2022. szeptember 25., vasárnap

40 ország 100 megfigyelője kíséri figyelemmel az ukrajnai népszavazást

 

Melitopol, Luhánszk, Donyecj, Herszon, 2022. szeptember 25. vasárnap (MB)

Negyven ország több mint száz megfigyelője kíséri figyelemmel az ukrajnai népszavazást, melyen a lakosság arról dönt, hogy Ukrajnához, vagy Oroszországhoz tartozzon-e. Az ötnapos referendum második napjáig a négy régió szavazásra jogosultjainak 42,06 százaléka adta le voksát – jelentette a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

A népszavazáson arra a kérdésre kell igennel vagy nemmel válaszolni, hogy Akarja-e, hogy a (lakóhelye szerint megnevezett) terület csatlakozzon Oroszországhoz?

A szeptember 23-27. között tartott népszavazáson Luhánszkban eddig a jogosultak 45,86 százaléka szavazott, Donyeckben 55,05 százalékuk, Zaporozsjéban 35.54, Herszonban pedig 31,79 százalékuk.

Az Oroszországba menekült ukrán állampolgárok is szavazhatnak orosz területen létesített szavazóhelyiségekben.

Az exit poll eredménye szerint a voksolók túlnyomó többsége arra szavazott, hogy az eddig Ukrajnához tartozott négy régió csaOroszországhoz csatlakozzon.

Orosz törvényhozói forrásból származó értesülés szerint a négy terület csatlakozását szeptember 30-án szentesítené az orosz parlament. Előzőleg, a szavazás befejeztével, és eredményének ismeretében szeptember 28-án rendkívüli ülésen alkotnak majd törvényt a befogadásukról.

A népszavazás azért tart öt napig, mert a lakosságnak nem szavazóhelyiségekben kell leadnia voksát, hanem mozgó voksoláson. Az üvegfalu urnákat civilek és katonák viszik helységről helységre, házról-házra, nehogy az ukrán hadsereg fiksz pontot vehessen célba, és meghiúsíthassa a voksolást. Így is több esetben előfordult már, hogy az elszakadni akaró területekre ágyútüzet zúdítottak.

De az is előfordult, hogy a népszavazás közepette ukrán katonák adták meg magukat, és kérték, hogy orosz állampolgárrá válhassanak.

A kelet- és dél-ukrajnai régiókban folyó népszavazás keddig tart.+++

Lásd még: https://www.facebook.com/bekekor/posts/pfbid031KusHrrADD5GZYn33hFLwKvfhiLmWopA2ootKuN3f2vZMVVwJ8Vbb9QH5PV8HLxkl

Kiadta: Magyar Békekör

A szabadkőművesség (sátánizmus) mélyen beépült a nyugati társadalomba

 

Hogy demonstrálják, hogy még nem fejezték be okkult összeesküvésüket, a szabadkőművesek a piramis tetejét hiányolják. Megtiszteltetésben lehet részünk, hogy tanúi lehetünk a szörnyűséges beteljesedésnek.

Eustace Mullins (1923-2010) valószínűleg korunk legjobban tájékozott és legnyíltabb "antiszemitája" volt. De becsületére legyen mondva, leírta, hogy a nem-zsidó elit hogyan fogadta el a zsidó szupremáciát/kommunizmust (árulást), mint a sikerhez vezető utat.

"A Nagy Pecsétet, amely tele van a szabadkőművesség ezen szimbólumaival, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, Churchill és Houston tervezte, akik mindannyian szabadkőművesek voltak".

Azt hittük, hogy demokráciák szabad, "emberi jogokkal" felruházott polgárai vagyunk, de valójában mindvégig egy sátáni szekta agyilag irányított foglyai voltunk. Minden háború mindkét oldalát, beleértve az amerikai polgárháborút is, a szabadkőművesek szervezték és finanszírozták. Gyanítom, hogy ez vonatkozik az ukrajnai háborúra is, ami könnyen nukleáris katasztrófához vezethet, ha a "vakcinák" nem semmisítenek meg minket előbb.

A szabadkőművesség 1776-tól kezdve egy mindenütt jelenlévő nemzetközi kormány volt, amely árulóként működött az Egyesült Államokon belül, és azóta is gyakorolja ezeket a hatalmakat.

