2024. július 17., szerda

Szőke Mária Magdolna: Sátánista áldozati tánc a covid halálkórházak folyosóin

Magyarországi emberek! Kedves Olvasók!

Segítsenek egy, a COVID-bűncselekményeket vizsgáló oknyomozásban.

Tudnak konkrétan olyan magyarországi orvosokról, ápolókról, akik a COVID-terror alatt részt vettek a kórházi táncikálásnak elnevezett sátánista produkcióban?

Olyan orvosok, ápolók, egészségügyi alkalmazottak, akik belementek abba, hogy az állítólagos járvány alatt táncoljanak a kórházak területén, ahol betegeket kezeltek. Előre is köszönöm a segítségeteket!

Aki tud ilyen orvosról, ápolóról kérem jelezze az illető nevével és a kórház nevével ezt!

Közösen kell felfednünk a problémát és szembesítsük a valósággal a világot!

https://szmm.substack.com/p/emberaldozat-bemutatasa-ritualis

A csehországi FOIA adatai bizonyítják, hogy a Moderna vakcinák több mint 50%-kal növelték a teljes halálozást (és a Pfizer vakcinák sem voltak biztonságosak)

 

„Biztonságos és hatékony?” Ezen új adatok felhasználásával végre bizonyítható, hogy a COVID vakcinák nem voltak biztonságosak vagy hatékonyak semmilyen korosztály számára. A COVID-oltásoknak semmi haszna nem volt, és növelték a halálozás kockázatát.

Steve Kirsch írásából fordítva:

A Cseh Köztársaságból FOIA-kérelem útján megszerzett hivatalos kormányzati nyilvántartási szintű adatok azt mutatják, hogy a Moderna COVID vakcina az oltás időpontjától számított 12 hónapos időszakban mérve minden életkorban növelte a teljes halálozást (ACM) a Pfizer vakcinához képest.

Ha a COVID vakcinák biztonságosak lennének, akkor a különböző vakcinamárkák összesített ACM-értéke nagyon hasonló lenne.

Ez nem így van. Ezek radikálisan különböznek, és a különbség statisztikailag nagyon szignifikáns.

Például a 46-69 évesek esetében, akik 2021-ben a Cseh Köztársaságban két Moderna oltást kaptak, szemben a Pfizer két oltásával, a fenti ábrán látható módon, az oltás időpontjától számított 1 éves időintervallumban mérve több mint 50%-kal magasabb a halálozás kockázata.

Minél fiatalabb voltál, annál nagyobb volt a kockázat százalékos növekedése. A 20-29 évesek esetében például az MRR (a Moderna és a Pfizer közötti halálozási arány) megközelítette a 2:1 arányt, ami azt jelenti, hogy több mint kétszeresére nőtt a teljes halálozás, ha Moderna injekciót kapott.

Tehát még ha a Pfizer vakcina 100%-ban biztonságos is lenne, a Moderna vakcinát azonnal le kellene állítani, mivel az túlságosan halálos ahhoz, hogy bármely korcsoportban alkalmazzák.

Az 50%-os szám a Pfizer ACM-értékhez viszonyított abszolút ACM-növekedés, nem pedig a többlethalálozási kockázat összehasonlítása.

Ez egy vonatszerencsétlenség. Az oltóanyagoknak mindig csökkenteniük kell az abszolút ACM-et. A vakcináknak soha nem szabad növelniük az ACM-et, még egy kicsit sem.

A Pfizer COVID vakcina szintén túl veszélyes a használatához, de nincs elég adatunk ahhoz, hogy pontosan megbecsüljük, mennyivel növeli a teljes halálozást. A korlátozott adatok alapján azt hiszem, biztonsággal kijelenthető, hogy a Pfizer legalább 10%-kal magasabbnak tűnik az összhalálozásban, mint a Novavax (ez egy nagyon óvatos becslés, mivel az összes adat ennél jóval magasabb volt), így a Pfizer is teljesen alkalmatlan a nyilvános használatra.

Számokban kifejezve, ha az USA-ban mindenki megkapná a kezdeti 2 dózisú Moderna injekciót, az legalább 650 000 többlethalálozást okozna (amit én az USA teljes ACM 20%-os növekedésére becsültem, mivel az ACM arányok sokkal magasabbak az idősebb korosztályok esetében, ahol a vakcina %-os hatása sokkal kisebb). Ez egy konzervatív becslés. Rancourt és munkatársai becslése szerint a COVID oltások minden korosztályban átlagosan 1,26 ember halálát okozzák 1000 oltásonként. Az Egyesült Államokban, ahol több mint 677 millió oltást adtak be, a becslés több mint 850 000 halálesetre vonatkozik.

