Dr. Gabriel írja: "Ez elég ahhoz, hogy Fauci és Obama életük végéig börtönbe kerüljenek.

Semmi puffogás, csak perdöntő bizonyítékok, amelyek bizonyító erejűek. Dr. Martin az egyik legelismertebb szakértője az orvosbiológiai szabadalmaknak, a biofegyverek elterjedésének és az ilyen illegális tevékenységeket Amerikában szabályozó törvényeknek. Számos alkalommal tanúskodott az amerikai kongresszus előtt, és egy olyan szervezet szóvivője, amely hivatásszerűen végzi ezt a fajta munkát.

Semmi olyat nem olvastam, ami megközelítette volna ezt az összefoglalót a CDC és a NIH által illegálisan elkövetett számos emberiség elleni bűncselekményről. A bizonyítékok megdöbbentőek és véglegesek. Martin megnevezi az összes olyan bűnöző személyt és céget, akik részt vettek az ember alkotta, laboratóriumban tervezett szintetikus biofegyver létrehozásában, amely a SARS és a koronavírus változatait halálos fegyverré keverte. Még a hamis Covid vakcináról is kiderül, hogy nem vakcina, hanem vírusvektor. Ez az a fegyver, amire nekünk, a népnek szüksége van."

Az AIM-től.. Ezek az emberek tudják, hogyan kell mélyre ásni!

Lynda

Itt van a dosszié!
By. Dr. David E. Martin, PhD.
https://aim4truth.org/wp-content/uploads/2021/07/The-FauciCOVID-19-Dossier.pdf

Ki az a Dr. Martin?

Dr. David Martin a M∙CAM Inc. alapító vezérigazgatója. Az M∙CAM a szellemi tulajdonon alapuló pénzügyi kockázatkezelés nemzetközi vezetője. A szabadalmak minőségének kormányzatok és szabadalmi hivatalok számára történő auditálásától kezdve a legnagyobb bankok és biztosítótársaságok számára biztosított korszerű biztosításmatematikai kockázatkezelési rendszerek és megoldások biztosításáig a M∙CAM globális szabványt állított fel a szabadalmak minőségének és kereskedelmi érvényességének értékelése és kezelése terén.

 

A szellemi tulajdon globális elszámoltathatóságának és minőségi reformjának szószólójaként Dr. Martin szorosan együttműködött az Egyesült Államok Kongresszusával, valamint számos kereskedelmi és pénzügyi szabályozó hatósággal az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában, és olyan infrastruktúrát támogatott és épített ki, amely támogatja a tulajdonjogok növekvő figyelembevételét az üzleti tranzakciókban. A M∙CAM a felügyeleti ügynökségekkel és a politikai döntéshozókkal folytatott munkája révén támogatta a szellemi tulajdonra, az adózásra és a számvitelre vonatkozó jogszabályok korszerűsítését.

Dr. Martin számos nyereségérdekelt és nonprofit vállalatot és szervezetet alapított, és több igazgatótanács tagja. Alapító vezérigazgatója volt a Mosaic Technologies Inc. vállalatnak, amely fejlett számítógépes nyelvészeti technológiákat, dinamikus adattömörítési és titkosítási technológiákat, elektromos mezőátviteli technológiát, orvosi diagnosztikát és lopakodó/anecho technológiát fejlesztett ki és hozott forgalomba. Alapító tagja volt a japán Institute for Interface Science & Technology-nak. Megalapította a Charlottesville Venture Groupot, amelynek ügyvezető igazgatója volt. Igazgatósági tag volt a Research Institute for Small and Emerging Business (Washington D.C.), az Academy for Augmenting Grassroots Technological Innovations (India), az IST (Japán), a Charlottesville Regional Chamber of Commerce (Virginia) és a Charlottesville Industrial Development Agency (Virginia) szervezetekben.

 

A Virginiai Egyetem Orvosi Karának korábbi adjunktusaként Dr. Martin megalapította az egyetem első, teljes tulajdonú, nyereségorientált kutatás-fejlesztési és technológiaátadási vállalatát. A hazai és nemzetközi technológiatranszferrel, klinikai kutatással és finanszírozással foglalkozó vállalat úttörő szerepet játszott az innovációmenedzsment új technikáinak kidolgozásában, amelyek mára ipari szabványokká váltak. 1999-ben Dr. Martint a Virginia Állam kormányzója kinevezte a Közös Technológiai és Tudományos Bizottság tagjává, és számos alkalommal szolgált a Közgyűlés és a Virginia Innovatív Technológiai Központ szolgálatában.

Dr. Martin munkája a Virginia Egyetem Darden Graduate School of Business Administration-nál működő Batten Intézetben, valamint az indiai Ahmedabadban működő Indian Institute for Management-ben végzett munkája példátlan tantervi fókuszt hozott az immateriális javak kockázatkezelésének, a pénzügyeknek és a számviteli standardoknak a területére. Tudományos munkája mellett Dr. Martin szoros tanácsadást végzett a szellemi tulajdonon alapuló pénzügyi és befektetési programokhoz Indiában, Kínában, Dániában, az Európai Unióban, az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában, az Iráni Iszlám Köztársaságban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Arab Emírségekben.

Dr. Martin jogi, orvosi, mérnöki, pénzügyi és oktatási témákban publikált. Aktív kutatásokat folytat a nyelvi genomika, a fraktális pénzügyi kockázatmodellezés, valamint a sejtmembránok ionos jelátvitelének több mint 15 éve tartó kutatásai terén.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-fauci-dosszie-nyisd-meg-es-olvasd-el.html