2021. augusztus 24., kedd

A természetes immunitás 13-szor hatékonyabb, mint a védőoltások a Delta-változat megállításában - Tudományos kutatási tanulmány

 

'Ezzel vége a vitának' - Izraeli tanulmány szerint a természetes immunitás 13-szor hatékonyabb a Delta-változat megállításában, mint a vakcinák - Izraeli kutatás szerint a természetes immunitás 13-szor hatékonyabb a Delta-változat megállításában, mint a vakcinák.

ZeroHedge.com

Dr. Anthony Fauci és Biden elnök többi COVID tanácsadója ismét bebizonyosodott, hogy tévedtek a COVID vakcinák "tudományával" kapcsolatban. Miután azt mondták az amerikaiaknak, hogy a vakcinák jobb védelmet nyújtanak, mint a természetes fertőzés, egy új izraeli tanulmány szerint ennek az ellenkezője igaz: a természetes fertőzés sokkal jobb védelmet nyújt a delta-változat ellen, mint a vakcinák.

A tanulmányt a Bloomberg úgy jellemezte, mint "a legnagyobb valós elemzést, amely összehasonlítja a természetes immunitást - amelyet egy korábbi fertőzésből nyertek - a jelenleg használatban lévő egyik leghatásosabb vakcina által nyújtott védelemmel". Néhány nappal ezelőtt megjegyeztük, milyen figyelemre méltó, hogy a mainstream sajtó végre hangot ad a tudósoknak, hogy bírálják Biden elnök azon törekvését, hogy kezdjék el osztogatni az emlékeztető oltásokat. Nos, ez a tanulmány még inkább megkérdőjelezi az oltásokra való támaszkodás hitelességét, mivel a vizsgálat kimutatta, hogy az oltottak végül 13x nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg, mint azok, akik korábban fertőződtek, és 27x nagyobb valószínűséggel jelentkeztek tünetek.

Alex Berenson, egy tudományos újságíró, aki többször megkérdőjelezte a vakcinák és maszkok hatékonyságát a COVID megelőzésében, a tanulmányt elégségesnek nevezte ahhoz, hogy "véget vessen a vakcinák kontra természetes immunitás vitának".

Íme egy részlet a Science Magazine beszámolójából:

Az új elemzés a Maccabi Healthcare Services adatbázisára támaszkodik, amely mintegy 2,5 millió izraelit tart nyilván. A tanulmány, amelyet Tal Patalon és Sivan Gazit vezetett a KSM-nél, a rendszer kutatási és innovációs részlegénél, két elemzésben megállapította, hogy a januárban és februárban beoltott emberek júniusban, júliusban és augusztus első felében hatszor, illetve 13-szor nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg, mint az oltatlanok, akik korábban már megfertőződtek a koronavírussal. Az egyik elemzésben, amelyben több mint 32 000 egészségügyi ellátásban részesülő személyt hasonlítottak össze, az oltottak körében 27-szer nagyobb volt a tüneteket okozó COVID-19 kialakulásának kockázata, és nyolcszor nagyobb a kórházi kezelés kockázata.

Az adatok ezúttal nem hagynak kétséget afelől, hogy a természetes fertőzés valóban a jobb lehetőség a delta-változat elleni védelemre, annak ellenére, hogy az USA nem ismeri el, hogy a már fertőzöttek rendelkeznek a vírustól védő antitestekkel.

Izrael, mint az első ország, ahol a vakcina széleskörű lefedettséget ért el, most elképzelhetetlen helyzetben van: a napi esetszámok új rekordot értek el, mivel a delta-változat úgy hatol át a vakcina védelmén, mint forró kés a vajon.

Forrás: Bloomberg

A tanulmány eredményei legalábbis jó hírek a betegek számára, akik már sikeresen megküzdöttek a COVID-del, de rámutatnak arra, hogy milyen kihívás kizárólag az oltásokra hagyatkozni a világjárvány leküzdésében.

"Ez az elemzés kimutatta, hogy a természetes immunitás hosszabb ideig tartó és erősebb védelmet nyújt a fertőzés, a tüneti megbetegedés és a kórházi kezelés ellen a delta változat miatt" - mondták a kutatók.