Még ennél is problematikusabb, hogy a világ egyetlen egészségügyi hatósága – legyen az helyi, nemzeti vagy nemzetközi – sem volt képes kimutatni a Moderna ilyen mértékű relatív halálozási növekedését a Pfizerhez képest.

Az ok egyszerű: egyikük sem vette a fáradságot, hogy megnézze.

Sehol a világon egyetlen halálozási összehasonlítást sem tett közzé soha egyetlen közegészségügyi hatóság sem. Még a belső dokumentumokban sem.

Ez megdöbbentő. Mégis, a főáramú orvosi közösségben soha senki nem adott hangot aggodalmának az ilyen nyilvánvaló biztonsági ellenőrzés hiánya és az adatok átláthatóságának teljes hiánya miatt.

Ha utánanéztek volna, pontosan azt találták volna, amit én találtam: egy komoly problémát. Kevesebb mint 15 órámba telt, mióta megkaptam az adatokat, hogy észrevegyem az adatokban lévő hatalmas anomáliát.

Ez az orvosi közösség és a szabályozó hatóságok egyik legnagyobb mulasztása. Mindannyiuknak nyilvánosan bocsánatot kellene kérniük, és be kellene ismerniük, hogy alkalmatlanok voltak.

Ha a Moderna nem tudja bizonyítani, hogy ez az elemzés miért téves, akkor a Moderna vakcinákat azonnal le kell állítani világszerte, hogy megelőzzék a további haláleseteket.

Az összes forrásadat és elemzési eszköz nyilvánosan hozzáférhető, és bárki megismételheti.

Megkerestem a Pfizert, a Modernát, a Novavaxot és az UPenn biostatisztika professzorát, Jeffrey Morrist, hogy kommentálják ezt a cikket.

Csak Morris professzor válaszolt. Mellékeltem egy linket a cikk elemzéséhez, hogy önök is eldönthessék. Alapvetően nincs problémája az adatok integritásával, a módszertannal vagy a módszertan adatokra való alkalmazásának eredményeivel. Ő viszont úgy véli, hogy az eredmények értelmezése hibás; a vakcinák biztonságosak, és hogy kell lennie valamilyen zavaró tényezőnek, ami megmagyarázza az eltérés okát.

Itt van minden, amit tudnia kell: Morris professzor nem tudja megmagyarázni, hogy ha a COVID vakcinák biztonságosak, akkor miért lehet 50%-kal magasabb a halálozási arány, ha a Pfizer oltás helyett a Moderna oltást kapja. És azt sem, hogy a fiatalabbaknál miért volt még nagyobb a halálozási aránytalanság. Még az X-en közzétett magyarázatában is megpróbálja elterelni a figyelmet, és teljesen elkerüli, hogy megpróbálja megmagyarázni a cikk kulcspontját. Most elismeri, hogy igazam van, hogy a Moderna halálozási aránya magasabb, mint a Pfizeré, de aztán azt mondja, hogy a halálozási arány még mindig alacsonyabb, mint az oltatlanoké, tehát a COVID oltások életeket mentettek meg, és a Moderna kevesebb életet mentett meg, mint a Pfizer.

De a probléma persze az ő logikájával az, hogy egyáltalán nincs bizonyíték arra, hogy a két típus közötti halálozási különbségek a COVID hullámok alatt voltak, ahol, ha igaza van, a Pfizer halálozás nem emelkedett, a Moderna pedig igen. Az alábbi idősorok azt mutatják, hogy a halálozási különbségek már az injekció beadása után és az azt követő 20 hét mindegyikében kialakultak. Dr. Clare Craig pedig a COVID-különbségekkel foglalkozott a posztjában (nem voltak).

És pontosan ezért olyan fontos ez a cikk: mert a csehországi adatokra nincs más használható magyarázat, mint a nyilvánvaló magyarázat: a Moderna vakcina sokkal halálosabb, mint a Pfizer vakcina.


Teljes cikk angolul: https://kirschsubstack.com/p/breaking-record-level-data-from-czech

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-csehorszagi-foia-adatai-bizonyitjak-hogy-a-moderna-vakcinak-tobb-mint-50-kal-noveltek-a-teljes-halalozast-es-a-pfizer-vakcinak-sem-voltak-biztonsagosak/

Ennyit ér a kocsi ajtó zárása

Cserben hagyva a magyar államtól