2021. december 12., vasárnap

Az élő pokol víziója!

Németország víziója, ha ez így megy tovább, két éven belül

Elnézést, ha ezt a szót használom, és mondtam már korábban is: Az az élő pokol víziója!

Ideje felébredni, különben hamarosan már túl késő lesz!

Azon állítás, hogy az oltás működik, meghamisított adatokra alapozva történt!

Ezt most már mindannyian tudjuk! Hogy ezen adatok meg lettek hamisítva, hivatalosan november másodikán,

A világ egyik legjelentősebb orvos-szakmai lapjában került leközlésre: British Medical Journal.

Emellett nem lehet elmenni!

Hogy ennek okán nincsen SEMMILYEN bizonyíték az oltások hatásosságára!

És ez nem is lehetséges, az előbb már említett okokból!

Ha most ez így van, akkor rég bizonyításra került, hogy az oltottak rég nem védettek!

És a CDC (Betegségmegelőzési- és Járványügyi Központ, USA) ezt is hivatalosan elismerte! Élő kamerák előtt, augusztus végén.

Nyíltan elmondták, hogy az oltás NEM véd ezek elől az átkozott vírusok elől, ha azok a légutakon keresztül jönnek!

Ezt mi már hónapokkal ezelőtt elmondtuk, hogy nem tud működni! És most már tudjuk, hogy ez nem is működik!

Tehát akkor, hogy az Isten szerelmére veszélyeztethetnek oltatlan személyek oltottakat?

Hogyan? Ez lehetetlen!

 

Az oltottak nincsenek is védve! Tehát nem is lehetnek oltottak által veszélyeztetve!

Ez gondolatoknak egy össze-visszasága, melyek minden logikát nélkülöznek!

És nem alapszanak tudományos ismereteken.

Nincsenek ilyenek!

És ez a vita tulajdonképpen teljesen megerőltető!

Ha most tudjuk azt, hogy egy oltás haszna nulla!

Nulla! Mert az oltás nem véd!

Egyáltalán nem véd senkit!

Akkor semmi a haszna? Igen vagy nem?

Igen!

Ha a haszna NULLA, akkor minden kockázat, amit bevállalunk egy felesleges kockázat!

És elnézést, de nekem teljesen mindegy, hogy egy gyermek hal meg vagy tíz gyermek hal meg vagy egy ember kap szívizom-gyulladást, vagy tíz vagy ezer.

Minden esetnek a hányadosa a nullával szemben végtelen!

És egy végtelen kockázat-haszon-arány az orvoslásban tiltott!

Mesélték nekünk, hogy a pszichiátriák miként vannak megtelve, alig tudják ellátni a munkájukat az ott dolgozók!

Ott van triázs! A gyermekeknél!

Németország víziója, ha ez így megy tovább, két éven belül

Elnézést, ha ezt a szót használom, és mondtam már korábban is: Az az élő pokol víziója!

A gyermekeknek a beoltás voltaképpen bűn!

Természetesen! Akik ezt végzik életük végéig tömlöcben a helyük!

Azok, akik egészen fent ülnek, ők pontosan tudják, hogy ez egy csalás!

Egy becsapása a népnek! Becsapása a népességnek! A német nemzet becsapása!

Pánik? Az amerikai megavállalatok sietnek elhagyni az oltás-kötelezettséget

 

A Népirtó Biden-féle szövetségi vállalkozói vakcinamegbízás e heti országos megsemmisítése Georgia szövetségi bíró, R. Stan Baker kezében azt eredményezte, hogy a gyáva megavállalatok földcsuszamlásszerű visszavonulást hajtottak végre az amerikai munkavállalókkal szembeni magabiztos zsarnokságuktól.

Nemzetgyilkos Biden illegális szerencsejátékát, az országos szövetségi vállalkozói vakcinamegbízást, a korábbi Medicare-megbízásához és az OSHA ha van 100 dolgozója - kötelező védőoltás-megbízásához hasonlóan már korán darabokra tépték a bíróságok.

Antikrisztuskovető Biden mandátumai mindig is zsarnoki hazárdjátékok voltak, annak beismerése, hogy tudták, hogy törvénytelen cselekedetekbe bocsátkoznak, de továbbra is a végrehajtó hatalom nem csekély fegyvereit fogják használni, hogy minél több kárt robbantsanak, amíg a bíróságok közbelépnek, és megállapítják a nyilvánvalót: "Ezt nem tehetik!".

