2022. július 27., szerda

Népirtó Sátánfatty Bill Gates zöld üzelmei Afrikában

Hogyan sodorja a Bill & Melinda Gates Alapítvány (BMGF) és leányvállalata, az Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA) szó szerint a pusztulásba Afrikát. Ebben döntő szerepet játszik az afrikai kormányok által bevezetett kötelező vetőmaghasználat és az adósságalapú monetáris rendszer.
Forrás: www.kla.tv/23191

Oroszország 2024 után elhagyja a Nemzetközi Űrállomást

 

Moszkva saját űrlétesítmény építésének megkezdését tervezi, mondja a Roszkozmosz vezetője

Oroszország 2024 után elhagyja a Nemzetközi Űrállomást

Oroszország 2024 után kilép a Nyugattal közös Nemzetközi Űrállomás (ISS) projektből - közölte kedden Jurij Boriszov, az ország űrügynökségének, a Roszkoszmosznak az új vezetője.

Moszkva az ISS-projekt keretében teljesíteni kívánja a külföldi partnerekkel szemben vállalt összes kötelezettségét, de "megszületett a döntés arról, hogy 2024 után kivonulunk ebből az állomásból" - közölte Boriszov Vlagyimir Putyin elnökkel a Kremlben tartott találkozón.

"Úgy gondolom, addigra elkezdjük egy orosz orbitális állomás összeállítását" - tette hozzá az űrfőnök.

Boriszov elképzelése szerint az orosz emberes űrrepüléseknek egy szisztematikus tudományos program részét kell képezniük, hogy minden egyes küldetés új ismeretekkel lássa el az országot.

A Roszkozmosz előző vezetője, Dmitrij Rogozin azt jósolta, hogy az ISS, amelyet a NASA 2030-ig tervez üzemeltetni, addigra "szétesik", hacsak nem fektetnek "hatalmas összegeket" a javításába.



Az űrállomás pályán tartására irányuló erőfeszítések azonban a jelenlegi geopolitikai környezet miatt már nem hatékonyak Oroszország számára - mutatott rá.

Boriszov áprilisban azt is elismerte, hogy az orosz állomásmodulok kimerítették élettartamukat.

Az ISS-t 1998-ban indították útjára az orosz, amerikai, japán, japán, kanadai és európai űrügynökségek közös erőfeszítésével. Orosz és amerikai részlegre van osztva, az utóbbit az Egyesült Államok és a projekt más résztvevői működtetik.

A Roszkozmosz már korábban megosztotta az ISS-t helyettesítő orosz űrállomás, az Orosz Orbitális Szolgáltató Állomás (ROSS) vázlatait. A tervek szerint az állomás automatizált lesz, az űrhajósok csak a berendezések karbantartására és cseréjére érkeznek oda. A ROSS négy modulból és egy űrhajó-karbantartó platformból áll majd. A tervek szerint 2-4 fős legénység befogadására lesz alkalmas.

https://pokolafoldon.hu/blog/oroszorszag-2024-utan-elhagyja-a-nemzetkozi-urallomast

Ernst Wolff: Minden készen áll…a III. világháborúhoz

https://apolut.net/the-wolff-of-wall-street-spezial-great-reset-3-weltkrieg/

"Bűnös az a hatalom, amelyik a népe ellen tesz"

Vernon Coleman: Covid Crazy: „Csak a hülyék viselnek maszkot”

 

Ahogy az várható volt, az összeesküvők megbízottjai és szóvivői mind felsorakoztak, hogy ragaszkodjanak ahhoz, hogy mindenki kezdjen újra arcmaszkot viselni.

Mint a legtöbb épeszű ember, én sem viseltem maszkot a kamu járvány alatt. (Az 1960-as években orvostanhallgató koromban és az 1970-es években házi sebészként viseltem maszkot. És egyszer viseltem egyet az 1980-as években, amikor azbesztet távolítottam el egy régi házból. Az azbesztszálak elég nagyok, és egy maszk könnyen megállítja őket).

Több mint egy tucat tudományos közlemény egyértelműen bizonyítja, hogy a maszkok hatástalanok a fertőző organizmusok mozgásának megakadályozásában, és/vagy csökkentik az oxigénszintet, és viselőjüket fokozott széndioxidszintnek teszik ki.

A rendelkezésre álló orvosi bizonyítékok azt bizonyítják, hogy a maszkok nem tesznek jót a fertőzés terjedésének megakadályozásában, de nagy kárt okoznak viselőjüknek.

A Cancer Discovery című folyóiratban megjelent tanulmány szerint a káros mikrobák belégzése hozzájárulhat az előrehaladott stádiumú tüdőrák kialakulásához.

