2021. május 14., péntek

A koronaválság: Már elkezdődött az „elnéptelenedés”?

Ne feledje, Bill Gates hírhedt mondását, csábító mosolyával, valami ilyesmi: még akkor is, ha már nem leszek a közelben, a rendszer fel lesz állítva, és nélkülem is folytatódik.

Ez nem szó szerinti, hanem szövegre vonatkozó idézet. Sajnos az erre és más hasonló, alternatív elbeszélő hivatkozásokra való hivatkozásokat törölték az internetről.

Ez egy hatalmas cenzúrázási erőfeszítés része. Természetesen, anélkül, hogy az alternatív médiát cenzúráznánk - a terv elmarad. A mainstream médiát, valamint a közösségi platformokat több száz millió dollárral vásárolják meg, hogy tovább terjesszék a hamis és bűnöző korona narratívát.

A terv borzalmas. Ez egy közönségkapcsolati torzítása az igazságnak, annak, ami a hatalmas, kényszerített „oltás” mögött áll. A „mindenkinek be kell állni a sorba” olyan óriási betegség esetében, amelynek túlélési aránya 99,9% - és ugyanolyan halálos, mint egy közönséges influenza (0,3–0,8%) -, tehát bárki, aki még mindig képes a tudatos gondolkodásra, csodálkoznia kell, mi áll mögötte. Mi az igazi napirend?

kabinetiroda adatai szerint a brit kormány 184 millió fontot meghaladó összeget fektetett a kommunikációra, olvassa el a Covid-19-hez kapcsolódó propagandát 2020-ban. Állítólag 2022- ig további legalább 320 millió fontot tervez (kb. 380 millió USD megfelelő) . Lásd  itt.

Mennyire hiteles akkor Boris Johnson, aki többször elmondta, hogy 2021 végére mindennek vége lesz? Bár arra is figyelmeztetett, hogy soha nem térünk vissza a régi normális helyzetbe, új vagy egy világrend (OWO) fog kialakulni ebből az egyedülálló kovid-lehetőségből.

Ugyanazok a szavak, amelyeket  Klaus Schwab , a Világgazdasági Fórum (WEF) „atyja”, a The Great Reset állítólagos szerzője mondott ki , amely - elég tisztességesen - bemutatja számunkra az összes borzalmasan embertelen tervet, amelyek ránk nézve olyan borzalmasak.

De figyeljünk rá, mert ezeket a terveket már elkezdték végrehajtani - és ezek közepén vagyunk, még mindig behunyt szemmel járunk, amit mondani fognak, ami eljön, és figyelmeztetéseikkel egyidejűleg érkeznek. Tehát jobb, ha felébredünk, tágra nyílt szemmel, és szellemünk és tudatunk készen áll a cselekvésre.

Ez az egyedülálló „covid lehetőség”, ahogy a WEF guruja, Klaus Schwab nevezi, ugyanolyan egyedi halálesetekkel indult ezekből az hamisan vakcinaként megjelölt mRNS típusú kovid injekciókból.

Itt kezdődik kormányaink egyik legsúlyosabb bűncselekménye a világ minden tájáról , oltásokként értékesítve nekünk a kísérleti injekciókat - alapvető tesztelés nélkül. NAGY hazugság. Mindannyian hazudnak nekünk. Az ENSZ 193 tagországának összes kormánya és természetesen az ENSZ politikai testülete,  António Guterres főtitkár vezetésével,  együtt jár ezzel a szörnyű hazugsággal, a kényszerített halálos „oltással”, eposz méretű csalással, amelyet soha nem tapasztaltak még jelenlegi civilizációnkban.

Az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) 5.993 (2021. május 3.) halálesetet jelentett a koronaoltások miatt. Ez a hagyományos oltások halálozási arányához képest 50-szeres növekedést jelent; lásd ezt . Valójában az Európában és az Egyesült Államokban alkalmazott hamis oltásoknak nevezett kovid injekciók olyan mRNS típusú oltások, amelyeket soha nem lehetett volna „vakcinának” nevezni. A CDC „sürgősségi génterápiás” kezelésekként engedélyezte (nem hagyta jóvá) őket .

Az összes kormány és intézmény, akik „oltásoknak” hívják őket, hazudnak neked. Csalást, emberiség elleni bűnt követnek el.

A bűnözőket az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt kell és a büntetőeljárás alá kell vonni a  Nürnberg 2.0-ban. Ez a büntetőeljárás a II. Világháború utáni nürnbergi tárgyalás és a nürnbergi törvénykönyv alapján készült. A globális igazságosság felé irányuló törekvés vezető építésze és ügyvédje  Dr. Reiner Füllmich, a Világ Orvosszövetségének társalapítója; nézze meg az alábbi videót.

Dr. Füllmich minden kétséget kizáróan azt mondta: „ez soha nem a vírusról szólt. Ez soha nem szólt az egészségről. Lásd  ezt .

Ezek olyan bűncselekmények, amelyek megfelelnek civilizációnk történelmében az emberiség ellen elkövetett bűntettnek.

Ezeknek az injekcióknak az Egyesült Államok CDC oltásokkal kapcsolatos mellékhatás-jelentési rendszere (VAERS) által rögzített káros hatásai, amelyek 2020. december 14. és 2021. április vége között voltak, összesen 4178 halálesetet jelentettek a kísérleti Covid injekciók nyomán. A kovidos oltások által okozott halálozás, a 2001-től a vakcinázásokat követő 20 éves feljegyzett halálozásnak felel meg. Lásd  ezt .

Május 6-án a Fox News kommentátora,  Tucker Carlson arról számolt be, hogy ez napi körülbelül 30 embernek felel meg, akik 2020 december és 2021 április vége között hamis Covid oltás miatt haltak meg . Carlson hozzáteszi:

"A VAERS szerint több ember halt meg, miután négy hónap alatt belőtték az oltást egyetlen oltási kampány során, mint az összes többi vakcina együttesen, több mint másfél évtized alatt."

Carlson kijelentette, hogy a halálozások száma valószínűleg jóval magasabb, mint amit a VAERS lejelent, hivatkozva az Egészségügyi és Humánügyi Minisztériumnak 2010-ben benyújtott jelentésekre, amelyek  szerint „a vakcinával kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1% -át jelentette a VAERS-rendszer”. Ez az állítás egybeesik a CDC saját értékelésével, miszerint a covid oltás-sérülések és halálozások valós számának csak a töredékét közli a VAERS, becslései szerint a valós adatok legalább tízszeresek vagy annál magasabbak lehetnek a jelentetteknél.

Elnéptelenedési stratégia?

Dr. Joseph Mercola bombajelzéssel látja el a Covid-19 lövést, nevezetesen, hogy az „oltások”, azaz a kísérleti injekciók valószínűleg több embert ölnek meg, mint maga a kovid.

Dr. Mercola félreérthetetlenül utal egy jelentős népességelszámolási stratégiára is. Emlékezteti hallgatóit, hogy hihetetlenül és nevetséges módon a CDC azt javasolja, hogy terhes nőknek adjanak mRNS-oltást. Dr Mercola megerősíti, hogy a terhes nők soha nem voltak kitéve kísérleti gyógyszereknek, a CDC és az FDA szerint.

Eposz méretű bűncselekményről van szó, amelyet kutatások, valamint felügyeleti ügynökségek, a CDC és az FDA követtek el. Dr. Mercola becslése szerint a covid-lövést kapott terhes nők legalább 30% -ának vetélése volt. Emellett utalt ezeknek az mRNS-típusú injekcióknak a meddőségére és a sterilizálási tulajdonságaira, és előrejelzi az injektálás utáni hatalmas halálozási arányt. Lásd  ezt .

A  LifeSiteNews szerint :

„A nők ezrei világszerte beszámolnak a menstruációs ciklus megszakadásáról, miután COVID-19 oltásokat kaptak.

Az Egyesült Királyság kormányának nemkívánatos oltási eseményrendszere több mint 2200 jelentést gyűjtött a koronavírus injekciók utáni reproduktív rendellenességekről, beleértve a túlzott vagy hiányzó menstruációs vérzést, a késleltetett menstruációt, a hüvelyi vérzést, a vetéléseket és a halva született gyermekeket. "

Dr. Janci Chunn Lindsay, a CDC immunizálási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága (ACIP) nyilvános megjegyzést tett arról, hogy a covid „vakcina”, más néven kísérleti génterápia, hogyan befolyásolhatja az emberi reproduktív rendszert és abortuszt okozhat - lásd alább.

Éhínség és rendkívüli szegénység

Az ENSZ éhségellenes ügynöksége, az Élelmezési Világprogram (WFP) kijelenti, hogy a plandémia

„Hozzájárult az anyák egészségügyi ellátásának szárnyaló vágyakozásához és hirtelen csökkenéséhez, amely emberek tízmillióit fenyegeti, és aláhúzza a világ szegényeire gyakorolt ​​aránytalan mellékhatásokat.”

A sürgős élelmiszer-segélyt igénylő emberek száma világszerte ötéves csúcsot ért el 2020-ban - elérve a legalább 155 milliót. A JN aggodalmát fejezi ki az anyák és az újszülöttek halálozásának kockázata miatt, mivel legalább 900 000 szülésznő, vagy a szükséges globális szülésznői munkaerő egyharmada hiányzik. A WFP szerint „a legrosszabb eset forgatókönyvét látjuk a szemünk előtt”.

Az  élelmiszerválságról szóló globális jelentés - 2021 - 55 országot és területet ölel fel, köztük hármat - Burkina Faso, Dél-Szudán és Jemen -, ahol azt állította, hogy legalább 133 000 ember szenved [ÍCoviddal kapcsolatos] éhínséget, az éhségválság legsúlyosabb szakaszát. Az ebből eredő halálozási arány egyelőre csak megbecsülhető. - Lásd  ezt .

Az élet teljes digitalizálása

Vajon a népesség elnéptelenedése, az erőforrások alulról és közepétől a tetejéig történő tornyosulása és maga az élet teljes digitalizálása a nagyobb napirendje ennek az ember által előidézett covid válságnak? Ez a WEF (Klaus Schwab) Great Reset- jében rögzített kulcsstratégia is.

Sokoldalú megközelítést mutat be egy évtizeden belüli - úgynevezett ENSZ Agenda 2030 - eléréséért, az Egységes Világrendért, amelyet egy kis, rendkívül gazdag és hatalmas pénzügyi csoport diktál, és amelyet valószínűleg egy leendő „világkormány” irányít. ” Megvásárolták a legjobb politikusokat és tudományos tanácsadókat. Valószínűleg azt ígérték nekik, hogy nem fogják beoltani őket, vagy a legrosszabb esetben csak egy ártalmatlan placebót, show- és public relations propagandára.

Az ENSZ 2030 - A nagy visszaállítás menetrend számos fronton játszik, és túszul ejti az egész világot - legalábbis az ENSZ 193 tagját - , ami összehasonlítható egy polip fojtogató csápjaival. Amikor az egyiket legyőzik, a többiek kíméletlenül dolgoznak, amíg a legyőzöttek vissza nem nőnek - különböző stratégiákkal. Ezt jól átgondoltan, és évtizedek óta tervezik. Ahogy Bill Gates sejteti, ha elmegyek, a rendszerbe beágyazott „projekt” folytatódik.

A „Projekt” (Great Reset / ENSZ Agenda 2030) egy három célkitűzésű terv végrehajtását jelenti:

  • I) tömeges elnéptelenedés;

  • II) a közvagyon és egyéb erőforrások átadása alulról és középponttól felfelé (a sokmilliárdosok, a többmilliárdosok gyártása), és

  • III) minden digitalizálása, beleértve az emberi agyat is.

Őrülten hangzik? - Igen, őrültség, de a mély államból és a hatalmas pénzügyi érdekekből fakadóan ez még inkább hihető.

Itt van a bizonyíték. Lásd ezt a robbanékony interjút: Dr. Carrie Madej a covid shotok DNS-módosításáról - Nano-technológia injektálása hidrogélen keresztül a Covid „vakcinákban” a teljes kontroll - transzhumanizmus felé  .

Kattintson a képernyőre a megtekintéshez

Ez nano-technológia, alkalmazva keresztül egyfajta tetovált-bélyeg, az intravénás hidrogél a bőr alá nanochipek vagy mikroszkópos botok (robotok, válaszol a mesterséges intelligencia - AI), a  Bill Gates szabadalom # 2020606060jelenleg tesztelik Nyugat-Afrikában „kisebb embercsoportokon”. (További részletekért  Bill Gates, oltások, mikrochipek és a 060606 számú szabadalom ). 

Ha készen áll, talán már eddig is, akkor a nyugati „jobb emberekre” alkalmazzák, amelyek korábban a „White Supremacists-ek” voltak. Ennek a nano-robotnak az üzemeltetéséhez az 5G technológia jól jön. Valójában ez az 5G egyik legfontosabb célja. Lásd  ezt .

A Last American Vagabond (és számos más online média) önterjesztő, önmagát erősítő oltásokról számol be, lásd  ezt . A teljes igazolás érdekében egyetlen oltott személy terjesztheti az oltást a környezetében élő több másik emberre. Ez gondoskodna a nem vaxerekről.

Nature egyik megdöbbentő cikke szerint  (2020. július 27.) egyetlen oltott személy terjesztheti a vakcinát a környezetében élő több másik emberre is:

"Jelenleg készen állunk az emberi terjesztők széles körét megcélzó önterjesztő vakcinák kifejlesztésére, de fontos döntések vannak arról, hogy miként lehet a leghatékonyabban megtervezni és felhasználni azokat a kórokozókat, amelyeknél nagy az átterjedés és / vagy a megjelenés kockázata."

És

„A  víztározó populáción keresztül fertőző terjedésre képes fertőző oltóanyagok csökkentik a megcélzott kórokozó elnyomásához szükséges oltási erőfeszítéseket. Elég magas átvitel mellett a fertőző vakcina lehetővé teszi az autonóm kórokozók felszámolását. ” (kiemelés hozzáadva)

A min.-podcast jelentés azt sugallja, hogy megfelelően A Johns Hopkins Egyetem önterjesztő oltásai valóságosak ER: Mi volt a baj ezzel a linkkel; próbáld ki ezt .

És ez már megtörtént, mivel  több olyan jelentés is érkezik, amely különösen nem oltott nőkről szól, akik szoros kapcsolatban álltak oltott emberekkel, és menstruációs rendellenességek, abortuszok tüneteit szenvedték - és mit jelenthet ez - a meddőséget. Erre szolgálnak a „vakcina terjesztők”? -

„Beültetett meddőség, mint az eugenikai menetrend egyik ága”?

Ismét, miközben még mindig vitatkozunk a nagy visszaállítás - a nagy visszaállítás - vagy a  világgazdaság szerkezetátalakításának érvényességéről és bonyolultságáról (az IMF megfelelője a Nagy visszaállításnak), már javában tart.

Az America's Frontline Doctors (AFLDS) interjút készített a Pfizer volt alelnökével és tudományos vezérigazgatójával,  Dr. Mike Yeadonnal a COVID-19 vakcinával, a hidroxi-klorokinnal és az ivermektinnel, a szabályozó hatóságokkal és egyebekkel kapcsolatos véleményéről.

Dr. Yeadon mondta

"Tudom, hogy az emberiség elleni globális bűncselekmények a világ népességének nagy része ellen történnek ." Folytatta:  "Nagy félelmet érzek, de nem riadok vissza attól, hogy szakértői tanúvallomást tegyek olyan ügyes ügyvédek több csoportjának, mint a kanadai Rocco Galati és  a német Reiner Fuellmich ." És  "egyáltalán nem kételkedem abban, hogy gonoszság (nem olyan elhatározás, amelyet még soha nem tettem 40 éves kutatói karrierem során) és veszélyes termékek jelenlétében vagyunk." A teljes interjút  itt találja .

Génmódosított szúnyogok

Egy kapcsolódó témában az  RT 2021. április 28-án arról számol be, hogy Florida  GMO-szúnyogok rajait engedi szabadon. Lásd még F. William Engdahl meggyőző jelentését:  Miért engedi Gates és a Pentagon a „génszerkesztett” (GMO) szúnyogokat Florida Keys-be?

A lakosok Bill Gates által támogatott biotechnológia „bűncselekményének” minősítik, lásd  ezt .

A terv hivatalos célja genetikailag módosított szúnyogok ezreinek felszabadítása a Florida Keys-i betegségek elleni küzdelem érdekében. A projekt súlyos aggodalmakat váltott ki a helyiek körében, utalva egy „bűnözői” kísérletre, amely kísérleti patkányokká változtatja őket.

A Florida Keys Mosquito Control District (FKMCD) és az Oxitec brit biotechnológiai cég élén, amely támogatást kapott a Bill és Melinda Gates Alapítványtól, a projekt célja, hogy a génmanipulált szúnyogok első raja hatásossá váljon valamikor 2021. május kora elején, amint azt egy közös nyilatkozatban bejelentették.

A később kibővítendő terv első szakaszára szúnyogdobozokat helyeznek el hat helyen, amelyek 12 hét alatt mintegy 144 000 Aedes aegypti szúnyogot szabadítanak ki, egy olyan fajt, amely a legszorosabban kapcsolódik olyan betegségek átadásához, mint a dengue, a Zika és a sárga. láz .

Ha minden a tervek szerint alakul, a hím, nem csípő bogarak párosulnak a helyi harapós nőstényekkel, akiknek nőstény utódai úgy vannak programozva, hogy elpusztuljanak, segítve az Aedes aegypti populáció ellenőrzését és a betegségek terjedésének csökkentését.

Íme, amit az emberek mondtak :

„Lehet, hogy nem vagyunk tudósok, de olvasunk. És amit az Oxitec mond, és amit más forrásokból olvasunk, az két teljesen különböző dolog. "

Az egyik érintett lakos a falu tanácsának ülésén azt mondta: "Kérem, kérem, hogy haladéktalanul tegyen lépéseket [és] fontoljon meg egy megoldást e technológia ellen."

És ezenkívül: "Bűnösnek tartom, hogy bántalmaznak minket ebben a kísérletben - bűnösnek számít, hogy a saját Florida Keys-i szúnyogirtó testületünk terrorizmusnak van kitéve." Még néhány megválasztott tisztségviselő is borzongást fejezett ki, és a GMO szúnyogokat „Frankenstein bugoknak” nevezte.

Hasonló gyakorlatokat hajtottak végre Brazíliában a Zika-tartalmú szúnyoggal 2016-ban, szintén az Oxitec, amelyet szintén a Bill és Melinda Gates Alapítvány támogatott. Az eredmény katasztrofális volt, amire sokan emlékezhetnek - tudatosan vagy véletlenül? RT , op cit)

Itt van az  RT mondanivalója a szúnyogprojekt kétes hátteréről . Lásd még a kapcsolódó  RT-vel kapcsolatos cikket

A  Defense Advanced Research Projects Agency , röviden az úgynevezett  DARPA , egy félig titkos Pentagon katonai agytröszt  Research Institute, azt akarja, hogy elterjedjen a genetikailag módosított vírus ... a „mentett növénykultúrák”, vagy inkább egy „védekező biofegyver”?

Az európai tudósok egy csoportja arra figyelmeztet, hogy a „Rovarszövetségesek” névre keresztelt amerikai katonai program használható biológiai fegyverként . A Pentagon kutatási ága azt állítja, hogy célja a növények védelme, de nem tagadja a „kettős felhasználású” lehetőségeket. A Max Planck Evolúciós Biológiai Intézet és a németországi Freiburgi Egyetem, valamint a francia Montpellier Egyetem kutatói  a Science október 5-i kiadásában „ Rovar szövetségesek ”  néven kritikát jelentettek a programról.

Azt állítják, hogy

„A program által megszerzendő ismeretek nagyon korlátozottnak tűnnek az Egyesült Államok mezőgazdaságának javítására vagy a nemzeti vészhelyzetekre való reagálás képességében ”, ezért a program „széles körben felfogható erőfeszítésként biológiai ágensek ellenséges célok és szállítóeszközeik kifejlesztésére , ”

ami a biológiai fegyverekről szóló egyezmény megsértését jelentené .

A Florida Keys-ből származó emberek patkányszagot érezhettek - és tiltakoztak e kísérletek ellen. Talán az váltotta ki erőteljes válaszukat, hogy Bill Gates, az ismert eugenista támogatta ezt a „tárgyalást”.

Csak a jövő fogja megmondani, hogy igazuk volt-e.

Közben még mindig egy olyan világban élünk, ahol a pénz az isten, a közérdek figyelembevétele nélkül. Egy olyan rendszer, amelyet feltétlenül meg kell változtatni - de nem a „The Great Reset” -hez hasonlóan -, amely egy ultrakapitalista irányított globális ellenőrzési zsarnokság kegyelmébe juttatna minket. SEMMIKÉPPEN! SOHA!

Mindezek a polipszerű gyakorlatok az egész világon, de különösen a nyugati világban, egy hatalmas elnéptelenedési programra utalnak, amely senkit sem lephet meg.

Az elnéptelenedés már az 1950-es években szerepelt a  Bilderberger napirendjén - és nyíltan támogatta Henry Kissinger, a Rockefeller pártfogója, aki viszont az eugenika menetrendjének egyik „atyja”.

Következtetés - kiút

Mi, az emberek, nem szabad kétségbe esnünk.

Ahogy Dr. Carrie Madej mondja, nagyon erőteljes lények vagyunk, óriási lehetőségekkel bírunk legyőzni azokat a „sötét erőket”, amelyek alacsony szinten rezonálnak, de félelem keltésével akarnak uralni bennünket - a félelem a legerősebb fegyverük.

Félelem alatt levetjük minden szellemi és szíverőnket; az ÉLET hatalma. Félelemmel alávetjük magukat a „sötétség hatalmának”, alacsony szinten visszhangozva.

Dr. Madej  mondta, világméretű katasztrófa amelyben vagyunk, világháború bombák nélkül, vérontás nélkül, de az elmék háborúja. Emberi energiaháború.

Vegyük ezt - a szívünk elektromosan körülbelül 100 000-szer, mágnesesen pedig akár 5000-szer erősebb, mint az agy. Kezelhetik az agyunkat, de a szívünket nem. Ez az óriási teljesítmény nagy frekvencián érkezik - a frekvenciával magasabb, mint a nano-chipek vagy a mesterséges botok és az AI.

Ezek az „eszközök” csak azért működnek, mert agyunkat a félelem propagandájának végtelen ereje kondicionálta.

Ha kilépünk ebből az aljas mátrixból, a szívünk újjászülethet.

Nevezheted egy magasabb tudatosság követésének. Óriási szellemi erőnk van, egy elektromos térrel rendelkező auránk van, amely magas szinten visszhangzik, ha szolidaritásban egyesülünk.

************

Forrás

Peter Koenig geopolitikai elemző, a Világbank és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) korábbi vezető közgazdásza, ahol több mint 30 éve dolgozik a víz és a környezetvédelem területén szerte a világon. Előadásokat tart az Egyesült Államok, Európa és Dél-Amerika egyetemein. Rendszeresen ír online folyóiratokhoz, és az Implosion - egy gazdasági thriller a háborúról, a környezetpusztításról és a vállalati kapzsiságról című könyv szerzője; és társszerzője Cynthia McKinney „Amikor Kína tüsszent: A koronavírus lezárásától a globális politikai-gazdasági válságig” című könyvének ( Clarity Press - 2020. november 1.);

A Globalizáció Kutatási Központjának munkatársa.

A kiemelt kép a Children Health Defense-től származik

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-koronavalsag-mar-elkezdodott-az-elneptelenedes.html

A megtévesztő megnevezés: Agenda 2030 – Hogyan taszítja szakadékba a világot az ENSZ?

Az Agenda 21 az ENSZ akcióterve, melyet már 1992-ben, a Rio de Janeiróban rendezett Környezetvédelmi és Fejlesztési Konferenciáján 182 állam jóváhagyott. Konkrét fejlesztés- és környezetpolitikai intézkedésekre tesz javaslatokat a 21. századra. Az ENSZ által 2015-ben jóváhagyott Agenda 2030 keretében az Agenda 21 céljait a világszinten megnövekedett kihívásoknak megfelelően bővítették, és most azonos mértékben érvényesek minden országra.
Az Agenda 2030 tizenhét alappontjának hivatalos célja az egyes országokban fennálló helyzet további romlása elleni védekezés és a világ állapotának javítása a fenntarthatóság jegyében. Az ENSZ 2015-ös Általános Közgyűlésének határozatában ez olvasható: „Eltökéltek vagyunk, hogy megszabadítsuk az emberiséget a szegénység és az ínség zsarnokságától, valamint meggyógyítsuk és védelmezzük bolygónkat. Eltökéltek vagyunk, hogy merész, változást hozó lépéseket tegyünk, melyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a világot a fenntarthatóság és az ellenállóképesség útjára tereljük. Megígérjük, hogy ezen a közös utazáson, melyen ma elindulunk, senkit sem hagyunk hátra.”
Ha azonban alaposabban megvizsgáljuk a politikai programokat, kiderül, hogy általában egészen más célokat követnek, mint amelyeket a lakosság számára korábban felvázoltak. A Kla.TV az Agenda 2030 tizenhét „fenntartható fejlődési céljából” tizenkettőt górcső alá vett és kielemzett a szóban forgó megtévesztés szempontjából, hogy a nézők az egész világon összehasonlíthassák a pozítív hangzású célokat a gyakorlati megvalósulásukkal:
1. cél: A szegénység valamennyi formájának felszámolása  Ehelyett azt tapasztalhatjuk, hogy országok teljes lakosságát teszik függővé állami támogatásoktól, aminek következményeként a társadalmat lopakodva egy szocialista rendszerbe vezetik át. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) adósságcsapdába csalja a nemzeteket, melyekből soha többé nem képesek kiszabadulni.
2. cél: Az éhezés megszüntetése, az élelmezésbiztonság és a jobb táplálkozás megteremtése, valamint a fenntartható mezőgazdaság támogatása  Megfigyelhetjük, hogy a természetes kistermelői mezőgazdaságot tönkreteszik, miközben a multinacionális konszernek az ipari mezőgazdaságon, valamint a géntechnikán és agrokémián keresztül egyre inkább ellenőrzésük alá vonják a világ élelmiszertermelését.
3. cél: Az egészséges élet biztosítása és a jólét előmozdítása minden korosztály valamennyi tagja számára  Szerte a világon azt tapasztalhatjuk, hogy a kötelező oltást mindenhol bevezetik, a természetes gyógymódokat elnyomják, illetve üldözik. Az emberek ezáltal egyre inkább a gyógyszeripar uralma alá kerülnek, melynek termékei bizonyítottan megbetegítik a lakosságot, és akár csökkentik is a lélekszámát.
4. cél: Az inkluzív, méltányos és minőségi oktatás biztosítása, valamint az élethosszig tartó tanulás lehetőségeinek elősegítése mindenki számára  Ehelyett azt kell megállapítanunk, hogy különösen az Agenda 21 és 2030 következtében világszinten csökken az oktatás színvonala. Oktatási szabványok és egy „egységes oktatási rendszer” (angolul: Common Core Education) keretében a lakosságot már gyerekkorától kezdve manipulálják annak érdekében, hogy elveszítse kritikus gondolkodási képességét, mindent elfogadjon és passzívan engedelmeskedjen.
5. cél: A nemek egyenlőségének megvalósítása, minden nő és lány társadalmi szerepének megerősítése  Ehelyett azt tapasztaljuk, hogy a természetes, hagyományos családi és létformák feloldódnak, a nőket olcsó munkaerőként használják és a gyermekeket az állam neveli fel.  Emellett évtizedek óta közeledünk egy nemek nélküli társadalom céljához. Miközben a feminizmust előremozdítják, az összes alapvető férfias tuladjonságot elnyomják.  A transzgender ideológia támogatásával a nemek megváltoztatása a fiatalok körében drasztikusan emelkedett, aminek következtében végül a szaporodást is az állam irányíthatja.
6. cél: A vízhez és szanitációhoz történő hozzáférés és a fenntartható vízgazdálkodás biztosítása mindenki számára  Ezzel szemben kijelenthetjük, hogy a víz 90%-át világszinten a multinacionális konszernek által uralt nyersanyagipar használja fel, és ezzel egyidejűleg a vízellátás privatizálását is jelentősen előremozdítják. Jelenleg egy sor multinacionális konszern uralja a globális vízpiacokat, melyek a vizet egyre inkább luxuscikké teszik, és ezzel egyidejűleg megakadályozzák a lakosság mindennemű gazdasági függetlenségét.
7. cél: Megfizethető, megbízható, fenntartható és modern energiához való hozzáférés biztosítása mindenki számára  A tény ezzel szemben az, hogy pl. Németországban a megújuló energiáknak köszönhetően az áram ára erőteljesen megemelkedett, aminek első sorban a lakossági fogyasztók fizetik meg az árát.
8. cél: Tartós, befogadó és fenntartható gazdasági növekedés, teljes és termelékeny foglalkoztatás és méltányos munka elősegítése mindenki számára  Megfigyelhető azonban, hogy a globalizáció által egyre inkább azok a nemzetközi konszernek diktálják a munkafeltételeket, amelyek kíméletlenül kizsákmányolják az embereket, és ezzel egyidejűleg számtalan kisebb vállalatot vesznek át vagy tesznek tönkre. Így például csak az öt legnagyobb internetes konszern az elmúlt tíz évben 436 vállalatot vásárolt fel 131 milliárd USA dollár értékben. Ennek az lesz a következménye, hogy végül egy tucatnál is kevesebb konszern marad csak fenn.
9. cél: Ellenállóképes infrastruktúra kiépítése, az inkluzív és fenntartható iparosítás támogatása és az innováció ösztönzése  Ezzel szemben meg kell állapítanunk, hogy számos országban az ipar leépítése folyik, aminek következtében a munkanélküliség is jelentősen nő. Ugyanakkor számos országot „támogató” hiteleken keresztül állami eladósodásba, vagyis „adósságcsapdába” csaltak. Ennek következménye a hazai erőforrások, az infrastruktúra és a munkaerő kiárusítása.
10. cél: Az országokon belüli és országok közötti egyenlőtlenségek csökkentése  Valentin Lang közgazdász egy tanulmányában megvizsgálta a globalizáció következményeit 147 államban 1970 és 2014 között, és a következő eredményre jutott: Az egyes országok között ugyan csökkennek a jövedelemkülönbségek, a lakosságon belül azonban egyre inkább növekednek. Miközben a jobban kereső felső réteg jövedelme növekszik, az egyszerű lakosság a nagy vesztes. A nemzetközi konszernek, melyek a globalizáció fő nyertesei, sokszorosan szegénységbe, éhezésbe és kilátástalanságba taszítják a lakosságot. Ezek a konszernek kíméletlenül kizsákmányolják az országokat és a lakosságukat, aminek következtében az egyenlőtlenségek ígért csökkentése helyett azok növekedése következik be.
11. cél: A városok és egyéb emberi települések befogadóvá, biztonságossá, ellenállóképessé és fenntarthatóvá tétele  Ehelyett a biztonság nevében a lakosság totális felügyeletét vezetik be. Ennek keretében például egyre több ország alkalmaz arcfelismerő technológiát a felügyelet céljából. Városok nyilvános terein az emberek arcát automatikusan szkennelik, és algoritmus dolgozza fel a képeket. Emellett szigorú fegyvertartási törvényekkel óhajtják a nagyobb biztonságot garantálni. Valójában azonban a fegyvertartási tilalom nevében egyetlen bűnözőt sem fegyvereznek le, hanem sokkal inkább a jogkövető polgárokat, megakadályozva a népfelkeléseket, és egyedül az oligarchák számára garantálva a biztonságot.
12. cél: Fenntartható fogyasztási és termelési módok kialakítása  Ehelyett az embereket büntetőadók kiszabásával arra kényszerítik, hogy feladják a jól bevált technológiákat. Például a fosszilis tüzelőanyagok használatára kivetett CO2 adó alapján Németországban lebontják az új szénerőműveket és más országokban üzemeltetik tovább. Hasonló a helyzet a dízel gépjárművekkel. 
Mindezen felül kínai példára, lépésről lépésre egy szociális kreditrendszert készítenek elő a „Great Reset“ nevében, mind Németországban, mind pedig a világ többi országában. Ennek következménye: Aki nem viselkedik a kormány elvárásainak megfelelően, annak erőteljesen korlátozhatják a szabadságjogait és az egzisztenciáját, akár az élelmiszervásárlást is beleértve.
Ennyit az állítólagos javító intézkedések felülvizsgálatáról.

Végkövetkeztetés: Ha összehasonlítjuk a számos kitűzött, hangzatosan megfogalmazott célt a tényleges fejleményekkel, megállapíthatjuk, hogy finoman szólva „csalárd címkézésről” van szó. Érdekes módon az Agenda 2030-at ugyanazzal a szimbólummal jelenítik meg, mint a Világgazdasági Fórum által tervezett „Great Reset” tervet. Egy maga által megválasztott elittől azonban, amilyen a Világgazdasági Fórum, a világhelyzet semmiféle javítását nem várhatjuk. Éppen ellenkezőleg, az Új Világrend világosan megfogalmazva nem más, mint néhány pénzoligarcha öngazdagítása a köz terhére. Ezért egész egyszerűen a köz javát szem előtt tartó, a népből kiérlelődött, új világvezetésre van szükség. A világ helyzetének minden vágyott javítása egy jól tájékoztatott népesség közös feladata, amelynek képesnek kell lennie az önálló felelősségvállalásra.

ettől nm.

Források/Linkek: Agenda 21 https://www.bmz.de/de/service/glossar/A/agenda21.html
https://www.bmu.de/fileadmin/bmu-import/files/pdfs/allgemein/application/pdf/agenda21.pdf
Agenda 2030 https://www.bmz.de/de/agenda-2030
https://www.un.org/Depts/german/gv-70/band1/ar70001.pdf
Az AGENDA 2030 17 célja https://www.eda.admin.ch/agenda2030/de/home/agenda-2030/die-17-ziele-fuer-eine-nachhaltige-entwicklung.html
https://globales-lernen-harburg.de/wp-content/uploads/2019/01/SDGs.jpg
1. cél https://www.fluchtgrund.de/2019/01/wie-europaeische-agrar-subventionen-weltweit-armut-verursachen/
2. cél https://www.oxfam.de/blog/agrobusiness-statt-menschenrechte-ernahrungssystem-falsch-lauft
https://www.umweltinstitut.org/themen/gentechnik/gentechnik-und-welternaehrung.html
3. cél https://dieunbestechlichen.com/2017/09/unglaublich-schuldmedizin-will-heilpraktiker-verbieten/
https://daserste.ndr.de/panorama/archiv/2019/Behoerde-fordert-Heilpraktiker-abschaffen,heilpraktiker118.html
https://www.wirfuersimpfen.de/impfpflicht-europa-welche-lander-haben-eine-impfpflicht
4. cél https://www.epochtimes.de/politik/ausland/weltweit-sinkendes-bildungsniveau-und-un-agenda-21-haengen-zusammen-warum-a2495267.html
5. cél https://www.legitim.ch/post/agenda-21-einst-florierende-industrienationen-stehen-am-rande-des-kollaps
https://www.diepresse.com/5566920/studie-feminisierung-der-gesellschaft-fuhrt-zu-mehr-homophobie
https://www.schlossrudolfshausen.de/das-ziel-der-transgender-ideologie-ist-die-zerschlagung-der-familie/
https://www.freiewelt.net/nachricht/geschlechtsumwandlungen-liegen-im-trend-10076857/
6. cél https://www.oxfam.de/blog/konzerne-wasser-luxusgut
https://netzfrauen.org/2014/01/21/trinkwasser-nestl-danone-coca-cola-und-pepsi-multinationale-konzerne-beherrschen-weltmarkt/
7. cél https://www.tichyseinblick.de/kolumnen/lichtblicke-kolumnen/strompreise-neue-hoechststande/
8. cél https://www.demokratiewebstatt.at/thema/thema-globalisierung/schattenseiten/ausbeutung-von-menschen/
https://www.amnesty.de/2015/6/15/globale-geschaefte-globale-verantwortung
https://www.oxfam.de/blog/uebermaechtige-konzerne-achtung-marktkonzentration
9. cél https://de.qaz.wiki/wiki/Deindustrialisation_by_country
https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wie-in-deutschland-die-deindustrialisierung-voranschreitet-16620945.html
10. cél https://www.wiwo.de/politik/ausland/studie-globalisierung-steigert-die-ungleichheit/21082024.html
11. cél https://www.amnesty.ch/de/themen/ueberwachung/dok/2021/technologie-fuer-gesichtserkennung-beguenstigt-rassismus-bei-der-polizeiarbeit
https://www.lausitzer-allgemeine-zeitung.org/was-wirklich-hinter-den-waffenverboten-steckt/
12. cél https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/511048/Great-Reset-Die-digitale-Tyrannei-nimmt-an-Fahrt-auf-China-ist-der-Pionier?src=rec-newsboxes
https://www.handelsblatt.com/unternehmen/energie/energiepolitik-deutschland-treibt-den-ausstieg-voran-doch-weltweit-boomt-die-kohle/23141178.html?ticket=ST-3669-Hef5jyXdSf1I9ih3RaJM-ap3
Az Agenda 21/2030 csalárd címkézése https://www.legitim.ch/post/agenda-21-einst-florierende-industrienationen-stehen-am-rande-des-kollaps
https://giftamhimmel.de/die-agenda-2030-der-vereinten-nationen-entschluesselt-eine-blaupause-fuer-die-weltweite-versklavung-der-menschheit-unter-der-knute-von-konzernen/
https://www.konjunktion.info/2016/06/agenda-212030-es-geht-nicht-um-umweltschutz-es-geht-um-die-reduzierung-und-versklavung-der-menschheit/
Az Agenda 2030 és a Nagy Újraindítás https://www.freiewelt.net/nachricht/neue-weltordnung-un-agenda-2030-und-great-reset-haben-das-gleiche-symbol-10084015/
https://de.wikipedia.org/wiki/Ziele_für_nachhaltige_Entwicklung
https://www.wochenblick.at/das-symbol-des-boesen-der-kreis-der-agenda-2030-des-great-reset/

Fauci: A beoltottaknak “nem kell aggódniuk” a be nem oltottaktól származó fertőzés miatt.

 

WASHINGTON, D.C., 2021. május 14. (LifeSiteNews) – Dr. Anthony Fauci most kijelentette, hogy a COVID-19 ellen beoltott amerikaiaknak “egyáltalán nem kell aggódniuk” a nem beoltott személyekkel való érintkezés miatt, ami kérdéseket vet fel, hogy miért van még mindig érvényben a maszkmandátum.

Az NBC News március 13-i műsorában megjelent, a zárlatot és a maszkot szorgalmazó Fauci a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) új iránymutatására reagált, amely előírta, hogy azok, akik megkapták a teljes adagot a wuhani koronavírus elleni injekciójukból, maszk viselése nélkül folytathatják a szokásos tevékenységüket.

Eközben a CDC szerint a be nem oltottaknak, vagy azoknak, akik csak az első adagot kapták meg, továbbra is maszkot kell viselniük, és be kell tartaniuk a fizikai távolságtartást.

Fauci üdvözölte a hírt, és azt mondta, hogy “nagyon is támogatja. Azoknak az embereknek, akiket most oltottak be, valóban szükségük van arra, hogy érezzék, hogy közeledünk a normalitás valamilyen formájához”.

Az oltott társadalmi réteg most már “meglehetősen biztonságban” érezheti magát, ha leveszi a maszkot, mind a szabadban, mind a beltérben – folytatta Fauci, aki azt állította, hogy a döntés hátterében az oltások hatékonyságára vonatkozó legújabb pozitív adatok állnak.

“Ha be vagy oltva, a vakcina valós hatékonyságáról mostanra felhalmozódott adatok valóban rendkívül alacsonyra teszik a fertőzés kockázatát, és ha mégis megfertőződsz, akkor még alacsonyabb a kockázata annak, hogy bármilyen súlyos betegséget kapj”.
A kísérleti vakcinák sikerét méltatva Fauci rámutatott a “napi megbetegedések számának jelentős csökkenésére hétnapos átlagban”.

“Számos olyan tanulmány jelent meg, amely a vakcina rendkívüli valós hatékonyságát mutatja be, minden szinten, minden életkorban, minden körülmények között” – jelentette ki.

Míg a CDC eltörölte az oltottakra vonatkozó maszkkötelezettséget, a nem oltottakra vonatkozó maszkkötelezettséget megismételte. A CDC frissítése arra figyelmeztet, hogy azoknak, akik “csak részben oltottak”, továbbra is “minden óvintézkedést meg kell tenniük, amíg nem kapnak teljes oltást”.

E kikötés ellenére azonban Fauci aláásta a CDC irányelvét, amikor azt állította, hogy a beoltottaknak nincs fertőzésveszélyük, amikor elhaladnak a nem beoltottak mellett. “Nekem nem okozna aggodalmat, ha egy nem beoltott személy mellett sétálnék el az utcán, sőt, még egy fertőzött személy mellett sem, mert a védelem tényleg elég jelentős”.

Fauci megjegyzései kétségtelenül vitát gerjesztenek arról, hogy miért van szükség továbbra is maszkra azoknál, akik beoltottak vagy nem, ha az injekció ilyen védelmet nyújt.

Úgy tűnik, hogy megjegyzései némileg ellentétben állnak Joe Biden saját megjegyzéseivel. Ugyancsak május 13-án este Biden twitteren és újságíróknak nyilatkozva azt mondta, hogy “egy év kemény munka és sok áldozat után a szabály most már egyszerű: oltasd be magad, vagy viselj maszkot, amíg nem oltod be magad”.

“Ha be vagy oltva, akkor együtt lehetsz a beoltott vagy be nem oltott emberekkel” – folytatta Biden, látszólag arra utalva, hogy a vakcina védelmet nyújt azoknak, akik beoltották magukat.

A következő megjegyzése azonban azt sugallta, hogy az injekció semmi ilyesmit nem tesz, mivel azoknak, akik nem kapták meg az injekciót, továbbra is azt tanácsolták, hogy viseljenek maszkot, hogy megvédjenek másokat. “De ha nem vagy beoltva, vagy nem teljes az oltottságod, akkor viselj maszkot a saját és a többi nem beoltott ember védelme érdekében”.

Biden szigorú utasítása hullámokat kavart a közösségi médiában, mivel az amerikaiak dühösen reagáltak az alig burkolt de facto szegregációra, amelyet létrehoztak. Lauren Boebert (CO-03) kongresszusi képviselőnő röviden reagált, és azt írta: “Alternatívaként abbahagyhatná az életünk mikro-irányítását”.

Biden saját maga népszerűsíti a maszk viselését, mint a fertőzések állítólagos megelőzését, annak ellenére, hogy egyre több tanulmány dokumentálja, hogy a maszk viselésének minimális, ha van egyáltalán haszna. 2020 novemberében egy dániai tanulmány kimutatta, hogy a COVID-19-es megbetegedésekben nincs statisztikailag szignifikáns különbség a maszkot viselők és a maszkot nem viselők között.

Az első ilyen jellegű vizsgálat 0,3%-os eltérést talált a maszkot viselők és a maszkot nem viselők fertőzési aránya között.

Még a CDC is lekicsinyelte a maszkok hatékonyságát, mivel a CDC által az Emerging Infectious Diseases című szakfolyóiratban közzétett 2020. májusi tanulmány “nem talált bizonyítékot arra, hogy a sebészeti típusú arcmaszkok hatékonyan csökkentik a laboratóriumban megerősített influenza átvitelét, sem akkor, ha fertőzött személyek viselik (forrásellenőrzés), sem akkor, ha az általános közösségben élő személyek csökkentik fogékonyságukat”.

Forrás: https://www.lifesitenews.com/news/fauci-vaccinated-should-have-no-concern-about-infection-from-the-unvaccinated

Már csak az a kérdés, mikortól kapunk sárga csillagot?

Mi történik az egészségügyben?

 

Egyre nagyobb döbbenettel nézem azt, ami a világon, és kis hazánkban történik.

13 éve dolgozom gyakorló orvosként, napi kontaktusban a betegeimmel. Sok bizonytalanság, sok-sok megválaszolatlan kérdés, nagyon sok “miért” kering a fejemben hónapok óta. Próbálok kiutat találni, és próbálom az igazságot megtalálni, mert amit most a koronavírus járvány kapcsán tapasztalok, egy óriási nagy zavaros, egymásnak sokszor teljesen ellent mondó adathalmaz.

Próbálom felidézni az egyetemi tanulmányaimat, és próbálom hozzátenni mindazt, amit a józan ész diktál. Az igazságot keresem. Összerakva mindezt és az elmúlt egy év tapasztalait (melyek nem a média hírei, hanem a beteg ágya és ” beteg széke” mellet szerzett valódi tapasztalatok) illetve orvosi publikációkat, úgy érzem, kezdem a maga valóságában átlátni a koronavírus helyzetet. Ezt szeretném most megosztani orvos kollégimmal, civilekkel és mindenkivel, aki meghallgat.

Az elején szeretném elmondani, hogy minden anyagi érdektől mentes vagyok, soha egyetlen forintot nem kaptam életemben gyógyszercégektől. Mindig az volt a célom, hogy a betegeimnek a lehető legjobbat adjam, illetve ajánljam, mert szeretem a betegeimet. Nem azért lettem orvos, hogy meggazdagodjak, hanem azért, mert szeretek emberekkel foglalkozni és szeretnék rajtuk a legjobb tudásom szerint segíteni.

Több, mint egy éve köztünk van a Sars- Cov-2-es vírus, sok súlyos betegséget és több halálesetet is okozott. Ez nem tagadható. Nem vagyok vírus tagadó és nem vagyok járvány tagadó. Járáványok mindig, minden évben voltak köztünk, de sokkal kiszámíthatóbbak voltak, mint a jelenlegi koronavírus járvány. Amikor jött a december, január, mindig tudtuk, hogy jön az influenza szezon. Egy évre elhagyott minket, azután következő évben újra jött.

A jelenlegi koronavírus járvány azonban rendkívül meglepő dinamikával zajlik. Ez az első dolog, ami fel kellene tűnjön minden orvos számára. A novemberi és decemberi 2. hullám után azt gondolhattuk volna, hogy egy kis időre megnyugodhatunk, mivel ha egy járvány görbéje leszálló ágban van, az azt jelzi, hogy a vírus már majdnem minden embert megfertőzött, aki fogékony volt a vele szemben, és a légúti járványok lezajlása után közismerten egy bizonyos ideig védetté válik a nyáj. Ez most talán meglepően hangzik, de Magyarországon 2021 január környékén elértük a nyájimmunitást, azzal a vírussal szemben, amely november és december hónapban tetőzött. Ha nem értük volna el, akkor a járványgörbe jelenleg és azóta is a csúcson lenne. A nyájimmunitás fogalma körül jelenleg is nagyon sok zavar észlelhető, és úgy gondolom az orvosok közül is sokan félreértelmezik azt. A nyájimmunitás azt jelenti, hiába van jelen egy vírus, nem tud nagy járványt okozni, mert a nyáj immunrendszere erős, és amint találkozik a vírussal, a legtöbb egyén esetében azonnal legyőzi, mielőtt az még betegséget tudna okozni. Egy járványhullám lezajlása után, amikor kevés az új fertőzés éppen ezt látjuk. Magyarország immunrendszere tehát január hónapra legyőzte a novemberi- decemberi járvány vírusát, tulajdonképpen vakcinák nélkül. Az immunrendszer ugyanis csodákra képes.

Lássuk mi járult hozzá ehhez a győzelemhez.

  • Egyrészt annak a több millió embernek a védettsége, aki nem kapta el a koronavírus fertőzést, mert ők eleve védettek voltak a korábbi koronavírus fertőzések alkalmával szerzett keresztimmunitásuk révén. Erről a következő cikkben olvashatunk: https://science.sciencemag.org/content/370/6512/89 Selective and cross-reactive SARS-CoV-2 T cell epitopes in unexposed humans

 

–  A nyájimmunitás másik részét azok tették ki, akik enyhe vagy súlyosabb tünetekkel átestek a koronavírus feretőzésen és ez által alalkult ki bennük az immunvédekezés.

Ezek az úgymond józan paraszti ésszel levezethető következtetések, nem kell hozzá orvosnak, immuológusnak, virológusnak lenni: Ha valaki védtelen és jön egy új vírus, az meg fog betegedni. Ha valaki viszont nem betegszik meg egy patogén vírustól – hacsak nem tötötte az elmúlt egy évet minden embertől elszeparáltan – az azt jelenti, hogy védett az adott vírussal szemben. Itt jegyzem meg, hogy nagyon kevés a valószínűsége annak, hogy a járvány dinamikáját (járványhullámok felívelését illetve lefelé fordulását) a lock down vagy a szájmaszkok viselése határozta volna meg. Ezek ugyanis csak lassítani tudják egy járvány terjedését, úgymond ellapítani és hosszabbá tenni egy járványgörbét, de nem határozzák meg azt, hogy mikor fordul felfelé vagy lefelé egy járványgörbe. Azt ugyanis mindig az határozza meg, hogy a vírus mennyi fogékony (megfertőzhető) egyént talál. Amikor sok a fogékony egyén, akkor felfelé ível, amikor csökken a fogékony egyének száma, mert a nyáj nagy része védetté vált, lefelé ível és enyhül.

Ha ez így van, hogy a lakosság egy igen nagy hányadára veszélytelen a jelenleg keringő Sars- Cov-2 vírus, akkor ez azt jelenti, hogy nekünk a koronavírus veszélyességével kapcsolatban a kezdetektől fogva hazudnak. A Sars- cov-2 ugyanis tavaly tavasztól kezdve úgy van beállítva, mint egy teljesen új és nagyon veszélyes vírus, mellyel szemben valamennyien védtelenek vagyunk. Ha így lenne, akkor annak az kellett volna legyen a következménye, hogy a járvány a társadalom egészén végigtarol enyhébb vagy súlyosabb tünetekkel. Ez azonban nem így történt. 14 hónap után jelenleg Magyarországon 790 000 beazonosított fertőzött van, melyek közül tudjuk, hogy nem is mindenki mutatott tüneteket, hiszen köztük vannak a tünetmentes vírus pozitív egyének is. Persze vannak olyanok is, akik át estek a fertőzésen és nem kerültek be a statisztikába, mert nem tesztelték őket. Számoljunk akkor duplán! Vegyük azt, hogy 1 600 000 ember esett át a koronavírus fertőzésen.

Miért nem kapta el a betegséget több, mint 8 millió ember Magyarországon a COVID- vakcinák nélkül?  Ezt a kérdést most komolyan oda szegezem orvos, virológus, biológus kollégáknak. Tud-e bárki más magyarázatot arra, hogy egy járványban miért nem betegszenek meg ilyen sokan, ha nem másért, mint azért, mert védettek a vírussal szemben?

És ha ez így van, akkor hogyan beszélünk mi arról, hogy a nyájimmunitás csak vakcinákkal érhető el? Miért tartja az orvostársadalom rettegésben a betegeit? Miért erőltetünk rá a betegeinkre olyan új genetikai alapú vakcinákat, melyeknek nem ismerjük a hosszú távú káros hatásait?

Arra is kíváncsi lennék, hogy az oltásban aktívan részt vevő orvosok közül hányan olvasták el és hányan vannak tisztában részleteiben a vakcinák farmakodinámiájával, farmakokinetikájával:

 

Hol és pontosan milyen mechanizmus által hat? A szervezet mely részeibe jut el? A sejt mely részeibe jut be? Mennyi ideig fejti ki hatását? Mennyi idő alatt és milyen mechanizmus által bomlik le a szervezetben? És persze, ezeket ismerve mik lehetnek az esetleges mellékhatásai?

Minden orvos, virológus, biológus kollégát kérek, hogy nézzen a lelkiismeretébe és komolyan válaszoljon a fenti kérdésekre!

 

Jelenleg a vírussal, az immunvédekezésünkkel, és a vakcinákkal kapcsolatban több olyan terület létezik, melyet a fősodrású média nem a saját valóságában mutat be nekünk.

  1. A vírust nagyon veszélyesnek állítják be, holott arra a populáció többsége már védett.
  2. Az immunvédekezésünket sokkal gyengébbnek láttatják, mint amilyen az valójában, pedig az immunrendszerünk attól sokkal többre képes, mint amit jelenleg a közmédiában neki tulajdonítanak, hiszen ennek seítségével győztük le Magyarországon a járvány második illetve harmadik hullámát is.
  3. a vakcináknak olyan mindent elsöprő sikert és hatékonyságot tulajdonítanak, annak ellenére, hogy ezek még nem bizonyították hatékonyságukat. A vakcinák főpróbája a következő járványhullám lesz, a 3. járványhullámban enyhülésében ugyanis nem mondhatjuk, hogy nagy szerepet játszottak volna, hiszen jelenleg is csak 2,5 millió ember kapta meg a vakcina második dózisát.
  4. A vakcinák okozta károsodások és halálesetek teljes lekicsinylése, vagy annak tagadása, hogy a kettőnek köze lenne egymáshoz. Illetve minden ezzel kapcsolatban álló információ eltusolása.

Itt jegyzem meg, hogy hónapok óta követem mind a „COVID pártolók”, mind a „COVID ellenzők” (nevezzük most így őket) nyilatkozatait, párbeszédét. Az a kérdés már többször felmerült bennem, hogy ha a COVID ellenzők állítanak valamit, akkor a másik oldal miért ahhoz az eszközhöz folyamodik, hogy eltünteti cikkeiket és videóikat, holott azt hiteles szakmai anyagokkal meg is cáfolhatná!   Ugyanakkor az is érdekes, hogy a két oldal közt nincs is igazi párbeszéd. A „COVID pártolók” legrövidebb úton azzal az indokkal érvénytelenítik a „COVID ellenzők” állításait, hogy azok a szakmával ellentétesek és nem egyeznek az orvosi kamara jelenlegi állásfoglalásával.

Ami a járvány dinamikájában furcsa, az az, hogy a 2. hullám lezajlása után 1 hónappal ismét egy meredeken felfelé ívelő új járványhullám jött, amit radásul járvány-matematikusaink előre meg is jósoltak. Hogy honnan tudták, az rejtély. És, hogy azt honnan tudják, hogy augusztusban Angliában újabb járványhullám lesz, az még nagyobb rejtély. Mindenesetre azt kell feltételezzük, hogy a magyarországi 3. járványhullám kórokozója nem ugyanaz volt, mint a második hullámé, vagy azt, hogy a nyáj immunitása 1-2 hónap elteltével megszűnt, mely utóbbi elég valószínűtlen, hiszen több tudóscsoport is kimutatta, hogy a koronavírusok ellen kialakított sejtes immunitásunk még 17 év elteltével is működőképes (lásd a fent idézett cikk a Lancet-ből).  Tételezzük fel azt, hogy a 3. hullámot egy új, mutáns vírus okozta (melyet a média és virológusaink is megerősítettek), s ezért tudott újból sok megbetegedést okozni. Ha azonban ez így van, hogy egy új mutáns vírus 3 hónap elteltével ismét nagy járványt tud indukálni, miként reménykedünk abban, hogy vakcinákkal hosszú távra szóló teljes nyájimmunitást tudunk kialakítani? Hiszen tudjuk, hogy az influenza vírus elleni vakcináknál is az egyik legfőbb probléma az, hogy a vírus évről-évre változik, s az előző évi vakcinák már hatástalanok ellene!

A vakcinák témájára visszatérve még egy dolgot szeretnék megemlíteni. A média régóta azt hangoztatja, hogy a természetes úton megszerzett immunitás (amikor átesünk a betegségen és az által válunk védetté) sokkal gyengébb, mint amit a vakcinálással megszerezhetünk. Ez egy ismételten megcáfolható téves információ, és megint csak a józan paraszti észhez kell visszatérnünk. Amikor a vírussal természetes módon találkozunk, szervezetünk a vírus összes antigénjével (vírusfehérjéjével) találkozik és valamennyi ellen kialakít védelmet, s így ha azok közül egy, mondjuk a tüskefehérje mutálódik, a többi alkotóelemek ellen termelt antitestjeink még mindig védenek minket. Ha csak a tüskefehérje genetekai kódját fecsekendezzük az emberekbe (mRNS és DNS vakcinálás), csak egyetlen fehérje ellen alakítunk ki védelmet, mely ha mutálódik, a védőoltás már lehet, hogy hatástalan lesz. Ugyanakkor azt is tudnunk kell, hogy ha a vírussal spontán találkozunk, nyálkahártya immunitás is kialakul, mely a vakcinálás után szintén nem jön létre, és a vérben keringő nagy antitest titerünk (az antitestek vérszintje) nem tud megvédeni minket a nyálkahártyán át támadó vírussal szemben.  Így a temészetes úton kialakított védelem láthatóan sokkal több támadásponton és sokkal hatékonyabban tud védeni, mint a vakcina.  Én az oltott kollégáimnak mindig azt szoktam mondani, hogy nem a védőoltás védi őket, hanem a saját immunrendszerünk, s az a vakcinálás alkalmával történt kis játék a tüskefehérjével, alig alig zavar be a komplett természetes immunvédekezésükbe.

Fentiek alapján kifejezetten diszkriminatívnak tartom, hogy az úgynevezett védettségi igazolványokhoz kötötten a társadalom egyik fele előnyökre tegyen szert, mondván, hogy ők veszélytelenek, akik viszont nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, azok veszélyesek a társadalomra nézve. Ez mindenféle tudományos alapot, de még a józan emberi gondolkodás hiányát is feltételező eljárásmód, melynek egyetlen célja, hogy még több oltakozó legyen.  Felháborító, mikor a médiában azt hallja az ember, hogy az oltatlan embertől félni kell, és hogy minél többen oltassuk magunkat, hogy biztonságban élhessünk. Jelenleg biztonságban élünk, a 3. hullám csaknem lezajlott, a nyáj ismét csaknem védetté vált a 3. hullámot okozó vírus ellen, hiszen a napi teszt pozitív emberek száma folyamatosan csökkenőben van. Hogy lesz-e negyedik hullám, és hogy ott fog-e védeni a jelenlegi vakcina nem tudjuk, az indiai tripla mutáns alapján nagy esélyünk van arra, hogy nem nyugodhatunk meg.

Néhány hónap múlva minden kiderül!

https://civilekatisztanlatasert.hu/mi-tortenik-az-egeszsegugyben/

Tucker Carlsonék (és sokan mások) nyíltan megvádolták Antony Faucit a Wuhan-i COVID-19 szándékos elterjesztésével.

A "járvány" tényleg kitört. A kérdés az, hogy a valóságban, vagy csak a médiában.

Itt is meg tudod nézni:

https://ugetube.com/watch/12B56rNkdzSLaf9

Itt is tudsz követni:

https://www.bitchute.com/channel/5RRUQKFEUx3F/

https://www.minds.com/antikommunistaantifasiszta/

Oltási Sérültek Csoportja: https://www.minds.com/groups/profile/1233806285752184832/feed

https://ugetube.com/@AntiKommunistaAntiFasiszta

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntifasiszta

https://brandnewtube.com/@AntiKommunistaAntiFasiszta2

Csatornák amiket érdemes követni a COVID-19 -el kapcsolatban:

https://www.bitchute.com/channel/symfirst/ sym.first

https://www.bitchute.com/channel/tamasi_jozsef/ Tamasi_József

https://www.bitchute.com/channel/alcyonplejadok-2/ AlcyonPlejádok-2