2021. augusztus 30., hétfő

A legfelsőbb bíróság az USA-ban úgy döntött, hogy a Covid patogén nem oltóanyag, nem biztonságos, és mindenáron el kell kerülni - a legfelsőbb bíróság törölte az általános oltást.

 

A BIG PHARMA ÉS ANTONY FAUCI ELVESZTETTE A ROBERT F KENNEDY JR ÉS EGY TUDÓSCSOPORT ÁLTAL BENYÚJTOTT PERT!

Most kaptam ezt!

Sehol nem szerepelt a hírekben. Úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk a film utolsó jelenetéhez.

Kérem, MINDENKI HÍVJA FEL a családját, barátokat és rokonokat! RENDKÍVÜLI HÍREK!

A Legfelsőbb Bíróság törölte az általános védőoltást. Az Egyesült Államokban a Legfelsőbb Bíróság törölte az általános védőoltást. Bill Gates, Fauci, az USA vezető fertőző betegségekkel foglalkozó szakembere és a Big Pharma elvesztette a pert az USA Legfelsőbb Bíróságán, mivel nem tudták bizonyítani, hogy az elmúlt 32 év összes oltóanyaga biztonságos volt az állampolgárok egészségére nézve!

A pert Kennedy szenátor által vezetett tudósok egy csoportja nyújtotta be. Robert F. Kennedy Jr.: "Az új COVID vakcinát mindenáron el kell kerülni. Sürgősen felhívom a figyelmet a Covid-19 elleni következő oltással kapcsolatos fontos kérdésekre. Az oltások történetében először a legújabb generációs, úgynevezett mRNS vakcinák közvetlenül beavatkoznak a beteg genetikai anyagába, és így megváltoztatják az egyéni genetikai anyagot, ami genetikai manipuláció, ami már korábban is tiltott volt, és korábban bűncselekménynek számított.

A koronavírus VAKCINA NEM VAKCINA! FIGYELEM!

Mi volt mindig is a vakcina? Mindig maga a kórokozó volt - egy mikroba vagy vírus, amelyet elöltek vagy attenuáltak, azaz legyengítettek -, és a szervezetbe juttatták, hogy antitesteket termeljenek. Még a koronavírus elleni vakcina sem! Egyáltalán nem az! Ez az mRNS (mRNS) állítólagos "vakcinák" legújabb csoportjába tartozik. Az mRNS az emberi sejtbe kerülve átprogramozza a normál RNS / DNS-t, amely egy másik fehérjét kezd el előállítani.

Vagyis semmi köze a hagyományos vakcinákhoz! Vagyis a genetikai befolyásolás eszköze. Genetikai biofegyver! Azaz, elpusztítanák a földlakókból, és a túlélőkből GMO-k lesznek! A példátlan mRNS vakcina után a beoltottak már nem lesznek képesek a vakcina tüneteinek további kezelésére.

Az oltott embereknek meg kell majd barátkozniuk a következményekkel, mert már nem lehet őket gyógyítani azzal, hogy egyszerűen eltávolítják a méreganyagokat az emberi szervezetből, mint egy olyan személyt, aki genetikai rendellenességgel rendelkezik, mint a Down-szindróma, Klinefelter-szindróma, Turner-szindróma, genetikai szívelégtelenség, hemofília, cisztás fibrózis, Rett-szindróma stb. ), mert a genetikai hiba örökre megmarad!

Ez egyértelműen azt jelenti: ha az mRNS oltás után kialakul egy oltási tünet, akkor sem én, sem más terapeuta nem tud segíteni, mert az oltás által okozott KÁROSÍTÁS GENETIKUSAN visszafordíthatatlan.

Oltások - a 21. század népirtásának biofegyverei. Mike Yeedon, a Pfizer egykori vezető tudósa ismét kifejtette álláspontját, miszerint már túl késő megmenteni azokat, akiknek beadták nyilvánosan a "Covid-19 vakcinának" nevezett anyagot. Arra biztatja azokat, akik még nem kapták meg a halálos injekciót, hogy harcoljanak az életükért, a körülöttük élőkért és gyermekeik életéért.

A nemzetközileg elismert immunológus a továbbiakban leírja azt a folyamatot, amely szerinte az emberek túlnyomó többségét megöli:

"Közvetlenül az első oltás után az emberek körülbelül 0,8%-a hal meg két héten belül. A túlélők átlagos várható élettartama legfeljebb két év lesz, de ez is csökken minden egyes újabb "injekcióval".

