2022. október 17., hétfő

Románia: Tömeges kártérítési perek a COVID-terror alatt bírságoló csendőrök ellen

 

A maszk nemviselés miatti bírságokat sorra érvényteleníti a bíróság, vannak, akik kártérítést kérnek.


Szőke Mária írása. Teljes cikk: https://szmm.substack.com/p/all-a-bal-a-romaniai-birosagokon


Durván fogalmazva, jól pofára estek a romániai csendőrök és rendőrök, akik a COVID-terror alatt azt az utasítást kapták a gerinctelen, globalista COVID-kormánytól, hogy szigorúan büntessék azokat, akik nem voltak hajlandóak a kötelezővé tett rabszolgajel, az amúgy semmilyen fertőzés ellen védelmet nem nyújtó szájmaszkok viselésére. Román polgárok ezrei perelik ugyanis a csendőrséget és eddig mindent pert megnyertek.

Mint kiderült, ki volt adva a parancs a kormány rabszolgavadász kutyáivá silányított egyenruhásoknak arra, hogy minél szigorúbban és durvábban vegzálják és büntessék az embereket és ezt azok meg is tették.

Nem volt könnyű dolguk, ugyanis Románia lakossága azon kevés népesség közé tartozik, akiket csak nagyon kis mértékben lehetett betörni a COVID-terror aljasságaival. A lakosságnak alig 20 százalékát sikerült rávenni arra, hogy beadasson magának 2 védőoltásnak hazudott biológiai fegyvernek számító terrorista-injekciót, pedig megszorításoktól, fenyegetésektől, különféle bónuszokig mindent ígértek primitív népirtó propagandájukban a COVID-kormány vezetői. A románok azonban nem oltakoztak, a maszkviselési kötelezettséget sem lehetett úgy rájuk tukmálni, ahogy azt a GREAT RESET előírta volt.

Politikusok, ügyvédek, orvosok, újságírók és nem utolsósorban az államvallásnak számító ortodox egyház papjai álltak ugyanis az emberek mellé és hiába fütyülte a Klaus Iohannis vezette bábkormány a WEF emberirtó nótáját az emberek nem táncoltak erre a sátánista nótára.

Jelenleg pedig nagyon úgy tűnik, a COVID-bírságok igencsak visszaütöttek, ugyanis emberek ezrei perelik a büntetéseket kirovó, a rongymaszkok nem viselése vagy a Green Pass hiánya miatt az embereket vegzáló rendőröket és csendőröket.

A romániai bíróságok túlterheltek lettek a járvány miatti pénzbírságok eltörlése miatt, írta meg a Ziarul National .

A  legtöbb perben a csendőrséget vádolják törvénytelenséggel, hivatali hatalommal való visszaéléssel, ők voltak ugyanis azok, akik a rendőrökön is túl téve, futószalagon büntették a maszktalan embereket, mikor a kormány vezérei erre kiadták az amúgy semmilyen alkotmányos alappal nem rendelkező COVID-rendeleteket.

A beperelt csendőrök sorra vesztik el a pereket, a csendőrségtől kirendelt ügyvédek nem bírják az iramot, van amikor meg sem jelennek a tárgyalásokon.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/romania-tomeges-karteritesi-perek-a-covid-terror-alatt-birsagolo-csendorok-ellen/

Mostani helyzet és kilátások

ők a 13ak

Az orosz S-300V4 megdöntötte a leghosszabb hatótávolságú föld-levegő elleni megsemmisítés világrekordját - Military Watchc

 

Október 16-án az AFU lőtte az orosz Belgorod városát. A délelőtti masszív ágyúzás után az ukrán erők délután folytatták a támadásokat. Az orosz légvédelmi erők a legtöbb célpontot elfogták, de a belgorodi repülőtér közelében két robbanást regisztráltak.

A Military Watch magazin arról számolt be, hogy az orosz légvédelmi eszközök Belgorodban "állítólag megdöntötték a leghosszabb hatótávolságú föld-levegő ütközés világrekordját".

A város elleni támadások egyikét egy ukrán harci repülőgép-pár hajtotta végre, amely rendkívül alacsony magasságban érte el az orosz határt. Miután ezután magasságot nyertek, rálőttek a célpontjukra, és a repülőtér felé vették az irányt. Azonban nem érték el azt. Orosz föld-levegő rakétaütegek, konkrétan egy S-300V4-es rendszerrel lőtték őket. Mindkét gépet lelőtték Poltava régió felett.
Az orosz S-300V4 megdöntötte a leghosszabb hatótávolságú felszíni-levegő elleni kilövések világrekordját - Military Watch


A szóban forgó repülőgépek ukrán Szu-27-es és Szu-24-esek voltak, amelyek vélhetően az utolsó üzemképes példányok közé tartoznak ezekből a viszonylag ritka és nehézsúlyú osztályokból a több mint hat hónapos háború után.

A rakétarendszer mindkét repülőgépet 217 km-es extrém távolságból semlegesítette, felülmúlva ezzel a 150 km-es hatótávolságú megsemmisítést, amelyet korábban egy orosz Sz-400-as rendszer regisztrált egy ukrán Szu-27-es ellen Kijev felett márciusban, és ezt annak ellenére érték el, hogy a Szu-27-es nagy manőverezőképessége és lenyűgöző repülési teljesítménye lehetővé teszi számára, hogy hatékonyan kitérjen a távolsági rakétatámadások elől. - A Military Watch írja.

A vadászgépek a nagyfokú manőverezőképességük ellenére sem tudtak elmenekülni az orosz rakéták elől.

Az S-300V4 számos rakétához hozzáférhet, köztük a 40N6-oshoz, amely 400 km-es hatótávolsággal és nagy, Mach 14-et meghaladó hiperszonikus sebességgel rendelkezik. A Military Watch feltételezte, hogy a 40N6-ot használhatták, "mivel a rakéta teljesen egyedi röppályával és érzékelőkészlettel rendelkezik, amely különösen jól optimalizált a horizonton túli, nagyon alacsony magasságú célpontok leküzdésére".

A 40N6 akár 400 km-es távolságban is képes akár 5 méteres magasságban lévő célpontokat is megtámadni, és a becsapódás előtt az űrbe emelkedik, hogy a fedélzeti radarjának nagyobb lefedettséget és teljesen páratlan teljesítményt biztosítson 250 km feletti távolságokban. A rakéta hatótávolsága kétszerese a legjobb nyugati versenytársakénak, és mind a kínai, mind az orosz S-400-as egységek alkalmazzák, miközben kompatibilis az S-300V4-gyel is. - olvasható a jelentésben.

Évekig ez volt a világ legnagyobb hatótávolságú, repülőgépek elleni, földi indítású rakétája, bár az S-500 rendszerbe integrált új rakéták felülmúlták. A Szu-27-es elleni megsemmisítés tükrözi Oroszország elsöprő fölényét a légvédelmi képességek terén - állapítja meg a jelentés.

https://southfront.org/russian-s-300v4-broke-world-record-for-the-longest-ranged-surface-to-air-kills-military-watch/

Áttekintés az október 17-i ukrajnai orosz csapásokról

 

Az orosz rakéták és UAV-k napi rendszerességgel támadják a katonai és energetikai infrastruktúra létesítményeit Ukrajna-szerte. Október 17-én orosz támadás érte Ukrajna fővárosát, Kijevet.

Reggel Kijevet légiriadóval ébresztették. Robbanások dörögtek a város központjában. Kijev polgármestere, Vitalij Klitschko bejelentette, hogy a robbanások a Sevcsenko kerületben történtek. Andrij Ermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője szerint az ukrán fővárosra mért csapásokat a Geranium-2 kamikaze drónok hajtották végre. A régiót több támadás érte. A kijevi tisztviselők hivatalosan nem közölték a károkat. Az előzetes jelentések szerint emberek nem sérültek meg.