Sajnos a tanulmány azt is kimutatta, hogy minden védelem időben korlátozott. A természetes fertőzés által nyújtott védelem idővel csökken, csakúgy, mint a vakcinák által nyújtott védelem: Az oltással áttört delta megbetegedés kockázata 13-szor nagyobb volt, mint a második fertőzés kialakulásának kockázata, ha az eredeti megbetegedés 2021 januárjában vagy februárjában következett be. Ez lényegesen nagyobb, mint a járvány kitörésének korábbi szakaszában megbetegedettek kockázata.

Ráadásul úgy tűnt, hogy a korábban fertőzötteknek adott egyszeri oltás is fokozta a védettségüket. Az adatok még mindig nem mondanak semmit az emlékeztető adagok hosszú távú előnyeiről.

Ezek a legújabb adatok azt mutatják, hogy a vakcinák közel sem nyújtanak olyan 90%-os védelmet, mint amilyet eredetileg az FDA hirdetett a sürgősségi engedélyezés után. Más tanulmányok szerint az mRNS oltások által okozott káros mellékhatások is gyakoribbak, mint korábban hitték.

Olvassa el az alábbi tanulmány előzetest:

2021.08.24.21262415v1.full by Joseph Adinolfi Jr. on Scribd

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-termeszetes-immunitas-13-szor-hatekonyabb-mint-a-vedooltasok

Nem vagyok biztos abban, hogy az emberek fel tudják -e fogni a luciferi menetrendet. Ez egy ördögi tudatmódosító technológia, amely minden hitet felülmúl

 

A vakcinák mindig a karban maradnak. A Covid kísérleti vakcina azonban a véráramba kerül és ott is marad, ahol a tüskés fehérje folyamatos véralvadást okoz.

Gondoljunk csak a több száz, vagy talán több ezer vérrögre, amelyek egy idő alatt felhalmozódnak, és megakadályozzák a vér áramlását azokon az apró ereken keresztül, amelyek az agyat, a szemet, a tüdőt és a szívet összekötik https://www.brighteon.com

A vakcina formulájának független laboratóriumi elemzése és vizsgálata kimutatta, hogy a titkos, szabadalmaztatott összetevő a grafén. Grafén vagy ólommérget fecskendeznek a véráramba!

Ez a méreg garantáltan halálos kimenetelű. Mágneses vezető is, és esetleg valamilyen külső ellenőrző mechanizmusnak is alávethető.

Ez borzalmas, minden képzeletet felülmúlóan. https://www.brighteon.com

A Graphene Flagship úgy reklámozza a grafént, mint ami enyhíti a szorongás tüneteit.

A grafénnel befecskendezett egerek nem szoronganak a macskáktól, és így kész prédává válnak! Ez azt jelenti, hogy az emberek, akiket grafénnel injekcióztak be, egyszerűen belemennének a totalitárius irányításba. Soha nem kérdőjeleznék meg a vakcinákban lévő bizonyítottan mérgező anyagok okozta haláleseteket és fogyatékosságokat. Egyszerűen elfogadnák a bezárásokat és korlátozásokat, amelyek elkerülhetetlenül a semmi birtoklásához vezetnek.

Mégis boldogok lesznek? Szükség lenne emlékeztető oltásokra, ha a grafén hatása elmúlik! Ez hihetetlen!

Összefoglaló a hazug pandémiáról!

EXKLUZÍV: Megszólalnak a COVID vakcina károsultjai

 

A szövetségi kormányunk mulasztására válaszul az arizonai székhelyű Igazság az Egészségért Alapítvány augusztus 26-án, csütörtökön bejelenti, hogy összehívta az Állampolgárok Oltásbiztonsági Felülvizsgálati Testületét,


2021. augusztus 24,

TUSCON, AZ — Az FDA e heti “jóváhagyása” az első COVID oltásról tanácsadó bizottság összehívása nélkül, nyilvános észrevételek nélkül és a nyilvánosságnak a nemzeti oltási mellékhatások jelentési rendszeréből (VAERS) származó biztonsági adatok figyelmen kívül hagyásával történt.

