2021. június 11., péntek

A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete

A "fertőző" betegségek léte egy illúzió amelyet folyamatos propagandával, agymosással hoztak létre. Az ún. fertőző betegségek létét sosem tudták bizonyítani. A baktérium jelenléte a pusztuló szövetekben nem az okozója a betegségnek, hanem a következménye. A baktériumok elfogyasztják a pusztuló sejtek maradványait. Ezek nem okozói a betegségnek és nem is fertőzőek. Az amit az ún. tudósok vírusnak neveznek, nem más mint a pusztuló sejtek maradványai. Ezek nem betegség okozók és nem is fertőzőek.
OLTÁSOK, Úgy hangzik mint egy út az egészséghez? Rothadó csimpánz vese sejtek, GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE sejtek, rothadó rákos emberi tüdő sejtek, sejtek beteg tehenektől és marháktól. Majd jön erre egy méreg koktél, a sejtek szándékos megmérgezésére, elpusztítására. Aztán jöhet ez a méreg koktél és a pusztuló sejt maradványok egyenesen a vérünkbe. Egészségünkre!

Többször találkozhattok az "In Silico" rövidítéssel/kifejezéssel a videóban, ennek jelentése: komputerben vagy komputeren: komputer szoftverrel vagy szimulációval létrehozott, elkészített. Más szavakkal, nem valóságos, egy képzeletbeli valami.

Korábbi Spacebusters videó ezen a csatornán:
"Vírusölők: SPARWARS A Birodalom Feketéket Támad"
https://www.bitchute.com/video/slsiftueE5ZV/

Az eredeti videó a Spacebusters-től:
"Covid-19 immunitás 19 percben"
"Cov-19 Immunity in 19 Minutes"
https://www.bitchute.com/video/EdffVJbFxb96/

Az oltásokkal nem csak simán "megetetnek" téged meghalt (talán megölt) emberi leány magzatból tenyésztett sejtekkel, hanem egyenesen a véredbe fecskendezik azt. Még csak nem is titkolják, ott van az orrod előtt, ha hajlandó vagy kinyitni a szemed. Az AstraZeneca összetevők listája szerint, a ChAdOx1-S bámulatos nevű összetevőt, "GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE" sejtekben állítják elő. Ami nem más, mint az 1973-ban esetlegesen megölt lány magzat veséjéből tenyésztett sejt kultúra.
Azt gondolhattad, hogy a kannibalizmus durva, akkor ez a kannibalizmus magasra emelve, kannibalizmus 2.0, sok 100 millió emberrel "etetnek" meg egy halott lány magzatból tenyésztett sejt kultúrát.

A CDC figyelmeztet, de már óvatosan ajánlja a vakcinákat

 

Amerikában szenátusi vizsgálatot kezdenek a vakcinák mellékhatásairól, amelyet Izrael is reklamált. Amerikában, már bizonyított ténynek számít, hogy 6000 beoltottból, legalább 370 ember halt meg szívizomgyulladás és szívburokgyulladásban. Ezeket orvosi megfigyelésre alapozzák és a CDC az oldalára fel is vezette a szöveget: A szívizomgyulladás és a szívburokgyulladás CDC monitorozási jelentései A CDC a COVID-19 vakcinázást követően fokozottan számolt be myocarditisről és pericarditisről serdülőknél és fiatal felnőtteknél. A COVID-19 vakcinázás ismert és lehetséges előnyei felülmúlják az ismert és lehetséges kockázatokat, beleértve a myocarditis vagy a pericarditis lehetséges kockázatát. Továbbra is ajánljuk a COVID-19 oltást 12 éves vagy annál idősebb személyek számára. Amerikában is nagyon alacsony az oltottak száma, így nem éri el a lakosság negyedét sem. A lakosság ott sem szeretné beoltatni magát egy olyan vírus ellen, ami lényegében nem is okozott kiemelkedő haláleseteket az országban. Az amerikaiak, jobban félnek az infarktustól, mint a covid-tól. Eredeti oldal megtekintése: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/Moderna.html

Grassley szenátor: “Nekünk, az embereknek abszolút jogunk van tudni mindent, amit az amerikai kormány tud a vírus eredetéről”

 

Chuck Grassley, az iowa-i szenátor szerint a koronavírusokkal kapcsolatos, a Wuhani Virológiai Intézetben végzett kutatás „megerősíthette a vírust a globális járványt kiváltó verzióig”.

 

Chuck Grassley szenátor (R-Iowa) a szenátusban kritizálta Dr. Anthony Fauci-t, amiért rosszul kezelte az adófizetők pénzét, amelyet a kínai Wuhan Virológiai Intézet “kockázatos és halálos víruskutatásának” finanszírozására használt fel, amint az az alábbi videón látható.

Grassley szerint a hangsúlyt jogosan helyezték át a vírus eredetének megértésére.

Azt mondta:
” Az emberek, akiket az Egyesült Államokba küldtek, nem tudják, hogy mi a helyzet:

“Nekünk, az embereknek abszolút jogunk van tudni mindent, amit az amerikai kormány a vírus eredetéről tud”.

Grassley május 8-án levélben fordult a Nemzeti Hírszerzés igazgatójához és Xavier Becerrához, az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának miniszteréhez, amelyben tájékoztatást kért azzal kapcsolatban, hogy a kormány mit tudott a COVID-19 eredetéről.

Grassley elmondta, hogy olyan értesüléseket kapott, amelyek “nagyon komoly aggodalmat” keltettek, ami tovább erősíti meggyőződését, hogy a COVID eredetével kapcsolatos vizsgálatok “nem hagyhatnak hátra egyetlen követ sem”.

A levélre válaszul Grassley azt mondta, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézetek azt állították, hogy nem finanszírozták a koronavírusokkal kapcsolatos gain-of-function kutatást. Az új bizonyítékok azonban kétségbe vonják ezeket az állításokat, mondta Grassley.

Fauci és egysége 3,4 millió dollárt biztosított az EcoHealth Alliance-nek, amely 600 000 és 826 000 dollár közötti összegű szubtámogatásokat adott ki a Wuhan Labnak a denevérkoronavírusokkal kapcsolatos kutatások finanszírozására, mondta Grassley.

“Ez a kutatás megerősíthette volna a vírusnak azt a változatát, amely a globális világjárványt okozta” – mondta Grassley.

Grassley szerint Fauci állítása, miszerint nem tudta bizonyossággal garantálni, hogy milyen kutatások folytak Wuhanban, “teljes képtelenség”.

Grassley szerint:

“Az adófizetők elvárják a szövetségi kormánytól, hogy tudja, mit vesznek meg a pénzükből. A kongresszus elvárja, hogy a szövetségi kormány szigorú felügyeletet gyakoroljon, különösen akkor, amikor a finanszírozott kutatások rendkívül fertőző és halálos vírusokkal kapcsolatosak”.”

Forrás: https://childrenshealthdefense.org/defender/senator-chuck-grassley-absolute-right-know-origin-covid-virus/

, https://civilekatisztanlatasert.hu/wuhani-virologiai-intezetben-vegzett-kutatas-megerosithette-a-virust-a-globalis-jarvanyt-kivalto-verzioig/

Arturo Jesus Salvador: Ha csörög a telefon

 

Arturo Jesus Salvador nyomán, kis kiegészítésekkel

HA “OLTÁS” CÉLJÁBÓL KERESIK MEG.
Most kaptam meg az oltási javaslatot egy üzenettel / azt javasolják, hogy kevesebb mint 72 órán belül válaszoljak.

Brrrrr. Brrrr..

Halló, köszöntelek doki, hallgatlak!

