2021. augusztus 30., hétfő

Nem számít, mi történik. Ellenállni!

 

A "mandátum" azt jelenti: ha megtagadod, megfizeted az árát.

Ebben a cikkben átvágok néhány mérföldnyi új szófordulatot, amely a COVID vakcina visszautasításának kérdésében kering.

Az emberek nemrégiben "rendkívüli felfedezést" jelentettek be: van legális módja a vakcina visszautasításának. "Még mindig kísérleti stádiumban van" - mondják, még azután is, hogy az FDA épp most hagyta jóvá teljes mértékben, és a szövetségi törvények értelmében az embernek joga van visszautasítani egy kísérleti gyógyszert.

A COVID vakcina visszautasítása; a helyzet tisztázása

Tehát... vegyen egy nagy levegőt, engedje ki, lépjen hátra egy lépést, és fontolja meg a következőket:

A COVID vakcinák bevezetésének pillanatától kezdve az embernek lehetősége van arra, hogy visszautasítsa azokat. Amióta először elrendelték őket, az ember visszautasíthatta őket.

A "kötelezővé tétel" azt jelenti: ha visszautasítod, megfizeted az árát.

Következmények. Kirúgnak a munkahelyedről. Nem mehetsz be bizonyos éttermekbe. És így tovább.

Miután az FDA augusztus 23-án jóváhagyta a Pfizer injekciót, ebben a tekintetben semmi sem változott. Visszautasíthatja az injekciót, de vállalja a következményeket.

Még a hadseregben sem tudják (eddig) lefogni és a karodba szúrni a tűt. Beraknak egy cellába, elbocsátanak dicstelenül, hadbíróság elé állítanak; mindegy.

Talán egy ügyvéd érvelhet azzal, hogy az injekció megtagadásának következményei kirívóak, túl súlyosak, egyenértékűek az "injekció erőltetésével", de ez egy másik kérdés. Szeretném látni, hogy ez a kérdés felvetésre kerül.

De ne zavarjunk össze rengeteg embert azzal, hogy azt mondjuk nekik, hogy most már egyértelmű útjuk van az oltás visszautasítására. Ez a tiszta út mindig is létezett (talán a börtönök, idősotthonok és kórházak kivételével, ahol néhány embert illegálisan kényszerítettek az oltás beadására).

Az emberek most azzal foglalkoznak, hogy hogyan kerülhetem el az oltás megtagadásának következményeit.

Olyan stratégiákat javasoltam, amelyek magukban foglalják, hogy a munkáltatókat rávegyék, hogy válaszoljanak az oltás okozta sérülésekkel kapcsolatos pénzügyi és jogi felelősségre vonatkozó részletes kérdésekre...

De a végső soron az oltást megtagadó egyén a lényeg, mindegy, hogy mi történik.

Az oltásokról szóló sok-sok cikkemben, amelyekben részletesen bemutattam, hogy ezek az oltások veszélyesek, romboló hatásúak, hatástalanok és szükségtelenek, az volt a célom, hogy közelebb hozzam az embereket ahhoz, hogy saját álláspontjukat képviseljék.

Erről szól ez az egész: Mindegy, hogy mi történik.

Ez a hit, a meggyőződés és a bátorság próbája.

Visszautasítod a vakcinát, bármi áron?

Hidd el, én támogatom az oltási kötelezettségekkel kapcsolatos mindenféle jogi ügy beadását és megtámadását. Nem érdekel, hogy milyen csekély az esély a sikerre.

De végül is minden egyénnek el kell döntenie, hogy mit fogad el, és mit utasít el.

Nem számít, milyen következményekkel jár.

Mi vagyunk a gyógymód. Ez a háború.

Egy nagy, az Európai Unió által finanszírozott konzorcium a grafén-oxidot mint az agyra ható, szorongáscsökkentő szert kutatja. A konzorcium a Graphene Flagship.

Azt írják:

"A Graphene Flagship a Human Brain Projecttel együtt az Európai Bizottság Future and Emerging Technology Flagships (Jövőbeni és feltörekvő technológiai zászlóshajó) első olyan projektje, amelynek küldetése, hogy hosszú távú, multidiszciplináris kutatási és fejlesztési erőfeszítések révén foglalkozzon a kor nagy tudományos és technológiai kihívásaival".

Közzétettek egy cikket, "A szorongás tüneteinek enyhítése grafén-oxiddal" címmel. Íme a legfontosabb idézetek:

"A Graphene Flagship partnerek, az olaszországi SISSA, a spanyolországi ICN2 és az Egyesült Királyságban működő Manchesteri Egyetem kutatói a São Paulo-i Egyetem Ribeirão Preto Orvosi Karával együttműködve felfedezték, hogy a grafén-oxid egy modellvizsgálatban gátolja a szorongással kapcsolatos viselkedésformákat. Megállapították, hogy a grafén-oxid befecskendezése az agy egy meghatározott régiójába elnémítja a szorongásos viselkedésért felelős neuronokat."

"Laura Ballerini, a tanulmány vezető szerzője és a grafén zászlóshajó partnerének, az olaszországi SISSA-nak az élettan professzora elmagyarázza, hogy a grafén-oxid kikapcsolja az ilyen típusú félelmet okozó szinapszisok közötti kommunikációt."

"...'Két nappal azután, hogy grafén-oxidot fecskendeztek az egér agyának egy bizonyos régiójába, úgy viselkedett, mint más egerek, amelyek soha nem tapasztalták a macska szagát az otthoni környezetükben. Más szóval, a grafén-oxid gátolta az egér szorongással kapcsolatos viselkedését" - magyarázza Ballerini."

"A grafén-oxid megszakítja a szorongással kapcsolatos neuronjeleket anélkül, hogy befolyásolná a neuronokat vagy a környező sejteket. Egyszerűen fogalmazva, csak 'kikapcsolja' az egyes neuronok közötti kommunikációt. Egy olyan betegségben, ahol ezek a kommunikációk túlműködnek, mint a PTSD és a szorongás, a szinapszisok grafén-oxiddal való megcélzása elegendő ahhoz, hogy megállítsa a kóros viselkedés kialakulását. Ez egyfajta precíziós orvoslás."

"A grafén-oxid néhány nap múlva természetes módon kiürül, mivel a környező szövetek megemésztik az anyagot. Ballerini szerint két nap elteltével nem észleltek gyulladást, és a grafén-oxidnak egyáltalán nem maradt nyoma."

Mi történik, ha egész nap, napról napra egy maszkon keresztül grafénoxidot lélegezve járkálunk?

Mi történik a tüdőddel? Az agyaddal? Az érzéseiddel? A gondolataink minőségével?

"AGGÓDSZ A COVID MIATT? A VAKCINÁTÓL? A MUNKÁD, A PÉNZÜGYEID, A JÖVŐD MIATT? PRÓBÁLD KI A GRAFÉN MASZKOT. MEGNYUGTAT, ÉS SEGÍT, HOGY FÉLELEM NÉLKÜL ÁTADD MAGAD A VALÓSÁGNAK ÚGY, AHOGY VAN, BÁRMENNYIRE IS ROSSZUL ALAKUL."

A helyi törvényeknek megfelelően engedélyt kértem a maszk fegyverként való tartására. Ha megkapom az engedélyt, azt tervezem, hogy egy üvegdobozba zárom, és a falra szerelem a gránátvetőm és a polgárháborús ágyúgolyóm mellé.

Jon Rappoport

https://pokolafoldon.hu/blog/nem-szamit-mi-tortenik-ellenallni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése