2022. május 29., vasárnap

Rejtsd el házi kedvenceidet: Háziállatokat ki lehetne irtani, hogy megállítsák a Monkeyhoax terjedését - "Szakértők"

 

Aki pedig vétkezik ellenem, az a saját lelkében vétkezik; mindazok, akik engem gyűlölnek, a halált szeretik Példabeszédek 8:36.

2022. május 23-án az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) közzétette a majomhimlőre adott válaszadási útmutatóját:

A dokumentum az emberről állatra történő átvitelről beszél, és rámutat szeretett háziállatainkra, mint a "betegség" potenciális terjesztőire.

És láss csodát, az európai MSM szinte azonnal számos félelemkeltő szalagcímet adott ki, amelyekben a háziállatok szuper terjesztőkként szerepelnek, amelyeket a "szakértők" szerint ki kell irtani:

Most pedig "a kegyetlenség egy teljesen új szintjét" készülnek elhozni egy Önhöz közeli városba.

"Aki pedig vétkezik ellenem, az a saját lelkét vétkezik; mindazok, akik engem gyűlölnek, a halált szeretik" Példabeszédek 8:36

Az ellenség gyűlöli a Magasságos Istent és az Ő teremtését. Gyűlölik az Ő képmására teremtett embereket: "Dicsérni foglak Téged, mert félelmetes és csodálatos módon vagyok teremtve; Csodálatosak a Te műveid, és ezt lelkem nagyon jól tudja". - Zsoltárok 139:14

 

 

Az Ő egész teremtését el akarják pusztítani, az állatok és növények nagy részét el akarják pusztítani, a többit genetikailag módosítják terveik szerint. Akárcsak Noé napjaiban...

A démonikusan megszállt és ihletett "elit" nem tudja, mi a szeretet, akárcsak az apjuk, az ördög. Az emberek szeretik a háziállataikat, családtagként bánnak velük, és ezt a szadista démonok is tudják.

Ne lepődjetek meg, amikor a plandémikus szekta követői engedelmeskednek és elfogadják ezt a szörnyűséget, és megpróbálják megszégyeníteni az engedetleneket, hogy teszteljék háziállataikat, és a "pozitív" állatokat "a nagyobb jó érdekében" selejtezzék ki.

" A rövid két év alatt az elitnek a "vírustól" való félelmet felhasználva sikerült normalizálni a polgári jogok és a testi autonómia megszüntetését.

Emberek milliói fogadják el a velük szemben elkövetett atrocitásokat a "nagyobb jó" érdekében, és készek rosszat tenni másokkal, akik meg merik kérdőjelezni Az Új Normális dogmáját."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/rejtsd-el-hazi-kedvenceidet-haziallatokat-ki-lehetne-irtani-hogy-megallitsak-a-monkeyhoax-terjedeset-szakertok

A Nyugat veszte: A globalisták saját monopolizált befolyásoló eszközeikkel állítják elő a céljaikat támogató mesterséges társadalmi konszenzust.

Forrás: Black Pigeon Speaks @ Odysee
https://odysee.com/@BlackPigeonSpeaks:c/end-of-western-civilization,-wwiii-and:c

A majomhimlő körüli médiahisztéria nagyrészt kihagyja a történet egy nagyon fontos részét: A betegség a legtöbb emberre nagyon kevés kockázatot jelent, és nagyrészt férfiakkal szexuális kapcsolatot létesítő férfiak terjesztik.

 

Ezt még az Egészségügyi Világszervezet is csendben elismerte. A WHO tisztviselői hétfőn megerősítették a vírus mintegy 200 esetét, és azt mondták, hogy bár technikailag bárki elkaphatja, a legutóbbi hullámot a homoszexuális férfiakhoz kötik.

Sőt, Dr. David Heymann, aki a WHO fertőző betegségekkel foglalkozó tanácsadó csoportjának ülésén az elnöki tisztet töltötte be, a közelmúltban Spanyolországban, a Kanári-szigeteken és Belgiumban tartott rendezvényeken azt mondta, hogy a terjedést magyarázó vezető elmélet a szexuális átvitel. A majomhimlő a múltban nem váltott ki széles körű járványokat Afrikán kívül, ahol a betegség az állatokban endémiás.

Heymann az Associated Pressnek nyilatkozva: "Tudjuk, hogy a majomhimlő terjedhet, ha valaki fertőzött ember sérüléseivel szoros kapcsolatba kerül, és úgy tűnik, hogy a szexuális kapcsolat most felerősítette ezt az átvitelt.

"Nagyon is lehetséges, hogy volt valaki, aki megfertőződött, akinél elváltozások alakultak ki... és aztán szexuális vagy szoros, fizikai érintkezés során továbbterjedt másokra."

Persze, ha felhívnák erre a tényre a figyelmet, az megnehezítené számukra, hogy meggyőzzék a tömegeket, hogy álljanak sorba a majomhimlő elleni vakcináért, amelyet elkerülhetetlenül rá fognak nyomni a lakosságra, hasonlóan ahhoz, ahogyan az embereket a COVID-19 vakcina beadására kényszerítik.

 

 

A belga hatóságok már bejelentették, hogy 21 napos kötelező karantént rendelnek el a betegséget elkapó emberek számára, míg Németországban négy majomhimlős esetet erősítettek meg, amelyek "olyan "parti eseményeken ... ahol szexuális tevékenységre került sor"".

Az orvos a majomhimlő miatti hisztériát "durva túlreagálásnak" nevezi.
A Real America's Voice című műsorában Dr. Paul Alexander, a WHO korábbi tanácsadója és az Egyesült Államok Egészségügyi Minisztériumának vezető tanácsadója a COVID-19-re adott válaszlépésekkel kapcsolatban "durva túlreagálásnak" nevezte a hisztériát egy olyan betegséggel kapcsolatban, amely sokkal enyhébb, mint a himlő. Elmondta, hogy a cseppfertőzésnek kicsi az esélye, de a lakosságot érintő kockázat összességében alacsony. Bár közegészségügyi okokból bölcs dolog szemmel tartani, nincs ok a túlreagálásra.

Dr. Peter McCullough epidemiológus is csatlakozott ehhez a véleményhez, és nyugalomra szólította fel az embereket, mivel a betegség terjedésének kockázata alacsony, és megfelelő orvosi ellátással viszonylag könnyen kezelhető.

A The Alex Jones Show-ban nyilatkozva megjegyezte: "Egyáltalán nem szabad pánikba esni. Ez majdnem olyan, mint a bárányhimlő, és ha valakinek sok gennyes hólyagos elváltozása van, az könnyen felismerhető. Ezt kezelni tudjuk. A kezelés valójában nagyon jól tolerálható. A naponta kétszer bevett TPOXX gyógyszer tökéletesen megfelel".

A korlátozott elterjedtség illusztrálására rámutatott, hogy az elmúlt fél évszázadban mindössze 700 majomhimlős esetet jelentettek, és ezek majdnem mindegyike Kongóban történt. Ráadásul rengeteg tünete van, így könnyen azonosíthatóak a betegségben szenvedők, így a terjedését korlátozni lehet. Hozzátette, hogy a kormányok több millió adag oltóanyag felvásárlása "túlzó válasz".

 

 

A szakértők szerint a majomhimlő nem terjed olyan könnyen az emberek között, mint a Covid, mert szoros intim érintkezést igényel, és főként a testnedveken keresztül, a felsértett bőrön keresztül jut be a szervezetbe. Ez egy önkorlátozó betegség, és a legtöbb ember néhány héten belül felépül, akár kezelés nélkül is.

Sajnos, amíg az oltóanyagokon pénzt lehet keresni, addig nem lesz vége az ezzel és más betegségekkel kapcsolatos félelemkeltésnek. A Covid-járvány megmutatta, hogy mennyi pénzt lehet keresni a járványok kitöréséből, és most mindenki a következő fejőstehén után kutat.

A cikk forrásai a következők:

TheEpochTimes.com

CreativeDestructionMedia.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/neves-orvosok-nyugalomra-intenek-a-majomhimlo-a-fokent-intim-homoszexualis-erintkezes-utjan-terjedo-kezelheto-betegseg-miatt

Miért nincs még egy olyan ország a Földön, ahol olyan tömeges lövöldözések lennének, mint az USA-ban?!

 

Mert minden erőszakos tömeges halálesetet az amerikai kormány által irányított hamis zászlós műveletként és nemzeti pszichopédiaként hajtanak végre, amelynek célja, hogy végső soron megfosszák az amerikai népet a "fegyvertartáshoz és fegyverviseléshez" való jogától.

- AZÉRT!

Rendkívül fontos megérteni, hogy az USA szövetségi kormánya Barack Husszein Obama mandzsúriai jelölt alatt olyan törvényt hagyott jóvá, amely felhatalmazást adott a Védelmi Minisztériumnak, hogy fekete hadműveleteket hajtson végre az amerikai nép ellen, majd terjessze a hamis zászlós támadásokhoz kapcsolódó, teljesen kitalált propagandát.

Más szóval, az Obama-kormányzat alkotmányellenesen kodifikálta a törvénytelen hatalmat/hatalmat az amerikai állampolgárok meggyilkolására és megkárosítására, ténylegesen hazaárulást követve el az amerikai köztársaság ellen. Ily módon a kormány árulói maguk is jogtalanul "legalizálták" az államárulást, amelyet a politikai test elleni kíméletlen erőszak és pszichológiai hadviselés formájában követtek el. Az alábbiak szerint:

A "FALSE FLAGS" a LEGÁLIS PROPAGANDA

A Védelmi Minisztérium által gyártott tömeges lövöldözések.

Legyünk tisztában: A Hatalmak ősidők óta alkalmazzák a tömeges lövöldözések és robbantások erőszakos stratégiáját aljas céljaik elérése érdekében. Ez az, amit csinálnak... mert rohadtul jól működik.

Történelmi tény, hogy a hatalmi elit legalább 1891 óta követ el tömeges lövöldözéseket az amerikai nép ellen. Az alábbiakban e tömeges halálos áldozatokkal járó események idővonala következik (az alábbi grafikonra kattintva nagyítható).

 

A meghatározó pillanat azonban, amikor ezeket a hamis zászlós tömeges lövöldözési műveleteket kifejezetten a második alkotmánymódosítás megsemmisítésére irányuló, rendkívül szervezett stratégia részeként hajtották végre, 1966. augusztus 1-jén történt az austini Texasi Egyetemen. Lásd: Egy újabb októberi meglepetés májusban - de miért Texas?!

 

Ahogyan az Egyesült Államok szövetségi kormánya közvetlenül felelős volt JFK, MLK, RFK és Malcom X meggyilkolásáért az 1960-as években, úgy a Texasi Egyetem toronylövöldözéséért is, amelyet egy volt tengerészgyalogos mesterlövész hajtott végre, aki nyilvánvalóan a CIA MK-ULTRA Monarch elmekontroll programjának végzőse volt.

Tényleg, ez mennyire nyilvánvaló?!

Ami azt jelenti, hogy a kormányzat az elmúlt 56 év során egyenesen lemészárolta az amerikai állampolgárokat. Igen, sok ilyen tömeges áldozati eseményt (MCE) aprólékosan megrendeztek, mint hollywoodi produkciókat, ahol valójában senkit sem öltek meg az állítólagos tetthelyeken, de ez nem jelenti azt, hogy a "lövöldözés áldozatait" nem gyilkolták meg máshol. (Ahogyan ugyanezeknek a gyilkos elkövetőknek kellett véglegesen eltüntetniük a 9/11-es repülőgépes áldozatokat is.)

Mi itt a kritikus pont?!

A világ többi részével összehasonlítva az Egyesült Államokban a lőfegyverekkel, különösen az automata és félautomata puskákkal elkövetett tömeggyilkosságok aránya minden logikát és emberi észt felülmúl. Az Egyesült Államokban egy főre vetítve sokkal, SOKKAL, sokkal több [VÉLEMÉNYES] tömeges lövöldözés történik, mint bárhol máshol a Földön. Ez a rendkívül aránytalan szám csak egy rendkívül szervezett országos összeesküvéssel magyarázható, amely a mészárlásokat CÉLKITŰZÉSRE SZÁNJA, amelyeket aztán a bűnüldöző szervek minden szinten eltussolnak a CIA Mockingbird médiájával (azaz az összes vállalati médiával) összejátszva.

KULCSPONT: Az is igaz, hogy az elkövetők, akik ezeket a fekete akciókat vezetik, mindig mindig tartanak maguknál egy AR-15-öst, M-4-est vagy AK-47-est, amit a megrendezett bűntény helyszínén leadnak.
amit majd a vérengzésért okolnak. Lásd: Mint mindig, a CIA Mockingbirdje A média teljes erőbedobással a támadófegyvereket hibáztatja a legutóbbi hamis zászlós tömeges gyilkosságokért, lövöldözésekért (átverések).

 

A józan ész

A józan észnek azt kellene mondania az amerikai állampolgároknak, hogy ezeket a hamis zászlós tömeges lövöldözéseket rendkívül céltudatos tervezéssel hajtják végre ... és hogy a legtöbbjüknek egyszerűen semmi értelme a hivatalos NARRATÍVÁK alapján.

Azonban, ahogyan a fiatal és gyakran fehér férfi bűnbakokat, akiket ezeknek a hamis zászlós műveleteknek a bűnbakjaiként választottak ki, a kormány kezelői gondosan irányították az elméjüket, úgy az amerikai népet is úgy irányították, mint egyetlen más népet sem a bolygón. Hasonlóképpen, évtizedekig tartó intenzív és könyörtelen társadalmi mérnöki munkának vetették alá őket annak a hamis hitnek a tollába, hogy ezek mind "valódi tömeggyilkosok, akiknek haragjuk van".

Valójában az amerikaiak tudatát szüntelenül Tavistock-szintű technikákkal és taktikákkal irányították, amelyeket szisztematikusan alkalmaztak a kormányzat minden szintjén, a teljes mainstream médiában, az oktatási intézményekben az óvodától a posztgraduális képzésig, gyakorlatilag minden vallási csoportban, mindenféle nem kormányzati szervezetben és minden jelentős szervezetben, amely a civil társadalmat alkotja.

Mindazonáltal ezek az USA ellen felsorakoztatott, meglehetősen félelmetes erők nem okozhatják a józan ész, a kritikus gondolkodás és az emberi értelem alkalmazásának teljes felfüggesztését a polgárok nagy többségében, különösen akkor, amikor ezeket a tömeges áldozatokkal járó eseményeket átlátszó átverésként hajtják végre.

Az Uvalde Texas School Shooting egy teljes és totális Hoax

Ki a hibás?

Végeredményben csak az amerikai nép a hibás a tömeges lövöldözések megszakítás nélküli sorozatáért szerte az USA-ban, valódi és hamis, hibrid és átverések egyaránt. Mert az ő szándékos tudatlanságuk és mélységes tagadásuk, valamint a belső ellenséggel való szembenézés elutasítása az, ami lehetővé teszi a sötét oldal számára, hogy folytassa lopakodó, alattomos stratégiáit. Miért ne gurítanák ki a globalista elkövetők egymás után, évről évre, évtizedről évtizedre, hiszen ez olyan jól bevált nekik egészen a mai napig!

Az embereknek csak egy kis kutatást kell végezniük az interneten, hogy felfedezzék az abszurd hibákat, a kirívó következetlenségeket és a nyílt ellentmondásokat minden egyes fiatalkori hivatalos narratívában, amelyet rendszeresen bemutatnak az MCE-k nyomán. Az átlag amerikai már így is rengeteg időt tölt a neten, és különösen a közösségi médiában, miért ne kereshetnénk hát egy kis felszabadító igazságot. Például:

Senki sem halt meg a texasi iskolában, kivéve talán a zavart transznemű srácot a parkolóban. Ő soha nem jutott be az iskolába, mert a biztonsági intézkedések túl szigorúak ahhoz, hogy bárki is átcsúszhasson.
Az igazságot keresők, akik valóban tudni akarják, hány óra van Amerikában, az olyan mélyen behatoló leleplezésekből, mint az alábbi, mindent megtudhatnak, amit tudniuk kell. Való igaz, a rejtett információk és az ezoterikus tudás, amit csak ebben az egy posztban bemutatnak, elég ahhoz, hogy az emberek képessé váljanak arra, hogy végre visszavegyék a hatalmukat azoktól, akik már régóta ellopják tőlük.

Tömeggyilkos Biden fő küldetése mostantól a félidős választásokig a 2. módosítás eltörlése

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/tomeges-lovoldozesi-akcio-teljes-gozzel-a-valasztasokig

Mi vár a tüntetőkre

AZ OPTIKAI LÁTÓHATÁR MÁSIK VÉGÉN MAGÁVAL AZ ÖRDÖGGEL ÁLLUNK SZEMBEN…

 

HATÁR MÁSIK VÉGÉN MAGÁVAL AZ ÖRDÖGGEL ÁLLUNK SZEMBEN…

Alexander Dugin nemzetközileg ismert és elismert orosz gondolkodó, akit Putyin egyik tanácsadójának tartanak. A Telegramon magyarul is üzenetet tett közzé az egyik legnagyobb orosz filozófus és geopolitikai stratéga.

https://nexustv.hu/index.php/2022/05/29/az-optikai-latohatar-masik-vegen-magaval-az-ordoggel-allunk-szemben/?fbclid=IwAR1SDopUGGyje2VxjKie6K0agNp5KRZ5D14OPCSvH2mAAJ0k2GKvPWrwHpw

 

A Világgazdasági Fórum (WEF) bejelentette, hogy megszakított “minden kapcsolatot” az orosz kormánnyal és Vlagyimir Putyinnal az Ukrajna elleni folyamatos “invázió” miatt.
Ez nagyszerű hír. Oroszország végre szakított a globalizmussal és a Nagy Újraindítás fanatikusaival, Schwab és társai perverz globális oligarchikus elitjével. Ez most már mindenki számára nyilvánvaló: Moszkva a világméretű Nagy Ébredés fővárosa.
A Földön most mindenki számára világos – ez nem egy regionális konfliktus, állítólag “oroszok” és állítólag “ukránok” között, ez az emberiség felszabadulásának kezdete a globális monopóliumok liberális diktatúrája alól.
Ukrajna csak egy helyi központ ezeknek az eliteknek, amelyet a keleti szlávok földjén alapítottak akaratuk ellenére és teljes tudatlanságukban.
Magát a lakosságot a náci-liberális propaganda zombivá változtatta. Ez az, akivel az igazi háború folyik – nem Ukrajnával, és még csak nem is a Nyugattal, mint olyannal, hanem a Világgazdasági Fórummal és annak pokoli terveivel a Nagy Újraindításról, amelynek célja az emberiség kiirtása – mindenféle perverzió, bűn, bűncselekmény legalizálásával, és végül az emberek robotokká és mutánsokká változtatásával és a hatalom átadásával a mesterséges intelligenciának.
Ne legyenek illúzióink: az optikai látóhatár másik végén magával az ördöggel állunk szemben…

Szeptembertől újra várható a bolondok világa, ha nem történik meg addig a Nagy Figyelmeztetés

Rács mögé vele! Per BillGéc ellen vakcinagyilkosság vádjával

Forrás: www.kla.tv/22660

Kiegészítő anyag ebben a témában:
Robert F. Kennedy jr.: „Bill Gates’ globalistisch-diktatorische Impf-Agenda“ www.kla.tv/16194

Források/Linkek: A világ első vakcinagyilkos pere Bill Gates ellen
https://www.wochenblick.at/corona/weltweit-erste-impfmord-klage-gegen-bill-gates/
https://2020news.de/anklage-gegen-bill-gates-in-indien/
https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

Serum Institute of India
https://de.wikipedia.org/wiki/Serum_Institute_of_India
https://www.theaugust.com/current/serum-institute-of-india-teams-up-with-bill-gates-gavi-foundation-for-the-development-of-covid-19-vaccine/
https://twitter.com/adarpoonawalla/status/1291660966497628160?cxt=HHwWgMCh5caz8-wjAAAA

Dr. Wolfgang Wodarg és prof. Ulrike Kämmerer biológus a majomhimlőről

 

Viviane Fischer német ügyvéd egy 2022. május 28-án megjelent interjúban dr. Wolfgang Wodarg tüdőgyógyásszal (ő akadályozta meg, hogy 2009-ben a sertésinfluenza kapcsán megtörténjen mindaz, ami a kovid kapcsán történt) és prof. Ulrike Kämmerer biológussal beszélgetett a majomhimlőről.

Dr. Wodarg régen oltott himlő ellen embereket és sok tapasztalata van a himlős megbetegedésekkel kapcsolatban. Elmesélte, hogy nagyon sok kísérletet végeztek az amerikaiak Kongóban az 50-es években és a kísérletek során majmokat fertőztek meg himlővírussal. Érdekesség, hogy aztán 1958-ban pont Kongóban fedezték fel a majomhimlőt, ott tört ki elsőként majomhimlő-járvány. (1. kép)

(1. kép)

Ezután kezdődtek az oltóanyagkísérletek a majomhimlő ellen, megindult a gyártás és oltottak is embereket a piacra dobott vakcinával. Az akkori cég, a “Bavarian Nordic AG” ma is létezik és jelenleg emelkedik a tőzsdén a cég részvényeinek értéke.

Hogy most miért jutott eszébe bárkinek is, hogy majomhimlővel fertőzött emberek után kutasson? Mert 2021 márciusban volt egy majomhimlő-pandémia szimuláció. (2. kép) Itt történt a figyelmeztetés, hogy fel kell készülni egy ilyen járványra és be kell szerezni a szükséges oltóanyagokat. Elgondolkodtató, hogy a szimuláció egy olyan szervezet rendezésében történt, amely a nukleáris biztonságért felelős, most viszont valamiért a bioterrorizmusra fektették a hangsúlyt. Hogy miért éppen ezt a betegséget választották ki a gazdag választékból, lehetne azzal magyarázni, hogy a hadsereg is sok kísérletet folytatott a himlővírusokkal.