Titoktartása miatt az ellenfélnek leküzdhetetlen nehézségekbe ütközik, ha az emberek elé kell tárnia az összeesküvéses tevékenységéről szóló részletes információkat. William Morgan kapitány meggyilkolása óta egyetlen amerikai szabadkőműves sem merte leleplezni titkos műveleteit.

 

 

Eustace Mullins író mintegy harminc éven át a vezető nemzetközi bankárok konspiratív tevékenységére összpontosított, anélkül, hogy felismerte volna, hogy minden cselekedetüket a szabadkőművességgel való elsődleges kapcsolatuk és elkötelezettségük irányítja. Csak a kánaáni átok és az azt követő kánaáni akarat felfedezése kényszerítette ezt az írót arra a vonakodó következtetésre, hogy minden pénzügyi összeesküvés mögött egy sátáni szektához való démoni kötődés áll, amely a szabadkőművesség működésén keresztül nyilvánul meg.

E szekta emblémái merészen díszelegnek az Egyesült Államok nagy pecsétjén és a Federal Reserve bankjegyeinken (az amerikai nép kifizetetlen adósságai).

Az "Annuit Coeptis" szavak a "Novus Ordo Seclorum", az Új Rend születését hirdetik. A kánaániak még a Sém által épített gizehi nagy piramist is kisajátították jelképüknek.

Annak demonstrálására azonban, hogy még nem léptették életbe összeesküvésük végső fázisait, a piramis tetejét hiányosan ábrázolják, jelezve, hogy a szabadkőművesség "elveszett szava" még hiányzik.

A "szem" az Univerzum Nagy Építészét jelképezi, ami egy kabbalista fogalom; háromszögbe van zárva, ami a mágia szimbóluma.

A tizenhárom lépcsőfok a Sátánra, Béliálra és a lázadásra utal, amelyeket a kabbalisztikus gematria a tizenhárom gyarmathoz, a tizenhárom csíkra, a tizenhárom olajfalevélhez, a pecsét tizenhárom nyilához és az "E Pluribus Unum" tizenhárom betűjéhez rendel, amelyek mind a tizenhárom szám fontosságát hangsúlyozzák minden olyan vállalkozásban, amelyet a szabadkőművesség irányít. Ez a Krisztus és az ő tizenkét tanítványa elleni háborújukra emlékezteti őket.

 



A sast Róma jelképeként ábrázolják, a kánaániak történelmi ellenségeként, akit soha nem tudnak elfelejteni, az ellenfélként, aki lerombolta fővárosukat, Karthágót, és aki törvények (a fasces) útján próbálta irányítani bestiális életüket.

 

Következésképpen minden szabadkőművesnek határozottan antifasisztának kell lennie, vagyis a jogállam ellen kell állnia. A sasnak kilenc faroktolla van, ami az Illuminátusok Kilencek Belső Körét jelképezi, valamint a York Rítus fokozatainak számát; a tizenhárom csillag Salamon pecsétjét jelképezi.

A Nagy Pecsétet, amely tele van a szabadkőművesség e szimbólumaival, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, Churchill és Houston tervezte, akik mind szabadkőművesek voltak.

A sas jobb szárnyán harminckét toll van, a skót rítus rendes fokozatainak száma; a bal szárnyon harminchárom, a kiegészítő toll a 33. fokozatot jelképezi, amelyet Eustace Mullinsnak adományoznak a szabadkőművességnek tett kiemelkedő szolgálataiért.

Az összes szabadkőműves embléma részletezése, amelyekkel a Nagy Pecsét tele van, több helyet igényelne, mint amennyit adnunk kell; ezek az ezoterikus rejtett jelentések azt mutatják, hogy a sas két szárnyának összesített tollszáma hatvanöt; gemátriában ez a héber "yam yawchod", "együtt az egységben" kifejezés értéke, amelyet a Zsoltárok 133:1 idéz. "Íme, milyen jó és kellemes, amikor a testvérek egységben laknak együtt!"

