2022. április 23., szombat

A biofegyver-injekciók népirtásra és dehumanizációra szolgálnak

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Zandré Botha és más német kutatók kutatásait követően Dr. Jane Ruby azt állítja, hogy a biológiai fegyver-injekciók tömeges népirtást és dehumanizációt okoznak. A technológiát arra használják, hogy megváltoztassák génjeinket, és a grafén a hardver, amire szükségük van ahhoz, hogy belénk jussanak.

Ne vegyünk részt a QR-ben, itt az ideje, hogy visszatérjünk az emberhez.

Alexandra Henrion-Caude francia genetikus az olasz népet mint idősebb testvért látja mindabban, amit elszenved, de abban a reményben is, hogy felébred a szabadságtudat. És szánakozik a kormányzókon, ha azok hajlandóak részt venni a QR-ben. Mert akkor már nem lennénk emberiek.

Dr. Sucharit Bhakdi: A politikusok, a gyógyszergyártók és a vállalatok a felelősek a vakcinákért, a FENEVAD BÉLYEGÉÉÉRT

Dr. Sucharit Bhakdi szerint a kormányok, a gyógyszeripar és a mögötte állók bűnösök! Emberiség elleni bűncselekményeket követnek el, és nem tesznek ellene semmit. A gyermekek beoltása a Nürnbergi Kódex megsértése. És semmi sem védi őket. Ők személyesen a felelősek.

Oroszországot is fegyverrel látta el Európa

Forrás: https://youtu.be/Qsa4IL71c_4

Az EU és az USA kapitulál Putyin előtt a rubelért cserébe kínált gázért

Alexander Mercouris először is végigvezet minket azon, hogy Janet Yellen miért jutott arra a következtetésre, amire jutott; hogyan kapitulált az EU Putyin követelése előtt, hogy rubelben fizessenek a gázért és az olajért; és miért nincs szó egyelőre egy ostoba uniós importtilalomról.

****

VIDEÓ MEGJEGYZÉSEK

Alexander Mercouris az alábbi videóban (a 34. percnél kezdődik) áttekinti az EU változó álláspontját az orosz energiával kapcsolatban, emlékeztetve arra, hogy az EU hajlandó volt betiltani az orosz gázt, de nem a (mai) francia elnökválasztás előtt, hogy Macronnak ne essen baja az emelkedő gázárak miatt. Azonban még ez is kútba esett, és Yellen tanácsát, hogy ne tiltsák be az orosz olajat és gázt, általánosan megfogadták. És hogy az EU, még Boris Johnson is a brit energiacégekkel együtt engedélyezi, hogy a gázcégeik fontban/euróban vásárolják az orosz gázt, amit aztán átváltanak rubelre. Ez egy teljes kapituláció.

Mercouris emlékeztet bennünket arra, hogy a Putyin által kitalált "gáz rubelért" rendszer (először euróban fizetnek, amit aztán a Gazprom Bankon keresztül rubelre váltanak át) pontosan az, amit az EU most csinál, anélkül, hogy megemlítené, hogy Putyin volt az, aki először kitalálta. Ahogy Mercouris megjegyzi, minden más terv, mint például az amerikai cseppfolyósított földgáz túlzott importja, vagy más országokból, például Katarból, összeomlott. Sőt, Mercouris úgy véli, hogy csak idő kérdése, hogy Putyin (az új szerződések értelmében) mikor követeli meg, hogy a fizetést előre, rubelben fizessék ki. Az EU-nak tehát először a valutát kellene megvennie, mielőtt megvásárolná a gázt.

Úgy tűnik tehát, hogy az orosz energiára vonatkozó importtilalom elmarad, legalábbis egyelőre. Yellen tanácsait megfogadják, de a saját tanácsai a novemberi félidős választások előtt a magasabb gázárak miatti amerikai idegességről szólnak.

45:30-kor Mercouris Biden döntéséről beszél, miszerint az árak alacsonyan tartása érdekében lényegében az USA stratégiai olajtartalékát LEADOLJÁK, amely olaj már Európába került. Talán Yellen azt tanácsolja, hogy az EU helyzetét erősítsük meg, hogy megakadályozzuk az amerikai olaj további kimerülését. Mercouris nem optimista, tekintettel a jelenlegi hisztériára, amely az orosz gáz importtilalmának visszavonásáról szóló uniós döntés miatt alakult ki. A dolgok még változhatnak.