(2. kép)

Számos himlőszerű kiütésekkel járó betegség létezik, ilyenek a herpeszvírus okozta megbetegedések. A Herpes-simplex-1 például a stressztől is előjöhet és hólyagok keletkeznek a szájon. A Herpes-simplex-2 a nemi szerveken okoz elváltozásokat. Viszont ahogy a korona esetében senki nem tesztelt influenzára, a jövőben valószínűleg senki nem fog herpeszre tesztelni, hanem kizárólag csak majomhimlőre. A Herpes Zoster virusok ugyancsak kiütésekkel járnak és egy fertőzés után a szervezetben, az idegpályákon maradnak. Ha sikerül megijeszteni a legkülönbözőbb herpeszvírus-fertőzötteket és elérni, hogy elrohanjanak az orvoshoz, akkor második lépésben egy, a kovid-PCR-teszthez hasonló, alkalmatlan teszttel lehet máris generálni a hamis pozitív majomhimlős eseteket.

A gyerekeknél gyakran előfordul a Molluscum contagniosum, ami náluk leginkább az arcot érinti, ugyanez a betegség felnőtteknél a háton, combokon és nemi szerveken is megjelenhet. (3. kép) Ez is egy potenciális jelölt a hamis pozitív PCR-teszthez.

(3. kép)

A Herpes Zostert (4. kép) könnyen megkapják immungyenge emberek és a bárányhimlő ellen oltott gyerekeknél is előjöhet. A kovid-géninjekciók után is az immungyenge állapot az oka annak, hogy az övsömör sokaknál megjelenik. Tulajdonképpen egy AIDS-hez hasonló immunállapot jön létre a vakcina miatt.

(4. kép)

Prof. Kämmerer a majomhimlő terjedésével kapcsolatban elmondta, hogy Kongóban is csak egy kis embercsoportot érintett a betegség, mivel a vírus nem tud gyorsan és könnyen terjedni, nem is képes tömeges megbetegedéseket okozni. A normál himlővírus legalább két laborban megtalálható és a Merck cégnél is, ami egy német kémiai-és gyógyszeripari cég. Akkor lenne tényleges problémája az emberiségnek, ha a rendes himlővírust engedné valaki szabadon a laborból.

Dr. Wodarg egy 2004-es tanulmányt mutatott, (5. kép), melyben a hadsereg és Antony Fauci is közreműködött. Ebben a kísérletben majmokat fertőztek meg himlővel, hogy a kezelési lehetőségeket vizsgálják.

(5. kép)

Prof. Kämmerer egy egészen friss 2022 februári publikációra hívta fel a figyelmet. (6. kép) A munkában kérdőjellel, lehetséges fenyegetésként nevezik a majomhimlőt a szerzők és definiálják a gyanúesetet, a bizonyított esetet, a valószínű és nagyon valószínű esetet. A diagnosztikához az IgM antitestek tesztelését, a PCR-tesztet és a vírusizolációt sorolják.

(6. kép)

A 7. képen látható a valódi, majomhimlő okozta bőrelváltozás. A kezdeti szakaszban egy fehéres hólyag jelenik meg, a következő szakaszban a hólyag felszakad és elindul a gyógyulás, az utolsó szakaszban képződik rajta egy száraz réteg, ebben a szakaszban a leginkább fertőző a betegség. Legalább 5 ilyen bőrjelenség szükséges egy biztos diagnózis kimondásához a februári tanulmány szerint.

7. kép

Ami felettébb különös, hogy a 2022 februári tanulmány szerzőinek többsége a Bavarian Nordic cég dolgozója, vagyis az egyetlen olyan cégé, amely jelenleg oltóanyagot tud biztosítani a majomhimlő ellen. (8. kép)

(8. kép)

Másik érdekesség, hogy az első németországi majomhimlős beteg ugyanabban a kórházban, ugyanannál a kezelőorvosnál landolt, mint az első németországi kovidos beteg. A kezelőorvos úgy nyilatkozott a bajor rádióban, hogy a beteg a pozitív PCR-tesztet követően került hozzá. A rádió azonnal megszólaltatott egy virológust is, aki szerint a majomhimlő-járvány rizikója nagyon csekély, a fertőzés nem terjed aeroszolon keresztül és a betegség igazából csak a hólyagok megjelenése után fertőz. (9. kép)

(9. kép)

Most kb. 30 óra alatt elvégezték az “új” majomhimlővírus szekvenálását, ami korábban kb. fél évet vett igénybe. Megállapítást nyert, hogy a nyugat-afrikai variánssal van dolgunk, nem pedig a veszélyesebb közép-afrikai variánssal.

Kongóban egyébként 2017-ben is volt egy lokális majomhimlő-járvány, az erről készült tanulmány szerint is az egyetlen tipikus tünet, hogy hólyagok keletkeznek. Az összes többi tünet alapján nem beazonosítható a betegség, mert azok inkább légúti fertőzésekre jellemzőek. (láz, fejfájás, hidegrázás, nátha, duzzadt nyirokcsomók, hátfájás, rossz közérzet) (10. kép)

(10. kép)

Ahol sok a majom, de nincsen laboratórium, pl. Indiában, Gibraltárban, fura mód nincsen majomhimlős megbetegedés. A majomhimlő diagnosztizálásához szükséges, helyes PCR-tesztelésre vonatkozó dokumentum már megszületetett, az a wuhani labor készítette el, amelyet Fauci pénzel. (11. kép)

(11. kép)

A német Roche cég pedig már fejleszti a PCR-tesztet a majomhimlő vírushoz. Christian Drosten korábban 3 munkát publikált a majomhimlő-PCR-tesztről. (12. kép) A Roche leányvállalata a TIB Molbiol volt az a cég, amelyik a kovid-PCR-teszteket legyártotta és amelynek vezetője Olfert Landt Christian Drosten jó barátja.

(12. kép)

Szóval fel lehet készülni arra, hogy a történelem megismétli önmagát. Hacsak nem sikerül most időben megakadályoznunk a pánikot. Dr. Wodarg reméli, hogy ezt az újabb hülyeséget már nem fogják elhinni az emberek. Ugyanaz a forgatókönyv megint mint a kovidnál, az embernek deja-vu érzése van.

Egy rövid történettel búcsúzott: Malajziában röviddel a müncheni majomhimlő-szimuláció előtt (2021 március előtt), a CDC megbízásából elindult egy kísérlet, amelyben dupla-fertőződéseket vizsgálnak, konkrétan olyanokat, ahol valaki egyidejűleg fertőződik meg a majomhimlővel és a bárányhimlővel.

A beszélgetés linkje: https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Ad-hoc_25:1

Informáljatok minél több embert, hogy meg tudjuk akadályozni a soron következő fake-pandémiát!!!

Biró Éva tudósítása

Ami nem illik bele a történelem oktatásba

Pfizer "titkos" jelentése a Covid vakcináról. Az emberölésen túl. A bizonyítékok elsöprőek. Az oltóanyagot azonnal vissza kell vonni világszerte.

 

A Michel Chossudovsky professzorral készült alábbi videóinterjú a Pfizer bizalmas jelentésével kapcsolatos, amelyet az információszabadság (FOI) eljárás keretében hoztak nyilvánosságra.

A jelentés bombaként robbant. A vakcinát 2020. december közepén hozták forgalomba. 2021 februárjának végére "a Pfizer már több mint 1200 jelentést kapott az oltóanyag által állítólagosan okozott halálesetekről és több tízezer bejelentett mellékhatásról, köztük 270 terhességből 23 esetben spontán vetélésről és több mint 2000 szívbetegségről szóló jelentésről".

Ez a bizalmas Pfizer-jelentés a Pfizer által a vakcinaprojekt 2020. decemberi kezdetétől 2021. február végéig, azaz egy nagyon rövid (legfeljebb két és fél hónapos) időszakig rögzített halálesetekről és nemkívánatos eseményekről szóló adatokat közöl.

Amit a Pfizer "bizalmas" jelentése tartalmaz, az részletes bizonyíték a "vakcina" halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásairól. Ezek az adatok, amelyek a "ló szájából" származnak, most felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média elleni jogi eljárások megfogalmazására.

Videó: Interjú Caroline Mailloux-val, Lux Media: Prof. Michel Chossudovsky a Pfizer "titkos" jelentéséről: Stratégia és jogi eljárás a Big Pharma ellen a Covid-19 oltóanyag világméretű visszavonása érdekében.

 

[Kattintson a videó megtekintésért]

Az összes nagy Big Pharma szereplő közül a Pfizer büntetett előéletű az Egyesült Államokban (2009-es DoD ítélet).

Videó: A Pfizer büntetett előéletű. Van ennek jelentősége?

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma,

 

 

Megbízhatunk-e egy olyan Big Pharma oltóanyag-konglomerátumban, amely bűnösnek vallotta magát az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma (DoJ) által felhozott büntetőjogi vádakban, beleértve a "csalárd marketinget" és az "élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai törvény súlyos megsértését"?

A nemzeti egészségügyi hatóságok azt állítják, hogy a Covid-19 "vakcina" életeket fog menteni. Ez hazugság.

Világszerte emelkedő tendenciát mutat a vakcinák okozta halálesetek és sérülések száma. A legfrissebb hivatalos adatok (2022. április 3.) szerint kb:

69 053 Covid-19 injekcióval összefüggő haláleset és 10 997 085 sérülés az EU-ban, az USA-ban és az Egyesült Királyságban együttesen 830 millió emberre vetítve.

A bejelentett esetek alapján. Az áldozatoknak vagy az elhunytak családtagjainak csak egy kis hányada megy végig azon a fáradságos folyamaton, hogy a nemzeti egészségügyi hatóságoknak jelentse a vakcinával kapcsolatos haláleseteket és nemkívánatos eseményeket. Történelmi adatok alapján (Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, 6. o.):

"A gyógyszerek és vakcinák okozta nemkívánatos események gyakoriak, de aluljelentik őket. ... az összes nemkívánatos gyógyszeres esemény kevesebb mint 0,3%-át és a súlyos események 1-13%-át jelentik az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnak (FDA). Hasonlóképpen, az oltóanyagokkal kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1%-át jelentik. (kiemelés hozzáadva)

Ez a bizalmas Pfizer-jelentés, amelyet egy információszabadság-eljárás (FOI) keretében tettek közzé, a Pfizer által a vakcinaprojekt 2020. decemberi kezdetétől 2021. február végéig, azaz egy nagyon rövid (legfeljebb két és fél hónapos) időszakig rögzített halálesetekről és nemkívánatos eseményekről szolgáltat adatokat.

A jelentés részleteiért lásd

 

 

Bombasztikus dokumentumdömping a Pfizer oltóanyagadatairól

Michel Chossudovsky professzor által, 2022. április 29.

A Pfizer BioNTech vakcina december 14-én került forgalomba az Egyesült Államokban, miután 2020. december 11-én megadták a sürgősségi felhasználási engedélyt.

A csavaros iróniával élve, az ebben a "bennfentes jelentésben" feltárt adatok cáfolják a kormányok és a WHO által terjesztett hivatalos oltóanyag-narratívát. Megerősíti számos orvos és tudós elemzését is, akik feltárták az mRNS "vakcina" pusztító következményeit.

A Pfizer "bizalmas" jelentése részletes bizonyítékokat tartalmaz a "vakcina" halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásairól. Ezek az adatok, amelyek a "ló szájából" származnak, most felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média elleni jogi eljárások megfogalmazására.

Egy bíróság előtt a Big Pharma bizalmas jelentésében szereplő bizonyítékok (az EU, az Egyesült Királyság és az USA nemzeti hatóságai által összeállított halálozási és mellékhatási adatokkal együtt) megcáfolhatatlanok: mert ezek az ő adataik és becsléseik, nem pedig a miénk.

Ne feledjük: ezek az adatok a bejelentett és nyilvántartott eseteken alapulnak, amelyek a vakcinával kapcsolatos halálesetek és mellékhatások tényleges számának csak kis százalékát teszik ki.

Ez egy de facto Mea Culpa a Pfizer részéről. #Yes it is a Killer Vaccine

Ez egy de facto Mea Culpa a Pfizer részéről. #Igen, ez egy gyilkos vakcina

A Pfizer teljes mértékben tisztában volt azzal, hogy az általa világszerte forgalmazott mRNS vakcina halálozási és megbetegedési hullámot fog eredményezni. Ez felér egy emberiség elleni bűncselekménnyel a Big Pharma részéről.

A Pfizer kezdettől fogva tudta, hogy ez egy gyilkos vakcina.

Ez egyúttal Mea Culpa és árulás a korrupt nemzeti kormányok részéről, amelyeket a Big Pharma fenyeget és megveszteget.

A kormányok nem tettek kísérletet arra, hogy a gyilkos vakcina visszavonását követeljék.

Az embereknek azt mondják, hogy az oltóanyag célja az életmentés.

A Pfizer-jelentés ide kattintva olvasható.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/pfizer-titkos-jelentese-a-covid-vakcinarol-az-emberolesen-tul-a-bizonyitekok-elsoproek