A szövetségi kormányunk e kudarcára válaszul az arizonai székhelyű, 501(c)(3) számú közhasznú alapítvány, az Igazság az Egészségért Alapítvány augusztus 26-án, csütörtökön bejelenti, hogy összehívta az Állampolgárok Oltásbiztonsági Felülvizsgálati Testületét, amelynek elnöke Dr. Peter McCullough, az alapítvány vezető orvosi tanácsadója, valamint Dr. Paul Alexander, az alapítvány bizonyítékokon alapuló orvoslásért felelős igazgatója, akik mindketten klinikai epidemiológusok és nemzetközi szakértők, és kiterjedt FA gyógyszerbiztonsági felügyeleti tapasztalattal rendelkeznek. A Polgári Vakcinabiztonsági Felülvizsgálati Testület elemezni fogja a vakcinák okozta halálesetekre, orvosi szövődményekre és sérülésekre vonatkozó amerikai és nemzetközi adatokat, majd ezekről a megállapításokról közvetlenül a nyilvánosságnak számol be.

 

Dr. Elizabeth Lee Vliet, az Igazság az Egészségért Alapítvány elnöke és vezérigazgatója elmondta: “Az FDA és a CDC ügynökségek szánalmasan cserbenhagyták az amerikai népet és az Amerikától útmutatást váró világot. Mi, az állampolgárok tehát elvégezzük a munkájukat, és közvetlenül az embereknek fogunk jelentést tenni”.

 

Dr. Peter McCullough, Dr. Robert Malone, Dr. Paul Alexander és Dr. Jane Orient Dr. Elizabeth Lee Vliet-tel az élen egy olyan egészségügyi szakemberekből és betegekből álló panel élén, akik megosztják a nyers igazságot a kórházakban fekvő, oltássérült, kritikusan beteg betegekről. A videós sajtótájékoztatót a LifeSiteNews élőben közvetíti augusztus 26-án 12:00 órakor, ET, USA, a LifeSiteNews.

 

A nyilvánosság számára az átlátható visszajelzés nyílt hozzáférésű jelentéseken keresztül történik majd. A CDC VAERS rendszere, amelyet kifejezetten erre a célra szántak, bizonyítottan súlyosan hibás, és jelentősen alulmúlja a vakcinák okozta sérülések és halálesetek mértékét. A CDC elfogadott módszereit alkalmazva a szakértők becslése szerint a C-19 vakcinával kapcsolatos haláleseteket a VAERS-ben 5-15-szeresen aluljelentik, és a VAERS-ben 176-szor több halálesetet jelentenek az influenza elleni vakcinákhoz képest.

 

A vakcinák biztonságával kapcsolatos új, a nyilvánosság számára nem jelentett orvosi kockázati adatokat és új, sürgős jelentőségű bejelentéseket az Igazság az Egészségért Alapítvány orvosi és tudományos tanácsadói fogják nyilvánosságra hozni, kötelességüknek megfelelően, hogy figyelmeztessék a nyilvánosságot ezekre a kockázatokra. Az új adatok azt mutatják, hogy sürgősen le kell állítani az oltást, amíg a biztonsági adatok független értékelésére nem kerül sor, és a COVID kezelésére biztonságosabb alternatívákat nem keresnek.

 

Az Igazság az Egészségért Alapítvány Polgári Oltásbiztonsági Felülvizsgálati Testülete felszólítja azokat az embereket, akik megkapták az oltóanyagot, hogy közvetlenül nekik jelentsék a nemkívánatos eseményeket, hogy az Alapítvány tanácsadó testületének nemzetközi szakértői folyamatosan független adatelemzést végezhessenek.

https://civilekatisztanlatasert.hu/exkluziv-megszolalnak-a-covid-vakcina-karosultjai/

3 nap alatt közel 45 000 halott Alex Jones És Chris Sky A COVID-ról: Egyesült Engedetlenség

Hawaii ügyvédek perelnek: COVID vakcinák - mRNS vakcinák.

3 nap alatt közel 45 000 halott

Michael Green hawaii ügyvéd csoportos keresetet nyújt be, amely szerint a vakcina országszerte 45 000 embert ölt meg mindössze 72 óra alatt.

Michael Green csoportos keresetet nyújtott be, amelyben kezdetben 1200 elsősegélynyújtót képvisel a kormányzó oltási szabályai ellen, és várhatóan még több ezren csatlakoznak hozzá.

Ügyvédek egy csoportja pert indított Hawaii állam ellen 1200 elsősegélynyújtó nevében, tiltakozva az állam által a kormányzati alkalmazottakra vonatkozó oltási kötelezettség ellen.

"Az orvosok által országszerte végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy közel 45 000 ember, aki megkapta ezeket a vakcinákat, 72 órán belül meghalt" - mondta Michael Green ügyvéd egy sajtótájékoztatón.