2021. július 10., szombat

A COVID Oltás Tartalma: 99.99103% Grafén-Oxid!



"Az Egyesült Királyságban a "beoltott" személyek körében a tüneteket okozó COVID-19-es esetek száma egy hét alatt 40%-kal emelkedett, míg a nem beoltottak körében a tüneteket okozó COVID-19-es esetek száma 22%-kal csökkent".

A TELJES COVID IGAZSÁG

Kérjük, küldjék el és tegyék közzé ezt a kemény bizonyítékot mindenhol!

A Pfizer VISSZAÉLÉST FELTÁRÓ SZEMÉLY igazolja a mérgező grafén-oxidot az mRNS vakcinában.

Beküldte Harold Saive

A Pfizer egykori alkalmazottja, Karen Kingston tudományos jelentésében megerősíti a La Quinta Columna spanyol nyomozóinak jelentéseit.

KÉRDÉS: Miért engedte meg az FDA, hogy a Pfizer és a Moderna egy védett (titkos) mérgező összetevőt tegyen az EUA vakcinába?

Az FDA a dezinformáció áldozata volt, vagy bűnrészes?

 



HALÁLOS INJEKCIÓK! A Pfizer egykori alkalmazottja megerősítette, hogy méreg van a COVID "vakcinában" (The Stew Peters Show - 2021. július 18.)

EXKLUZÍV! Karen Kingston, a Pfizer egykori alkalmazottja és jelenlegi elemzője a gyógyszer- és orvostechnikai eszközök iparának, vitathatatlan dokumentumokkal állt elő, amelyeket meg kell osztani az EGÉSZ VILÁGGAL!

A "COVID oltások" néven emlegetett oltás mérgező halálos ítélet, és senkinek sem szabad alávetnie magát az oltásoknak.

https://rumble.com/vkgdq7-deadly-shots-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-vaccine.htm

Agresszív hajók-repülők, Kivonulás, bioterrorizmus-tüske-drón, elit-hamis oltás

A Covid plandémia bohózata, és annak következménye, az oltás, nem csak mindenféle fizikai betegségeket okoz, hanem haláleseteket és a mentális megbetegedések és agresszív viselkedés fokozódását is, különösen a légitársaságoknál; a repülős utazások kevésbé kívánatosak, mivel egyre gyakoribb a beoltottak agresszív, lázadó és erőszakos viselkedése a járatok törlése miatt. Ugyanez a helyzet a hajóutaknál, ahol annak ellenére, hogy egyre több a követelmény, a teszt, az oltás stb., még mindig sok a fertőzés.
Az oltóanyagipar most a bioterrorizmus, mint üzleti modell és kihalás felé fordul, és most megköveteli az emberektől az ismételt injekciót, tüskefehérje részecskékkel, amelyek betegségeket és halált terjesztenek, de majd azt mondják, hogy covidban haltak meg. Lehet, hogy tüskefehérje részecskéket terjesztenek drónokkal és chemtrailekkel a plandémia állandósítása érdekében, ahogy ezt New York Cityben tették?
Miért zajlik még mindig az elvándorlás a világ számos városában olyan helyek felé, ahol kevesebb a korlátozó intézkedés, vagy ideálisabb a túlélésre?
Kétségkívül szörnyű megtévesztésnek és manipulációnak vagyunk tanúi, amelyben benne van a minket irányító elit, elnökök, politikusok, királyi családok, nagy vezetők stb., azért, hogy továbbra is fenntartsák a hamis világjárvány csalását, és hogy folytatódjanak az oltások, nem haboznak a médiában példaként megjelenni, ami nem más, mint a propagandája és színjátéka egy hamis vakcinának, amelyet a gyanútlan lakosságnak akarnak beadni.

Agresszív hajók-repülők, Kivonulás, bioterrorizmus-tüske-drón, elit-hamis oltás

A Covid-útlevelek NEM lesznek kötelezőek a kocsmákban és éttermekben - Ez egy kényszerítő taktika a csökkenő oltási kedv miatt, mivel már csak a józan ésszel rendelkezők oltják be magukat.

