Amikor Tom McInerney altábornagy volt a 3. számú fickó a Pentagonban, perspektívái segítették a nemzet irányának alakítását. Most, hogy nyugdíjas, továbbra is megpróbálja megosztani a fontos információkat.

De ahelyett, hogy odaadná a kormánynak, ahol lehet, hogy nem használják fel rendesen, fontos információkat szolgáltat azoknak az embereknek, akiknek meg kell érteniük, mi történik a választásokkal, a kínai Covid-19-szel, a kiberháborúval, az oltásokkal és a jelenlegi biológiai támadással a nemzet ellen.

(JD Rucker cikke újra megjelent a  NOQReport.com-tól )

"A harmadik világháborúban vagyunk" - mondta a tábornok egy ma reggel adott interjúban. „Egy évvel ezelőtt nem volt járványunk. Biológiai támadást hajtottak végre az egész világon. Szándékos volt, a KKP tette. ”

Ezt a háborút régóta tervezték, de a kínai kommunista párt első nagy lépése McInerney tábornok szerint a Covid-19 koronavírus elszabadítása volt.

"Ma reggel abszolút bizonyítékot kaptam arra, hogy a Wuhan Lab-tól származik, és kétségtelenül lerombolta az egész világgazdaságot" - mondta. "Nem kellett volna benyelnünk, de ez egy másik történet, amibe belemehetünk."

Nem csak a gazdaság tönkretétele érdekében. A KKP a 2020-as amerikai választásokat vette célba, mert Trump elnök volt az egyetlen, aki útjába állt. Mivel Joe Biden jelenleg az Ovális Irodában van, terveik akadálytalanul haladhatnak.

"Ezt a hatalmas biológiai támadást aztán felhasználják a választások során, ezért csalárd módon választottunk alkotmányellenesen elnököt" - mondta. "Nem hívom" Bident elnöknek ", mert alkotmányellenesen választották meg."

McInerney tábornok az elsők között harangozta be a  választói technológiai csalások miatt még a választások napja előtt. A  Two Mikes epizódjában szereplő vírusos videóját levették a YouTube-ról, és elnyomták a Facebookon, de megvan nálunk a Rumble-n és más platformokon, ahol több mint 200 000 megtekintést kapott. 2020. november 2-i cikkéből:

A választói csalás éppen most történik. Mindannyian tudjuk; nehéz lenne egyetlen olyan amerikait találni a folyosó mindkét oldalán, aki nem ismeri el, hogy ez zajlik. Körülbelül az ország fele rájön (vagy hajlandó beismerni), hogy a demokraták javára történik, de nagyon kevesen tudják, hogy ez a bizonyos nyúlüreg milyen mélyre nyúlik.

Tom McInerney altábornagy, igen. A nyugdíjas katonai ember az 1994-es visszavonulása óta az ujját a hírszerző közösség és a nemzeti politika pulzusán tartja. Ebben a tekintetben nincs egyedül, de a többi nyugdíjas katonától elválasztja, hogy a nemzet iránti szeretete és esküje a Az alkotmány arra kényszeríti, hogy megszólaljon, még akkor is, ha tudja, hogy ez némi nehézséget okoz neki. Ez a nehézsség a Two Mikes legújabb epizódjában tett kinyilatkoztatásai alapján fog bekövetkezni  .

A „Scorecard” néven ismert CIA-program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megváltoztassák a szavazási eredményeket azáltal, hogy feltörik a helyi adatszolgáltató állomások és az állami vagy nemzeti adatközpontok közötti transzfert. McInerney szerint ez egy kis mennyiség, 3% alatt van, hogy ne váltson ki riasztást. Felső katonai tisztségeket töltött be a hadügyminiszter és az Egyesült Államok alelnöke alatt. Meglátása az ügyről éppen a holnapi választási nap megfelelő időpontjában érkezik. Remélhetőleg még nem késő.

 

Amint a dolgok világosabbá válnak az alkotmányunk elleni támadás terjedelmével és mértékével kapcsolatban, McInerney tábornok mindent összerakott az általa „hibrid háborúskodásnak” nevezett eseményekben. A Kínai Kommunista Párt a biológiai, a kibernetikai és a hírszerzési háborús technikák ötvözésével lényegében ma folytatódó puccsba kezdett. Hatásuk az amerikai élet minden aspektusára, a mainstream médiától kezdve az egyetemen, a Big Tech-en át egészen a kormánycsarnokokig hatalmat ad számukra, hogy ezt a nemzetet a földre tereljék.

McInerney tábornok szerint más nemzetek is érintettek voltak, köztük Oroszország, Észak-Korea, sőt a Vatikán is. Leírta részvételüket a választások napját követő kora reggeli órákban egy hatalmas szavazólap-változtatási programban. Hivatkozott a „Scorecard” és a „The Hammer” CIA technológiákra, amelyeket azért fejlesztettek ki, hogy kémkedjenek az állampolgárok és a kormányok mellett, miközben lehetővé tették a szavazatok elektronikus átadását is.

"Amikor egybefoglaljuk, JD, hatalmas biológiai támadást hajtottál végre a világ ellen" - mondta. "Ezután hatalmas kiberháborús támadást hajtott végre, amelynek során az emberek nem értik teljesen, mert körülbelül tízféleképpen lehet csalárd módon befolyásolni a választásokat."

Ezután a tábornok leírta, hogy a választói csalás elkövetésének különböző analóg módszerei hogyan csúcsosodtak fel a választási napon és azt követően tapasztalt technológiai támadással. Erre azért volt szükség, mert Donald Trump elsöprő győzelmet aratott, sokkal nagyobbat, mint bármi, amire számítottak, ezért a kibertámadással kapcsolatos eseteket fel kellett használniuk csalásuk további előmozdítására.

NOQ Report legutóbbi epizódjában egy maroknyi más témát is megvitattunk, többek között a Covid-19 oltásokról a közelmúltban tanultakat. Bevitte az első ütést, de figyelmeztettek a második megszerzésére. Megígérte, hogy hamarosan újra megjelenik a műsorban, hogy megvitassa az Egyesült Államok és a világ állampolgárai elleni támadás ezen aspektusát.

Ha visszahúzhatjuk a függönyöket, és láthatjuk az oltásokra hívó hatalmakat, nagyobb esélyünk lesz megakadályozni, hogy elpusztítsák hazánkat. Ha az amerikaiak szándékosan maradnak a sötétben, a jövőnk valóban nagyon komornak tűnik.