Valóban idióták kormányoznak minket.

 

Az EU Bizottsága és az USA behódol a valóságnak

Minden energiafogyasztás az USA-ban és az EU-ban mostantól feláras lesz. Ez recesszióba fogja taszítani az EU-t és az USA-t. Mivel Oroszország növelni fogja azon áruk exportárát, amelyekben piaci erővel rendelkezik - gáz, olaj, búza, kálium, titán, alumínium, palládium, neon stb - az infláció emelkedése világszerte jelentős lesz.
...
Február 4-én Oroszország és Kína többpólusú világot hirdetett, amelyben ők a két partneri pólus, amely az amerikai pólussal szemben áll. Oroszország ukrajnai bevonulása ezt demonstrálja. Azt is mutatja, hogy az USA nem hajlandó nagy harc nélkül feladni szupremáciai törekvéseit. De míg az USA az elmúlt 20 évben arra költötte a pénzét, hogy összekuszálja a Közel-Keletet, addig Oroszország és Kína arra használta az időt, hogy felkészüljön a nagyobb konfliktusra. Több agymenést fordítottak a kérdésre, mint az USA.

Az európaiaknak ezt tudomásul kellett volna venniük ahelyett, hogy segítenek az USA-nak fenntartani az egypólusú hatalom önképét.

Eltart egy ideig, amíg az új gazdasági realitások beilleszkednek. Valószínűleg meg fogják változtatni Európa valódi stratégiai érdekeinek jelenlegi megítélését.

Bevallom, szórakoztató volt számomra a fentebb megjósolt folyamatot a folyamatosan változó szalagcímeken keresztül követni:

Európa elutasítja Putyin követelését a rubelben történő földgázfizetésre - 2022. március 24., Bloomberg.

(Bloomberg) - Az Európai Unió vezetői elutasították Vlagyimir Putyin azon követelését, hogy a földgázért rubelben fizessenek ...

-
Az EU rubelben fizetne az orosz gázért, ez sértené a szankciós rendszert - dokumentum - Apr 14, 2022, Reuters
BRÜSSZEL, április 14. (Reuters) - Az orosz gáz rubelben történő kifizetése az európai uniós vevők részéről megszegné az EU Moszkvával szembeni szankciórendszerét - áll az Európai Bizottság belső feljegyzésében.

-
Az EU módot lát arra, hogy a szankciók megsértése nélkül fizessenek az orosz gázért - Apr 22, 2022, Reuters
BRÜSSZEL (Reuters) - Az uniós vállalatok megkerülhetik Oroszország azon követelését, hogy a gázért rubelben fizessenek anélkül, hogy megszegnék a szankciókat, ha euróban vagy dollárban fizetnek, amelyet aztán átváltanak az orosz valutára - közölte pénteken az Európai Bizottság.

Még az USA-nak is be kellett hódolnia a valóságnak:

Yellen figyelmeztet, hogy az orosz energia európai tilalma árthat a gazdaságoknak - 2022. ápr. 21., rfi / AFP

Washington (AFP) - Az orosz olaj- és gázimport európai tilalma nem szándékolt gazdasági következményekkel járhat - mondta csütörtökön Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter. A nagyobb európai országok, köztük Németország is, azzal a felhívással szembesültek, hogy az ukrajnai invázió megtorlásaként - amely miatt több mint ötmillió ember menekült el - állítsák le az energiavásárlást Oroszországtól, és éheztessék ki a gazdaságát.

A Denisz Smihál ukrán miniszterelnökkel és Szergej Marcsenko pénzügyminiszterrel Washingtonban folytatott megbeszélése után újságíróknak nyilatkozva Yellen úgy vélte, hogy egy ilyen tilalom végső soron több kárt okozna, mint hasznot.
...
Egy európai energiatilalom megemelné a globális olajárakat, "és, ami ellentmondásos, valójában nagyon kevés negatív hatással lenne Oroszországra, mert bár Oroszország kevesebbet exportálna, az exportjáért kapott ár emelkedne".

