2021. május 4., kedd

A világ legmegbélyegzetebb nemzete korlátozásokat vezet be, mert növeszik a fertőzések száma

 

A világ legátoltottabb nemzete korlátozásokat vezet be, mert növekszik a fertőzések száma
A Seychelles szigetek azon ország a világban, amely lakosságának legnagyobb részét oltotta be a Covid-19 ellen. Most mégis bezárta iskoláit, elhalasztotta a sporteseményeket 2 hétre, mivel a fertőzés nő az országban. A különböző háztartások tagjai nem találkozhatnak, a bárok korábban zárnak, bár a felnőttek 60 %-a mindkét adag oltást már megkapta. Ugyan ezek az intézkedések voltak 2020 végén is életben.
A 98000 lakosú szigetvilág turizmusból él és gyorsan lépett az oltások témájában Kína és az Emirátusok támogatásával. Április 12-ig a beadott vakcinák 59 %-a a kínai Sinopharm volt, a maradék Covishield, amely az AstraZeneca oltóanyagának indiai változata.
A lakosok 62.2 %-a kétszer oltott. Izraelben ez a szám 55.9 %-a, így Izrael a 2. ország a világon, ahol az átoltottság a legnagyobb.
Vizsgálják, hogy mi lehet a fertőzések oka. Arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek nem voltak eléggé elővigyázatosak, valamint a húsvét is elősegíthette a fertőzések növekedését. 612 főről 1068-ra nőtt a fertőzöttek száma egy hét alatt.


ttps://www.bloomberg.com/news/articles/2021-05-04/world-s-most-vaccinated-nation-reintroduces-curbs-as-cases-surge

Hogyan gyilkolja meg a COVID vakcina áldozatait

 

Képzelje el ezt: Az orvosi állításokkal ellentétben a „COVID vakcinázásnak” nevezett genetikai injekció arra kényszeríti a test sejtjeit, hogy nem egy, hanem több száz különböző fehérjét termeljenek.

Ezen fehérjék némelyike ​​súlyos és végzetes allergiás reakciókat indít el. Más idegen fehérjék arra ösztönzik a testet, hogy erőteljes és folyamatos immunválaszt termeljen, amely túl sokáig tart; az illető súlyosan megbetegedik vagy meghal. Míg más fehérjékre, amelyekre a testnek eleve szüksége van, most gonosz behatolóként tekintenek, amelyeket semlegesíteni kell…

Olyan cikkeket írtam, amelyek számos szempontból bírálták a COVID vakcinát. A „kritizálás” túl enyhe szó.

Ebben a cikkben egy szűk állítást szeretnék megvizsgálni a COVID RNS vakcinával kapcsolatban: utasítja a test sejtjeit, hogy EGY ÉS CSAK EGY specifikus fehérjét állítsanak elő.

Valójában ezt a genetikai vakcina THE fő akciójának nevezik. Állítólag ez a fehérje hasonló az állítólagos SARS-CoV-2 fehérjéjéhez, és „felkészíti és gyakoroltatja a testet az igazi dologra”.

Milyen garanciánk van azonban arra, hogy a test sejtjei csak a kívánt fehérjét állítják elő a próba során?

Honnan tudjuk, hogy a sejtek mindig ugyanazt a fehérjét termelik?

Hol van a bizonyíték? Hol van a nagy megerősítő vizsgálat, amely ezer és ezer emberi sejtet vizsgált meg, oltott emberek ezreitől?

Nem sikerült ilyen tanulmányt találnom.

Ha létezik, hol vannak a különböző kutatócsoportok által elvégzett nagy nyomonkövetési vizsgálatok - igazolva vagy elutasítva az eredeti kutatást?

Nos, a GMO növények analóg területén, amelyekbe genetikai anyagot fecskendeznek be, Jeffrey Smith régóta kutató és szerző arról ír - kitalálod, mi? - a nem kívánt fehérjék elszabadult termeléséről:

„Például jóval azután, hogy a Monsanto Roundup Ready kukoricáját több száz millió ember fogyasztotta, egy Dr. Antoniou által vezetett csapat több mint 200 jelentős változást talált fehérjéiben és metabolitjaiban, összehasonlítva az azonos fajtájú nem GMO kukoricával. A megnövekedett vegyületek közül kettőt találóan putreszcinnek és kadaverinnek neveznek, mert rothadó holtak borzasztó illatát árasztják. Aggasztóbb; az allergia és a rák magasabb kockázatával is összefüggenek. Egy másik Monsanto GM kukoricának új allergénje van, és főtt szója hétszerese az ismert szójaallergén szintjének, összehasonlítva a főtt nem GMO szójával. "

Több van. Az injektált genetikai anyag - akárcsak a COVID vakcinában - hullámzási hatásokat okozhat. Jeffrey Smith írja: „... még 1999-ben egy tanulmány kimutatta a DNS széles körű változását a génbeillesztés miatt; de sok GMO-társaság kényelmesen figyelmen kívül hagyta az eredményeket, és továbbra is ezt teszi. "

„Ebben a tanulmányban a cisztás fibrózist vizsgáló tudósok egy gént illesztettek be az emberi sejtekbe. Mikroszkóp segítségével felfedezték, hogy a beillesztés „a tömb összes génjének legfeljebb 5% -át érinti jelentősen”. Ez azt jelenti, hogy egyetlen idegen gén jelenléte megváltoztathatja több száz, esetleg több ezer gén kifejeződését. A vizsgált emberi sejt esetében a tudósok nem tudták meghatározni a hatást. "Több biológiai információ hiányában" - írták - "nem tudjuk felismerni, hogy mely irányok [genetikai változások] jobbak vagy rosszabbak, mivel ezek bármelyikének pozitív vagy negatív hatással lehet".