" További oltóanyagokat még mindig fejlesztenek, amelyek bizonyos szervek, köztük a szív, a tüdő és az agy állapotának romlását okozzák. Yedon professzor a Pfizer cégnél eltöltött két évtized után jól ismerte a gyógyszeripari óriás Pfizer funkcióit és kutatás-fejlesztési céljait, és azt állítja, hogy a jelenlegi "oltási" rendszer végső célja csak egy olyan tömeges demográfiai esemény lehet, amely az összes világháborút együttvéve olyan lesz, mint Mickey egér színpadra állítása.

"Emberek milliárdjait ítélték már biztos, elkerülhetetlen és fájdalmas halálra.

Mindenki, aki megkapja az injekciót, idő előtt fog meghalni, és három év nagyvonalú becslés arra vonatkozóan, hogy meddig élhetik túl."

Rajtunk a sor.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-legfelsobb-birosag-torolte-az-altalanos-covid-oltast

Ami korlátozza Istenadta szabadságodat, résen kell lenned

A COVID Szekta

Jelenleg a bűnözői csoportok, amelyek eltérítették az olyan kormányokat, mint az Egyesült Királyság, rettegnek.

 

A vakcinázási halálesetek és sérülések hatalmas számban halmozódnak fel. Egyes becslések szerint a vakcinák okozta halálesetek száma globálisan már kétmillióra tehető.

> Bármi is legyen a valódi jelenlegi számok, még azok is, amelyeket a kormány beismer, sokkolóak, és ez még csak a kezdeti időszak. Sokkal rosszabbak lesznek.

Az embereket ért valódi károk a következő néhány évben kezdenek majd igazán megmutatkozni.

Ezen a télen valószínűleg látni fogjuk, hogy a beoltottak súlyos reakciói a koronavírusokra, amelyeket sok szakértő megjósolt, elkezdenek lecsapódni.

A kormány várhatóan minden trükköt bevet majd, hogy elrejtse vagy elhomályosítsa a romboló adatokat, de ahogy telik az idő, egyre nehezebb lesz elrejteni az igazságot, hogy a csapdába esett álvakcinákkal saját emberei millióinak sérülését és halálát idézte elő.

Ezért van az a majdnem pánik, amivel kétségbeesetten erőlteti az oltási programot, hogy mindenkit elintézzen és cselekvésképtelenné tegyen - túl fáradt, beteg (vagy halott) ahhoz, hogy ellenálljon - mielőtt a sz*r a ventilátorba csapódna, ami olyan biztos, mint ahogy az éjszaka követi a nappalt.

Mostanra már mindenkinek készen kellene lennie, de nem így van. A globalista eugenikusok" oltási programja megrekedt, és valószínűleg a felnőtt állampolgárok kevesebb, mint fele (a túlzó kormányzati adatok ellenére) van beoltva), és minél jobban erőlteti, hízeleg, fenyegeti és megfélemlíti a kormány, hogy mindenkit beoltasson, annál jobban ellenállnak a polgárok.

Az ellenállást öt tényező együttesen okozza:

1. A macska már kint van a zsákból az oltások okozta sérülések és halálesetek tekintetében. Soha nem lehet visszatömni a zsákba. Az igazság a sérülésekről és halálesetekről most már szabadlábon van, és mindenhová el fog jutni.

2. A nyomulás túl forró és nehézkes ahhoz, hogy értelme legyen, figyelembe véve az állítólagos baktérium viszonylag enyhe természetét és alacsony halálozási arányát, amelytől a vakcinák állítólag megvédik az embereket. Ez az ellentmondás hátsó szándékot kiált, és ezt sokan látják. Túl sokan ahhoz, hogy a kormányzatnak kényelmes legyen.

3. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a vakcinák nem működnek a fertőzés megelőzése vagy a fertőzés terjedése szempontjából, ezért nincs értelme a beadásukra való törekvésnek (lásd a fenti 2. pontot), különösen mivel számos biztonságos gyógymód létezik.

4. A vakcinázottaknak a koronavírusokra sok szakértő által megjósolt szélsőséges reakciói most válnak nyilvánvalóvá, és egyre nagyobb számban. Tudják, hogy télen ez sokkal rosszabb lesz.

5. A kormány, miután rajtakapták, hogy gyakorlatilag az ügy minden aspektusáról hazudik, egyre gyorsuló ütemben veszíti el a hitelességét.

Ezért a saját polgáraik elleni támadás mögött álló emberek rettegnek. Az ellenállás a média és a közösségi hálózatok feletti ellenőrzésük ellenére robbant ki, amelyről azt hitték, hogy már elvarrták őket, és a történelem legveszedelmesebb cenzúrája ellenére, amely teljesen kudarcot vallott abban, hogy megakadályozza az igazság kiszivárgását.