A cinikusok - és én megértem őket - azt fogják mondani, hogy a bíróságok bármelyik módon dönthettek volna, úgyhogy ne izguljunk túlságosan.

Ez az elmúlt két év tanulsága: Semmi sincs alattunk, ha lenézünk. Eláll a lélegzetünk. Most már értjük, hogy civilizációnk egy homokhalomra épült, és bármelyik elszánt entitás alagutat áshat alattunk, miközben minket elvonja a figyelmünket az emberi szükségletek, vagyis a családunk ellátása és a véges életünk minél jobb élete.

Ezt a szörnyű valóságot nem lehet nem észrevenni.

 

Korábban az uralkodóinkat - a kutyafogótól az elnökig - rosszindulatúnak tekintettük, de többnyire csak távolról. Soha nem gondoltuk, hogy fokozatosan, de folyamatosan megszerzett vasököllel kinyújtják a kezüket, és kiszorítják az oxigént a tüdőnkből: "Szúrj vagy éhen halsz!"

A magyarok 1918 elején hasonlóképpen megdöbbentek azon, hogy kissé csendben élnek közöttük idegenek, akik éppen a legtermékenyebb pillanatban aktivizálják magukat, és szó szerint felforgatják alvó állapotukat, "mandátumokat" róva társadalmukra, amelyek között mozgó akasztófák - a kényszer-vakcina durva korábbi formája - is szerepeltek.

Ennek a gonosz kormányrendeletnek az örvendetes felbomlásával - Baker bíró ítéletén keresztül, amely szerint a vállalkozói mandátum törvénytelen - a megavállalatok is egytől egyig úgy látják, hogy a helyzetük a tarthatatlanná vált. A lehető leggyorsabban kiszállnak.

Mintegy 83 000 floridai egészségügyi dolgozót már nem fenyegeti az a veszély, hogy az amerikai kormány által támogatott terrorizmus az utcára teszi őket, amíg ezen a héten kötelességtudóan nem hajtották végre az állammal egy ágyban lévő "szabadpiaci" prostituáltak.

Amint arról a hős Alex Berenson csütörtökön beszámolt, az amerikai megavállalatok is hirtelen maguk alá néznek, és rájönnek, hogy egyedül vannak. Nincs több kormányzati fegyver, amely a tehetetlenekre irányul... legalábbis egyelőre.

 

A General Electric, a 3M, a Verizon és az Oracle az elmúlt egy-két napban fedezte magát, és kilopakodott az amerikai kormányzat ágyából: nincs többé oltás-követelmény! Az emberek nagy csoportjáról beszélünk, akiket már nem köt a tűzőrség testvérisége.

Egyelőre nyerésre állunk, és meg kell állnunk, hogy ezt megemésszük.

De ugyanakkor azt is meg kell néznünk, hogy mi rohadt el a civilizációnkban, ami lehetővé teszi, hogy egy ilyen erő felforgasson minket, hogy elszabadítsa ezt az egykor bársonykesztyűbe bújtatott vasöklöt. Az élet soha nem lesz ugyanolyan, ha tudjuk, mit tettek velünk ezek az emberek. Soha nem szabad megengedni, hogy elfelejtsék.

https://pokolafoldon.hu/blog/panik-az-amerikai-megavallalatok-sietnek-elhagyni-az-oltas-kotelezettseget

Japán figyelmeztet a COVID "oltóanyagokkal kapcsolatban

 

Míg számos ország szavaz vagy azzal fenyegetőzik, hogy kötelezővé teszi a vakcinákat - köztük az Egyesült Királyság -, addig Japán lehetővé teszi az egyének számára, hogy eldöntsék, beadatják-e nekik a kísérleti génterápiákat vagy sem, és figyelmeztetéssel is ellátja a vakcinákat.

Adalékanyagokra vonatkozó figyelmeztetések

A Japánban kapható oltóanyagokban még az adalékanyagokat is kiemelik. Jelenleg három Covid-19 génterápiás kezelést kínálnak, ezek közé tartozik a Pfizer/BioNTech (Comirnaty) és a Takeda Moderna formulája. A Vaxzevria (korábban AstraZeneca) szintén alkalmazható, de csak 40 éves és idősebbeknek ajánlott.

A Pfizer és a Moderna termékleírásai szerint: "Ez a termék olyan adalékanyagot tartalmaz, amelyet még soha nem használtak oltóanyagban", és a Vaxzevria injekciókban is utalnak az új típusú adalékanyagra, valamint a gyógyszergyártó cégek arra kérik a magánszemélyeket, hogy konzultáljanak orvosukkal az adalékanyagról, ha azt tervezik, hogy beadják nekik.

Tájékoztatott beleegyezés

Az átláthatóságnak ez a szintje a japán egészségügyi minisztérium által szombaton egy szakértői csoporttal tartott megbeszélés eredményeként jött létre, és arra a következtetésre jutott, hogy a javasolt figyelmeztetés a vakcina szedésének kockázatáról a "súlyos mellékhatások" nyomtatásával tájékoztatni kell a csatolt dokumentumokat.

 

 

Mostantól nemcsak a vakcina potenciálisan veszélyes és halálos kockázataira figyelmeztetnek majd, hanem az ország megerősíti elkötelezettségét annak biztosítása iránt is, hogy minden lehetséges mellékhatást jelentsenek a mellékhatás-jelentési rendszerében.

Az ország szigorú törvényi jelentéstételi kötelezettségeket érvényesít, és a kórházaknak a törvény szerint részletesen jelenteniük kell minden olyan esetet, amely olyan személyeket érint, akiknél az oltást követő 28 napon belül mellékhatások tünetei jelentkeztek.

Szívizomgyulladás

Az egészségügyi minisztérium a Moderna és a Pfizer COVID vakcinák lehetséges súlyos mellékhatásaként a szívizom és a szív külső burkának gyulladását, a myocarditist sorolta fel.

A szívizomgyulladás a fiatalabb férfiaknál gyakoribbnak bizonyult, amint arról az Expose is beszámolt (1, 2, 3), és a minisztérium nyíltan jelenti, hogy november 14-én a Moderna vakcinát kapott egymillió férfi közül 81,79 10 és 19 év közötti férfi és 48,76 20 év közötti férfi esetében jelentettek ilyen mellékhatást. A Pfizer vakcinát kapók esetében ez az arány 15,66, illetve 13,32 volt (forrás).

Hozzájárulás nélkül nem adnak oltást

A japán egészségügyi minisztérium egészségügyi honlapja arra biztatja a polgárokat, hogy kapják meg a "vakcinát"; hangsúlyozzák azonban, hogy ez nem kötelező: "Bár minden állampolgárt arra bátorítunk, hogy kapja meg a COVID-19 oltást, ez nem kötelező vagy kötelező. Az oltást csak az oltandó személy beleegyezésével, a tájékoztatást követően adjuk be".

 

Emellett a kormány azt ajánlja azoknak, akik fontolgatják az oltás beadását, hogy alaposan mérlegeljék annak hatékonyságát és mellékhatásait egyaránt: "Kérjük, hogy saját elhatározásukból oltassák be magukat, tisztában lévén mind a fertőző betegségek megelőzésében való hatékonysággal, mind a mellékhatások kockázatával. Hozzájárulás nélkül nem kerül sor védőoltásra".

Kötelezettségek és megkülönböztetés nélkül

Japán azt is bejelentette, hogy az állami és a magánszektor nem diszkriminálhatja azokat, akik elutasítják a kísérleti mRNS-génterápiás injekciókat. A vállalkozások nem írhatnak elő védőoltásokat, hogy rákényszerítsék alkalmazottaikat a kísérleti génterápiás kezelésre, és az alkalmazottak nem diszkriminálhatják azokat, akik elutasítják az injekciókat.

"Kérjük, ne kényszerítsenek senkit a munkahelyükön vagy a környezetükben lévők közül arra, hogy beoltassák magukat, és ne diszkriminálják azokat, akik nem kapták meg az oltást".

A kormány utasításokat tartalmaz az egyének számára az esetleges panasz, vagy a munkahelyi diszkrimináció esetére az oltatlan státuszuk miatt, és elirányítja őket az "emberi jogi tanácsadáshoz". (forrás).

Mostanában szokatlan, hogy egy kormányzati szervtől ilyen szintű átláthatóságot láthatunk a Covid vakcinákkal kapcsolatban. Az Egyesült Királyságban a jövő héten szavaznak a képviselők arról, hogy kötelezővé tegyék-e az oltásokat, eddig 60 tory képviselő esküdött meg, hogy ellene szavaz (lásd itt). A döntésünket, hogy beoltassuk-e magunkat vagy sem, azonban soha nem szabad megkérdőjelezni, még a "járvány előtti" NHS beleegyezés definíciója szerint sem:

 

 

A beleegyezés meghatározása

Ahhoz, hogy a beleegyezés érvényes legyen, önkéntesnek és tájékozottnak kell lennie, és a beleegyező személynek rendelkeznie kell a döntés meghozatalához szükséges cselekvőképességgel.

E fogalmak jelentése a következő:

önkéntes - a kezelésbe való beleegyezés vagy bele nem egyezés melletti döntést az érintett személynek kell meghoznia, és azt nem befolyásolhatja az egészségügyi személyzet, a barátok vagy a család nyomása.
tájékoztatás - a személynek minden információt meg kell kapnia arról, hogy a kezeléssel mi jár, beleértve az előnyöket és a kockázatokat, hogy vannak-e észszerű alternatív kezelési módok, és hogy mi történik, ha a kezelés nem valósul meg.
cselekvőképesség - a személynek képesnek kell lennie a beleegyezés megadására, ami azt jelenti, hogy megérti a kapott információkat, és képes azokat felhasználni a tájékozott döntéshozatalhoz.
Ha egy felnőtt képes önkéntes és tájékozott döntést hozni egy adott kezeléshez való hozzájárulásról vagy annak elutasításáról, akkor döntését tiszteletben kell tartani (NHS).

A japán hatóságok az állampolgárokkal szemben az őket megillető tisztelettel bánnak, tájékoztatják őket a kockázatokról, és minden ezt követő beleegyezés a saját döntésükön alapul. Miért nem ez a helyzet már az Egyesült Királyságban és más európai országokban? Kényszert alkalmaznak ránk, és olyan vakcinát kapunk, amelyre nincs szükségünk, és fenyegetik a szabadságunkat, ha nem engedelmeskedünk. Ez már önmagában is el kellene, hogy bizonytalanítsa az embereket a vakcina beadásától.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/japan-figyelmeztet-a-covid-oltoanyagokkal-kapcsolatban

Felvételi interjú Csak ilyen van, de ebből dögivel

SOS-Vészhelyzet! Kötelező a védőoltás a Covid vakcina beadása után bekövetkezett 10.000 haláleset ellenére?

Ami néhány héttel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, az mára valósággá vált: Németországban és Ausztriában „kötelező koronavírus elleni oltást” akarnak bevezetni. Svájcban is már felcsendülnek az első hangok ebben az irányban, és egyre több politikus fertőződik meg ezzel a „kötelező oltás vírusával”. A hirtelen szemléletváltást fertőzési adatok növekedése miatt és persze az intenzív osztályos ágyak állítólagos szükséghelyzetével indokolják, amelyet a politikusok maguk okoztak az ágyak számának tömeges csökkentésével. A "kötelező védőoltásokról szóló vitát" a közmédia táplálja, amely folyamatosan az úgynevezett védőoltásokat mutatja be a válságból kivezető egyetlen kiútként, és tömegesen elnyomja a védőoltásokat kritizáló hangokat. Tekintettel a küszöbön álló kötelező oltásra, ismét megmutatjuk a média által titkolt oldalakat: I. Egészségügyi jelenségek 1. Hirtelen megnőtt a megmagyarázhatatlan halálesetek száma! Az egymásra helyezett grafikon azt mutatja, hogy a Google keresésekben, a megmagyarázhatatlan halálesetek száma hirtelen, exponenciálisan megnőtt. Az előző években nem mutatnak felhalmozódást és ez tapasztalható a Twitteren is. 2. Robbanásszerűen nő a szívrohamok és a szívbetegségek száma a serdülők körében! Egy széleskörű kínai tanulmány azt mutatja, hogy nemrég 100 000 serdülőre csaknem 50 szívizomgyulladás jut. Ez a gyulladás az esetek 20%-ában halálhoz vezet. 3. A vetélések száma robbanásszerűen emelkedik! Az Egyesült Államok egészségügyi hatóságának, a CDC-nek a VAERS adatbázisa 2620 halvaszületésről számol be, miután terhes nőknek beadták a Covid injekciót. Ez több magzati halálozás a koronavírus elleni injekciók 11 hónapja alatt, mint az elmúlt 30 év összes oltása után összesen! Nem kell ahhoz nyomozónak vagy kriminológusnak lenni, hogy felfedezzük a közös szálat, az eddig ismeretlen jelenség ugrásszerű növekedését. A Covid injekció, amelyet csak az idei év óta adnak be tömegesen, erre utal. Éppen ezért sürgősen felmerül a gyanú, hogy az úgynevezett "koronavírus elleni vakcinák" felelősek az összes említett jelenségért. II. A riasztó adatok Ezt a gyanút a Paul-Ehrlich Intézet, röviden PEI, hivatalos adatai is megerősítik. "A koronavírus elleni védőoltások 9 hónap utáni gyakorlati ellenőrzése során pusztító következményeket mutat!", amint azt SÜRGŐS FELHÍVÁSUNK-ban dokumentáltuk. 1. A PEI számadatai A 2000-2020 közötti időszakban a PEI-hez évente átlagosan 9,8 felnőtt halálesetet jelentettek összefoglalva mindenféle oltás beadását követően. A "koronavírus elleni oltások" nagyobb száma miatt 2021-ben körülbelül 80 halálesetre lehet számítani. Ennek ellenére 2021.09.30-ig azonban a PEI már hihetetlenül sok, 1802 halálesetről szóló értesítést regisztrált! A 2021-es év egészére kivetítve ez 2402 halálesetet jelent. Ez hihetetlen, mintegy 24 000 %-os növekedés a "koronavírus előtti időszakhoz" képest. Ma már egy másik riasztó tényezőt is hozzá kell adnunk ezekhez a közzétett adatokhoz: 2. A sokkoló tényező - a be nem jelentett esetek száma! A Harvard Pilgrim három éves átfogó tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy az Egyesült Államokban az oltásokból eredő tényleges károsodások kevesebb mint 1 %-át jelentik. Németországban Dr. Klaus Hartmann, aki korábban a PEI-nél a vakcinák biztonságáért volt felelős, azt állítja, hogy a tényleges eseteknek csak körülbelül 5 %-át jelentik. Mivel az orvosok nem kapnak díjazást a PEI-nek küldött érzékeny halálozási bejelentésekért, a be nem jelentett esetek száma biztosan nem túlzott. Feltételezve, hogyha az oltások utáni összes haláleset 5%-át valóban jelentenék, ez 2021-re csak Németországban összesen 48 040 halálesetet eredményezne. Ahelyett, hogy megkongatná a vészharangot, a PEI még ilyen exponenciális növekedési arányok mellett is békülékenyen rámutat arra, hogy ezek csupán úgynevezett "gyanús esetek". Szinte soha nem rendelnek el boncolást, amely új eredményeket hozna. A puszta számok nyilvánvalóvá teszik az összes biztonsági hatóság oltási botrányát! Ugyanez a forgatókönyv zajlik jelenleg szinte valamennyi nyugati ipari országban. És a legtöbb mainstream média hallgat erről. A hivatalosan bejelentett esetek és mindenekelőtt ez a megdöbbentő "aluljelentési tényező" egyértelműen azt mutatja: a "koronavírus elleni vakcinák" minden, csak nem biztonságosak - ellentétben a politika és a média mindig mantraszerűen hangoztatja az ellenkezőjét bizonygató biztosítékaival! A kötelező oltásokra való felhívások rendkívül felelőtlenek! Annak érdekében, hogy Ön jobban tájékoztathassa személyes környezetét ezekről a veszélyekről, az adás alatt a www.kla.tv eredeti oldalunkon a PEI riasztó számait tartalmazó grafikont adjuk közre. III. További eltitkolt tények, amelyek a kötelező oltást bűncselekménnyé teszik! 1. A Pfizer meghamisította a jóváhagyási tanulmányt! A neves British Medical Journal 2021. november 2-án számolt be arról, hogy a Pfizer csalt az engedélyezésnél! A vizsgálatot nem "kettős-vak vizsgálatban" végezték - ahogyan azt megkövetelték. Egyes esetekben súlyos mellékhatásokat tüntettek el. Az adatok meghamisítása érvénytelenné teszi a vakcina feltételes jóváhagyását, mivel már nincs bizonyíték a vakcina hatékonyságára. Ez azt jelenti, hogy a vakcinát azonnal ki kellene vonni a forgalomból! 2. Az oltatlan emberek nem fertőzőbbek, mint az oltott emberek! Prof. Dr. Werner Bergholz, a brémai Jakobs Egyetem korábbi professzora a 2021. december 4-én Berlinben megrendezett 2. patológiai konferencián kimutatta, hogy a 30 év feletti oltott emberek sokkal gyakrabban mutatnak pozitív koronavírus-tesztet, mint az oltatlanok! A neves orvosi folyóirat, a "The Lancet" szintén nemrégiben tett közzé egy tanulmányt hasonló megállapítással. Ezzel is a be nem oltottak elleni agitációnak illetve kötelező oltással való fenyegetésnek megszűnik minden alapja! 3. A magas oltási lefedettségű országokban tömeges koronavírus járványok törnek ki! A nyájimmunitásról és az úgynevezett "koronavírus elleni védőoltások" védőhatásáról szóló túlzás úgy pukkan ki, mint egy szappanbuborék! Az olyan országokban, mint Izland, Írország, a Seychelle-szigetek vagy Gibraltár, ahol rendkívül magas az átoltottsági arány, tömeges korona járványok törnek ki. A 99,7%-os átoltottsági arány ellenére Waterfordban a legmagasabb a koronavírus-fertőzöttség egész Írországban. A legutóbbi skóciai közegészségügyi jelentés szerint a skóciai halálesetek 89%-a kétszeresen oltott! Ezeket a tényeket nem más, mint a francia virológus és Nobel-díjas orvos, Luc Montagnier is megerősítette. A tömeges oltást, és így a kötelező oltás veszélyét "tudományos és orvosi tévedésnek" nevezte. Montagnier szó szerint így fogalmazott: "Ez egy elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek ezt mutatják majd, mert az oltások hozzák létre a változásokat." A beoltottak számtalan halálesetét is megmagyarázza, mert "minden országban" ugyanaz a tendencia történik: az oltások görbéjét követi a halálozások görbéje. Ezek a megdöbbentő tények is azt mutatják, hogy az úgynevezett "koronavírus elleni vakcinák" nem biztonságosak, hanem inkább rendkívül veszélyesek. Már a jóváhagyás is egyenesen egy nagy csalás volt, és a hatékonyság hiánya most elkerülhetetlenül a gyakorlatban is kiderült. Még egy Nobel-díjas által megfogalmazott sűrgős figyelmeztetést is, a média és a politikusok egyszerűen elhallgatják és figyelmen kívül hagyják. A kötelező koronavírus elleni oltás tehát egy gigantikus bűncselekmény az egész emberiség ellen! IV. A kötelező oltás egyértelmű törvénysértés! A koronavírus elleni oltási kötelezettség sérti a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmányát! Ezt a nemzetközi szerződést Németország már 1973-ban, Ausztria 1978-ban, Svájc pedig 1992-ben ratifikálta. Ott a 7. cikk kimondja: “Senkit sem lehet szabad beleegyezése nélkül orvosi vagy tudományos kísérleteknek alávetni". Az 1947-es Nürnbergi Kódex sem engedélyezi a kötelező oltásokat! Ezt a náci korszak orvosi kísérleteiből levont tanulságok miatt fogadták el. Ez a kódex kimondja, hogy az orvostudományban "feltétlenül szükséges" a személy önkéntes beleegyezése, és nem lehet erőszakot, trükköt, nyomást vagy a meggyőzés semmilyen formáját alkalmazni. Az SOS-Vészhívás minden koronavírus oltási kötelezettség ellen! Kedves nézőink! Németország, Ausztria és talán hamarosan Svájc népe is történelmi válaszút előtt áll: vajon ismét eltűrnek-e egy olyan törvényt, amely már nem az önkéntes beleegyezésen, hanem csaláson, trükközésen, masszív nyomásgyakorláson és meggyőzésen alapul? Egy olyan törvény, amely diktatórikusan elrendeli, hogy még a már beoltott emberek is jelentkezzenek folyamatosan ismétlődő oltásokra, legalább 6 hónapos időszakon belül. Egy olyan törvény, amely felelőtlenül veszélyezteti egész nép egészségét az állítólagos egészségvédelem álcája alatt - amint azt ez a videó dokumentálja. Ezért támogassák sürgős SOS vészjelzésünket, mert az önrendelkezési jogról és minden ember szabadságáról van szó, tehát létkérdésről! Ezt a kötelező oltási törvényt az embereknek azonnal le kell állítaniuk. Most lenne itt az ideje, hogy aktívvá váljon, és pl. felhívja a választókerületének parlamenti képviselőjét, és ne hagyja magát halogatni! Most még van egy rövid idő arra, hogy figyelmeztessük a gyanútlan embereket erre a nagy kockázatú "koronavírus elleni védőoltásra". Segítsen megállítani a közelgő "oltási diktatúrát"! Kezdje azonnal azzal, hogy személyes környezetében, például E-Mail-ben vagy WhatsApp-on keresztül terjeszti ezt a riasztó SOS segélyhívást. Az adás linkjét az adás dokumentumaival együtt az adás alatt megtalálja.

ettől kw./str.

Források/Linkek: Felhívás a kötelező koronavírus elleni oltásra https://www.tagesspiegel.de/politik/eindeutige-umfragen-anhaltende-debatten-kommt-die-impfpflicht-wer-dafuer-wer-dagegen-ist-und-warum/27856318.html
https://www.aerztezeitung.de/Politik/Oesterreich-Bis-zu-7200-Euro-Bussgeld-bei-Verstoss-gegen-Corona-Impfpflicht-424950.html
https://www.blick.ch/politik/staatsrechtler-rainer-j-schweizer-zu-impfpflicht-und-2g-wir-befinden-uns-in-der-ausserordentlichen-lage-id17039389.html
A szívinfarktus és a szívbetegségek száma a fiatalok körében robbanásszerűen nő https://tkp.at/2021/12/04/studie-signifikant-erhoehtes-risiko-von-herzmuskelentzuendung-nach-pfizer-impfungen/
Robbanásszerűen megugrott az oltott nők vetélése https://report24.news/experimentelle-covid-vakzine-toeten-tausende-babies-im-mutterleib/?feed_id=8282Die
Harvard-Pilgrim Tanulmány https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf
A sokkoló tényező - a be nem jelentett esetek száma https://nebenwirkungen.bund.de/SharedDocs/Downloads/wiss-publikationen-volltext/bundesgesundheitsblatt/2002/2002-auswertung-impfkomplikationen-infektionsschutzgesetz.pdf?__blob=publicationFile&v=2
https://www.schildverlag.de/2021/12/05/das-verschwiegene-leid-die-dunkelziffer-der-impfschaeden-ist-vermutlich-enorm/
A Pfizer meghamisította a jóváhagyási tanulmányt https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635
https://www.wochenblick.at/bombe-daten-in-pfizer-zulassungsstudie-wurden-gefaelscht-sogar-mainstream-berichtet/
https://www.wochenblick.at/bhakdi-zu-pfizer-schummel-studie-eigentlich-muesste-impf-zulassung-ungueltig-sein/
Az oltatlan emberek nem fertőzőbbek, mint az oltott emberek https://pathologie-konferenz.de/
https://tkp.at/2021/12/07/beispiele-fuer-uebertragung-von-infektion-bei-geimpften-2g-widerspricht-stand-der-wissenschaftlichen-erkenntnis/
A magas átoltottsággal rendelkező országokban tömeges koronavírus-járványok törnek ki https://www.irishtimes.com/news/health/waterford-city-district-has-state-s-highest-rate-of-covid-19-infections-1.4707344
https://humansarefree.com/2021/11/public-health-data-89-of-covid-19-deaths-in-the-past-month-were-among-the-fully-vaccinated.html
https://www.mediarebell.com/watch/xc5HL3lP9ohZDYh
https://paraguay-nachrichten.com/nobelpreistraeger-corona-varianten-werden-durch-impfstoff-verursacht/
A kötelező oltás egyértelműen sérti a törvényt https://de.wikipedia.org/wiki/Internationaler_Pakt_%C3%BCber_b%C3%BCrgerliche_und_politische_Rechte
https://www.ohchr.org/EN/ProfessionalInterest/Pages/CCPR.aspx
https://de.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrnberger_Kodex