Az ötágú csillagok a szabadkőműves lángoló csillagot és a közösség öt pontját jelképezik. A Mindent Látó Szem kabbalisztikus értéke hetven plusz három plusz kétszáz, ami az "eben mosu habonim", "a kő, amelyet az építők visszautasítottak" kifejezés értéke, amely minden királyi érc szabadkőműves számára ismerős; ez egyben Hiram Abiff, Salamon király templomának építésze értékét is képviseli.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-szabadkomuvesseg-satanizmus-melyen-beepult-a-nyugati-tarsadalomba

II.Erzsébet-III.Károly,Botrány,királyi család, Sátánizmus-Pedofília-Rasszizmus

II. Erzsébet királynő halála és III. Károly új királyként történő kinevezése után végtelen sok családi botrány kerül napvilágra a történelem során, a Windsor családnév német eredetének eltitkolása, a nácikkal, pedofil és sátánista körökkel való kapcsolatuk -a királynő saját nagybátyját, Albert herceget 1889-ben, a gyilkos Hasfelmetsző Jackként azonosítják- és ugyanígy van ma is, kicsapongásokkal, hűtlenségekkel, pedofiliával, bűncselekményekkel…
Mindez teljes bizonytalanságot eredményez a királyi család jelenlegi helyzetében, ez az alacsony szintű általános elfogadottsága miatt is így van -alig 25% a jelenlegi király, III. Károly esetében, aki elveszítette népszerűségét Lady Dianával kötött házassága, hűtlenkedései és botrányai miatt, és amiatt is, hogy mindig fennállt annak gyanúja, hogy köze volt ahhoz a balesethez, ami Diana életébe került,
Testvérének, Andrásnak mostanában kirobbant, kiskorúakkal folytatott szexuális visszaélési botránya és a jelenlegi király régóta fennálló kapcsolatai ismert és elitélt pederasztákkal, mint Peter Ball püspök, vagy „legjobb barátja”, a BBC műsorvezetőjével Jimmy Savile, akit több mint 500 személy megerőszakolásával és/vagy szexuális zaklatásával vádolnak, mind szerepelnek hosszú előzménylistáján,
III. Károly, a "Nagy Újraindítás ", és a Zöld Agenda mozgatórugója, ma a világ legnagyobb vagyonának a tulajdonosa, birtokai és vagyona a monarchia visszaélésszerű történelmi jogaiból erednek, és nyeresége a fegyver- és a szegényített urán kereskedelméből származik. III. Károly annak a jelképe, hogy évezredeken keresztül kevesek hogyan uralták a többséget.

CIA ügynök bevallja a halálos ágyán: "Mi robbantottuk fel a WTC 7-et 9/11-én

A 79 éves Malcom Howard nyugalmazott CIA-ügynök megdöbbentő állítások sorát tette, mióta pénteken kiengedték a New Jersey-i kórházból, és közölték vele, hogy hetek vannak hátra. Howard úr azt állítja, hogy részt vett a World Trade Center 7, a 9/11-én lerombolt harmadik épület "irányított robbantásában".

Howard úr, aki 36 évig dolgozott a CIA-nak ügynökként, azt állítja, hogy magas rangú CIA-ügynökök választották ki a projektben való részvételre mérnöki háttere és a bontási üzletágban való korai karrierje miatt.

Howard úr építőmérnöknek tanult, majd robbanóanyag-szakértő lett, miután a CIA az 1980-as évek elején felkérte. Howard úr azt állítja, hogy nagy tapasztalata van a robbanóanyagok elhelyezésében olyan kicsi tárgyakban, mint az öngyújtók, és olyan nagyokban, mint a "80 emeletes épületek".

A 79 éves New Jersey-i születésű férfi azt állítja, hogy 1997 májusa és 2001 szeptembere között dolgozott a CIA "New Century" nevű műveletén, amikor a CIA szerinte "még mindig felülről kapta a parancsokat". Howard úr azt állítja, hogy egy 4 ügynökből álló sejt tagja volt, amelynek feladata az volt, hogy biztosítsa a rombolás sikerét.

Howard úr szerint a World Trade Center 7 művelet egyedülálló az általa végrehajtott robbantások között, mivel ez volt az egyetlen olyan robbantás, amelyet "úgy kellett tennünk, mintha nem is robbantás lett volna". Azt állítja, hogy akkoriban nem okozott neki problémát a megtévesztés, mert "ha az ember hazafi, nem kérdőjelezi meg a CIA vagy a Fehér Ház motivációját. Feltételezed, hogy a nagyobb cél egy nagyobb jót szolgál. Olyan jó, hűséges embereket választanak ki, mint én, és megszakad a szívem, amikor hallom a szarságokat".

De még ő is elismeri, hogy most, visszatekintve, "valami nem volt rendben".

