European Court of Justice, ECJ, Court, Justice, European Union, EU, Lawsuit, Jurisprudence, Judiciary, Jurisdiction, Judge, International Tribunal, Judgments, Judgment, european, city, union, europe, paragraph, Law, Injustice, constitutional law, office, Court of Justice, Tower, Highrise, Complaint, Suits, Law, Judges, International Court, Kirchberg, Plateau Kirchberg, editorial, Luxembourg, Luxembourg, October 2014, Photo-ID: IEC48569

Az ügy részletei és a kérelem formanyomtatványa: lásd e cikk végén.

Több száz európai polgár lépett be a kísérleti gyógyszerkészítményekre vonatkozó uniós engedély megsemmisítése érdekében indított olasz keresetbe.

Renate Holzeisen olasz ügyvéd által az észak-olaszországi egészségügyi dolgozók jogainak védelmében indított négy kereset egyre inkább páneurópai visszavágóvá válik a lakosságnak a nagy gyógyszergyártók által végzett géntechnológiával való megtervezése ellen.

Az olasz egészségügyi dolgozók Holzeisen asszonytól kértek segítséget, miután kormányuk azt mondta nekik, hogy vagy elfogadják a Covid kísérleti vakcina-jelöltet, vagy felmondanak. Holzeisen asszony megtámadja az Európai Bizottság által a 2020. december 21-i végrehajtási határozatában az e termékek EU-n belüli felhasználására kiadott engedélyeket.

A határozat négy vállalat termékeit engedélyezi: Pfizer/BioNTech (Comirnaty márkanév alatt), Moderna, AstraZeneca és Janssen (Johnson & Johnson). Számos szakértőre hivatkozva azt állítja, hogy a négy vakcinajelölt veszélyes, hatástalan, és nem is szabadna vakcinának tekinteni őket, mivel a “génterápia” néven ismert, rendkívül kísérleti technológiára támaszkodnak. Holzeisen asszony arra kéri az Európai Unió Törvényszékét, hogy semmisítse meg a Bizottság határozatát e “génterápiás szerek” forgalomba hozataláról, és ezzel enyhítse az egészségügyi dolgozókra nehezedő nyomást.

Most az egész EU-ból százával csatlakoznak a keresethez a polgárok, akik a testi épséghez való joguk érvényesítésére törekednek. A Törvényszék titkára szerint egy ilyen jellegű keresethez általában maroknyi beavatkozó szokott csatlakozni – a Holzeisen négy keresetének léptékű beavatkozás ismeretlen az intézmény előtt. Az olasz ügyvéd történelmi lehetőséget teremtett arra, hogy a polgárok Európa-szerte összefogjanak, és szembeszálljanak a nagy gyógyszergyártók befolyásával.

Holzeisen asszony szerint minden olyan európai munkavállalót, akire a munkáltatója, az állam vagy bármely más szervezet nyomást gyakorol, hogy fogadja el a Covid vakcinát, különösen a kényszerítésig, érint a lakosság géntechnológiájának engedélyezéséről szóló bizottsági határozat, és érdekelt a négy megsemmisítési kereset bármelyikében.

Az érintett polgárok a Törvényszék eljárási szabályzatának 142. cikke alapján kérhetik a Törvényszéknél nyilvántartásba vett európai ügyvédet, hogy nyújtson be beavatkozási kérelmet a keresetek bármelyikében vagy mind a négyben.

Ha a kérelem sikeres, a Törvényszék a kérelmezőt beavatkozóként fogadja el, ami lehetővé teszi számára, hogy támogassa a keresetet és részt vegyen a szóbeli meghallgatáson.

A keresetlevelet német nyelven – a keresetlevél nyelvén – kell benyújtania a keresetnek az Európai Unió Hivatalos Lapjában való közzétételét követő 6 héten belül. Holzeisen asszony német nyelvű keresetlevéltervezetet készített, de valamennyi dokumentum több nyelven is rendelkezésre áll. A leendő beavatkozóknak ki kell tölteniük a formanyomtatványt, és csatolniuk kell a szakmai alkalmasságuk igazolását, valamint a keresetet alátámasztó érveket (hivatalos közlemények, e-mailek, vagy akár saját tanúvallomást is írhatnak). Kereshetnek egy nemzeti ügyvédet, aki átnézi a dokumentumokat, majd a nevükben benyújtja a kérelmet az uniós bírósághoz (például ha orvoscsoportok tudnak egyeztetni egy ügyvéddel), vagy közvetlenül Holszeisen asszonynak írhatnak.

A Comirnaty és a Moderna keresetekben való beavatkozás iránti kérelmeket, amelyeket az EU Hivatalos Lapjában 2021. április 26-án tettek közzé, 2021. június 7-ig kell benyújtani a Törvényszékhez. Az AstraZeneca 2021. május 17-én közzétett keresetével kapcsolatos beavatkozási határidő június 28. A Johnson & Johnson keresetét a múlt héten nyújtották be, és a következő hetekben teszik közzé.

A beavatkozók és a további segítségre szoruló ügyvédek e-mailben vehetik fel a kapcsolatot Holzeisen asszony irodájával.

Keresetét az egészségügy szabadságának szószólói szorosan figyelemmel fogják kísérni. Szintén nagy érdeklődéssel várjuk annak a keresetnek az eredményét, amelyet hat európai szervezet – köztük a Children’s Health Defense Europe – nyújtott be a Covid-19 vakcinák GMO-kockázatértékelését eltörlő rendelet megsemmisítése érdekében.

Jelentkezni lehet:

Contact Renate Holseizen by email (click here).

LETÖLTHETŐ (a PDF letöltéséhez kattintson a kiválasztott nyelvre):

Model of the Application Form for Comirnaty (Pfizer / BioNTech) in GERMANENGLISHFRENCHITALIANGREEK

Model of the Application Form for Moderna in GERMANENGLISHFRENCHITALIANGREEK

Action of Annulments for the 4 Vaccines:

Moderna:
ENGLISHFRENCHGERMANITALIANSPANISHPORTUGUESECZECHDUTCHGREEKPOLISHSWEDISH

Comirnaty (Pfizer / BioNTech):
ENGLISHFRENCHGERMANITALIANSPANISHPORTUGUESECZECHDUTCHGREEKPOLISHSWEDISH

 

Forrás: LINK

https://civilekatisztanlatasert.hu/felhivas-az-egeszsegugyi-szakemberekhez-a-covid-oltoanyagok-unios-engedelyenek-ervenytelenitese-erdekeben/