A javasolt tilalomra utalva Yellen azt mondta: "ha ki tudnánk találni egy módot arra, hogy ezt anélkül tegyük meg, hogy az egész világot károsítanánk a magasabb energiaárak révén, az ideális lenne".

Az olyan emberek, mint Yellen, és az EU Bizottság gyalázatos elnöke, Ursula von der Lying, sokkal többet kapnak a munkámért, mint amennyit én valaha is kapni fogok az olvasói adományokból (köszönet érte, egyébként!). Mégis, nekik és nagyon tudatlan, de jól fizetett tanácsadóiknak hetekbe telt, mire megértették az élet legalapvetőbb realitásait.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-eu-es-az-usa-kapitulal-putyin-elott-a-rubelert-cserebe-kinalt-gazert

A Világkormány első téglája

A WHO 2022. március 1-én megkezdte a tárgyalásokat Genfben a "Nemzetközi Világjárvány-megelőzési és -ellenőrzési szerződésről", amely ha megvalósul, mind a 194 tagállamra kötelező érvényű lesz. Ez a megállapodás hatalmas veszélyt rejt magában, mert célja, hogy a WHO a tagállamok kormányainak ne csak ajánlásokat adjon, mint eddig, hanem olyan döntéseket hozzon, amelyek törvénynek minősülnek, és az egyes tagországok alkotmányát felülírják. A veszély abban rejlik, hogy a WHO-t már nem elsősorban a tagországok, hanem magánszponzorok és alapítványok finanszírozzák, így a WHO az ő érdekeiket képviseli. Ha megszületik a megállapodás, a WHO egy globális vészhelyzetben a demokratikus legitimáció teljes hiánya ellenére világkormányként léphet fel. Ez a helyzet az egészségvédelmen és a járványkezelésen túlmenően a környezetpolitikára és a személyes adatok gyűjtésére is kiterjedne. Annak megakadályozására, hogy a teljes kontroll a globalisták kezébe kerüljön, akik a WHO-t irányítják, Pepijn van Houwelingen (FVD) holland politikus a WHO-ból való mielőbbi kilépésben látja a kiutat!

ettől nm.

Források/Linkek: Pandemievertrag der WHO https://corona-transition.org/osterreichische-arzte-und-wissenschaftler-who-pandemievertrag-hochgefahrlich
https://1bis19.de/politik/internationaler-pandemievertrag-in-arbeit/
https://www.consilium.europa.eu/de/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
https://uncutnews.ch/warum-viele-niederlaender-zu-recht-extrem-besorgt-ueber-den-pandemievertrag-der-globalisten-sind-und-der-rest-der-welt-sich-anschliessen-sollte/
Whistleblowerin Dr. Astrid Stuckelberger: Verdeckte Steuerung der Länder durch die WHO https://www.kla.tv/WHO/21620&autoplay=true
Wie die WHO von privaten Geldgebern gekapert wurde https://www.kla.tv/WHO/21489&autoplay=true
Pandemien: Wie die WHO Big Pharma zum Milliardenprofit verhilft! https://www.kla.tv/WHO/17701&autoplay=true

Forrás: www.kla.tv/22339

A javasolt záradékok ösztönöznék a "világjárványok" jelentését, és a nemzeteket büntetnék a "be nem tartásért".

 

A javasolt "Pandémiaszerződés" első nyilvános meghallgatásai lezárultak, a következő kör június közepén kezdődik.

Megpróbáltuk ezt a témát a címlapon tartani, kizárólag azért, mert a mainstream annyira igyekszik figyelmen kívül hagyni, és továbbra is pártos háborús pornót és propagandát gyártani.

Amikor mi - és mások is - a nyilvános beadványok oldalára hivatkoztunk, akkora volt a visszhang, hogy a WHO honlapja rövid időre összeomlott, vagy úgy tettek, mintha összeomlott volna, hogy az emberek ne küldjenek nekik több levelet.

Akárhogy is, ez egy győzelem. Remélhetőleg a nyáron megismételhetjük.

