2021. április 5., hétfő

Ha nincs "vakcinaútlevele", tegyen meg egy szívességet és maradjon otthon

 

Bevezetés - 2021. április 5

Most már világos. A Independent következő vezércikkének bizonyítéka alapján a média most már teljesen szerepel az elit napirendjén. Természetesen korábban finomabbak voltak ezzel kapcsolatban, de most teljesen nyitottak és előrelátók.

Nem csak a Covid-19 súlyosságát kérdőjelezik meg - amely a túlnyomó többség számára csak kissé rosszabbnak tűnik, mint a szezonális influenza -, vagy nem kérdőjelezi meg a járványban a halálesetek tényleges számát - amelyek felfújódnak -, de teljes mértékben támogatják a vakcina útlevél.

Ismét hangsúlyozni kell, hogy az állítólagos halálozási arány NEM tükrözi a „járványt” .

Ami még ennél is rosszabb, hogy a „vakcinaútlevelet” támogatja a nemzetközi utazásokon, az Independent most azt is javasolja, hogy szükségünk lenne hazai megfelelőre.

Más szavakkal, az „Independent” azt javasolja, hogy hozzanak létre valamilyen rendszert a belföldi mozgás figyelemmel kísérésére és szabályozására. Utazási papírok formájában, vagy nagyobb valószínűséggel ma a mobiltelefonon tárolt digitális megfelelője.

A Szovjetunióban szigorúan korlátozták a nemzetközi utazások útlevelének kiadását , és 1933 után belső útlevélrendszert is létrehoztak. A Szovjetunió bizonyos régióiban a 16 évnél idősebbek számára kötelezővé vált a belső útlevél.

Utazási papírok, az egyik vagy másik fajta, és valamiféle belső útlevél vagy azonosító valóban fémjelzi sok XX. századi totalitárius rendszerek. Mégis itt van Nagy-Britannia egyik legliberálisabb üzlete, amely hasonló rendszer „mielőbbi” bevezetését szorgalmazza.

Az írónak azt kell gondolnia, hogy az olvasók hülyék, mivel ez látszólag egy olyan állapot kontrollálására irányul, amely az egyébként egészséges emberek többségénél valamivel rosszabb, mint a szezonális influenza.

Az „Independent” nemcsak a belső úti okmányok vagy annak digitális egyenértékének bevezetését sürgeti, hanem azt is javasolja, hogy a belföldi úti okmányok megtagadóit házi őrizet formájában tartsák fogva.

A címsor mindent elmond, és sajnos gyanítom, hogy ez csak a kezdet.

A mainstream média teljesen az uralkodó elit kezében van, és arra használják, hogy mentálisan, gyakran tudat alatt felkészítse a nyilvánosságot bármire, amit terveztek.

Az olvasók felidézik, hogyan bombáztak minket Szaddám tömegpusztító fegyvereivel, a 2003-as iraki invázió előtt. Mint kiderült, egyiket sem találták soha, de ezek a történetek elvégezték a dolgukat, és minimalizálták az iraki invázióval szembeni széles körű ellenállást.

Most hasonló folyamat zajlik; ezáltal arra késztetnek bennünket, hogy fogadjuk el a társadalmat a szovjet Oroszországgal vagy a náci Németországgal egyenértékű figyelemmel kísérő és ellenőrző rendszerek bevezetését. Valójában ez képes meghaladni a legrosszabb rendszert, és az MSM ismét elősegíti ennek az utat.

A következő utazási igazolásra vonatkozó felhívás nem kevesebb, mint a totalitárius uralomra való felhívás.

Ha nem tart magánál egy "vakcinaútlevelet", tegyen meg mindannyiunknak egy szívességet és maradjon otthon

Háborúban állunk a Covid ellen, ezért attól tartok, hogy bizonyos polgári szabadságjogokat le kell fogni - valóban nem sokat kell kérdezni

Sean O'Grady - The Independent  2021. április 5

Covid-19: KAMU Oltás, Megrendezett Kórházi Jelenetek! Egy ÁTVERÉS Az Egész!