2023. április 26., szerda

KORMÁNYZATI KORRUPCIÓ, NAGY GYÓGYSZER-KOLLÍZIÓ, FASIZMUS. VENDÉG SASHA LATYPOVA, 2023 április

Sasha Latypova ma csatlakozik Dr. Rubyhoz, hogy megvitassa a kormányzati korrupció mértékét a nagy gyógyszergyártó cégekkel az oltóanyag-fejlesztés érdekében. A védelmi minisztérium kiadásaihoz való társítás megkerülheti a szokásos szabályozási felügyeletet. Az előzetesen megtárgyalt szerződéseket és eljárásokat az Egyesült Államok kormánya dolgozta ki a Védelmi Minisztériummal és a Big Pharma-val együttműködve, hogy elkerülje az oltás káros hatásaiért és az oltás által okozott halálesetekért való felelősséget. A bizonyítékok arra utalnak, hogy ügyvédek százai kötötték a szerződéseket a károkozási szándék és a szándékos bűncselekmények elkerülése érdekében. A Kongresszus által jóváhagyott hadviselési-jóléti kiadások kényelmes módja annak, hogy eltitkolják a fasizmus mértékét, amely a jóváhagyatlan kiadásokból és a kormány-nagyvállalatok korrupciójából áll. A bizonyítékok arra utalnak, hogy az Egyesült Államok kormánya (Kongresszus, Igazságügyi Rendszer, DoD) eltitkolja a fasizmust, a törvénytelenségeket, a vállalatokkal való összejátszást és a zsarnokságot a jóváhagyott költségvetési kiadások terén.
Sasha Latypova, Kormányzati korrupció, Kormányzati zsarnokság, Vállalati kormányzati összejátszás, Nagy gyógyszerkorrupció, Fasizmus, Árulás, Védelmi kiadások, Előkészületek, Vakcinafejlesztés, Hadi jóléti állam, Ártási szándék, Szándékos bűncselekmények, DoD, Pfizer vakcina, Moderna vakcina

Forrás: https://www.bitchute.com/video/2oEBf2sK55Fk/?fbclid=IwAR2ASLWX5wn6aomRNScRqc0jGkwEt5bKh0GWmumo6byEUUS5bUcfvMm_4kw

A mainstream média útja a kukába

Forrás:
NachDenkSeiten
https://www.nachdenkseiten.de/?p=96954
Chaotic Good @ YouTube
Man interrupts FaultLines: Democracy event to demand answers from the mainstream media about the war
https://youtu.be/EUgZ__1Vcno

Ernst Wolff: Laborhús ... Már 2013. augusztusától

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
Zukunftsnahrung Laborfleisch?
https://youtu.be/h5xhiAfckOk

Nagy-Britannia szegényített urántartalmú lövedéket küldött Ukrajnának

 

London, Moszkva, 2023. április 26. szerda (MB)

Miközben a Nagy Babiloni Szajha arra készül, hogy bevonja Ukrajnát a katonai tömbbe, a brit kormány sok ezer szegényített urán tartalmú harckocsi lövedéket küldött Ukrajnának az oroszok ellen – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szerdán.

A mérgező anyagot tartalmazó lőszert a Challenger 2 tankokból lőhetik ki.

James Heappey brit védelmi miniszter közölte, hogy nem vállalnak felelősséget sem az uránlövedék felhasználásával kapcsolatban, sem a talajmérgezés megszüntetéséért. A lövedéket az ukrán hadsereg rendelkezésére bocsátották, hogy megnyerje a háborút az oroszok ellen – mondta.

Szegényített uránlövedéket legutóbb Jugoszlávia ellen vetett be a NATO 1999-ben. Következményeként jelentősen gyakoribbá váltak az onkológiai és egyéb betegségek. Előtte az Egyesült Államok használt ilyen fegyvert az iraki háborúban. Nemcsak az irakiak, hanem az amerikai katonák között is elszaporodtak a daganatos megbetegedések.

A Kreml szerdán figyelmeztette Nagy-Britanniát és mindazokat, akik felhasználják a szegényített uránlövedéket, hogy felelősséggel tartoznak átadásukért és felhasználásukért egyaránt.

Oroszország londoni nagykövetsége így írt: „Ne ringassák magukat a brit hatóságok abban az illúzióban, hogy kibújhatnak felelősségük alól, és kijevi klienseikre háríthatják a felelősséget saját bűneikért, a mérgező lőszerek felhasználásáért”.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Szándékos merénylet a gazdák ellen?

