Először is, bár a legtöbb figyelem (jogosan) a sanghaji lezárások emberi következményeire koncentrálódott, ott valami más is történik.

Dr. Vernon Coleman

Több mint 30, létfontosságú elektronikai alkatrészeket gyártó cégnek kellett leállítania a termelést a Sanghajhoz közeli Kunshanban. A Sanghajra vonatkozó lezárási szabályok mostanra Kunshanra is átterjedtek.

Ezek a leállások súlyosan károsítják Kína amúgy is lassuló gazdaságát.

De nem csak Kína lesz érintett.

A bezárásra ítélt gyárak különböző elektronikai termékeket gyártanak - többek között nyomtatott áramköröket, síkképernyőket, lencséket és így tovább.

Bezárásuk eredményeként világszerte hiány lesz az alkatrészekből. A gyáraknak mindenhol be kell majd zárniuk.

Így a munkanélküliség problémája növekedni fog.

Ez a valódi oka a sanghaji leállásnak?

Másodszor, a Kereskedelmi Világszervezet végre felismerte a globális probléma mértékét (ahogyan azt itt egy évszázaddal ezelőtt megjósolták). Harmadával csökkentette az áruforgalom növekedésére vonatkozó előrejelzését az ukrajnai háború és - ami még fontosabb - a Biden, Johnson és társai által hozott szankciók okozta áruhiány miatt.

A WTO pedig kiszúrta, hogy az eredmény széles körű éhezés lesz.

Harmincöt afrikai ország szerez be élelmiszert Ukrajnából, Oroszországból vagy mindkettőből.

Huszonkét afrikai ország importál műtrágyát Ukrajnából, Oroszországból vagy mindkettőből.

Most arra számítanak, hogy a búza ára a szubszaharai Afrika egyes részein akár 85%-kal is emelkedhet.

 

 

Afrikaiak százmilliói fognak meghalni a háború és a Nyugat által bevezetett mesterséges szankciók miatt.

A globális népirtás kiváló módja a világ népességének csökkentésére anélkül, hogy bárki észrevenné. Az Egyesült Királyság és az USA polgárai az ukrajnai polgárok miatt aggódnak, de úgy tűnik, nem törődnek a nagy vesztesekkel - az afrikai szegény emberekkel.

Harmadszor, a biomassza (kivágott és hatalmas távolságokra szállított fadarabok, amelyeket az erőművekben való elégetés céljából szállítanak) termelői lobbiznak az EU-nál, hogy felhígítsák az erdők védelmét szolgáló szabályokat.

Az EU megújuló energiájának közel kétharmada fatüzelésből származik.

A biomasszaégetők pedig azt szeretnék, ha még több erdőt vághatnának ki, hogy pelletből villamos energia előállítására alkalmas pelletet készíthessenek. (A sok elektromos autó az utakon óriási terhet ró az áramszolgáltatókra).

Érdekes módon a klímaváltozás-kultusz hívei (akik egyszer azt mondták, hogy több fára van szükségünk) úgy tűnik, lelkesednek a fák elégetéséért a fosszilis tüzelőanyagok elégetése helyett. A fák elégetését "zöldnek" tartják - noha a tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy a fák elégetése rosszabb a környezetre nézve, mint a szén elégetése.

Könnyen lehet, hogy a kovid-19 szúrások, amelyekért az éghajlatváltozás kultikusai annyira lelkesedtek, károsították az agyukat.

Vagy talán a maszkok, amelyeket szorgalmasan viseltek.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/gonosz-orult-hulye-vagy-mindharom