A maszk nemviselés miatti bírságokat sorra érvényteleníti a bíróság, vannak, akik kártérítést kérnek.


Szőke Mária írása. Teljes cikk: https://szmm.substack.com/p/all-a-bal-a-romaniai-birosagokon


Durván fogalmazva, jól pofára estek a romániai csendőrök és rendőrök, akik a COVID-terror alatt azt az utasítást kapták a gerinctelen, globalista COVID-kormánytól, hogy szigorúan büntessék azokat, akik nem voltak hajlandóak a kötelezővé tett rabszolgajel, az amúgy semmilyen fertőzés ellen védelmet nem nyújtó szájmaszkok viselésére. Román polgárok ezrei perelik ugyanis a csendőrséget és eddig mindent pert megnyertek.

Mint kiderült, ki volt adva a parancs a kormány rabszolgavadász kutyáivá silányított egyenruhásoknak arra, hogy minél szigorúbban és durvábban vegzálják és büntessék az embereket és ezt azok meg is tették.

Nem volt könnyű dolguk, ugyanis Románia lakossága azon kevés népesség közé tartozik, akiket csak nagyon kis mértékben lehetett betörni a COVID-terror aljasságaival. A lakosságnak alig 20 százalékát sikerült rávenni arra, hogy beadasson magának 2 védőoltásnak hazudott biológiai fegyvernek számító terrorista-injekciót, pedig megszorításoktól, fenyegetésektől, különféle bónuszokig mindent ígértek primitív népirtó propagandájukban a COVID-kormány vezetői. A románok azonban nem oltakoztak, a maszkviselési kötelezettséget sem lehetett úgy rájuk tukmálni, ahogy azt a GREAT RESET előírta volt.

Politikusok, ügyvédek, orvosok, újságírók és nem utolsósorban az államvallásnak számító ortodox egyház papjai álltak ugyanis az emberek mellé és hiába fütyülte a Klaus Iohannis vezette bábkormány a WEF emberirtó nótáját az emberek nem táncoltak erre a sátánista nótára.

Jelenleg pedig nagyon úgy tűnik, a COVID-bírságok igencsak visszaütöttek, ugyanis emberek ezrei perelik a büntetéseket kirovó, a rongymaszkok nem viselése vagy a Green Pass hiánya miatt az embereket vegzáló rendőröket és csendőröket.

A romániai bíróságok túlterheltek lettek a járvány miatti pénzbírságok eltörlése miatt, írta meg a Ziarul National .

A  legtöbb perben a csendőrséget vádolják törvénytelenséggel, hivatali hatalommal való visszaéléssel, ők voltak ugyanis azok, akik a rendőrökön is túl téve, futószalagon büntették a maszktalan embereket, mikor a kormány vezérei erre kiadták az amúgy semmilyen alkotmányos alappal nem rendelkező COVID-rendeleteket.

A beperelt csendőrök sorra vesztik el a pereket, a csendőrségtől kirendelt ügyvédek nem bírják az iramot, van amikor meg sem jelennek a tárgyalásokon.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/romania-tomeges-karteritesi-perek-a-covid-terror-alatt-birsagolo-csendorok-ellen/