2021. szeptember 23., csütörtök

A horvát elnök az oltásról

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/PitNEWKkVFC6/

Ernst Wolff: A pénzügyi rendszer lerablása

Végstádiumba jutott a Második Világháború utáni pénzügyi rendszer és turbófokozatba kapcsolt a vagyonátmentés a következőbe, amit a digiális-pénzügyi komplexum készít elő a háttérben.

Friss hír Olaszországból

 

„Ma, 2021. szeptember 23-a van. A nevem Felice Osio és jelenleg a FISI (Olasz Iparágak Közötti Szakszervezetek Szövetsége) titkára vagyok Emilia Romagnában, a szakszervezeté, amely az összes munkavállalót képviseli. Ahogy már régóta mondom, minden módon megpróbáltuk megakadályozni a jelen kormányzati képviselőknek a totális diktatúra kiépítése felé tartó hajszáját, de nem hallgattak ránk, és most eljött a mi időnk. Az egyetlen módja ennek az, hogy megbénítjuk az összes munkahelyi ágazatot. A mi oldalunkon vannak a kamionosok, akik szeptember 27-re megszervezték az eddigi olasz történelem legnagyobb blokádját az összes autópálya lezárásával, és utánuk jönnek majd a traktorok is, hogy trágyával szórják be az utakat.

Most rajtunk a sor, meg kell mutatnunk, milyen fából faragtak bennünket. Nincs vesztegetni való időnk. Eddig azt tették velünk, amit akartak. Most rajtunk múlik, hogy tényleg megmutassuk, mire vagyunk képesek. Korábbra hoztuk a teljes leállításról szóló október 15-i ütemtervet. Tehát október 1-től október 10-ig de akár október 15-ig is mindent le kell állítanunk, amíg a politikai vezetőink meg nem hátrálnak. Mindent le kell állítanunk. Otthon kell maradnunk az egészségügytől a köz- és magánszféráig. Maradjon otthon mindenki, aki nem akarja alávetni magát ennek a diktatúrának.

Most eljött az idő, hogy lépjünk végre. Meglátjuk, erre hogy reagál a kormány. Egyértelmű, hogy ha nem tesszük meg, akkor az utolsó esélyünket is elszalasztjuk a változásra, mert sem az ügyvédek, sem a bírák, sem a szakszervezetben senki nem fog tudni megvédeni minket, ha most nem állítjuk meg ezt a diktatúrát. A lényeg, hogy 10-15 napig maradjatok otthon, ne menjetek dolgozni. Meg kell mutatnunk, hogy meg tudjuk állítani a munka világát, és akkor lesz fordulat és természetesen változás. Akkor azt mondhatjuk, hogy megtaláltuk a megfelelő módszert a győzelemre. De amíg ezt meg se próbáljuk, addig nem tudhatjuk, hogy valóban működik-e. Szóval október elsején elkezdünk mindent megbénítani az országban. Töltse fel mindenki az otthoni élelmiszerkészleteit, mert amikor a teherautósofőrök mindent lezárnak majd, a le fog állni az áruszállítás. Szóval vásároljatok be mindent, amire szükségetek van, gondoskodjatok arról, hogy azok, akiknek gyerekeik vannak, megkapják a szükséges dolgokat, de kérlek, maradjatok otthon, ne menjetek dolgozni, ez az utolsó esélyünk, ami maradt Köszönöm.”

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2960012897643757&id=100009052270196

A Covid19 elleni terápiás készítményekre vonatkozó stratégia

 

A Covid19 elleni terápiás készítményekre vonatkozó stratégia: a Bizottság öt ígéretes terápiás készítményt mutatott be

A Covid19 elleni terápiás készítményekre vonatkozó uniós stratégia a mai napon kézzelfogható eredményeket hozott az első, öt terápiás készítményből álló gyógyszerportfólió bejelentésével. A készítmények hamarosan az egész EU-ban elérhetőek lehetnek a betegek számára. A készítmények közül négy az Európai Gyógyszerügynökség által végzett folyamatos értékelés alatt álló monoklonális antitestet tartalmaz. Az ötödik egy immunszuppresszáns, amelynek forgalombahozatali engedélyét ki lehet terjeszteni a Covid19-ben szenvedő betegek kezelésére is.