"Semmi jó nem származott ebből. Ez nem az az Amerika, amit elképzeltünk."

Howard úr elmagyarázza, hogyan vásárolták le az épületet: "Ez egy klasszikus irányított robbantásos robbantás volt. Szuperfinom, katonai minőségű nanotermit kompozit anyagokat használtunk robbanóanyagként. A nehéz rész az volt, hogy több ezer kiló robbanóanyagot, gyújtószerkezetet és gyújtószerkezetet juttassunk be az épületbe anélkül, hogy túl nagy aggodalmat keltenénk. De a 7-es épület szinte minden egyes irodáját a CIA, a titkosszolgálat vagy a hadsereg bérelte, ami megkönnyítette a dolgunkat." Howard úr elmagyarázza, hogy a WTC 7-et "stratégiai helyeken robbanóanyagokkal töltötték fel" az amerikai történelem menetét megváltoztató napot megelőző hónapban. Szeptember 11-én, miközben az északi és a déli torony égett, a 7-es World Trade Centerben meggyújtották a gyújtózsinórokat, és a nanotermit-robbanások kiüregelték az épületet, elpusztítva az acélszerkezetet, eltávolítva a megerősítéseket, és lehetővé téve, hogy az irodai tüzek átszakítsák az épület többi részét, kagylóként kiüregelve azt.

 

 

A World Trade Center 7 17:20-kor, hét órával a WTC 1 és 2 pusztulása után omlott a saját lábnyomába. Az épület a szemtanúkat azzal sokkolta, hogy a szabadesés sebességével zuhant le, ami azt jelzi, hogy lefelé menet nulla ellenállásba ütközött.

Howard úr és kollégái elvégezték a munkájukat.

"Amikor az épület lezuhant, akkora volt a rohanás. Minden pontosan a terv szerint ment. Minden olyan simán ment. Mindenkit evakuáltak. Senki sem sérült meg a WTC 7-ben. Ünnepeltünk. Folyamatosan néztük a rombolás visszajátszásait, elővettük a whiskyt és a szivart, és akkor hirtelen a legfurcsább dolog történt. Mindannyian aggódni kezdtünk, hogy egy kicsit túl simának tűnik.

Újra és újra és újra megnéztük a felvételt, és kezdtünk paranoiásak lenni. Úgy nézett ki, mint egy irányított robbantás. Azt gondoltuk, hogy a francba, az emberek meg fogják ezt kérdőjelezni. Aztán hallottuk, hogy az emberek az utcáról jelentették, hogy a délután folyamán robbanásokat hallottak.

Amikor megtudtuk, hogy a BBC elrontotta a riportját, és azt közölte a világgal, hogy az épület 20 perccel a tényleges összeomlás előtt omlott össze... Ekkor már tényleg azt hittük, hogy vége a koncertnek".

 

 

A kormány által kiadott hivatalos 9/11-es jelentés szerint a WTC 7 az "ellenőrizetlen tüzek" miatt omlott össze, amelyeket az utasszállító repülőgépek által eltalált WTC 1 és 2 épületekről lebegő törmelék okozott. Ha a hivatalos beszámoló igaz lenne, akkor a WTC 7 lenne az első magas épület a világon, amely valaha is ellenőrizetlen tűz miatt omlott össze, és az egyetlen acél felhőkarcoló a világon, amely "irodai tüzek" miatt omlott önmagába.

Howard úr és kollégái attól tartottak, hogy a közvélemény átlát a hivatalos narratíván, és a kormány ellen lázad, követelve, hogy mondják el az igazságot.

"Annyi elvarratlan szál volt, annyi bizonyíték maradt hátra. Azt hittük, hogy a közvélemény rászáll majd az egészre. Azt hittük, hogy olyan nyilvános lázadás lesz, amit a média nem hagyhat figyelmen kívül. Nyomozásokat finanszíroznának, és követelnék, hogy miért hazudtak nekik. Azt hittük, hogy kémiai összetett anyagokat találnak majd a környéken, amelyek bizonyítják, hogy a 7-es épületet felrobbantották.

"Azt hittük, hogy forradalom lesz. Eljutna egészen a csúcsig, Bush elnökig. Kirángatnák a Fehér Házból.

"De egyik sem történt meg. Szinte senki sem kérdőjelezett meg semmit. A média mindenkit lelőtt, aki meg mert kérdőjelezni bármit, amit mondtak neki."

Kövesse a pénzt

Howard úr azt állítja, hogy "nincs közvetlen tudása" a World Trade Center északi és déli tornyának lerombolásáról, és azt magyarázza, hogy "a CIA műveletei nagyon specifikusak", és hogy gyakori, hogy egy nagyobb projekten dolgoznak, miközben a kirakós játéknak csak egy kis darabját értik.

[9/11: Larry Silverstein egy évvel a támadások előtt tervezte az új WTC-7-et]

De van tanácsa a nyomozóknak, akik a teljes kirakós játék megértésére törekszenek, és ki akarják deríteni, hogy ki állt a történelem legpusztítóbb amerikai földön elkövetett támadása mögött.

 

 

"Kövessék a pénzt."

"Ha ki akarod deríteni, hogy ki áll valami mögött, csak kövesd a pénzt. Nézze meg a 9/11 előtti üzleteket. Ezek a fickók tudták, hogy mi fog történni. CIA ügynökök fiai, kormánytisztviselők. Amerika legbefolyásosabb embereinek közeli rokonai. Cheney, Rumsfeld. Mind meggazdagodtak. Nem csak az építőipari barátaiknak odaítélt szerződésekből, a háborúkból és a kenőpénzekből."

"Ez bennfentes kereskedelem volt."

Számos ország, köztük Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Olaszország, Japán és Monaco indított bennfentes kereskedelemmel kapcsolatos vizsgálatokat a 9/11-es támadások után, mivel úgy vélték, hogy ha be tudják bizonyítani, hogy az Al-Kaida ügynökei profitáltak a tőzsdén, akkor be tudják bizonyítani, hogy a terrorszervezet áll a támadások mögött.

És minden bizonyíték arra utalt, hogy 9/11 körül nagymértékű bennfentes kereskedelem folyt.

Antonio Martino olasz külügyminiszter azt mondta: "Úgy gondolom, hogy a nemzetközi piacokon folytatott spekuláció mögött terrorista államok és szervezetek állnak". A német központi bank elnöke, Ernst Welteke azt mondta, hogy kutatói "szinte megdönthetetlen bizonyítékot találtak a bennfentes kereskedelemre".

Még a CNN is arról számolt be, hogy a szabályozók "egyre világosabb jeleket" látnak arra, hogy valaki "a terrortámadást megelőzően manipulálta a pénzügyi piacokat abban a reményben, hogy hasznot húzhat belőle".

Howard úr szerint egy komoly tanulmány arról, hogy ki profitált a tőzsdén 9/11-ből, "kitépné az amerikai oligarchia szívét".

"Csak egyetlen szervezet van, amely átfogja az egész világot, és hadd mondjam el most, hogy ez nem az al-Kaida, és soha nem is volt az".

Ez a CIA.

"Soha nem lehetett igazi nyomozás. Az egész árnyékkormány, ahogy önök most nevezik őket, belekeveredett."

Az utolsó heteit otthonában töltő 79 éves férfi azt mondta, nem számít arra, hogy vallomása után őrizetbe veszik, mert "akkor mindenki más után kellene mennie. Csak a médiát fogják felhasználni arra, hogy engem támadjanak. Mindannyian azért vannak fizetve, hogy mindent elhallgattassanak 9/11 körül".

Björn Andreas Bull-Hansen: A jegybanki digitális számlapénzzel a szabadságunk vész el

Forrás: Björn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
https://youtu.be/-ziu5ZTHsVA

A harmadik világháború már elkezdődött, de az igazságot az utolsó pillanatig elhallgatják a nyilvánosság elől

 

A harmadik világháború már elkezdődött. Ezt egyszerűen azért nem mondják el nektek, mert a kormányotok és a tisztességtelen média elkötelezett amellett, hogy sötétben tartson benneteket.

Végül is arra akarják felhasználni a hátralévő időt, hogy élelmiszert, lőszert, orvosi készleteket és nemesfémeket halmozzanak fel maguknak, és ezt csak úgy érhetik el, ha a lehető legtovább elhallgatják az igazságot a helyzetről.

Ez alól talán Szerbia miniszterelnöke jelent kivételt, aki most nyilvánosan arra figyelmeztet, hogy a világ egy "nagy világkonfliktus" előtt áll, amely valószínűleg a következő két hónapban kezdődik.

