2023. január 2., hétfő

Következő WHO szerződés: a globális egészségügy átvétele, kötelező oltásokkal és lezárásokkal

A WHO világjárványokról szóló szerződését kívánják alkalmazni, amely megfosztja a nemzeteket alkotmányos szuverenitásuktól és megdönti hatalmukat. Kommunista globalista hatalomátvétel ez. A WHO lezárásokat, kötelező oltásokat, karanténokat vezettethet be… A központi bankok nem fognak hitelt adni a digitális pénztárcába, ha az illető nem teljesíti az oltási kötelezettségeket.

A Covid-vakcinák okozta ártalmak elszenvedőit a kormányok magukra hagyják

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Az oltások miatt érintett Robert Fusaro elmondja, hogyan hagyják cserben a kormányok a Covid-vakcinák károsultjait. Ez emberiességi kérdés. Ha lenne valaki, akinek van lelke és minimális erkölcsi tartása, törődne ezzel, és nem akarna minket eldugni és a valóságot elrejteni a világ elől, mert az ártalmak, a szenvedés és az életüket vesztők száma oly nagy, hogy a világnak hallania és tudnia kell róla – jelentette ki.

Brazília ébredezik! Tömeges, békés és politikamentes tüntetések az ellopott választások miatt

Az emberiség nagy ébredése Brazíliában kezdődik. Polgárok milliói tüntetnek, békésen és politikamentesen, tiltakoznak az ellopott választások miatt és tüntetnek a demokrácia helyreállítása érdekében, mert az igazságszolgáltatás átpolitizálódott, és csak az új, csaló kormánynak kedvez, de nem hallgatja meg az átláthatóságért és becsületességért kiáltó népet.

Magyar valóság

Az egyre nagyobb gazdasági és egészségkontroll tönkre teszi gyermekeink és unokáink jövőjét

Catherine Austin Fitts elmagyarázza, ha már most nem teszünk valamit a saját egészség- és egyéb szabadságunk védelméért, nem leszünk képesek megállítani, amit tesznek, hogy ártsanak gyermekeinknek, mert egyre nagyobb központosított politikai és gazdasági ellenőrző folyamatot fejlesztenek ki.

Világszerte túl sok a haláleset a Covid vakcinák után, a kormányok eltagadják a tényeket

Andrew Bridgen, brit parlamenti képviselő elítéli a Covid-vakcinák miatti halálesetek riasztó emelkedését. Senki sem cáfolja meg ezt sem! A médiának nem kellene-e feltennie a kérdést, hogy a vakcina lehet-e az okozója? Az arány egyre nő, és ijesztő, amikor a kormányok tagadják a nyilvánvalót, valamit, ami az egész világon megváltoztatta az életeket – mondta Del Bigtree.

Dr. Peter McCullough: az mRNS átvihető a beoltott emberekről a be nem oltottakra is

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

McCullough arról tájékoztat, hogy a legutóbbi tanulmányok szerint az mRNS átvihető a beoltott személyekről a be nem oltottakra csókolózással, szexuális érintkezéssel vagy az anyatejjel. Az mRNS és a tüskefehérje örökre megmarad, az idő múlásával sem tűnik el a szervezetből.

Dr. David Nixon elmagyarázza, hogy a vakcinák elemzésekor kristályokat talált, amelyek megjelennek, növekednek, mozognak és eltűnnek. Olyanok, mintha kondenzátorok vagy energiatermelők lennének.

David Icke: Hollandia, 2. élelmiszerexportőr, a Világgazdasági Fórum kontrollja alatt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A 26 európai uniós fasiszta országokból kitiltott David Icke elítéli, azt, hogy az elit miként viszi sikerre globalista napirendjét: megakadályozzák azt, hogy a lakosság független jövedelemhez jusson, kényszerítik az embereket az államtól való függésre, és ehhez tönkre teszik a mezőgazdaságot és az élelmiszertermelést.

Sok politikus és felsővezető szenved és meghal a vakcinák káros mellékhatásai miatt XIV. rész

Megtévesztett politikusok és vezető tisztviselők a világ minden részén szenvednek és meghalnak a vakcinák miatt, mint például Bajrakitiyabh, thaiföldi hercegnő, Oveta Fuller, Scott Bennett, Luigi Lega Baldini, Chaudhry Saeed Iqbal és mások.

Dr. R. Fleming: petíció az ügyészekhez a vádesküdtszék összehívására

Dr. Richard Fleming elmagyarázza, hogy csak az egyes államok főügyészei hívhatnak össze vádesküdtszéket, hogy vádat emeljenek az elit és a vakcinák felelősei ellen, de ezt csak akkor teszik meg, ha a nép támogatja őket.

Számos koncertlemondás a vakcina mellékhatásai miatt. XI. rész

A toxikus vakcinák benyújtják a számlát, ezt nem lehet eltitkolni, és számos, már beütemezett koncertet lemondanak, mint pl. Taylor Swift, Harry Styles, Reba McEntire, Morrissey, Liam Gallagher és mások előadásait.

Dr. Michael Yeadon: az elit a totalitarizmus, a transzhumanizmus és az elnéptelenítés mellett áll

Dr. Yeadon elítéli az elit által követett totalitarizmust és az elnéptelenítést: figyelmeztet a kormányok hazugságaira, amelyekkel az embereknek próbálnak ártani, elutasítja a digitális személyi igazolványt, a genetikai vakcinákat és a digitális pénzt.

Dr. Peter McCullough: a szülők 90%-a nem fogadja el a gyermekeiknek beadandó Covid-vakcinákat

Dr. McCullough arról tájékoztat, hogy a mai vakcinákkal nem végeztek ellenőrzött teszteket, és más eszközökkel könnyen kezelhető betegségekre alkalmazzák őket. Az ő születése idején 3 vakcina volt, ma 70 van. A vakcinákat időnként újra kell értékelni, és a szülők 30 %-át aggasztja az oltási naptár.

Csipet adnának a gyermekeknek

Avada Covidra!

Forrás: Wideawakemedia @ Telegram

A mappa