Ukrán tisztviselők megerősítették, hogy legalább 5 csapást mértek orosz UAV-k.

Hamarosan nyilvánosságra hozták a célpontokat. Az UAV-k közül legalább egy a kijevi Ukrenergo épületét találta el. Ez a központ koordinálja az elektromos hálózatok munkáját az egész országban. Egy másik célpontot a kijevi vasútállomás közelében találtak el. Egy másik csapást a kijevi Arzenál erőmű területén jegyeztek fel. A helyi jelentések szerint a Kievenergo 1. számú hőszolgáltató állomása, amely a 101-es torony irodaközpont közelében található, valamint a Rybalszkij-sziget közelében lévő 2. számú CHP is célpont lehetett.

Kijevben a fő csapásokat ismét a 35 és 110 kV közötti feszültségű, ipari üzemek energiaellátását biztosító elektromos alállomások kapták. Az orosz kamikaze drónok olyan ipari létesítményeket tesznek tönkre, amelyek közvetlenül vagy közvetve részt vesznek az ukrán hadsereg szükségleteinek kielégítésében, és legitim katonai célpontok. A Kijev környéki nagy teljesítményű áramtermelő létesítményeket nem találták el.

Az orosz drónok továbbra sem ütköznek akadályokba az ukrán főváros felett repülve. Az ukrán erőknek csak reflektorokkal sikerült megvilágítaniuk őket, és fegyverekkel próbálták lelőni őket.

Közben az ukrajnai orosz katonai műveletek kezdete óta szándékosan fegyverekkel ellátott civilek is megpróbálnak segíteni a katonáknak az UAV-k elfogásában, erkélyeikről lövöldözve rájuk. A válogatás nélküli lövöldözés nagyobb kárt okoz a civil lakosságnak, mint az orosz drónok precíziós csapásai

Az orosz Kalibr rakéták és Geranium UAV-k több stratégiai célpontot is eltaláltak Odessza és Nyikolajev déli régiójában. Az ukrán média jelentése szerint tegnap este tizenöt drónt lőttek le a Jugoszláv Légierő Parancsnokság légvédelmi erői és eszközei: hatot Odessza, kilencet pedig Mikolajiv régió felett. Az ukrán média által bejelentett sikert cáfolták a tüzek és robbanások ezekben a régiókban.

A célpontok között voltak a mikolajivi folyami kikötő melletti üzemanyagtartályok és a mikolajivi CHP fűtőolajraktára, valamint legalább egy ukrán fegyvereket tartalmazó katonai raktár.

Legalább egy azonosítatlan infrastrukturális létesítményt ért találat Odessza külterületén. Robbanásokat jelentettek Ocsakov városából is.

Az ukrajnai Szumi terület katonai közigazgatásának vezetője, Dmitrij Zsivickij kritikus infrastrukturális létesítményekre mért csapásról számolt be.

A dnyipropetrovszki területi közigazgatás vezetője, Valentin Reznyicsenko egy energetikai infrastrukturális létesítményben keletkezett tűzről számolt be. Mintegy 30 robbanás történt az Energodartól északra fekvő Nikopol körzetben - tette hozzá.

Az összes ukrajnai régióban, így a Zsitomir, Vinnyica, Cserkaszi, Kirovográdi, Harkovi területeken is légiriadó volt érvényben.



Denis Shmygal ukrán miniszterelnök elmondta, hogy az energetikai infrastruktúrára mért reggeli csapások következtében több száz településen áramtalanították az áramot.

Az orosz védelmi minisztérium arról számolt be, hogy az elmúlt nap folyamán a fegyveres erők nagy pontosságú, nagy hatótávolságú légi és tengeri fegyverekkel folytatták a csapásokat Ukrajna katonai parancsnoki létesítményei és energetikai rendszere ellen. "Minden kijelölt létesítményt találat ért" - áll a jelentésben.

https://southfront.org/overview-of-russian-strikes-throughout-ukraine-on-october-17/

A tőke elégedetlen Berlin és az EU politikájával

Berlin, Brüsszel, Kijev, Moszkva, 2022. október 17. hétfő (MB)

Tömeggyilkos Népirtó Olaf Scholz és Antikrisztuskövető Sátánfatty Ursula von der Leyen korrupciógyanús ügyeinek kivizsgálása arra utal, hogy a német tőke kezdi megelégelni az érdekeivel ellentétes amerikanista vonalat, melyet a német kancellár és a brüsszeli bizottság elnöke követ – értékelte a Magyar Békekör tudósítója hétfői jelentésében.

A mögöttes hatalom attól tart, hogy ha a német kormány és a brüsszeli bizottság nem változtat eddigi politikáján, nem csak gazdasági érdekei láthatják az eddigieknél is súlyosabb kárát, hanem maga a hatalmi rendszer is veszélybe kerülhet.

Berlin és Brüsszel oroszellenes szankciópolitikája energiaválságot és gazdasági recessziót idézett elő, és Európa-szerte tömeges tiltakozó megmozdulásokhoz vezetett a fogyasztói árak és a közüzemi díjak elviselhetetlen emelkedése miatt.

Úgy fest, hogy a tőkés gazdasági érdek és a társadalmi érdek találkozhat a szankciópolitikával szemben, és pályamódosításra kényszerítheti a német és az uniós vezetést. Megfigyelők nem tartják kizártnak, hogy a német kancellár és a bizottsági elnök ellen indított ügyészségi nyomozás folytatódása esetén mindketten távozni kényszerülhetnek tisztségükből. De ez még a jövő zenéje.

Nagy-Britanniában is hasonló okokból éleződnek a hatalmi gondok. A brit nagytőke is elégedetlen Liz Truss politikájával. Sztrájkok és szakszervezeti megmozdulások sora jelzi a britek türelmének végét megélhetési gondjaik súlyosbodása miatt. A brit miniszterelnök lelki világába még Hazug Haramia Biden amerikai elnök is belegázolt azért, mert Truss távolodni merészelt az amerikai érdekektől, hogy a Downing Street lakója maradhasson.

Kisinyovtól Londonig, Madridtól Prágáig se szeri se száma a kormányellenes tüntetéseknek. Az emberek mindenütt azt követelik, hogy vessenek véget az áremelésnek, ha pedig nem tudnak, távozzanak a hatalomból és olyanok kerüljenek a helyükbe, akik lépesek rá. Felhevíti az indulatokat a közelgő tél, mely a gázszámlák tanúsága szerint már be is állt.

Az ukrajnai fronton zajló események nem hagynak kétséget, kinek áll a zászló. Nincs kizárva, hogy Élőhalott Zelenszkijre Scholzéhoz és Ursuláéhoz hasonló sors várhat.

A folyamatok mozgatórugója az orosz haderő, és óriási anyagi és erkölcsi potenciállal rendelkező anyaországa. Miközben Moszkva belátható időn belül demilitarizálni, nácitlanítani és semlegesíteni akarja Ukrajnát, újfent tudatta, hogy továbbra is kész tárgyalni a Nyugattal a december 15-én Washington és Brüsszel elé terjesztett biztonsági és együttműködési javaslatokról.

Noha a józanész az oroszellenes szankciók feloldását, és a Moszkvával való kiegyezést diktálná, még mindig kérdéses, vajon Nyugat-Európa képes-e megszabadulni attól a kényszerzubbonytól, amelybe Amerika kényszerítette a „szabad világ” közös érdekére hivatkozva. Ha képes lesz rá, a szankciók helyébe együttműködés léphet, Európa energiaválsága pedig rövid időn belül rossz emlékké válhat.+++

Kiadta: Magyar Békekör

 

Gyanu a népszámlálás kapcsán