"Aleksandar Vučić az ENSZ Közgyűlésének New York-i ülésszakának első napján tette riasztó megjegyzéseit" - számol be Paul Joseph Watson a Summit.news-on. A Vučićtól származó teljes idézet a következő:

Feltételezem, hogy kilépünk a különleges katonai művelet szakaszából, és egy nagyobb fegyveres konfliktushoz közeledünk, és most az a kérdés, hogy hol van a határ, és hogy egy bizonyos idő után - talán egy-két hónap múlva - egy olyan nagy világkonfliktusba lépünk-e, amilyenre a második világháború óta nem volt példa.

A NATO már háborúban áll Oroszországgal, Putyin pedig kontinentális csatára készül.

Az történik, hogy a pszichopata nyugati nemzetek - az igazi agresszorok ebben a háborúban - nemcsak "öngyilkos szankciókat" szabadítottak el Oroszország ellen, hanem Ukrajna katonai műveleteit is irányítják Oroszország ellen. Ez azt jelenti, hogy a NATO már benne van a háborúban, még ha a NATO ezt egyelőre nem is ismeri el. Ami még rosszabb, a NATO vezetői nyíltan követelik Oroszország teljes megsemmisítését és Oroszország természeti erőforrásainak megszállását/kiaknázását, ami természetesen a globális kizsákmányolás és fosztogatás teljes modellje, amit jellemzően a Nyugat végez. (Tönkretétel, kifosztás, ellenőrzés. Ez a CIA modell, amit évtizedek óta más nemzetek ellen szabadjára engednek...).

A körülmények már rég túl vannak azon a ponton, ahol Oroszország és a nyugat között tárgyalni vagy de-eszkalálni lehetne. A nyugat pszichopata vezetői (Victoria Nuland jut eszembe) oroszgyűlölő Oroszország-gyűlölők, akik elszántan népirtást akarnak végrehajtani az orosz nép ellen, még akkor is, ha ez a saját gazdaságuk és mezőgazdasági ellátási láncuk tönkretételét jelenti a folyamat során. Ezekkel a pszichopatákkal - Putyin rájött - nem lehet szót érteni, és nem lehet rájuk bízni, hogy bármilyen megállapodást betartanak. Oroszország rájött, hogy harcolnia kell, vagy meghal. Most éppen itt tartunk.

Sajnos, a nyugati nemzetek őrültsége miatt ez a konfliktus olyan állapotba került, ahol az van előnyben, aki először indít atomfegyvereket. Ez egy nagyon veszélyes dinamika, nyilvánvalóan, és abból a tényből ered, hogy a nyugat többször is jelezte, hogy nem fogja megengedni Oroszország létezését a Föld bolygóról alkotott "Új Világrend" víziójában. Az olyan barátokkal, mint Victoria Nuland, kinek van szüksége ellenségekre?

 

 

Oroszországnak több mint 30 éves előnye van a nyugattal szemben a nukleáris fegyverek és a légvédelem tekintetében.

Mindezzel kapcsolatban fontos felismerés, hogy a NATO nukleáris arzenálja ősrégi - többnyire az eredetileg az 1970-es években tervezett fegyverekkel működik -, míg Oroszország nukleáris képességei legalább két generációval előrébb járnak, modernizálva hiper-siklórepülőgépekkel, az ICBM-ek kitérő manőverezési képességeivel, hiperszonikus cirkálórakétákkal, amelyek nukleáris képességűek, és rendkívül fejlett légvédelmi rendszerekkel, amelyek még a beérkező ICBM-eket is képesek elfogni és megsemmisíteni. Emellett Oroszország olyan titkos "világvége" fegyverekkel rendelkezik - messze túl a termobarikus bombáikon -, amelyeket a világ még nem is látott. A jelenlegi pálya szerint ezek a fegyverek mindenféle figyelmeztetés nélkül kerülnek majd be a nyugati világba, ami a nyugat-európai kormányok, valuták és ipar teljes megsemmisüléséhez vezet.

Semmi kétségem sincs afelől, hogy Oroszország már kijelölte az első csapás célpontjait, és hogy ezek közé tartozik London, Párizs, Berlin, Varsó, az amerikai haditengerészeti flották és gyakorlatilag az összes nyugat-európai katonai bázis. Már csak egy kilövés választ el bennünket egy civilizáció végét jelentő eseménytől.

Az USA és a NATO azzal áltatta magát, hogy azt hiszi, megnyerhet egy nukleáris cserét Oroszországgal, de ez ugyanolyan téveszme, mint azt hinni, hogy "a férfiak teherbe eshetnek", vagy hogy a pénznyomtatás nem okoz inflációt (nevezetesen az agyhalott Biden-rezsim ragaszkodik ahhoz, hogy mindkét abszurditás teljesen igaz). Az elmúlt két évtizedben - és újabban a wokeizmus őrületének vezetésével - a nyugat teljesen beleélte magát a téveszmés gondolkodásba és a tündérmesei narratívákba, amelyeknek semmi közük a valósághoz.

Miközben a nyugat propaganda-narratív háborút vívott, Oroszország a világ legfejlettebb atomfegyvereit fejlesztette. Ha egyszer elkezdődik a nukleáris csere, egyáltalán nem kérdéses a kimenetele. Oroszország néhány millió embert fog elveszíteni - jóval kevesebbet, mint amennyit a második világháborúban -, de megsemmisíti Németországot, Lengyelországot, Franciaországot és az Egyesült Királyságot. Nyugat-Európa a kétségbeesés és a sötétség nemzedékébe kerül, miközben az Egyesült Államok az európai bankoknak, valutáknak és adósságpiacoknak való kitettség miatt kaszkádszerű pénzügyi összeomlást szenved el.

 

 

A nyugati újságírók és kleptokraták képtelenek látni ezt a valóságot, és ugyanígy képtelenek cselekedni is, hogy megállítsák. Saját, önmaga által okozott agymosás és propaganda téveszmés világában vergődnek, és azt hiszik (valahogyan), hogy Oroszországot rá tudják venni, hogy engedelmeskedjen a nyugati őrült követeléseknek. De Oroszország nem harmadik világbeli ország. Oroszországot nem lehet gazdaságilag szétzilálni nyugati szankciókkal, és Oroszországnak megvan a saját hazai ellátási lánca szó szerint mindenhez, amire szüksége van ahhoz, hogy etesse a népét, még több fegyvert építsen, és egy vagyont keressen az energia- és nyersanyagexporttal olyan készséges kereskedelmi partnereknek, mint India, Kína, Törökország és Irán.

Végül, Putyin nem fog meghátrálni, és Putyin sokkal intelligensebb, mint bármelyik kognitívan akadályozott őrült, aki az USA-t, az Egyesült Királyságot vagy a NATO-országokat irányítja. Egy Putyin és Biden közötti sakkmérkőzésen Joe Biden valószínűleg távirányítású vibráló pelenkákkal lenne kiegészítve, hogy a végbelén keresztül sakklépésjeleket küldjön neki, és még így sem értené a sakkjegyek jelentését. A nyugati nemzetek vezetői annyira tökéletesen inkompetensek, hogy még csak "bohócnak" sem nevezhetők, hiszen a jó bohócok valójában intelligens, rátermett kommunikátorok, akik meg tudják nevettetni az embereket. Biden, Blinken és Nuland csak arra késztet minket, hogy mindannyian hányjunk.

A Nyugat már súlyosan elszámította magát az "öngyilkos szankciókkal", de még mindig nem ismeri be a katasztrofális hibáit.
A nyugati nemzetek hozzá nem értésének bizonyítékaként gondoljunk arra, hogy az Oroszország elleni "öngyilkos szankcióik" - amelyeket eredetileg azért vezettek be, hogy Oroszországot valutaösszeomlásba kényszerítsék - éppen az ellenkező hatást váltották ki. A szankciók nem a rubelt, hanem az eurót teszik tönkre, és most egész Nyugat-Európa a sötétség, az éhínség és a halálra fagyás telével néz szembe. Mindez ráadásul az európai ipar "tartós dezindusztrializációja" már javában zajlik, a fémkohászat és az ammóniagyártás mintegy 70%-a már leállt. A műtrágyagyártás leállt, az Északi Áramlat 1 gázvezeték leállt, és hogy a sérülést tetézze, Belgium büszkén jelenti be egy atomerőmű leállítását, éppen akkor, amikor Belgiumot az energiahiány katasztrófája fenyegeti.

