2022. május 7., szombat

Oltási és halálozási statisztikák országonként

Amikor a hatékony kezelés növekszik, a többlethalálozásnak csökkennie kell. Ehelyett az ellenkező tendencia figyelhető meg szerte a világon.

Mikor az oltást felvevők száma emelkedik a többlethalálozás növekszik és mikor az oltást felvevők száma fogy, a többlethalálozás csökken.

Az Our World in Data tudományos online publikáció statisztikái alapján.

Elég szemléletes bemutató! Teljesen nyilvánvaló, hogy a méreginjekciózás és a rá következő többlethalálozás ugyanazt a mintát követi, némi időbeli késéssel, amit eddig is sejtettünk. Mivel világszerte ugyanez a tendencia, véletlenről szó sem lehet.
A “Covid-19 halálozás” kategória viszont teljesen értelmetlen, mivel használhatatlan kamu-tesztekkel kreálták a (hamis) pozitív vagy negatív eredményeket, teljesen vitatható módon. Az “oltakozás” és az elhalálozás egyértelműen bekövetkezett, tehát a tény nem vitatható. Maradjunk az egyértelmű tényeknél!
Az is látható, hogy a felső középosztályban a legnagyobb a méreginjekciózás és a többlethalálozás mértéke (és pont ők a leginkább agymosottak a kamujárvány kezdete óta), míg a legalacsonyabb jövedelmi kategóriában a legkevesebb. (Cassandra)

Tudomásom szerint Magyarországon 2019-hez képest 2020-ban 10000-tízezer-fő volt a többlethalálozás. /Ez részben az elmaradt orvosi beavatkozások, részben a járvány miatt, aminek valószínűleg nagy hányadát a who protokol okozta, az ivermectin hozzáférhetetlenné tétele st./
2021-ben 2019-hez képest 25000-huszonöt ezer- volt a többlethalálozás. A 20-beli okokból maximum 10000 lehetett, a többi -más változó nem lévén- vélhetően az oltásoktól. 15000 ember!!!!! Egy is túl sok! A károsultak számát pedig ki tudja?? (dr. Szirtes Katalin)

https://orvosokatisztanlatasert.hu/covid-19-oltasok-es-tobblethalalozas-statisztikak-orszagonkent/


Egy régebbi videó statisztika a halálozásokról: https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése