2021. június 11., péntek

A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete

A "fertőző" betegségek léte egy illúzió amelyet folyamatos propagandával, agymosással hoztak létre. Az ún. fertőző betegségek létét sosem tudták bizonyítani. A baktérium jelenléte a pusztuló szövetekben nem az okozója a betegségnek, hanem a következménye. A baktériumok elfogyasztják a pusztuló sejtek maradványait. Ezek nem okozói a betegségnek és nem is fertőzőek. Az amit az ún. tudósok vírusnak neveznek, nem más mint a pusztuló sejtek maradványai. Ezek nem betegség okozók és nem is fertőzőek.
OLTÁSOK, Úgy hangzik mint egy út az egészséghez? Rothadó csimpánz vese sejtek, GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE sejtek, rothadó rákos emberi tüdő sejtek, sejtek beteg tehenektől és marháktól. Majd jön erre egy méreg koktél, a sejtek szándékos megmérgezésére, elpusztítására. Aztán jöhet ez a méreg koktél és a pusztuló sejt maradványok egyenesen a vérünkbe. Egészségünkre!

Többször találkozhattok az "In Silico" rövidítéssel/kifejezéssel a videóban, ennek jelentése: komputerben vagy komputeren: komputer szoftverrel vagy szimulációval létrehozott, elkészített. Más szavakkal, nem valóságos, egy képzeletbeli valami.

Korábbi Spacebusters videó ezen a csatornán:
"Vírusölők: SPARWARS A Birodalom Feketéket Támad"
https://www.bitchute.com/video/slsiftueE5ZV/

Az eredeti videó a Spacebusters-től:
"Covid-19 immunitás 19 percben"
"Cov-19 Immunity in 19 Minutes"
https://www.bitchute.com/video/EdffVJbFxb96/

Az oltásokkal nem csak simán "megetetnek" téged meghalt (talán megölt) emberi leány magzatból tenyésztett sejtekkel, hanem egyenesen a véredbe fecskendezik azt. Még csak nem is titkolják, ott van az orrod előtt, ha hajlandó vagy kinyitni a szemed. Az AstraZeneca összetevők listája szerint, a ChAdOx1-S bámulatos nevű összetevőt, "GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE" sejtekben állítják elő. Ami nem más, mint az 1973-ban esetlegesen megölt lány magzat veséjéből tenyésztett sejt kultúra.
Azt gondolhattad, hogy a kannibalizmus durva, akkor ez a kannibalizmus magasra emelve, kannibalizmus 2.0, sok 100 millió emberrel "etetnek" meg egy halott lány magzatból tenyésztett sejt kultúrát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése