2023. június 3., szombat

Az emberiség teljes kifosztása

Hangyaszorgalommal csiszolgatják rabszolgaságunk minden részletét az Antikrisztuskövetők: A BIS mesterséges intelligenciát használ a globális banki tranzakciókban a „pénzmosás” megfigyelésére

Míg az IMF jelenleg az UMU (más néven Unicoin) nevű új globális CBDC-rendszerének bevezetésére készül, a Nemzetközi Fizetések Bankja több olyan projekttel is foglalkozik, amelyek célja az összes nemzetközi- és központi bank egyetlen ernyőhálózatba történő központosítása, lehetővé téve a gyors, határokon átnyúló digitális valuta tranzakciókat. Más szavakkal, készpénz nélküli társadalom.
Az egyik ilyen koncepció, a Project Icebreaker, kifejezetten egy SWIFT-szerű szűk keresztmetszetű rendszer létrehozásával foglalkozott, amely lehetővé tenné a globális bankok számára, hogy szabályozzák és végül homogenizálják az összes valutát egyetlen világméretű valutamodellbe. Ez hatalmat adna nekik arra, hogy kivágjanak minden olyan nemzetet vagy vállalatot, amely nem felel meg az ideológiai jóváhagyásuknak.
A BIS legújabb ötlete az Aurora projekt, amely következményeit tekintve még az Icebreakernél is aggasztóbb. Az Aurora célja, hogy a „gépi tanulás” (MI) segítségével a világ minden tájáról érkező pénzügyi tranzakciók hatalmas áramlását nyomon követve azonosítani tudja a konkrétan megjelölt mintákat. A BIS szerint ennek célja az „öszvérszámlák” által fedett bűnös pénzmosási struktúrák felfedezése. Ahhoz azonban, hogy a mesterséges intelligencia valós időben át tudja rostálni a globális tranzakciókat, a vállalati bankoknak és a kormányoknak széles körű és egyszerűsített hozzáférést kell teremteniük a számlákhoz, majd ki kell tárniuk a kapukat a mesterséges intelligencia előtt, hogy büntetlenül működhessen.

https://www.youtube.com/watch?v=9Kmbsa19T1k
(Bank for International Settlements – Project Aurora)

Egyes bankok már most saját privát mesterséges intelligencia megfigyelő rendszereket vezetnek be a szokatlan számlatevékenységek észlelésére, de az Aurora olyan mértékű nemzetközi hozzáférést igényelne, amely hihetetlen és rémisztő.
Ahogyan a kábítószer elleni háborút az Egyesült Államokban és Európában is arra használták, hogy a kormányok korlátlan hozzáférést kapjanak a polgárok pénzügyeihez; ezzel a hatalommal azóta számos módon visszaéltek (egyes esetekben a számlákat már bűncselekmény puszta gyanúja, nem pedig elítélés alapján is lefoglalhatják), az Aurora a „pénzmosás mumusra” támaszkodik, hogy hatalmas felügyeleti jogkört adjon a kormányoknak és a globális bankoknak. A projekt a mesterséges intelligenciára való összpontosítást úgy jeleníti meg, mintha az védené az egyének magánéletét, de minden mesterséges intelligencia program a készítőit szolgálja. Aki az MI-t irányítja, az irányítja azt is, hogy a mesterséges intelligencia kiket vesz célba.
Rendkívül veszélyes az a gondolat, hogy a BIS vagy más globalista intézmények kezébe egy világméretű, mesterséges intelligenciával integrált bankfelügyeleti rendszer kerüljön. Elképzelhető olyan jövő, amelyben a személyes számlákat rendszeresen befagyasztják bármilyen szabálysértés miatt, a pénzügyitől a politikaiig.

https://zerohedge.com/economics/bis-wants-use-ai-monitor-global-bank-transactions-money-laundering