 

Vagy csak a pénzéhség okozta káosz? – Vagy mindkettő egyszerre?

Lehet eredetileg nem is akarták az ukránok Afrikába küldeni a gabonát? Csak egy mese volt, hogy jogtalan előnyöket szerezzenek?

Kik voltak azok, akik szándékosan szétterítették a magyar tárolókban az eredetileg Afrikába szánt olcsó és több esetben vegyszerrel szennyezett ukrán gabonát?

Elvéve a tároló kapacitást, majd a magyarországi piacot, a magyar gazdáktól.
S miért nem lépett, s lép fel ellenük a kormány?

Hiszen tetemes kárt okoztak ezek az (idegen?) vállalkozók, vagy kereskedelmi cégek, nemcsak a gazdáknak, de az egész magyar gazdaságnak is.
Mert minden versenyszabályt felrúgva, Magyarországon rakodták le azt az ukrán gabonát amit, vámmentesen, sokkal olcsóbban kaptak meg, mint a magyar gabonát és, aminek tekintélyes része, az EU-ban betiltott vegyszerekkel volt szennyezett.
Ez úgy véljük, nemcsak a versenyszabályok felrúgását jelenti, hanem büntetőjogi kategória is.

Hiszen a fent említett vegyszereket, az egészségre káros mivoltuk miatt tiltotta be az Unió.
Vajon kik voltak ezek a vállalkozók vagy cégek akik ezt az ukrán gabonát a magyar tárolókba rakodták le?
Elvéve a helyet a magyar gazdák termésétől.

Kik voltak azok, akik ezt a kétes minőségű, több esetben nem engedélyezett vegyszerekkel szennyezett gabonát el is kezdték értékesíteni Magyarországon?
De a környező országokban is ez a helyzet.
Szlovákiában Branislav Bec ellenzéki politikus szerint már így is milliószám lehetnek fertőzött lisztcsomagok a szlovák polcokon.

És mi lesz a magyar gazdákkal? Azon kívül, hogy, hogy a versenyszabályokat felrúgó, lényegében illegális ukrán gabona kereskedelem leverte az árakat, a saját tároló kapacitásukat is elfoglalja a magyaroktól. A korábbi 130-140 ezer forintos tonnánkénti gabonaár 50-60 ezer forintra esett vissza.
A kormány kompenzációja, (ha lesz,) lefedi a veszteségüket?

Elmondható, hogy a magyarok, sőt egész Közép-Kelet-Európa, a jóhiszeműségükre faragtak rá.
Hiszen eredetileg Bulgáriától Lengyelországig, beleértve minket magyarokat is, azért engedték át a határaikon az ukrán gabonát, hogy az eljusson Afrikába, s a fejlődő országokba, hogy ezen országok éhezőinek legyen mit enniük.
Vagyis humanitárius segítségként.
Legalábbis az ukránok ezzel a mesével etették meg minket, s egész Kelet-Európát.
Ehhez képest, a nagy “Humanitárius segítség”, a kapitalista pénzéhség miatt, egyszerűen beragadt Kelet-Európába, így Magyarországra is. Ahogyan fentebb már említettük.

***

No, de lássuk, hogy a magyar kormány, (s nem csak a magyar), hogyan próbálják meg orvosolni ezt az aljasságot, ezt a sportszerűtlen kereskedelmet, mely tönkre vágja Kelet-Európa mezőgazdaságát. Melyben nem is elsősorban az ukrán, inkább egyes európai kereskedők a ludasak?

2023. Április 20. – Magyarország 25 árucikk behozatalát tiltotta meg Ukrajnából. Április 20.-án Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely kormányinfót tartott a szerdai kormányülésen született döntésekről. Az egyik fontos bejelentés az volt, hogy Magyarország június 30-ig megtiltja összesen 25 termék behozatalát Ukrajnából. Többek között a mézre, gabonafélékre és egyes hústermékekre vonatkozik ez a tiltás.

Az ukrán élelmiszer csak úgy lépheti át a magyar határt, ha országunkat tranzitként használja, nem rakodik le sehol az országban, a raktér leplombálva, s a lehető legrövidebb és kijelölt(!) útvonalon elhagyja az ország területét.

Ezt a rendőrség kiemelten ellenőrizni fogja.

***

Ezekután pedig vizsgáljuk meg azt is, hogyan alakult ki ez az újabb válság Európában? Melyet már ‘Gabona válságként’ aposztrofálunk.

ANKARA, január 26. – RIA Novosti. A gabonafolyosón keresztül szállított ukrán élelmiszerek nagy részét az uniós országok kapták meg – mondta Alekszej Jerhov törökországi orosz nagykövet.
„Az ukrán gabona a következő a magasabb jövedelmű országokban került értékesítésre; EU, Egyesült Királyság stb. 8,6 millió tonna rakomány érkezett 47%,
Kína, Jordánia, Malajzia, – 6,1 millió tonna 33%,
az átlag alatti bevételekkel rendelkező országokba; Bangladesh, India, Indonézia, Pakisztán etc. – 2,9 millió tonna ukrán gabona érkezett vagyis mindössze a mennyiség 16%-a.

Ugyanakkor mindössze 551 527 tonna rakományt (3%) küldtek olyan rászoruló országokba, mint Szomália, Etiópia, Jemen, Szudán, ebből 396 169 tonna (2%) a WFP által bérelt hajókon – hangsúlyozta a nagykövet . A diplomata szerint ezeknek az államoknak a részaránya a teljes statisztikában csökkenőben van – a kezdeményezés első 120 napjában közel 4% volt, most 3%.
Jerhov kifejtette: éppen ezért “az ENSZ-tagok a fekete-tengeri kezdeményezést humanitáriusról kereskedelmire minősítették át, és üzleti titok ürügyén megtagadták a rakományok címzettjeiről szóló információk közzétételét”.
Hozzátette azt is, hogy Oroszország odafigyel az ömlesztettáru-szállító hajók mesterséges felhalmozására Isztambul kikötőjében az ukrán kereskedők akciói miatt. A diplomata hangsúlyozta, hogy úgy bérelnek hajókat, hogy nem veszik figyelembe a megállapodásban foglalt szabályokat és határidőket a regisztrációra és a kezdeményezésben való részvételre.

“Nyilvánvaló, hogy Kijevben kizárólag önző célok vezérlik őket, hogy “többet és gyorsabban” értékesítsenek, figyelmen kívül hagyva a jóváhagyott munkarendet” – összegezte Jerhov. (Az eredeti humanitárius célokat. – a szerk.)

Ugyanakkor a múlt év végén Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök közölte, hogy megállapodott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel arról, hogy ingyenes orosz gabonát és műtrágyát küldhetnek az éhező afrikai országokba . Maga az orosz vezető még szeptember elején jelezte, hogy a Nyugat exportálja az ukrán rakomány nagy részét államaiba.

Kijelentette, hogy ezzel szemben, Moszkva kész ingyenesen ellátni a legszegényebb országokat a teljes gabonamennyiséggel, amelyet az eredetileg ukrán gabonaügylet keretében nekik szántak.

***

Tehát, ezen problémák, a fekete-tengeri szállítások akadozásai miatt nyitották meg a kelet-európai országok határaikat az ukrán gabona előtt, hogy mintegy humanitárius folyosót nyissanak a kikötők felé, hogy a tengeren eljusson a gabona az éhező országokba.
Ezzel a jóhiszeműséggel éltek vissza nemcsak az ukránok, de leginkább azok a kereskedők, s kereskedő cégek, akik lepakoltatták ezt a gabonát a kelet-európai országok tárolóiba, s kereskedni kezdtek vele.
Ahogyan már a fentebb is említettük, ezzel tönkre vágták a közép-kelet-európai országok gabona kereskedelmét, s a gazdákat.

Most, hogy több ukrán gabonát nem engednek be ezek az országok, s csak a tranzit célú szállításuk engedélyezett, felmerül a kérdés;
Mi legyen, a már a határokon belüli tárolókban rekedt ukrán gabonával?
Vajon mennyit dolgoztak már belőle föl a malmok? Vajon mennyi szennyezett liszt lehet az üzletek polcain, s vajon mennyiből sütöttek már kenyeret?
Mennyit kell még a tárolókban lévő gabonából megsemmisíteni, s vajon ennek a költségét ki állja?
És hová tegyék a nyáron a gazdák az aratás után a gabonájukat. Nem kellene a tárolókat elfoglaló ukrán gabonát elszállítani? Mondjuk Afrikába.
É vajon ennek a költségét ki állja? Csak nem a magyar állam?

Nem, nem! Szerintünk minden költséget azon vállalkozóknak és cégeknek kell állniuk, akik lerakatták Magyarországon az éhezőknek szánt ukrán gabonát és kereskedni kezdtek vele.

Fort András –  Szabad Riport /MatrixHungary

A félelem az elme gyilkosa

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/bcJ2o3TRlBFh/