 

A mainstream média július 10-i szombati szalagcímei azt sugallták, hogy a kormány ősztől kötelezővé teszi a Covid-útleveleket a kocsmákban, klubokban és éttermekben. Nem fogják. Ez egy kísérlet arra, hogy rákényszerítsék azokat, akik még nem oltatták be magukat, mivel az elmúlt hetekben drámaian csökkent a számuk.

A The Times volt az első lap, amely a "Covid-útlevelek a kocsmákba" főcímmel jelent meg. Még a szalagcím pontos okát is közölték a "Tervek a fiatalok oltásának növelésére kötelező igazolásokkal a bárokban, éttermekben és klubokban" címszóval. A tényleges terv az, hogy a fiatalok körében növeljék a védőoltások számát azáltal, hogy elhitetik velük, hogy a kocsmákba való belépéshez kötelező igazolványra lesz szükség, nem pedig az, hogy ténylegesen megvalósítsák azt.

A Daily Mail azonban ennél is tovább ment, "A kocsmákban kötelezővé teszik az oltási igazolványokat" címmel. Azt sugallva, hogy a miniszterek azt tervezik, hogy a bárokat és éttermeket arra kényszerítik, hogy ősztől két oltás vagy egy negatív teszt igazolását kérjék, hogy segítsenek a negyedik hullám leküzdésében.

 

Olvastak már ilyen baromságot? A kormány tudja, hogy a vakcinák nem tudják megakadályozni, hogy valaki elkapja az állítólagos Covid-19 vírust vagy terjessze azt. Csak ezt a részét nem mondják el, amikor megpróbálnak kényszeríteni, hogy beadassuk magunkat. A Covid-útleveleknek ebből a szempontból nincs értelme.

Ne felejtsük el, hogy ezt már kipróbálták a nyaralásokkal, és istenemre, működött. Milliók kaptak kísérleti injekciót; nem azért, hogy megvédjék őket a Covid-19-től, hanem azért, mert azt hitték, hogy ha nem teszik, akkor soha többé nem mehetnek el nyaralni.

És képzeljék, mi történt? Még mindig nem mehetnek nyaralni, legalábbis nem olyan gond nélkül, mint az oltatlanok. Még az új tervek is, amelyek szerint a kétszeresen beoltottaknak több kiváltságot biztosítanának, még mindig azzal járnak, hogy két PCR-tesztet kell elvégezniük. Ők persze annyira hozzászoktak már ahhoz, hogy egy dajka, kommunista államban éljenek, hogy azt fogják hinni, ezt hívják szabadságnak - pedig nem az.

A legvalószínűbb eredmény az, hogy senkit sem engednek be egy kocsmába vagy étterembe; ahogyan jelenleg sem hagyhatják el szabadon az országot, vagy léphetnek be, mert télre valószínűleg ismét bezárják őket.

A kormánynak most az a problémája, hogy már csak a fiatalokat kell beoltani, akiket egyáltalán nem érdekel, hogy beoltják-e őket, és azokat az embereket, akiknek van egy kis intelligenciájuk és józan eszük, hogy észrevegyék, hogy valami nincs rendben az elmúlt tizenhat hónapban, és tudják, hogy mindenáron el kell kerülniük ezeket a kísérleti oltásokat.

 

Ezt láthatjuk a beadott oltások számának csökkenésében, amely május közepe táján érte el a csúcsot, és egyetlen nap alatt 700 000 adagot tett ki. Azóta folyamatos csökkenés tapasztalható, kevesebb mint 300 000 adagot adnak be naponta.

Ezek többsége még így is a második adag, az első adagok a naponta beadott adagok közül körülbelül 80 000-100 000-et tesznek ki.

Az NHS oltási statisztikáin keresztül azt is láthatjuk, hogy az oltások beadása egyre alacsonyabb korcsoportokban csökken. Az NHS adatai szerint a 75-79 évesek körében volt a legmagasabb az oltások felvétele, ami szerintük az első dózis 100%-os felvétele.

Az első jelentős csökkenés azonban a 35-39 évesek körében következett be, ahol az adatok szerint mindössze 80,8%-uk kapta meg az első adagot. Ezután a 30-34 éveseknél már csak 75,8%, a 25-29 éveseknél már csak 64,8%, a 18-24 éveseknél pedig csak 56,7%.

Az is érdekes, hogy nem mindenki jött vissza egy második adagért. Az 50-54 évesek körében 5%-kal csökkent a második adag beadása, a 45-49 éves korcsoportban pedig jelenleg 20%-os a lemaradás az első adag beadásához képest. Emlékeznek még arra a sajtókonferenciára, amelyet Nadhim Zahawi oltóanyag-miniszter tartott néhány héttel ezelőtt? Arra, amelyen azt állította, hogy az oltási program csodálatosan halad, de mintegy 50 000-szer hangsúlyozta, hogy a teljes védelem érdekében mennyire fontos a második adag beadása?

 

Az oltások számának jelentős csökkenésére utal az is, hogy a hatóságok folyamatosan zaklatják és könyörögnek a védőoltás beadásáért. Az oltóanyag bevezetésének első néhány hónapjában az oltások szigorúan csak előzetes bejelentkezés alapján történtek, most pedig a rádió- és újsághirdetésekkel, amelyek emlékeztetik a lakosságot, hogy ezen a hétvégén a közelben van a kísérleti oltás beadatására alkalmas ügyelet.

Még az NHS is SMS-üzenetekkel bombázza az embereket, hogy emlékeztesse őket arra, hogy "beadathatják az oltást egy hozzájuk közeli, sétáló szolgálatnál".

Ne dőljön be a csapdának! Még mindig nem tudunk határozott választ adni arra, hogy miért akarnak minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltani egy állítólagos betegség ellen, amely 0,2%-os halálozási arányt mutat, és a halálesetek többsége 85 év felettiekben fordul elő, akiknek alapbetegségeik vannak; bár vannak gyanúink.

Ne dőljön be a csapdának. Még mindig nem tudunk határozott választ adni arra, hogy miért akarnak minden férfit, nőt és gyermeket olyan kétségbeesetten beoltani egy állítólagos betegség ellen, amelynek halálozási aránya 0,2%, és a halálesetek többsége 85 év felettiekben fordul elő, akiknek alapbetegségeik vannak; bár vannak gyanúink.

De kétségbeesettek, és ez csak egy újabb kísérlet arra, hogy kényszerítő taktikával növeljék a rohamosan csökkenő arányt. Tartsák meg az intelligenciájukat és a józan eszüket, szükségük lesz rá, hogy ezt túléljék.

Tartsd a vonalat.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-utlevelek-nem-lesznek-kotelezoek-a-kocsmakban-es-ettermekben.html

A Fauci-dosszié - NYISD MEG ÉS OLVASD EL!!!

 

Dr. Gabriel írja: "Ez elég ahhoz, hogy Fauci és Obama életük végéig börtönbe kerüljenek.

Semmi puffogás, csak perdöntő bizonyítékok, amelyek bizonyító erejűek. Dr. Martin az egyik legelismertebb szakértője az orvosbiológiai szabadalmaknak, a biofegyverek elterjedésének és az ilyen illegális tevékenységeket Amerikában szabályozó törvényeknek. Számos alkalommal tanúskodott az amerikai kongresszus előtt, és egy olyan szervezet szóvivője, amely hivatásszerűen végzi ezt a fajta munkát.

Semmi olyat nem olvastam, ami megközelítette volna ezt az összefoglalót a CDC és a NIH által illegálisan elkövetett számos emberiség elleni bűncselekményről. A bizonyítékok megdöbbentőek és véglegesek. Martin megnevezi az összes olyan bűnöző személyt és céget, akik részt vettek az ember alkotta, laboratóriumban tervezett szintetikus biofegyver létrehozásában, amely a SARS és a koronavírus változatait halálos fegyverré keverte. Még a hamis Covid vakcináról is kiderül, hogy nem vakcina, hanem vírusvektor. Ez az a fegyver, amire nekünk, a népnek szüksége van."

Az AIM-től.. Ezek az emberek tudják, hogyan kell mélyre ásni!

Lynda

Itt van a dosszié!
By. Dr. David E. Martin, PhD.
https://aim4truth.org/wp-content/uploads/2021/07/The-FauciCOVID-19-Dossier.pdf

Ki az a Dr. Martin?

Dr. David Martin a M∙CAM Inc. alapító vezérigazgatója. Az M∙CAM a szellemi tulajdonon alapuló pénzügyi kockázatkezelés nemzetközi vezetője. A szabadalmak minőségének kormányzatok és szabadalmi hivatalok számára történő auditálásától kezdve a legnagyobb bankok és biztosítótársaságok számára biztosított korszerű biztosításmatematikai kockázatkezelési rendszerek és megoldások biztosításáig a M∙CAM globális szabványt állított fel a szabadalmak minőségének és kereskedelmi érvényességének értékelése és kezelése terén.

 

A szellemi tulajdon globális elszámoltathatóságának és minőségi reformjának szószólójaként Dr. Martin szorosan együttműködött az Egyesült Államok Kongresszusával, valamint számos kereskedelmi és pénzügyi szabályozó hatósággal az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában, és olyan infrastruktúrát támogatott és épített ki, amely támogatja a tulajdonjogok növekvő figyelembevételét az üzleti tranzakciókban. A M∙CAM a felügyeleti ügynökségekkel és a politikai döntéshozókkal folytatott munkája révén támogatta a szellemi tulajdonra, az adózásra és a számvitelre vonatkozó jogszabályok korszerűsítését.

Dr. Martin számos nyereségérdekelt és nonprofit vállalatot és szervezetet alapított, és több igazgatótanács tagja. Alapító vezérigazgatója volt a Mosaic Technologies Inc. vállalatnak, amely fejlett számítógépes nyelvészeti technológiákat, dinamikus adattömörítési és titkosítási technológiákat, elektromos mezőátviteli technológiát, orvosi diagnosztikát és lopakodó/anecho technológiát fejlesztett ki és hozott forgalomba. Alapító tagja volt a japán Institute for Interface Science & Technology-nak. Megalapította a Charlottesville Venture Groupot, amelynek ügyvezető igazgatója volt. Igazgatósági tag volt a Research Institute for Small and Emerging Business (Washington D.C.), az Academy for Augmenting Grassroots Technological Innovations (India), az IST (Japán), a Charlottesville Regional Chamber of Commerce (Virginia) és a Charlottesville Industrial Development Agency (Virginia) szervezetekben.

 

A Virginiai Egyetem Orvosi Karának korábbi adjunktusaként Dr. Martin megalapította az egyetem első, teljes tulajdonú, nyereségorientált kutatás-fejlesztési és technológiaátadási vállalatát. A hazai és nemzetközi technológiatranszferrel, klinikai kutatással és finanszírozással foglalkozó vállalat úttörő szerepet játszott az innovációmenedzsment új technikáinak kidolgozásában, amelyek mára ipari szabványokká váltak. 1999-ben Dr. Martint a Virginia Állam kormányzója kinevezte a Közös Technológiai és Tudományos Bizottság tagjává, és számos alkalommal szolgált a Közgyűlés és a Virginia Innovatív Technológiai Központ szolgálatában.

Dr. Martin munkája a Virginia Egyetem Darden Graduate School of Business Administration-nál működő Batten Intézetben, valamint az indiai Ahmedabadban működő Indian Institute for Management-ben végzett munkája példátlan tantervi fókuszt hozott az immateriális javak kockázatkezelésének, a pénzügyeknek és a számviteli standardoknak a területére. Tudományos munkája mellett Dr. Martin szoros tanácsadást végzett a szellemi tulajdonon alapuló pénzügyi és befektetési programokhoz Indiában, Kínában, Dániában, az Európai Unióban, az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában, az Iráni Iszlám Köztársaságban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Arab Emírségekben.

Dr. Martin jogi, orvosi, mérnöki, pénzügyi és oktatási témákban publikált. Aktív kutatásokat folytat a nyelvi genomika, a fraktális pénzügyi kockázatmodellezés, valamint a sejtmembránok ionos jelátvitelének több mint 15 éve tartó kutatásai terén.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-fauci-dosszie-nyisd-meg-es-olvasd-el.html