HATÁR MÁSIK VÉGÉN MAGÁVAL AZ ÖRDÖGGEL ÁLLUNK SZEMBEN…

Alexander Dugin nemzetközileg ismert és elismert orosz gondolkodó, akit Putyin egyik tanácsadójának tartanak. A Telegramon magyarul is üzenetet tett közzé az egyik legnagyobb orosz filozófus és geopolitikai stratéga.

https://nexustv.hu/index.php/2022/05/29/az-optikai-latohatar-masik-vegen-magaval-az-ordoggel-allunk-szemben/?fbclid=IwAR1SDopUGGyje2VxjKie6K0agNp5KRZ5D14OPCSvH2mAAJ0k2GKvPWrwHpw

 

A Világgazdasági Fórum (WEF) bejelentette, hogy megszakított “minden kapcsolatot” az orosz kormánnyal és Vlagyimir Putyinnal az Ukrajna elleni folyamatos “invázió” miatt.
Ez nagyszerű hír. Oroszország végre szakított a globalizmussal és a Nagy Újraindítás fanatikusaival, Schwab és társai perverz globális oligarchikus elitjével. Ez most már mindenki számára nyilvánvaló: Moszkva a világméretű Nagy Ébredés fővárosa.
A Földön most mindenki számára világos – ez nem egy regionális konfliktus, állítólag “oroszok” és állítólag “ukránok” között, ez az emberiség felszabadulásának kezdete a globális monopóliumok liberális diktatúrája alól.
Ukrajna csak egy helyi központ ezeknek az eliteknek, amelyet a keleti szlávok földjén alapítottak akaratuk ellenére és teljes tudatlanságukban.
Magát a lakosságot a náci-liberális propaganda zombivá változtatta. Ez az, akivel az igazi háború folyik – nem Ukrajnával, és még csak nem is a Nyugattal, mint olyannal, hanem a Világgazdasági Fórummal és annak pokoli terveivel a Nagy Újraindításról, amelynek célja az emberiség kiirtása – mindenféle perverzió, bűn, bűncselekmény legalizálásával, és végül az emberek robotokká és mutánsokká változtatásával és a hatalom átadásával a mesterséges intelligenciának.
Ne legyenek illúzióink: az optikai látóhatár másik végén magával az ördöggel állunk szemben…