-Igen, már nagyon várom, hogy egy biztonságos, kipróbált engedélyezett és nem kívánt hatásoktól mentes védőoltást kapjak.  De lehet-e ezt az ajánlatot írásban elküldeni az otthoni címemre?
– Ok. Ennek a jogszabályokkal összhangban lévő írásos dokumentumnak kellene lennie, azaz a tájékozott beleegyezés dokumentumának, tudja doki, hogy megfeleljen a Nürnbergi Kódexnek, a nemzetközi emberi jogi törvénynek, a WHO jogi szabályozásának és a betegautonómiáról szóló törvényeknek, hogy csak néhányat említsek.
– Ennek a dokumentumnak 4 alapvető pontot kell tartalmaznia; A terápiát felíró orvos teljes neve és nyilvántartási száma; A kísérleti készítmény rövid, közép- és hosszú távú előnyei/kockázatai; Tartalmának részletes magyarázata, beleértve az összes segédanyagot. Melyik biztosító vagy intézmény felel az esetleges károkért?
Mielőtt bármilyen döntést hozna, szeretném, ha írásban tájékoztatna a következő, számomra alapvető fontosságúnak tűnő pontokról:
1- Kérem, adja meg a jelenleg hazánkban forgalomban lévő oltóanyagok összetevőinek TELJES LISTÁJÁT.
2-igazolás arról, hogy nem áll fenn a súlyos iatrogén reakciók kockázata.
3- Ismertesse az összes ellenjavallatot és az összes ismert lehetséges, javítható vagy helyrehozhatatlan, rövid, közép- és hosszú távú mellékhatást;
4- Kérjük, hogy az “OVIEDO-egyezmény 13. cikkének” megfelelően egyértelműen és jóhiszeműen igazolja, hogy ez a technológia NEM képes az emberi DNS-t módosítani az úgynevezett reverz transzkriptáz révén, amely kifejezetten lehetővé teszi az információ mRNS-ről DNS-re történő átvitelét.
5- Kérjük, igazolja, hogy ez a vakcina NEM tartalmaz HIV-vírus inszerciókat.
6- Kérjük, igazolja, hogy a vakcina NEM tartalmaz rádiófrekvenciás azonosító (RFID) chipet vagy bármilyen nanotechnológiai technológiát.
7- Kérjük, igazolja, hogy az előírt vizsgálatok és tanulmányok MINDEN orvosi paraméterét betartották, hogy a 3. és 4. fázisú vizsgálatokat elvégezték, mielőtt a vakcinát forgalomba hozták volna.
8- Mondja el, milyen MÁS KEZELÉSEK állnak rendelkezésre a SARS-CoV-2 elleni küzdelemhez, megjelölve az egyes kezelések előnyeit és hátrányait, a Nürnbergi Kódex 2. cikkével összhangban.

9. Elvégzik e az ilyen kísérleti gyógyszerekre vonatkozó vizsgálatokat az esetemben, alergiavizsgálatok, egyéb a hatóanyagokra való érzékenység, estleg véralvadási rendellenességek tekintetében?

Ezen kívül kérem, válaszoljon a következő kérdésekre EGYSZERŰEN, IGEN vagy NEMmel:
1- Ha be vagyok oltva, abbahagyhatom a higiéniai maszk viselését?
2- Ha be vagyok oltva, megállítható a társadalmi távolságtartás?
Szeretettel várom kedvező és meggyőző híreiket,

Üdvözlettel Bárki.

Astana az illuminátus az Új Világrend és a New Age fővárosa

 

Idén is megrendezik a világ- és a hagyományos vallások vezetőinek kongresszusát ami a maga nemében egy egyedülálló vallásközi fórum, amelyet háromévente hívnak össze Asztanában Nurszultan Nazarbajev elnök kezdeményezésére. 15 éve ez a fórum fontos szerepet játszik a kultúrák és a civilizációk és a vallások közeledésében, a korunk legfontosabb kihívásaira adott válaszok keresésében." - olvashatjuk az astanatimes.com 2018-as cikkében (astanatimes.com/…itional-religions-from-idea-to-inclusive-dialogue/).

Kérjük, ha teheted, támogasd munkánkat. Köszönjük.

Figyelemre méltó a konferencia résztvevőinek azon törekvése, hogy visszaszorítsák a szélsőséges vallási csoportok által gyakorolt és támogatott erőszakos cselekményeket (ld. pl. keresztényüldözés). Ugyanakkor aggodalomra ad okot ennek a leginkább egy nagy nemzetközi jelmezbálra emlékeztető rendezvénynek otthont adó Astana, a maga okkult szimbólumaival.

Már a név is hátborzongató, ugyanis a főváros neve "Satana" szó anagrammája.

 

 

 

Astanát az illuminátus fővárosának is nevezik.

Astana az első XXI. században épült főváros, és tökéletes példája annak, hogy merrefelé halad a világ. Egyetlen ember víziója. Nurszultan Abisuli Nazarbajev elnök álmainak megvalósulása. Olajdollárok milliárdjaival a háttérben, az ázsiai sztyeppék távoli és sivatagos vidékén startolt a város építése. Az eredmény megdöbbentő.

Egy futurisztikus okkult főváros, az Új Világrend és az ember által ismert vallások közül a legrégebbi vallás dicséretének ötvözetében. Ez a vallás pedig a Napimádás.

A Béke piramis – Nagy-Britannia legtermékenyebb építészének munkája. Ez az óriási piramis furcsa jelenség az ázsiai sztyeppe közepén. Az épületet abból a célból emelték, hogy „ összehozza a világ vallásait”. A tervező Norman Foster szerint az épületben nincs felismerhető vallási jelkép, azért, hogy lehetővé tegyék a vallások harmonikus újraegyesítését. Valójában a piramis az okkultisták szerinti egyetlen igaz vallás temploma. A Napimádásé.

 

Az épületen belüli utazás valóban szimbolikus. Minden egyes embernek a megvilágosodás felé vezető útját reprezentálja. A piramis forma jelentése: A beavatottak a piramis formát ideális formaként fogadták el mind a titkos tanítások felől, mind azok terjesztésére létrehozott intézmények számára.

A piramis a misztériumokat képviselő végső szimbólum. Az illuminátusok birtokában levő isteni tudást és a tömegek zavarodottságát egyaránt megtestesíti. Tegyünk egy kört az astanai Béke piramisban.
Az Operaház (alagsor): Belépve a piramis alsó szintjére a sötét, tátongó barlangszerű belsejébe jutunk. Az asztanai Operaház alagsora, ahová a gyanútlan tömeget beengedik. A sötétség ellenére egy óriás Nap képe majdnem a teljes mennyezetet elfoglalja.

Kérjük, ha teheted, támogasd munkánkat. Köszönjük.

Középső rész: Kazahsztán vallási nagygyűlése – a Napasztal körül. Az Operaház teteje pont a piramis közepe. Tárgyalóul szolgál a világ vallási vezetői számára a vallásegyesítő konferenciákhoz. Itt álljunk meg egy percre és figyeljünk az itteni szimbolizmusokra.
A világ minden tájáról származó vallási vezetők ülnek az óriási Napforma körül és azt vitatják meg, hogy hogyan tudnák összeegyeztetni a különbözőségeiket a közelgő NEW AGE-dzsel.

Ez igen lármás vitákban zajlik. Ez a hely sokkal világosabb, mint az Operaház. Ez reprezentálja a megvilágosodás felé tartó folyamatot. A kerekasztal közepét a Nap képe foglalja el. Pontosan megegyezik az Operaház tetején levő Nap helyével. Így, amíg az átlagnépesség az anyagi világ sötétségében szórakozik, addig a megvilágosodottak pontosan a fejük fölött arról elmélkednek, hogy érhetnék el az isteni létet.

A piramis csúcsa: A csúcs kerek formájú, teljesen üvegfelületekkel határolt és fürdik a napfényben. Fehér galambok vannak az ablakokba ágyazva. A békét reprezentálják, amelyet az fog eredményezni, ha a világ kormányai és vallásai egyesülnek az Új Világrendben. A csúcs tetején látjuk, amint a Napisten ráragyog a megvilágosodottakra.

A piramis szintjei: a sötét alsó Operaház, a középső tárgyalóterem és az Isteni csúcs a világ pitagoraszi vízióját testesíti meg. Pitagorasz tanításait napjaink okkult társaságai alaposan tanulmányozták. Pitagorasz három részre osztotta az Univerzumot. A legfelsőbb világra (supreme), az elöljárók világára (superior) és az alantas világra (inferno). Más szóval ez a piramis sokkal több, mint egy turista látványosság. Ez a beavatottak filozófiájának reprezentációja. Így tervezte meg a brit építész, Sir Norman Foster.

A műemlék egy népmese megtestesülése. A mitikus életfa és a boldogság varázslatos madara a Samruk nevű madár, amely a tojását egy nyárfa két ága közti résbe rakta. Az arany glóbusz az emlékmű tetején a Napot jelenti. A megvilágosodottak legfőbb istenségét. Ez az életfa reprezentálja azt a folyosót, amelyen a lélek elhagyja a földi világot és eljut az isteni világba. Ez visszatérő fogalom a legtöbb (de nem minden) ezoterikus (titkos) társaságban.

A glóbusz belsejében pedig egy rejtélyes dolgot találunk. Nazarbayev elnök aranyháromszögbe foglalt kézlenyomatát...

Szóval tegyük félre a vallási nézeteltéréseket/különbségeket és "szeressük egymást gyerekek"? Na jó, de milyen alapon? Kire és mire alapozva?

És mi lesz Jézus Krisztus kérésével? "Menjetek tehát, tegyétek tanítványommá mind a népeket! Kereszteljétek meg őket az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevére, és tanítsátok meg őket mindannak a megtartására, amit parancsoltam nektek."(Mt 28, 19-20)

A szinkretizmus rossz irány.

https://hu.endoftimenews.com/news/astana-az-illuminatus-az-uj-vilagrend-es-a-new-age-fovarosa?fbclid=IwAR3MU2mAyn-NFbpGPm6Pre4haMM3n9oobNdo3P0Geej74Vs7V3IQoOxQ9yg