Németország eközben újabb 8 milliárd dollárt fordít az Uniper, az egyik legnagyobb földgázszolgáltató megmentésére, és ez még azon a 15 milliárd dolláron felül, amelyet már elköltöttek az Uniper összeomlásának megakadályozására. Németország ipari bázisát elképesztő gyorsasággal pusztítják el, és a német kormányban senki sem mondja a német embereknek, hogy nem lesz munkájuk, ha az ipar összeomlik.

Putyinnak meg kell döbbennie azon, hogy Nyugat-Európa - és különösen Németország - milyen gyorsan pusztítja önmagát. Emlékezzünk vissza, hogy Németország már kétszer is tönkretette Nyugat-Európát: Az első és a második világháborúban. Most Németország (amelyet még mindig nagyrészt nácik irányítanak) ismét Európa teljes elpusztításához vezet. Egy szinten Putyinnak egyáltalán nem kell atomfegyvereket bevetnie... csak meg kell várnia, hogy beköszöntsön a tél, a termodinamika és a gazdaság törvényei pedig megteszik a többit.

 

 

A zöldek büszkék lehetnek: Egész erdőket vágnak ki tűzifáért.

Tegnap beszéltem Michael Yon haditudósítóval, aki éppen Németországban járt (a vele készült interjúm holnap jelenik meg a Brighteon.com-on). Elmondta, hogy Németországban mindenütt (legalábbis amennyire ő látta) kivágják az erdőket, hogy az emberek kétségbeesett erőfeszítéssel tűzifát halmozzanak fel a közelgő télre. Ez az új "zöld" menetrend parádézik: Olyan erdők kivágása, amelyeknek évtizedekig tart majd visszanőni. Vajon a zöldek ünnepelni fogják az elpusztult erdőket, mert Németország legalább nem égetett el fosszilis tüzelőanyagokat? Felfogja valaki, hogy egy 19. századi gazdaság nem képes eltartani egy 21. századi népességet? Az éhínség matematikai bizonyosság.

A válság megállításához Németországnak csak annyit kell tennie, hogy bocsánatot kér Oroszországtól, felhagy a gazdasági szankciókkal, és könyörög a Gazpromnak, hogy kapcsolja vissza a gázt, de nem, ezt nem merik megtenni, még akkor sem, ha német polgárok százezrei éhen halnak és megégnek. Pontosan úgy, ahogy Adolf Hitler 1943-ban Sztálingrádnál éhező, fagyoskodó német katonákat dobott az orosz védelmi vonalakba, a mai német vezetők saját polgáraik életét áldozzák fel egy kétségbeesett kísérletben, hogy megpróbáljanak gazdasági kárt okozni Oroszországnak ... és még csak nem is érik el ezt! A sztálingrádi csatában a Szovjetunió bekerítette és legyőzte Németország hatodik hadseregét, amely több mint 220 000 katonát adott át az oroszoknak. Ma Németország hajlandó feláldozni saját állampolgárainak millióit, ha szükséges, bizonyítva, hogy a náci stílusú öngyilkos manőverek még mindig élnek és virulnak Berlinben, még generációkkal a II. világháború katasztrofális kimenetele után is.

Oroszországból ki lehet verni a nácikat, de a német politikai vezetőkből nem lehet kiverni a náci hajlamokat.

Oroszország eközben hatalmas mennyiségű olcsó energián, ásványkincseken, acélgyártáson, műtrágyagyártáson, sikeres élelmiszertermelésen, elektronikai gyártáson és minden máson ül, ami a civilizáció talpon tartásához szükséges. Mégis, a mai napig nincs egyetlen nyugat-európai politikus sem, aki beismerné az igazságot, hogy hol tartanak a dolgok. Kár, hogy a propaganda nem tud otthonokat fűteni, különben a nyugati média lenne a végső megújuló energiaforrás az egész bolygó számára.

Mindennek a végeredménye? Aki Nyugat-Európában él, készüljön fel a gazdasági összeomlásra, az éhínségre és a nukleáris háborúra.

Az Észak-Amerikában élőknek fel kell készülniük a gazdasági összeomlásra és a világméretű nukleáris sugárzásra, amely évekre megzavarja a termést.

Azok, akik nem tárolnak élelmiszert, végül radioaktív élelmiszert fognak enni, ha egyáltalán találnak belőle.

Készüljetek fel ennek megfelelően.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-harmadik-vilaghaboru-mar-elkezdodott-de-az-igazsagot-az-utolso-pillanatig-elhallgatjak-a-nyilvanossag-elol