A vakcinák mindig a karban maradnak. A Covid kísérleti vakcina azonban a véráramba kerül és ott is marad, ahol a tüskés fehérje folyamatos véralvadást okoz.

Gondoljunk csak a több száz, vagy talán több ezer vérrögre, amelyek egy idő alatt felhalmozódnak, és megakadályozzák a vér áramlását azokon az apró ereken keresztül, amelyek az agyat, a szemet, a tüdőt és a szívet összekötik https://www.brighteon.com

A vakcina formulájának független laboratóriumi elemzése és vizsgálata kimutatta, hogy a titkos, szabadalmaztatott összetevő a grafén. Grafén vagy ólommérget fecskendeznek a véráramba!

Ez a méreg garantáltan halálos kimenetelű. Mágneses vezető is, és esetleg valamilyen külső ellenőrző mechanizmusnak is alávethető.

Ez borzalmas, minden képzeletet felülmúlóan. https://www.brighteon.com

A Graphene Flagship úgy reklámozza a grafént, mint ami enyhíti a szorongás tüneteit.

A grafénnel befecskendezett egerek nem szoronganak a macskáktól, és így kész prédává válnak! Ez azt jelenti, hogy az emberek, akiket grafénnel injekcióztak be, egyszerűen belemennének a totalitárius irányításba. Soha nem kérdőjeleznék meg a vakcinákban lévő bizonyítottan mérgező anyagok okozta haláleseteket és fogyatékosságokat. Egyszerűen elfogadnák a bezárásokat és korlátozásokat, amelyek elkerülhetetlenül a semmi birtoklásához vezetnek.

Mégis boldogok lesznek? Szükség lenne emlékeztető oltásokra, ha a grafén hatása elmúlik! Ez hihetetlen!