Addig is a jelek arra utalnak, hogy a sajtóban megjelenő csekély sajtóvisszhang - főként az internet metaforikus hátsó oldalain - arra fog összpontosítani, hogy a szerződés "elég erős" legyen, és hogy a nemzeti kormányokat "felelősségre lehessen vonni".

A brit Telegraph április 12-i cikke a következő címmel jelent meg:

A világjárványról szóló szerződés "túlságosan felhígított" lehet ahhoz, hogy megállítsa az új járványkitöréseket.

A cikk a globális közegészségügyi egyezményért felelős testület (GPHC) jelentésére összpontosít, és idézi a jelentés egyik szerzőjét, Dame Barbara Stockingot:

A legnagyobb félelmünk [...] az, hogy túl könnyű azt gondolni, hogy az elszámoltathatóság nem számít. Egy olyan szerződés, amelyben nincs benne a megfelelés, nos, őszintén szólva, akkor nincs értelme egy szerződésnek".

A GPHC-jelentés a továbbiakban azt állítja, hogy a jelenlegi nemzetközi egészségügyi szabályok "túl gyengék", és egy új, "független" nemzetközi testület létrehozására szólít fel, amely "értékeli a kormányok felkészültségét", és "nyilvánosan megdorgálja vagy megdicséri az országokat, attól függően, hogy megfelelnek-e az elfogadott követelményeknek".

Egy másik cikk, amelyet a London School of Economics adott ki, és amelynek társszerzői a Német Szövetség az Éghajlatváltozásért és az Egészségügyért (KLUG) tagjai voltak, szintén az "elszámoltathatóság" és a "megfelelés" gondolatát erőlteti:

Ahhoz, hogy a szerződésnek legyen foga, az azt irányító szervezetnek rendelkeznie kell a hatalommal - akár politikai, akár jogi -, hogy kikényszerítse a betartást.

A jelentés a 2021. májusi ENSZ-jelentést is megismétli, amikor a WHO számára több hatáskört követel:

A WHO jelenlegi formájában nem rendelkezik ilyen hatáskörrel [...].

A szerződés továbbviteléhez ezért a WHO-t fel kell hatalmazni - mind pénzügyileg, mind politikailag.

A jelentés javasolja "nem állami szereplők", például a Világbank, a Nemzetközi Valutaalap, a Kereskedelmi Világszervezet és a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet bevonását a tárgyalásokba, és javasolja, hogy a szerződés pénzügyi ösztönzőket kínáljon az "egészségügyi vészhelyzetek" korai bejelentésére [kiemelés hozzáadva]:

Az egészségügyi vészhelyzet kihirdetése esetén a forrásoknak azokba az országokba kell áramlaniuk, ahol a vészhelyzet bekövetkezik, és olyan válaszlépéseket kell kiváltaniuk, mint a finanszírozás és a technikai segítségnyújtás. Ezek különösen fontosak az LMIC-országok számára, és felhasználhatók az államok időben történő információmegosztásának ösztönzésére és fokozására, biztosítva őket arról, hogy a jelentéstételért nem fognak önkényes kereskedelmi és utazási szankciókkal sújtani, hanem ehelyett a járvány kitörésére való hatékony reagáláshoz szükséges pénzügyi és technikai forrásokat kapnak.

Ez azonban nem áll meg itt. Felvetik azt a kérdést is, hogy az országokat büntetik-e a "be nem tartásért":

[A szerződésnek rendelkeznie kell] egy adaptálható ösztönző rendszerrel, [beleértve] az olyan szankciókat, mint a nyilvános megrovás, a gazdasági szankciók vagy a kedvezmények megtagadása.

 

 

 

Javaslatok a bürokratáktól:

Ha "időben" jelented a "járványkitöréseket", akkor "pénzügyi forrásokat" kapsz a kezelésükhöz.
Ha nem jelented a járványkitöréseket, vagy nem követed a WHO utasításait, akkor elesel a nemzetközi segélyektől, és kereskedelmi embargókkal és szankciókkal kell szembenézned.
Ezek a javasolt szabályok együttesen szó szerint ösztönöznék a lehetséges "járványkitörések" bejelentését. Ahelyett, hogy megakadályoznák a "jövőbeli járványokat", aktívan ösztönöznék azokat.

Nem újdonság, hogy azokat a nemzeti kormányokat, amelyek nem hajlandóak játszani, megbüntetik, és azokat, amelyek játszanak, lefizetik. Ezt már láttuk a Covid esetében.

Két afrikai ország - Burundi és Tanzánia - elnökei kitiltották a WHO-t a határaikról, és nem voltak hajlandók csatlakozni a pandémiáról szóló narratívához. Mindkét elnök váratlanul meghalt hónapokkal a döntésük után, és helyükre új elnökök kerültek, akik azonnal visszafordították elődjük kovid-politikáját.

Alig egy héttel Pierre Nkurunziza elnök halála után az IMF beleegyezett, hogy elengedjen majdnem 25 millió dollárt Burundi államadósságából, hogy segítsen a kovid19 "válság" leküzdésében.

Mindössze öt hónappal John Magufuli elnök halála után Tanzánia új kormánya 600 millió dollárt kapott az IMF-től a "covid19-járvány kezelésére".

Elég világos, hogy mi történt itt, nem igaz?

A globalisták puccsokat támogattak, és "nemzetközi segélyekkel" jutalmazták az elkövetőket. A pandémiáról szóló szerződésre vonatkozó javaslatok egyszerűen legitimálnák ezt a folyamatot, és a titkos hátsó csatornákról a nyílt hivatalos csatornákra helyeznék át.

Mielőtt az új hatáskörök következményeit megvitatnánk, emlékeztessük magunkat arra a hatalomra, amellyel a WHO már most is rendelkezik:

Az Egészségügyi Világszervezet az egyetlen olyan intézmény a világon, amely jogosult "világjárványt" vagy nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) hirdetni.

A WHO főigazgatója - egy nem választott pozíció - az egyetlen személy, aki ezt a hatalmat gyakorolja.
Már láttuk, hogy a WHO visszaélt ezzel a hatáskörrel, hogy a semmiből egy hamis világjárványt hozzon létre... és most nem a kovászról beszélek.

2008 előtt a WHO csak akkor hirdethetett influenza világjárványt, ha "hatalmas számú haláleset és megbetegedés" történt, ÉS ha volt egy új, elkülönülő altípus. 2008-ban a WHO lazította az "influenzajárvány" definícióját, és megszüntette ezt a két feltételt.

Amint arra a British Medical Journalhoz 2010-ben írt levél rámutatott, ezek a változások azt jelentették, hogy "sok szezonális influenzavírus besorolható influenza világjárványnak".

Ha a WHO nem hajtotta volna végre ezeket a változtatásokat, a 2009-es "sertésinfluenza" kitörését soha nem nevezhették volna világjárványnak, és valószínűleg észrevétlenül el is múlt volna.

Ehelyett országok tucatjai költöttek dollármilliókat sertésinfluenza elleni vakcinákra, amelyekre nem volt szükségük, és amelyek nem is működtek, hogy egy olyan "világjárvány" ellen küzdjenek, amely kevesebb mint 20 000 halálos áldozatot követelt. A WHO-nak a sertésinfluenza közegészségügyi vészhelyzetként való kihirdetésére vonatkozó tanácsadásért felelős személyek közül sokakról később kiderült, hogy pénzügyi kapcsolatban állnak a vakcinagyártókkal.

A kirívó korrupció e történelmi példája ellenére a Pandémiáról szóló szerződés egyik javasolt záradéka még könnyebbé tenné a járványveszély kihirdetését. A 2021. májusi "Covid19: Make it the Last Pandemic" [kiemelés hozzáadva] jelentés szerint:

A WHO főigazgatója által a jövőben a PHEIC-nek nyilvánításnak az elővigyázatosság elvén kell alapulnia, amennyiben ez indokolt.

Igen, a javasolt szerződés lehetővé tenné, hogy a WHO főigazgatója globális vészhelyzetet hirdessen ki egy potenciális világjárvány megelőzése érdekében, nem pedig egy ilyenre válaszul. Egyfajta pandémiát megelőző bűnözés.

