A vakcinázási halálesetek és sérülések hatalmas számban halmozódnak fel. Egyes becslések szerint a vakcinák okozta halálesetek száma globálisan már kétmillióra tehető.

> Bármi is legyen a valódi jelenlegi számok, még azok is, amelyeket a kormány beismer, sokkolóak, és ez még csak a kezdeti időszak. Sokkal rosszabbak lesznek.

Az embereket ért valódi károk a következő néhány évben kezdenek majd igazán megmutatkozni.

Ezen a télen valószínűleg látni fogjuk, hogy a beoltottak súlyos reakciói a koronavírusokra, amelyeket sok szakértő megjósolt, elkezdenek lecsapódni.

A kormány várhatóan minden trükköt bevet majd, hogy elrejtse vagy elhomályosítsa a romboló adatokat, de ahogy telik az idő, egyre nehezebb lesz elrejteni az igazságot, hogy a csapdába esett álvakcinákkal saját emberei millióinak sérülését és halálát idézte elő.

Ezért van az a majdnem pánik, amivel kétségbeesetten erőlteti az oltási programot, hogy mindenkit elintézzen és cselekvésképtelenné tegyen - túl fáradt, beteg (vagy halott) ahhoz, hogy ellenálljon - mielőtt a sz*r a ventilátorba csapódna, ami olyan biztos, mint ahogy az éjszaka követi a nappalt.

Mostanra már mindenkinek készen kellene lennie, de nem így van. A globalista eugenikusok" oltási programja megrekedt, és valószínűleg a felnőtt állampolgárok kevesebb, mint fele (a túlzó kormányzati adatok ellenére) van beoltva), és minél jobban erőlteti, hízeleg, fenyegeti és megfélemlíti a kormány, hogy mindenkit beoltasson, annál jobban ellenállnak a polgárok.

Az ellenállást öt tényező együttesen okozza:

1. A macska már kint van a zsákból az oltások okozta sérülések és halálesetek tekintetében. Soha nem lehet visszatömni a zsákba. Az igazság a sérülésekről és halálesetekről most már szabadlábon van, és mindenhová el fog jutni.

2. A nyomulás túl forró és nehézkes ahhoz, hogy értelme legyen, figyelembe véve az állítólagos baktérium viszonylag enyhe természetét és alacsony halálozási arányát, amelytől a vakcinák állítólag megvédik az embereket. Ez az ellentmondás hátsó szándékot kiált, és ezt sokan látják. Túl sokan ahhoz, hogy a kormányzatnak kényelmes legyen.

3. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a vakcinák nem működnek a fertőzés megelőzése vagy a fertőzés terjedése szempontjából, ezért nincs értelme a beadásukra való törekvésnek (lásd a fenti 2. pontot), különösen mivel számos biztonságos gyógymód létezik.

4. A vakcinázottaknak a koronavírusokra sok szakértő által megjósolt szélsőséges reakciói most válnak nyilvánvalóvá, és egyre nagyobb számban. Tudják, hogy télen ez sokkal rosszabb lesz.

5. A kormány, miután rajtakapták, hogy gyakorlatilag az ügy minden aspektusáról hazudik, egyre gyorsuló ütemben veszíti el a hitelességét.

Ezért a saját polgáraik elleni támadás mögött álló emberek rettegnek. Az ellenállás a média és a közösségi hálózatok feletti ellenőrzésük ellenére robbant ki, amelyről azt hitték, hogy már elvarrták őket, és a történelem legveszedelmesebb cenzúrája ellenére, amely teljesen kudarcot vallott abban, hogy megakadályozza az igazság kiszivárgását.

Tehát komoly bajban vannak.

Amikor a sérülések és halálesetek TÉNYLEG elkezdenek beütni, amikor a beoltottak elkezdenek meghalni, vagy elveszítik barátaikat vagy szeretteiket, el tudják képzelni, mennyire dühösek lesznek azokra az őrültekre, akik ezt rájuk erőltették és meg akarják ölni őket?

És ha a halálesetek és sérülések között gyerekek is vannak...

Lázadás felé tartunk.

A felelős politikai strómanokat és frontembereket a farkasok elé fogják dobni a bábuk, a globalisták, akik a színfalak mögött dolgoznak, hogy megszervezzék ezt a közvetlen támadást az emberiség ellen.

Meg fognak fizetni a bűneikért.

Rajtunk áll, hogy biztosítsuk, hogy ezt megteszik, és hogy eltávolítsuk őket a játékból - MINDENKI-t, BELEÉRVE BÁBMESTEREIKET is - olyan alaposan és végérvényesen, hogy soha többé ne zaklassák e bolygó tisztességes embereit a gyártott káoszukkal és a megrendezett nyomorúságukkal.

Több milliárd jóakaratú és tisztességes hajlamú ember él ezen a bolygón, és megérdemlik, hogy jobban bánjanak velük.<

És ők felemelkedőben vannak.

A társadalom polarizálódik.

  • Hamarosan a kerítés egyik oldalán lesznek ennek az elnyomásnak az építői és a kollaboránsai

  • A másik oldalon pedig az igazságért üvöltve mindenki más

https://pokolafoldon.hu/great-reset/lazadas-fele-tartunk