2022. május 7., szombat

A PayPal most a független médiumok tulajdonában lévő számlákat fosztogatja

 

Ha bármilyen üzletet köt a PayPal-on keresztül, érdemes átgondolni a dolgot.

Ez a cikk olyan kijelentéseket tartalmazhat, amelyek a szerző véleményét tükrözik

A nagy technológiai platform a hírek szerint mostanában lefoglalja a számlákat, és azzal fenyegetőzik, hogy ellopja a kormányt megkérdőjelező emberek és cégek pénzét.

A Consortium News és a MintPress is a saját bőrén tapasztalta meg ezt nemrég, miután a PayPal törölte a fiókjaikat. Mindkét független médium a következő üzenetet kapta: "Nem használhatja többé a PayPal-t", a következőkkel együtt:

"A PayPalnál fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára biztonságosabb közösséget teremtsünk az üzletkötéshez. Olyan tevékenységet észleltünk a számláján, amely nem egyeztethető össze a felhasználói megállapodásunkkal, ezért a továbbiakban nem tudunk Önnek PayPal-szolgáltatásokat nyújtani".

Az üzenet a továbbiakban kifejtette, hogy a kapcsolódó bank- és hitelkártyaadatokat többé nem lehet eltávolítani vagy hozzáadni, és a számlán lévő pénzt "legfeljebb 180 napig visszatartjuk".

"180 nap elteltével, ha szükséges, e-mailben tájékoztatjuk arról, hogyan veheti le a PayPal-számlájáról a fennmaradó pénzt" - zárul az üzenet.

Hacsak nem akarja, hogy ellopják a pénzét, a legjobb, ha minél hamarabb elmenekül a PayPalból
A Consortium szerkesztője, Joe Lauria szerint, akinek sikerült beszélnie egy valódi emberrel a PayPalnál a befagyasztott vagy "visszatartott" pénzösszegekről, a PayPal örökre megtarthatja a pénzt, ha úgy ítéli meg, hogy "jogsértés történt".

"Lehetséges" - mondta Lauria-nak a vállalat egyik képviselője -, hogy a lapja PayPalban maradó 9 384,14 dolláros egyenlegét örökre lefoglalják, ha a vállalat úgy dönt, hogy megtartja. Ez az összeg fedezné a "kártérítést", mondták neki.

"Egy titkos eljárás, amelyben kártérítést ítélhetnek meg maguknak, nem bíró vagy esküdtszék által" - magyarázta Lauria Matt Taibbinak. "Teljesen titokban."

 

 

A Consortium egyik fő témája az Egyesült Államok "hírszerző" közösségéből származó dezinformációk feltárása. A legutóbbi témák közé tartozik a NATO és a Pentagon részvétele az ukrajnai biofegyver-laboratóriumokban, valamint a "Russiagate" botrány.

A Consortium rendszeresen foglalkozott a Julian Assange-üggyel is, és azon kevés hírcsatornák egyike volt, amelyek inkább szimpátiát tanúsítottak, mint elítélést.

"Az oldal tartalmát már korábban is megzavarták az olyan platformok, mint a Facebook, de most ráadásul a zsebeit is kirabolták" - írja Taibbi.

"Ez az epizód ismét feldobja a tartalommoderációs mozgalom tényét, a kanadai kamionosok tiltakozására adott reakcióban utalt világ felé, ahol a rossz vélemények miatt befagyaszthatják vagy lefoglalhatják a pénzedet."

Egy dolog a tartalom cenzúrázása, de egészen más dolog elkezdeni pénzt lopni azoktól az emberektől és csoportoktól, akikkel nem értesz egyet. De ez történik most a PayPalnál, ezért a hazafiak jól teszik, ha minél előbb más platformhoz csatlakoznak.

"A készpénzre vadászni nagy ugrás a beszéd egyszerű törléséhez képest, és sokkal nagyobb az elrettentő hatása" - teszi hozzá Taibbi.

"Ez különösen igaz az alternatív média világára, ahol a pénz már régóta hírhedten szűkös, és néhány ezer dollár elvesztése itt vagy ott komoly hatással lehet egy oldalra, podcastra vagy lapra."

A MintPress alapítója és ügyvezető igazgatója, Mnar Adley szerint a PayPal először 2010-ben kezdett összeesküvést a kormányzati "hírszerzéssel" a független hírportálok pénzügyeinek célba vételére, amikor történelmi jelentőségű döntést hozott a Wikileaksnek szánt adományok leállításáról.

A PayPal állítólag levelet kapott a Külügyminisztériumtól, amelyben azt állították, hogy az adományok "illegálisak", és a PayPal minden tiltakozás nélkül teljesítette a kormány követeléseit.

"A PayPal megtiltotta a WikiLeaks adományozását, és ezzel valóban megteremtette a mai cenzúra alapját" - mondja Adley.

A cikk forrásai a következők:

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-paypal-most-a-fuggetlen-mediumok-tulajdonaban-levo-szamlakat-fosztogatja

Oltási és halálozási statisztikák országonként

Amikor a hatékony kezelés növekszik, a többlethalálozásnak csökkennie kell. Ehelyett az ellenkező tendencia figyelhető meg szerte a világon.

Mikor az oltást felvevők száma emelkedik a többlethalálozás növekszik és mikor az oltást felvevők száma fogy, a többlethalálozás csökken.

Az Our World in Data tudományos online publikáció statisztikái alapján.

Elég szemléletes bemutató! Teljesen nyilvánvaló, hogy a méreginjekciózás és a rá következő többlethalálozás ugyanazt a mintát követi, némi időbeli késéssel, amit eddig is sejtettünk. Mivel világszerte ugyanez a tendencia, véletlenről szó sem lehet.
A “Covid-19 halálozás” kategória viszont teljesen értelmetlen, mivel használhatatlan kamu-tesztekkel kreálták a (hamis) pozitív vagy negatív eredményeket, teljesen vitatható módon. Az “oltakozás” és az elhalálozás egyértelműen bekövetkezett, tehát a tény nem vitatható. Maradjunk az egyértelmű tényeknél!
Az is látható, hogy a felső középosztályban a legnagyobb a méreginjekciózás és a többlethalálozás mértéke (és pont ők a leginkább agymosottak a kamujárvány kezdete óta), míg a legalacsonyabb jövedelmi kategóriában a legkevesebb. (Cassandra)

Tudomásom szerint Magyarországon 2019-hez képest 2020-ban 10000-tízezer-fő volt a többlethalálozás. /Ez részben az elmaradt orvosi beavatkozások, részben a járvány miatt, aminek valószínűleg nagy hányadát a who protokol okozta, az ivermectin hozzáférhetetlenné tétele st./
2021-ben 2019-hez képest 25000-huszonöt ezer- volt a többlethalálozás. A 20-beli okokból maximum 10000 lehetett, a többi -más változó nem lévén- vélhetően az oltásoktól. 15000 ember!!!!! Egy is túl sok! A károsultak számát pedig ki tudja?? (dr. Szirtes Katalin)

https://orvosokatisztanlatasert.hu/covid-19-oltasok-es-tobblethalalozas-statisztikak-orszagonkent/


Egy régebbi videó statisztika a halálozásokról: https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

Béke, szeretet és igazság, ha akarod - Greg Reese

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/P2QVsDgVNLZq/