Ha ezt összekapcsoljuk a "potenciális egészségügyi vészhelyzetet" bejelentő fejlődő országoknak javasolt "pénzügyi támogatással", akkor láthatjuk, mire készülnek - lényegében a harmadik világ kormányainak megvesztegetésére, hogy ürügyet adjanak a WHO-nak a vészhelyzet kihirdetésére.

Már ismerjük a többi kulcsfontosságú pontot, amelyek valószínűleg szerepelnek majd a világjárványról szóló szerződésben.

Szinte biztosan megpróbálnak majd nemzetközi oltóanyag-útleveleket bevezetni, és a nagy gyógyszergyárak zsebébe tömik a pénzeket, hogy még gyorsabban és még kevesebb biztonsági teszteléssel állítsanak elő "oltóanyagokat".

Mindez azonban elhalványulhat ahhoz képest, hogy a WHO (vagy bármilyen új, "független" szerv létrehozásáról döntenek is) főigazgatójának jogi hatáskörrel ruházzák fel a nemzeti kormányok büntetését, megrovását vagy jutalmazását.

Egy "Pandémiaszerződés", amely felülbírálná vagy felülbírálná a nemzeti vagy helyi kormányokat, nemzetek feletti hatásköröket adna egy nem megválasztott bürokratának vagy "szakértőnek", aki azokat teljesen saját belátása szerint és teljesen szubjektív kritériumok alapján gyakorolhatná.

Ez a technokrata globalizmus definíciója.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-pandemias-szerzodes-a-who-kezebe-adja-a-globalis-kormany-kulcsat

Vernon Coleman: Gonosz, őrült, hülye? Vagy mindhárom?

 

Először is, bár a legtöbb figyelem (jogosan) a sanghaji lezárások emberi következményeire koncentrálódott, ott valami más is történik.

Dr. Vernon Coleman

Több mint 30, létfontosságú elektronikai alkatrészeket gyártó cégnek kellett leállítania a termelést a Sanghajhoz közeli Kunshanban. A Sanghajra vonatkozó lezárási szabályok mostanra Kunshanra is átterjedtek.

Ezek a leállások súlyosan károsítják Kína amúgy is lassuló gazdaságát.

De nem csak Kína lesz érintett.

A bezárásra ítélt gyárak különböző elektronikai termékeket gyártanak - többek között nyomtatott áramköröket, síkképernyőket, lencséket és így tovább.

Bezárásuk eredményeként világszerte hiány lesz az alkatrészekből. A gyáraknak mindenhol be kell majd zárniuk.

Így a munkanélküliség problémája növekedni fog.

Ez a valódi oka a sanghaji leállásnak?

Másodszor, a Kereskedelmi Világszervezet végre felismerte a globális probléma mértékét (ahogyan azt itt egy évszázaddal ezelőtt megjósolták). Harmadával csökkentette az áruforgalom növekedésére vonatkozó előrejelzését az ukrajnai háború és - ami még fontosabb - a Biden, Johnson és társai által hozott szankciók okozta áruhiány miatt.

A WTO pedig kiszúrta, hogy az eredmény széles körű éhezés lesz.

Harmincöt afrikai ország szerez be élelmiszert Ukrajnából, Oroszországból vagy mindkettőből.

Huszonkét afrikai ország importál műtrágyát Ukrajnából, Oroszországból vagy mindkettőből.

Most arra számítanak, hogy a búza ára a szubszaharai Afrika egyes részein akár 85%-kal is emelkedhet.

 

 

Afrikaiak százmilliói fognak meghalni a háború és a Nyugat által bevezetett mesterséges szankciók miatt.

A globális népirtás kiváló módja a világ népességének csökkentésére anélkül, hogy bárki észrevenné. Az Egyesült Királyság és az USA polgárai az ukrajnai polgárok miatt aggódnak, de úgy tűnik, nem törődnek a nagy vesztesekkel - az afrikai szegény emberekkel.

Harmadszor, a biomassza (kivágott és hatalmas távolságokra szállított fadarabok, amelyeket az erőművekben való elégetés céljából szállítanak) termelői lobbiznak az EU-nál, hogy felhígítsák az erdők védelmét szolgáló szabályokat.

