2023. június 17., szombat

Neil Oliver: Gondoljuk csak végig...

Forrás: GBNews @ YouTube
Neil Oliver: The right and natural way of things will prevail, because the universe wants that.
https://youtu.be/d_UdhCsz6wE

A Világkormány felett bábáskodó Bilderberg-csoport

Választott politikusok rendszeresen megbeszélik a senki által meg nem választott hatalmasságokkal mi legyen és hogy legyen, aztán meg is valósítják azt, mégpedig a választással szerzett politikai mandátumuk birtokában a választóik tudta nélkül, azokat teljes sötétben tartva

Forrás: Kla.tv - www.kla.tv/26219
Bilderberg-Gruppe – die geheime Schattenregierung?

Oroszország nem adja fel céljait, de továbbra is nyitott a tárgyalásra

 

Szentpétervár, 2023. június 17. szombat (MB)

Oroszország kitart Ukrajna nácitlanítása, demilitarizálása és semlegesítése mellett, de továbbra is kész tárgyalásos úton is érvényt szerezni biztonsági igényeinek – foglalta össze Putyin elnök pénteken elhangzott szentpétervári beszédének lényegét a Magyar Békekör tudósítója.

„A nyugati államokkal ellentétben mi nem utasítjuk el a párbeszédet. Oroszország sohasem mondott le a tárgyalásról” – jelentette ki Oroszország elnöke a szentpétervári nemzetközi gazdasági fórumon. Mint köztudott, a nyugati hatalmak, élükön a Szajhaközpont nemet mondtak a 2021. december 15-én eléjük terjesztett orosz biztonsági követelésekre, mire Moszkva úgy döntött, hogy ha tárgyalásos úton nem tudja szavatolni biztonságát, katonai eszközökhöz folyamodik.

Putyin azt is világosan értésre adta, hogy Oroszországnak nem csak Ukrajnával vannak céljai, hanem egyidejűleg a globális rendszer gyökeres átalakítására is törekszik, hogy a szembenállást a békés együttműködés váltsa fel. Ennek ugyan kulcsa az orosz biztonsági igények kielégítése, de a sokpólusú világrend kialakulásának folyamata akkor is végbe megy, ha a Nyugat még nem hajlandó rá.

Tudósítónk szerint az amerikai dominancia szétzilálódására jellemző, hogy napjainkban közel húsz állam áll sorban felvételéért az orosz-kínai tengelyű BRICS csoportba, köztük Algéria, Argentína, Indonézia, Irán és Szaúd-Arábia.

„A világban végbemenő átalakulás nem átmeneti, hanem lényegi, tartós és visszafordíthatatlan” – mondta Putyin.

Az orosz elnök félreérthetetlenül jelezte, hogy országa erővel támasztja alá a nemzetközi kapcsolatok átrendeződését, tekintettel a Nagy Babiloni Szajhának arra a szándékára is, hogy felgyorsítsa Ukrajna felvételének folyamatát, ha pedig ez ellenállásba ütközne, mint ahogyan ütközik is, akkor esetleg szabad utat engedjen egyes NATO-tagállamok önálló katonai beavatkozásának Kijev oldalán.

Egy hónappal a Nagy Babiloni Szajha júliusi csúcsértekezlete előtt, melyen a kérdésről döntenének, Putyin szavaiból arra lehet következtetni, hogy az orosz vezetés számol egy NATO-, vagy részleges NATO-tagállami beavatkozás lehetőségével Ukrajnában, hiszen a Kijevnek nyújtott eddigi támogatása nem hozta meg a kívánt eredményt. Oroszország az Ukrajnának nyújtott óriási katonai segítség ellenére sem állt el másfél évvel ezelőtt kitűzött céljaitól. Putyin megemlítette, az orosz haderő az ukrán hadseregnek adott nyugati páncélosok és páncélozott hadieszközök 30 százalékát is elpusztította már, köztük 218 tankot és 418 páncélozott járművet. „Az ukrán ellentámadásnak semmi esélye sincs a sikerre” – jelentette ki.

Tekintettel a Nagy Babiloni Szajha újabb oroszellenes terveire, különös tekintettel lengyelországi és baltikumi csapaterősítésére, bejelentette, hogy Oroszország még több pénzt fordít a védelemre, Fehéroroszországnak pedig már átadták az első hadszíntéri nukleáris tölteteket, a többit pedig az év végéig átadják neki. Sojgu védelmi miniszter egyúttal jelezte, hogy Oroszország fokozza a harckocsi-gyártást.

Megfigyelők szerint jeladásaikkal az oroszok figyelmeztetni akarják a NATO-államokat, mivel kerülnének szembe, ha támadást intéznének Fehéroroszország ellen, vagy közvetlen katonai intervencióra szánnák rá magukat Oroszország ellen Ukrajnában.

Beszédében Putyin személyes hangot is megütött. Tekintettel a minap elhunyt Silvio Berlusconihoz fűződött baráti viszonyára, arra kérte az egybegyűlteket, adózzanak emlékének egy perces néma felállással.

Élőhalott Zsebhitler Zelenszkij ukrán elnökről pedig a következőt mondta: „Zsidó barátaim úgy vélekedtek nekem Zelenszkijről, hogy a zsidóság szégyene”.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Pfizer dokumentum: Az mRNS-injekciók 1,6 millió mellékhatást váltottak ki

 

A nemkívánatos események szinte minden szervrendszerben megfigyelhetők voltak. A mellékhatások harmadát súlyosnak minősítették – írja a “Conservative Review”.

https://transition-news.org/pfizer-dokument-mrna-injektionen-losten-1-6-millionen-nebenwirkungen-aus

Az elmúlt hónapokban megjelentek a Pfizer farmakovigilanciai dokumentumai, melyeket az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) kért ki. Ezek azt mutatják, hogy a Pfizer már korán tudott az oltáskárosodások elrettentő mértékéről.

A “Conservative Review” portál a Pfizer 2022 augusztusából származó bizalmas dokumentumával foglalkozott. Ez azt mutatja, hogy 508.351 egyedi esetjelentés érkezett mellékhatásokról összesen 1.597.673 eseménnyel. Ezen nemkívánatos események egyharmada súlyosnak minősült. (…)

▪️A nők háromszor nagyobb valószínűséggel jelentettek nemkívánatos eseményeket, mint a férfiak.
▪️Az esetek 60 százaléka “ismeretlen kimenetelű” vagy “meg nem gyógyuló” volt, vagyis a nagy részük nemcsak átmeneti volt.
▪️A legtöbb eset a 31-50 éves korosztályban fordult elő és 92 százalékuknak nem volt társbetegsége, így nagy valószínűséggel a vakcina okozta ezeket a széles körben elterjedt, “hirtelen” károsodásokat. (…)

A 393 oldalas Pfizer dokumentumból az is kiderül, hogy a Pfizer több mint 10.000 diagnosztikai kategóriát figyelt meg, amelyek közül sok a nagyon súlyos és nagyon ritka. Például:

▪️A Pfizer 73.542 esetről tudott az érrendszeri betegségek 264 kategóriájában, amelyek közül sok ritka betegség.
▪️Az idegrendszeri zavaroknak több száz kategóriája volt, összesen 696.508 esettel.
▪️61.518 esetet jelentettek jóval több mint 100 szembetegség-kategóriában.
▪️Több mint 47.000 hallászavar volt, köztük közel 16.000 fülzúgás.
▪️225.000 bőr- és szöveti rendellenességet észleltek.
▪️190.000 légúti megbetegedést regisztráltak.
▪️Több mint 178.000 esetben fordult elő szaporodással kapcsolatos rendellenesség vagy emlőrendellenesség, köztük 506 férfinél merevedési zavar jelentkezett.
▪️3.711 daganatos eset volt: jó- és rosszindulatú daganatok.
▪️Közel 127.000 szívbetegség volt, ami a szívkárosodás mintegy 270 kategóriájának teljes skáláját lefedi, beleértve a szívizomgyulladást és azon kívül számos ritka szívbetegséget is.
▪️Több mint 100.000 vér- és nyirokrendszeri rendellenesség volt. Ezzel kapcsolatban rengeteg irodalom áll rendelkezésre arról, hogy ezeket a tüskeproteinhez kötik.
▪️Több mint 77.000 pszichiátriai rendellenességet figyeltek meg az „oltások” után, melyek megerősítik dr. Peter McCullough kutatási eredményeit, mi szerint a pszichózis korrelál a kovid-“oltással”.

https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/03/3.PSUR-1.pdf