Tehát komoly bajban vannak.

Amikor a sérülések és halálesetek TÉNYLEG elkezdenek beütni, amikor a beoltottak elkezdenek meghalni, vagy elveszítik barátaikat vagy szeretteiket, el tudják képzelni, mennyire dühösek lesznek azokra az őrültekre, akik ezt rájuk erőltették és meg akarják ölni őket?

És ha a halálesetek és sérülések között gyerekek is vannak...

Lázadás felé tartunk.

A felelős politikai strómanokat és frontembereket a farkasok elé fogják dobni a bábuk, a globalisták, akik a színfalak mögött dolgoznak, hogy megszervezzék ezt a közvetlen támadást az emberiség ellen.

Meg fognak fizetni a bűneikért.

Rajtunk áll, hogy biztosítsuk, hogy ezt megteszik, és hogy eltávolítsuk őket a játékból - MINDENKI-t, BELEÉRVE BÁBMESTEREIKET is - olyan alaposan és végérvényesen, hogy soha többé ne zaklassák e bolygó tisztességes embereit a gyártott káoszukkal és a megrendezett nyomorúságukkal.

Több milliárd jóakaratú és tisztességes hajlamú ember él ezen a bolygón, és megérdemlik, hogy jobban bánjanak velük.<

És ők felemelkedőben vannak.

A társadalom polarizálódik.

  • Hamarosan a kerítés egyik oldalán lesznek ennek az elnyomásnak az építői és a kollaboránsai

  • A másik oldalon pedig az igazságért üvöltve mindenki más

https://pokolafoldon.hu/great-reset/lazadas-fele-tartunk

Nem számít, mi történik. Ellenállni!

 

A "mandátum" azt jelenti: ha megtagadod, megfizeted az árát.

Ebben a cikkben átvágok néhány mérföldnyi új szófordulatot, amely a COVID vakcina visszautasításának kérdésében kering.

Az emberek nemrégiben "rendkívüli felfedezést" jelentettek be: van legális módja a vakcina visszautasításának. "Még mindig kísérleti stádiumban van" - mondják, még azután is, hogy az FDA épp most hagyta jóvá teljes mértékben, és a szövetségi törvények értelmében az embernek joga van visszautasítani egy kísérleti gyógyszert.

A COVID vakcina visszautasítása; a helyzet tisztázása

Tehát... vegyen egy nagy levegőt, engedje ki, lépjen hátra egy lépést, és fontolja meg a következőket:

A COVID vakcinák bevezetésének pillanatától kezdve az embernek lehetősége van arra, hogy visszautasítsa azokat. Amióta először elrendelték őket, az ember visszautasíthatta őket.

A "kötelezővé tétel" azt jelenti: ha visszautasítod, megfizeted az árát.

Következmények. Kirúgnak a munkahelyedről. Nem mehetsz be bizonyos éttermekbe. És így tovább.

Miután az FDA augusztus 23-án jóváhagyta a Pfizer injekciót, ebben a tekintetben semmi sem változott. Visszautasíthatja az injekciót, de vállalja a következményeket.

Még a hadseregben sem tudják (eddig) lefogni és a karodba szúrni a tűt. Beraknak egy cellába, elbocsátanak dicstelenül, hadbíróság elé állítanak; mindegy.

Talán egy ügyvéd érvelhet azzal, hogy az injekció megtagadásának következményei kirívóak, túl súlyosak, egyenértékűek az "injekció erőltetésével", de ez egy másik kérdés. Szeretném látni, hogy ez a kérdés felvetésre kerül.

De ne zavarjunk össze rengeteg embert azzal, hogy azt mondjuk nekik, hogy most már egyértelmű útjuk van az oltás visszautasítására. Ez a tiszta út mindig is létezett (talán a börtönök, idősotthonok és kórházak kivételével, ahol néhány embert illegálisan kényszerítettek az oltás beadására).

Az emberek most azzal foglalkoznak, hogy hogyan kerülhetem el az oltás megtagadásának következményeit.

Olyan stratégiákat javasoltam, amelyek magukban foglalják, hogy a munkáltatókat rávegyék, hogy válaszoljanak az oltás okozta sérülésekkel kapcsolatos pénzügyi és jogi felelősségre vonatkozó részletes kérdésekre...

De a végső soron az oltást megtagadó egyén a lényeg, mindegy, hogy mi történik.

Az oltásokról szóló sok-sok cikkemben, amelyekben részletesen bemutattam, hogy ezek az oltások veszélyesek, romboló hatásúak, hatástalanok és szükségtelenek, az volt a célom, hogy közelebb hozzam az embereket ahhoz, hogy saját álláspontjukat képviseljék.