Az EU megújuló energiájának közel kétharmada fatüzelésből származik.

A biomasszaégetők pedig azt szeretnék, ha még több erdőt vághatnának ki, hogy pelletből villamos energia előállítására alkalmas pelletet készíthessenek. (A sok elektromos autó az utakon óriási terhet ró az áramszolgáltatókra).

Érdekes módon a klímaváltozás-kultusz hívei (akik egyszer azt mondták, hogy több fára van szükségünk) úgy tűnik, lelkesednek a fák elégetéséért a fosszilis tüzelőanyagok elégetése helyett. A fák elégetését "zöldnek" tartják - noha a tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy a fák elégetése rosszabb a környezetre nézve, mint a szén elégetése.

Könnyen lehet, hogy a kovid-19 szúrások, amelyekért az éghajlatváltozás kultikusai annyira lelkesedtek, károsították az agyukat.

Vagy talán a maszkok, amelyeket szorgalmasan viseltek.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/gonosz-orult-hulye-vagy-mindharom

Felmérés Kanadában, félrevezetés volt a vakcina, és az a mesterséges ukrajnai konfliktus is

Stew Peters egy kanadai felmérésről számol be: ugyanazok az emberek, akik hagyták magukat megtéveszteni az oltással, most elhiszik az Ukrán háborús propagandát is. Interjút készít Kash Patellel, aki szerint a háborús időkben az igazi vírusok azok a személyek, akik nyernek az ügyön: Schwab, Soros, a Rockefellerek, a Rothschildok, a WEF és Washington DC. És mindezért az adófizetők és a halálba küldött emberek fizetnek.

Politikusok, magas rangú tisztviselők, meghalnak, vagy a mellékhatásoktól szenvednek. II. rész

Politikusok, bírák, tanácsnokok és más magas rangú tisztviselők, akik hittek a rendszerben és annak covidista bohózatában, és beoltatták magukat, most szenvednek az oltás negatív következményeitől, sőt meg is halnak, miután beoltották őket a Covid-19 kísérleti génterápiás anyaggal, köztük van Ivo Rosa bíró, Barbara D'Ambrosio, Paloma Pissinati és mások esete.

Ausztrália, a megoldás az emberek kezében van. Együtt a visszatért szuverén őslakosokkal

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

David Cole, az Ausztrál Szuverén Törzsi Szövetség szóvivője, akit a törzsi tanács tagjai is elkísértek, azt mondja, hogy a helyzet megoldása az emberek kezében van. Kijelenti, hogy az amerikai katonai háborús és megszállási dokumentum szerint az egyetlen dolog, ami elsőbbséget élvez, az a szokásjog, a szuverenitás visszatérése, és ez az a legitim álláspont, amelyre támaszkodni kell, és ezen az alapon kell létrehozni egy, a szokásjogon alapuló, kormányzási struktúrát.

Oltásellenes hírességek. XXI. rész

Egyre több híresség, és az élet különböző területeiről jól ismert ember szólal fel a gyilkos vakcinák ellen, és figyelmeztet azok veszélyeire, köztük Patrice Evra, Chloe Lattanzi, Bryson DeChambeau, Nina Prolly, Lucia Giovannini és mások.

A vírus olyan DNS-t tartalmaz, amely megegyezik a Moderna által szabadalmaztatott szekvenciával.

Maria Bartiromo újságíró a Moderna vezérigazgatóját, Stephane Bancelt kérdezi arról a felfedezésről, hogy a vírus egy olyan DNS-szakaszt tartalmaz, amely megegyezik a Moderna által 3 évvel a világjárvány kezdete előtt szabadalmaztatott szekvenciával.

Riadó, nem fog visszatérni a normalitás: éhínség lesz, összeomlik az ellátás és a dollár is.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams kifejti, hogy az embereknek lehetőségük volt megtanulni a Covid alatt, hogy mire kell felkészülni, de már el is felejtették, és most azt hiszik, hogy minden a megszokott módon folytatódik majd. De a legrosszabb még csak most jön: közeledik a tervezett éhínség, az ellátási lánc, és a dollár összeomlása.