Íme tíz kiváló ok, amiért aki maszkot visel, az egy idióta:

 

 

A Neurocirugia című folyóiratban közzétett, 53 sebész bevonásával készült tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy "a kilélegzett szén-dioxid csapdába eshet az arcmaszkban, ami a vér oxigénellátásának csökkenését idézi elő". Ezt számos más tanulmány is megerősítette. Az N95-ös maszk akár 20%-kal is csökkentheti a vér oxigénellátását, ami eszméletvesztéshez vezethet.

A következő idézet a New England Journal of Medicine című folyóiratból származik: "Sok esetben a széles körű maszkolás iránti vágy reflexszerű reakció a világjárvány miatti aggodalomra".

A VII. Nemzetközi Tüdőgyulladás Konferencia jegyzőkönyvében három olyan tüdőfibrózisos esetet ismertettek, amelyről úgy gondolták, hogy szintetikus textilszálaknak való kitettség miatt alakult ki. Egy későbbi tudományos közlemény felfedezte, hogy "minden maszktípuson laza részecskéket lehetett látni". A belélegzett szálak asztmához, hörghuruthoz, tüdőgyulladáshoz és más tüdőbetegségekhez vezethetnek.

A British Medical Journal 2015-ben megjelent tanulmánya arra a következtetésre jutott, hogy "az eredmények óva intenek a szövetmaszkok használatától". A tanulmány kimutatta, hogy "a nedvesség visszatartása, a szövetmaszkok újrafelhasználása és a rossz szűrés a fertőzés fokozott kockázatát eredményezheti. A szerzők hozzátették, hogy "a szövetmaszkok nem ajánlottak az egészségügyi dolgozók számára, különösen a magas kockázatú helyzetekben, és az iránymutatásokat frissíteni kell".

A vírusok felhalmozódhatnak a maszk szövetében - ezzel növelve a belélegzett vírus mennyiségét.

A World Journal Surgery című szakfolyóiratban 1991-ben jelent meg egy tanulmány "Postoperative wound infections and surgical face masks: a controlled study" címmel. Egy 3088 műtétet vizsgáló tanulmány után a szerző arról számolt be, hogy a műtéti maszkok használata a műtétek során kismértékben növeli a fertőzések előfordulását a maszkok mellőzéséhez képest. Úgy találták, hogy a sebészek maszkjai nem nyújtottak védelmet a betegeknek.

A maszk felhelyezése veszélyes, és növelheti a fulladás kockázatát. Az idősebb gyermekekre tett maszkok hosszú távon súlyos pszichológiai problémákhoz vezetnek. A gyermekek különösen érzékenyek az agykárosodásra, amelyet a maszk viselése által okozott oxigénhiány okoz.

A maszkok ismertek arról, hogy kiütéseket, gombás fertőzéseket és bakteriális fertőzéseket okozhatnak az arcon. Az orvosok világszerte összefüggésről számoltak be a maszk viselése és a bakteriális tüdőgyulladás között.
Az "Ophthalmology and Therapy" című szaklapban megjelent tanulmány a maszkot viselők körében a szemszárazság szindróma növekedésére figyelmeztetett. A maszkviselés száj- és fogászati problémákat is okoz.

A maszkviselés okozta csökkent oxigénszint a rákos megbetegedések és az áttétek számának növekedéséhez vezet a remisszióban lévő rákos betegeknél.

A maszkot viselő betegek megdöbbentő 68%-a számolt be a maszkviseléssel kapcsolatos egészségügyi problémákról. A leggyakoribb problémák az ingerlékenység, a fejfájás, a koncentrációs nehézségek, a boldogtalanság, az iskolába járástól való vonakodás, a rossz közérzet, a tanulási zavarok, valamint az álmosság és a fáradtság.

 

 

2020 márciusában Dr. Chris Whitty, a kormány angliai orvosi tanácsadója arra figyelmeztetett, hogy a kormány nem tanácsolja az egészséges embereknek a maszkok viselését. Az Egyesült Államokban Dr. Anthony Fauci a maszkok viselését erényjelzésnek nevezte. A CDC által 2020-ban Amerikában közzétett tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy az arcmaszkok nem segítenek az influenza megelőzésében.

Az egyetlen ok, amiért az embereket maszk viselésére kényszerítik, az a megfélemlítés, az ellenőrzés és a gyilkolás. Érdemes emlékezni arra, hogy a CIA a maszkok viselését a kínzás egyik formájaként alkalmazta. Világszerte a politikusok anyagilag is jól jártak a maszkok népszerűsítésével. Az Egyesült Királyságban a National Audit Office megállapította, hogy a képviselők, képviselők és miniszteri hivatalok által ajánlott cégek elsőbbséget élveztek, amikor a kormány az egyéni védőfelszerelések beszerzésére törekedett.

A "Bizonyíték arra, hogy az arcvédő maszkok többet ártanak, mint használnak" című könyvem részletesen ismerteti azokat a tudományos cikkeket, amelyek bizonyítják, hogy a maszkok viselése veszélyes. A könyv 2021-ben íródott, és még mindig nem talált kiadót (de azt hiszem, közel állok ahhoz, hogy megszervezzem a paperback kiadást). Addig is letölthet egy ingyenes példányt innen: Bizonyíték arra, hogy az arcmaszkok többet ártanak, mint használnak. A maszkokról szóló legfrissebb videóm (a Chronic Maskitis című, 2022. február 21-i keltezésű) a www.vernoncoleman.org oldalon a videók menüpont alatt érhető el. Számos más, maszkokról szóló videó is megjelent a kamu világjárvány elején, és ugyanezen a weboldalon még mindig elérhetőek.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-crazy-csak-a-hulyek-viselnek-maszkot

A magyar rendőr nem a nemzetet szolgálja, hanem a pénzt - Rendkívüli béremelést kaptak a rendőrök, hogy fojtsák el a lázadásokat!

Magyarországon egyre erősödik a kormányellenes hangulat, hiszen sokan most szembesülnek azzal, hogy az ország összeomlik. Azonban a politikusok továbbra is szórják a pénzt, a lakossággal pedig megfizettetik az elmúlt 12 év semmittevését. Sajnos 32 év után sem tudatosul a magyarságban, hogy a politikusok elszórták az ország vagyonát és ezt mindenki csendben szemlélte. Sajnos az is borzasztó, hogy a többség, még nem is sejti, hogy mi vár rá hamarosan, mert még továbbra is azt gondolja, hogy majd megoldja valahogy. Bulizgat, szórakozik, mintha nem is történt volna semmi. Egy hónap múlva, akár akarja, akár nem, szembesülni a problémával, hogy ezt már ő sem fogja tudni megoldani.
Orbán, már előre készült és a rendőröknek hirtelen fizetésemelést adott, hogy fojtsák el az ellene lázadókat.
A rendőrök is azt hiszik, hogy nekik, vagy őket nem fogja érinteni a közelgő egy hónap. TÉVEDNEK! Nem tud a kormány akkora béremelést adni nekik, hogy a saját családjukat ne érintené a gazdasági válság. Ezt a válságot, nem az emberek okozták, hanem a politikusok. Azok a rendőrök, akik az Orbán államot szolgálják és nem a köztársaságot, mert az már nincs 12 éve. Szóval mi lesz velük, ha mégis megbukik Orbán? Neki mennek az embereknek, majd utána tapsolnak Orbán bukásának? Maradhat e rendőr Orbán bukása után az, aki a nemzetét eladta 30%-os béremelésért és több ezer családot taszít a szegénységbe? Ébredjünk már! Vissza kell állítani a köztársaságot, ez a legfontosabb lépés!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.533

Valójában sosem volt rezsicsökkentés - Milliárdokat kaszáltak a lakosságon!

 

Egyre több információ kerül napvilágra Orbán sötét ügyleteiről. Az egyik legfontosabb stratégia a rezsicsökkentés volt. Mindig bizonygatta és a számlákra feltüntették, hogy mennyit spóroltunk a rezsicsökkentéssel. Azonban, amit ott feltüntettek, az csak egy szám valójában és semmi köze nincs a világpiaci árakhoz. Annál inkább a kapzsisághoz!
Paks 1kw-ot 6,5Ft-ért állít elő, gazdasági érdekből ezt 11,5Ft-ban állapították meg. Ha valóban rezsit csökkentett volna a kormány, akkor ezt az energiát 27Ft./kw-ban kellett volna értékesíteni a lakosságnak. A gázzal nyerte a legtöbbet a kormány, hiszen a gáznak az ára egyáltalán nem követte a világpiaci árát, hanem Magyarországon folyamatosan nőtt.
Oroszország a háború előtt 25%-al csökkentette a gáz árát, de Orbánék nem! Ugyan ezt tapasztalhattuk az üzemanyag áraknál is, hiszen csak 4-5Ft-ot csökkent, majd 15%-al mindig emelkedett. Magyarország, még mindig kedvezményesen vásárolja a gázt az oroszoktól, ezért tudott eladni Szerbiának olyan sok földgázt és a folytatásban több országnak is szállítani kíván, amit a magyar fogyasztókkal akarnak kifizettetni. Újabb milliárdok vannak kilátásban, hatalmas üzlet Orbán haverjainak és saját maguknak. A magyarok csendben szemlélik és elhiszik, hogy mindez a háború miatt van. Erről a sötét ügyletekről, pedig tudomásuk sincs és ők fizetik meg a gáz kupeckodását. Azonban a magyar nemzetnek ebből semmiféle haszna nem származik. Jó reggelt magyarok!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.532