Erről szól ez az egész: Mindegy, hogy mi történik.

Ez a hit, a meggyőződés és a bátorság próbája.

Visszautasítod a vakcinát, bármi áron?

Hidd el, én támogatom az oltási kötelezettségekkel kapcsolatos mindenféle jogi ügy beadását és megtámadását. Nem érdekel, hogy milyen csekély az esély a sikerre.

De végül is minden egyénnek el kell döntenie, hogy mit fogad el, és mit utasít el.

Nem számít, milyen következményekkel jár.

Mi vagyunk a gyógymód. Ez a háború.

Egy nagy, az Európai Unió által finanszírozott konzorcium a grafén-oxidot mint az agyra ható, szorongáscsökkentő szert kutatja. A konzorcium a Graphene Flagship.

Azt írják:

"A Graphene Flagship a Human Brain Projecttel együtt az Európai Bizottság Future and Emerging Technology Flagships (Jövőbeni és feltörekvő technológiai zászlóshajó) első olyan projektje, amelynek küldetése, hogy hosszú távú, multidiszciplináris kutatási és fejlesztési erőfeszítések révén foglalkozzon a kor nagy tudományos és technológiai kihívásaival".

Közzétettek egy cikket, "A szorongás tüneteinek enyhítése grafén-oxiddal" címmel. Íme a legfontosabb idézetek:

"A Graphene Flagship partnerek, az olaszországi SISSA, a spanyolországi ICN2 és az Egyesült Királyságban működő Manchesteri Egyetem kutatói a São Paulo-i Egyetem Ribeirão Preto Orvosi Karával együttműködve felfedezték, hogy a grafén-oxid egy modellvizsgálatban gátolja a szorongással kapcsolatos viselkedésformákat. Megállapították, hogy a grafén-oxid befecskendezése az agy egy meghatározott régiójába elnémítja a szorongásos viselkedésért felelős neuronokat."

"Laura Ballerini, a tanulmány vezető szerzője és a grafén zászlóshajó partnerének, az olaszországi SISSA-nak az élettan professzora elmagyarázza, hogy a grafén-oxid kikapcsolja az ilyen típusú félelmet okozó szinapszisok közötti kommunikációt."

"...'Két nappal azután, hogy grafén-oxidot fecskendeztek az egér agyának egy bizonyos régiójába, úgy viselkedett, mint más egerek, amelyek soha nem tapasztalták a macska szagát az otthoni környezetükben. Más szóval, a grafén-oxid gátolta az egér szorongással kapcsolatos viselkedését" - magyarázza Ballerini."

"A grafén-oxid megszakítja a szorongással kapcsolatos neuronjeleket anélkül, hogy befolyásolná a neuronokat vagy a környező sejteket. Egyszerűen fogalmazva, csak 'kikapcsolja' az egyes neuronok közötti kommunikációt. Egy olyan betegségben, ahol ezek a kommunikációk túlműködnek, mint a PTSD és a szorongás, a szinapszisok grafén-oxiddal való megcélzása elegendő ahhoz, hogy megállítsa a kóros viselkedés kialakulását. Ez egyfajta precíziós orvoslás."

"A grafén-oxid néhány nap múlva természetes módon kiürül, mivel a környező szövetek megemésztik az anyagot. Ballerini szerint két nap elteltével nem észleltek gyulladást, és a grafén-oxidnak egyáltalán nem maradt nyoma."

Mi történik, ha egész nap, napról napra egy maszkon keresztül grafénoxidot lélegezve járkálunk?

Mi történik a tüdőddel? Az agyaddal? Az érzéseiddel? A gondolataink minőségével?

"AGGÓDSZ A COVID MIATT? A VAKCINÁTÓL? A MUNKÁD, A PÉNZÜGYEID, A JÖVŐD MIATT? PRÓBÁLD KI A GRAFÉN MASZKOT. MEGNYUGTAT, ÉS SEGÍT, HOGY FÉLELEM NÉLKÜL ÁTADD MAGAD A VALÓSÁGNAK ÚGY, AHOGY VAN, BÁRMENNYIRE IS ROSSZUL ALAKUL."

A helyi törvényeknek megfelelően engedélyt kértem a maszk fegyverként való tartására. Ha megkapom az engedélyt, azt tervezem, hogy egy üvegdobozba zárom, és a falra szerelem a gránátvetőm és a polgárháborús ágyúgolyóm mellé.

Jon Rappoport

https://pokolafoldon.hu/blog/nem-szamit-mi-tortenik-ellenallni