközi jog szerinti büntetőfeljelentés

 

Az államok világszerte a pandémia alatt olyan szerződéseket írtak alá a gyógyszergyárakkal, hogy ebből már előre lehetett tudni, hogy nagyon sok károsult lesz, mert az anyagok hatásáról és a mellékhatásukról senkinek sem volt fogalma. Még abban is beleegyeztek ráadásul, hogy előreláthatólag silány minőséget fognak kapni. Ugyanakkor aláírták az is, hogy a gyógyszergyárakat semmi kárért nem lehet felelősségre vonni. Ez azt jelenti, hogy a károsultaknak semmi kilátásuk sincs kártérítést kapni, mert az államok is elhárítanak maguktól minden felelősséget. Itt olvashatják a tényeket a Pfizerrel kötött szerződésből, ami a többi szerződésre is érvényes, mert mind hasonló.

Ezért teszük nyilvánosságra ez felhívást és reméljük, hogy sokan terjesztik és támogatják.

Felhívás a világjárvány általi károsultakhoz és támogatóikhoz

Az elmúlt években a koronavírus elleni intézkedések és a védőoltások rengeteg emberi szenvedést okoztak. Számtalan ember szenvedett fizikai – akár halálos kimenetelű – lelki és gazdasági károkat. Legtöbbjüknek nincs kilátása kártérítésre. Mivel az egész katasztrófát szisztematikusan számos bürokrata okozta, akik a pénzügyi és gyógyszeripari cégek csatlósaiként (strómanjaiként) működtek, nehéz a felelősöket felelősségre vonni.

A legtöbb felelős, aki gátlástalanul, szisztematikusan előkészítette az egész folyamatot, majd kíméletlenül végrehajtotta azt, kulcspozíciókban van. Olyan értékesítési szerződéseket írtak alá a Big Pharmával, amelyek már a kezdetektől fogva bizonyíthatóan károsak voltak az emberekre nézve. Most megpróbálnak tagadni minden felelősséget az okozott károkért, annak ellenére, hogy a szerződések a titokban tartásukra tett kísérletek ellenére kiszivárogtak, és most már nyilvánosak.

Mivel a jogállamiság a legtöbb országban már nem működik megfelelően, az áldozatok számára szinte reménytelen, hogy egyénileg kártérítést kapjanak. Ezért az áldozatok és támogatóik transznacionális szövetsége számos büntetőfeljelentést szervez a felelősök ellen. A büntetőfeljelentéseket Európa-szerte egyszerre kívánják benyújtani, lehetőleg tüntetésekkel kísérve, hogy a lakosság a számos büntetőfeljelentés benyújtását nyilvános bíróságként érzékelje.

Felhívjuk mindazokat, akik az elmúlt évek intézkedései által valamilyen formában kárositva lettek, vagy akik támogatni kívánják a kampányt, hogy vegyenek részt a kampányban, hogy az okozott károkért felelősöket végre felelősségre vonják, és az áldozatok végre megkapják a kártérítéshez való jogukat. A büntetőfeljelentés benyújtása ingyenes!

Mindazok, akik részt kívánnak venni a kampányban, azok itt  regisztrálhatják magukat
nevükkel és elérhetőségükkel (lakóhely, emailcím). Kérjük mint jelszót megadni “Büntetöjog”.

orvosokatisztanlatasert@gmail.com

Minden regisztrált személyt tájékoztatnak a kampány előrehaladásáról. Minden megadott adatot a vonatkozó
adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és kizárólag a kampányhoz használjuk fel.


https://orvosokatisztanlatasert.hu/nemzetkozi-jog-szerinti-buntetofeljelentes/

Polgári pártot alapít Hans-Georg Maaßen