 

Megkapta a képet?

A genetikai inszerció leegyszerűsített portréja, a „COVID vakcina”, kész propaganda a hiszékeny közönség számára.

És mivel az oltásból óriási számú súlyos káros hatás és haláleset halmozódik fel, az orvosi intézmény a fedélzeten csavart magyarázatokat adott:

„Ha az ember„ súlyos kényelmetlenséget ”tapasztal az oltás után, ez jó jel; a vakcina működik. ”

"Ha egy ember súlyosan megbetegedik, akkor a SARS-CoV-2 vagy" társbetegség "támadta meg, nem pedig a vakcina."

"Ha egy személy meghal, az is vírus volt, vagy annak alapjául szolgáló genetikai rendellenesség."

Nem vagyok hajlandó elfogadni - a többi hazugság mellett -, hogy a COVID vakcina arra kényszeríti a test sejtjeit, hogy minden esetben pontosan és csak ugyanazt az egyetlen fehérjét termeljék, hacsak nem látok meggyőző bizonyítékot.

És NEM egy olyan vizsgálatról beszélek, amely kis számú betegből vesz tesztmintát. Több ezer beteg mintájáról beszélek - ez az úgynevezett TUDOMÁNY, ha valaki elfelejtette.

- Tehát, Dr. Mengele, biztos benne, hogy a COVID vakcina minden alkalommal beilleszti az RNS-t az emberi sejt megfelelő helyére? Biztos benne, hogy a sejtek csak a tervezett fehérjét termelik?

"Természetesen. Ezt megmutattuk a laboratóriumban.

- Nem a laborról beszélek, Dr. Mengele. Több ezer mintáról beszélek, amiket az emberek oltása után vettek. ”

- Ó, nem, ez nagyon fáradságos folyamat lenne. Nincs rá időnk. ”

"Más szóval, a Föld lakói mind sebezhető kísérleti patkányok a hatalmas oltási kampányában."

"Természetesen. Azt hittem, ezt jól megértették. Rögzített közönségünk van, új technológiánk van, ezért futtatunk egy kísérletet. Ilyen az élet. "

~~~

(A blogomon közzétett cikk linkje itt található - a forrásokkal együtt.)

https://besthirdetes.hu/tudasfa/hogyan-gyilkolja-meg-a-covid-vakcina-aldozatait.html

Ha valamit nem értesz, kövesd a pénz útját

 

"A COVID-19 vakcinafejlesztő BioNTech részvények 250 %-kal érnek többet... A cég társalapítója és egyben elnöke Ugur Sahin a maga 17 %-os részesedésével felkerült a világ 500 leggazdagabb emberének listájára...

Persze nem ő az egyetlen az "egészségügyi" (valójában betegségügyi) hadviselésben, aki a COVID-19 névre keresztelt pszeudo-(labor)járvány által milliárdos lett.

Nem olyan régen még a fegyvergyártók uralták eme pozíciókat (akik természetesen több kapura játszottak), mára a gyógyszeripari és egészség-(betegség) ügyi konszernek vették át a helyüket. Végülis ez is egy háború... És ugyanúgy ellenünk...

Ja, és azt se felejtsük el, hogy ha valami "ingyen" van akkor TE vagy az áru.

Egyébként ez egyfajta globális "védelmi pénz". Ezért is erőlteti és ezért sem érdemes logikát keresni az egész "helyzetben".

A polip másik csápja a külföldi és/vagy multinacionális cégek, vállalatok profitja révén szivattyúzza ki a nemzeti vagyont már nagyon régóta. Ez a csápja most egy frencsájz járványt "adott el" (kötelező jelleggel), mint direktíva az országok tőle (globalogazditól) függő adminisztrációinak. "Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére" És az országok adminisztrációi (buzgóságuktól függően) ebből gyártottak országos narratívát. Ugyanis az országok 99%-a a globális pénzrendszer része már 1914-óta Ha valaki nem akar a "társasjátékban" részt venni, annak nincs keresnivalója a politikai palettán sem most, sem a jövőben. (Még "rosszfiúként" sem, tehát hiába cserélgetnénk őket.) És egyébként is "korrupt", meg "diktátor", stb. És ha nem mond le magától, akkor szerveznek neki egy "teljesen spontán" forradalmat vagy egy lokális háborút sok-sok dollárból, euróból. Évszázadok óta így működik. És ennek a polipnak igen sok csápja van..."

Normális Életet Követelünk