A BIG PHARMA ÉS ANTONY FAUCI ELVESZTETTE A ROBERT F KENNEDY JR ÉS EGY TUDÓSCSOPORT ÁLTAL BENYÚJTOTT PERT!

Most kaptam ezt!

Sehol nem szerepelt a hírekben. Úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk a film utolsó jelenetéhez.

Kérem, MINDENKI HÍVJA FEL a családját, barátokat és rokonokat! RENDKÍVÜLI HÍREK!

A Legfelsőbb Bíróság törölte az általános védőoltást. Az Egyesült Államokban a Legfelsőbb Bíróság törölte az általános védőoltást. Bill Gates, Fauci, az USA vezető fertőző betegségekkel foglalkozó szakembere és a Big Pharma elvesztette a pert az USA Legfelsőbb Bíróságán, mivel nem tudták bizonyítani, hogy az elmúlt 32 év összes oltóanyaga biztonságos volt az állampolgárok egészségére nézve!

A pert Kennedy szenátor által vezetett tudósok egy csoportja nyújtotta be. Robert F. Kennedy Jr.: "Az új COVID vakcinát mindenáron el kell kerülni. Sürgősen felhívom a figyelmet a Covid-19 elleni következő oltással kapcsolatos fontos kérdésekre. Az oltások történetében először a legújabb generációs, úgynevezett mRNS vakcinák közvetlenül beavatkoznak a beteg genetikai anyagába, és így megváltoztatják az egyéni genetikai anyagot, ami genetikai manipuláció, ami már korábban is tiltott volt, és korábban bűncselekménynek számított.

A koronavírus VAKCINA NEM VAKCINA! FIGYELEM!

Mi volt mindig is a vakcina? Mindig maga a kórokozó volt - egy mikroba vagy vírus, amelyet elöltek vagy attenuáltak, azaz legyengítettek -, és a szervezetbe juttatták, hogy antitesteket termeljenek. Még a koronavírus elleni vakcina sem! Egyáltalán nem az! Ez az mRNS (mRNS) állítólagos "vakcinák" legújabb csoportjába tartozik. Az mRNS az emberi sejtbe kerülve átprogramozza a normál RNS / DNS-t, amely egy másik fehérjét kezd el előállítani.

Vagyis semmi köze a hagyományos vakcinákhoz! Vagyis a genetikai befolyásolás eszköze. Genetikai biofegyver! Azaz, elpusztítanák a földlakókból, és a túlélőkből GMO-k lesznek! A példátlan mRNS vakcina után a beoltottak már nem lesznek képesek a vakcina tüneteinek további kezelésére.

Az oltott embereknek meg kell majd barátkozniuk a következményekkel, mert már nem lehet őket gyógyítani azzal, hogy egyszerűen eltávolítják a méreganyagokat az emberi szervezetből, mint egy olyan személyt, aki genetikai rendellenességgel rendelkezik, mint a Down-szindróma, Klinefelter-szindróma, Turner-szindróma, genetikai szívelégtelenség, hemofília, cisztás fibrózis, Rett-szindróma stb. ), mert a genetikai hiba örökre megmarad!

Ez egyértelműen azt jelenti: ha az mRNS oltás után kialakul egy oltási tünet, akkor sem én, sem más terapeuta nem tud segíteni, mert az oltás által okozott KÁROSÍTÁS GENETIKUSAN visszafordíthatatlan.

Oltások - a 21. század népirtásának biofegyverei. Mike Yeedon, a Pfizer egykori vezető tudósa ismét kifejtette álláspontját, miszerint már túl késő megmenteni azokat, akiknek beadták nyilvánosan a "Covid-19 vakcinának" nevezett anyagot. Arra biztatja azokat, akik még nem kapták meg a halálos injekciót, hogy harcoljanak az életükért, a körülöttük élőkért és gyermekeik életéért.

A nemzetközileg elismert immunológus a továbbiakban leírja azt a folyamatot, amely szerinte az emberek túlnyomó többségét megöli:

"Közvetlenül az első oltás után az emberek körülbelül 0,8%-a hal meg két héten belül. A túlélők átlagos várható élettartama legfeljebb két év lesz, de ez is csökken minden egyes újabb "injekcióval".

" További oltóanyagokat még mindig fejlesztenek, amelyek bizonyos szervek, köztük a szív, a tüdő és az agy állapotának romlását okozzák. Yedon professzor a Pfizer cégnél eltöltött két évtized után jól ismerte a gyógyszeripari óriás Pfizer funkcióit és kutatás-fejlesztési céljait, és azt állítja, hogy a jelenlegi "oltási" rendszer végső célja csak egy olyan tömeges demográfiai esemény lehet, amely az összes világháborút együttvéve olyan lesz, mint Mickey egér színpadra állítása.

"Emberek milliárdjait ítélték már biztos, elkerülhetetlen és fájdalmas halálra.

Mindenki, aki megkapja az injekciót, idő előtt fog meghalni, és három év nagyvonalú becslés arra vonatkozóan, hogy meddig élhetik túl."

Rajtunk a sor.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-legfelsobb-birosag-torolte-az-altalanos-covid-oltast