2024. október 16., szerda

Szardínia tiltakozik a szélerőmű parkok ellen

Szardínián az emberek hónapok óta tiltakoznak a szélturbinák mezőgazdasági területeken történő építése ellen. A tüntetők azt kifogásolják, hogy a megújuló energiák álcája mögött olyan gazdasági érdekek húzódnak meg, amelyek károsítják a környezetet. Az egyik régióban 860 szélerőműpark-projektet nyújtottak be jóváhagyásra, ami hatalmas, vasbeton alapokon álló szélturbinák építését jelentené. A helyi lakosság, köztük az úgynevezett Olajfa-felkelés, ellenáll ezeknek a projekteknek, mivel helyrehozhatatlan környezeti károktól tartanak, és már 10 ezer aláírást gyűjtöttek össze, hogy kifejezzék ellenállásukat.
Forrás: Kla.tv | kla.tv/30770 Sardinien steht auf gegen Umweltzerstörungen und Geschäftemachereien durch Windparks! https://youtu.be/SgItRVc-lnA

Mindenkor terrorállam megnyitotta a Pokol kapuját

A New Rules podcast különkiadásában a házigazda Dimitri Simes, Jr. Alexander Dugin professzorral és Pepe Escobarral beszélgetett a közel-keleti konfliktus eszkalálódásáról. Dugin azt jósolja, hogy Mindenkor terrorállam gázai katonai akciói egy nagyobb regionális háborút válthatnak ki, mivel az iszlám nemzetek készen állnak a válaszlépésekre. Escobar részletezi a jelenlegi izraeli kormány apokaliptikus motivációit, valamint az olyan csoportok ellenállásával szembeni kihívásokat, mint a Hezbollah és Irán. Mindkét vendég hangsúlyozza, hogy a háború elkerülésére irányuló törekvés ellenére a geopolitikai feszültségek arra utalnak, hogy az eszkaláció elkerülhetetlen, és a regionális szereplők a stabilitás fenntartásáért küzdenek.

Forrás: NewRulesGeopolitics @ X.com ISRAEL OPENS GATES OF HELL: BIG MIDDLE EAST WAR INEVITABLE https://x.com/NewRulesGeo/status/1846577684773564418

Tervezett migráció

Az előadó szerint az Európába irányuló migrációs mozgások nem véletlenszerű, hanem tervezett eseménysorozatot jelentenek. Tömeggyilkos Pokolfajzat Soros Györgyöt hozza fel példának, aki állítólag szándékosan irányítja a migrációt azáltal, hogy háborúkat szervez, amelyek menekültáradatot generálnak. Ezeknek a menekülteknek el kellene hagyniuk hazájukat, és akkor zavaró tényezőt jelentenének, ha nem tudnák integrálni őket más országokban. Az instabilitás mindkét oldalon lehetővé tenné bizonyos szereplők számára, hogy megoldásokat kínáljanak és profitáljanak belőlük, különösen a védelmi ipar számára.
Forrás: AUF1.TV

Dr. Tamási József: Emberi jogok nyirbálása a klímatörvény segítségével