Sztella Kiriakídisz, az egészségügyért és az élelmiszer-biztonságért felelős biztos kijelentette: „A mai napon megtettük az első lépést a Covid19 kezelésére szolgáló terápiás készítmények széles portfóliójának bevezetése felé. Habár az oltásokkal egyre gyorsabb ütemben haladunk, a vírus nem fog eltűnni, a betegeknek pedig biztonságos és hatásos kezelésre van szükségük a Covid19 veszélyeinek csökkentése érdekében. Célunk egyértelmű: arra törekszünk, hogy a fejlesztés alatt álló készítményekből több potenciális gyógyszerjelöltet azonosítsunk, és legalább három új terápiás készítményt engedélyezzünk az év végéig. Ez az európai egészségügyi unió munka közben.”

A ma bemutatott öt termék már előrehaladott fejlesztési szakaszban van, és nagy eséllyel közülük kerülhet ki az a három új Covid19 elleni terápiás készítmény, amelyeket a stratégia keretében meghatározott céloknak megfelelően 2021 októberéig fognak engedélyezni, amennyiben a végleges adatok bizonyítják a készítmények biztonságosságát, minőségét és hatásosságát. A termékek a következők:

Új, a Covid19 kezelésére vonatkozó javallat meglévő gyógyszerek esetében:

  • a baricitinib immunszuppresszáns (az immunrendszer aktivitását csökkentő gyógyszer), amelyet az Eli Lilly társaság állít elő: a forgalombahozatali engedélynek a Covid19 kezelésére vonatkozó javallattal való kiegészítése jelenleg értékelés alatt áll.

Folyamatos értékelés alatt álló, újonnan kifejlesztett monoklonális antitestek (a folyamatos értékelés egy új szabályozó eszköz az ígéretes készítmények értékelésének felgyorsítására népegészségügyi szükséghelyzet esetén):

  • az Eli Lilly által előállított bamlanivimab és etesevimab kombinációja: folyamatos értékelés alatt;
  • a Regeneron Pharmaceuticals és az F. Hoffman-La Roche vállalat által gyártott casirivimab és imdevimab kombinációja: folyamatos értékelés alatt;
  • a Celltrion által előállított regdanvimab: folyamatos értékelés alatt;
  • a GlaxoSmithKline és a Vir Biotechnology vállalat által előállított sotrovimab: folyamatos értékelés alatt.

A következő lépések

A Covid19 variánsaival foglalkozó, újonnan létrehozott szakértői csoport munkájára építve a Bizottság októberig legalább tíz potenciális Covid19 elleni terápiás készítményből álló portfóliót fog összeállítani. A kiválasztási folyamat objektív és tudományosan megalapozott lesz, a tagállamokkal egyeztetett kiválasztási szempontok figyelembevételével. Mivel más típusú termékekre van szükség a különböző betegpopulációk esetében, valamint a betegség különböző szakaszai és súlyossági fokozatai tekintetében, a szakértői csoport termékkategóriákat fog meghatározni és az egyes kategóriák legígéretesebb gyógyszerjelöltjeit fogja kiválasztani, mindezt tudományos alapokon nyugvó szempontokra építve.

A portfólió hozzá fog járulni ahhoz a célkitűzéshez, hogy októberig három, az év végéig pedig esetleg további két új gyógyszer kapjon engedélyt. Az Európai Gyógyszerügynökség 2021 végéig további folyamatos értékelési eljárásokat fog kezdeményezni az ígéretes terápiás készítmények tekintetében, a kutatási és fejlesztési eredmények függvényében.

A Bizottság a közelmúltban zárt le egy monoklonális antitestekre (a casirivimabra és az imdevimabra) vonatkozó közös közbeszerzést, és további eljárásokat is indíthat az év végéig.

A terápiás készítményekkel foglalkozó első gyógyszeripari kapcsolatépítő rendezvényt július 12–13-án tartják annak érdekében, hogy az engedélyezett készítményeket minél hamarabb megfelelő mennyiségben lehessen előállítani.

Háttér-információk

A Covid19 elleni terápiás készítményekre vonatkozó uniós stratégia célja, hogy a Covid19 elleni terápiás készítmények széles portfóliója álljon rendelkezésre, azaz hogy 2021 októberéig három, az év végéig pedig esetleg további két új gyógyszer kapjon engedélyt. A stratégia a gyógyszerek teljes életciklusára kiterjed a kutatástól és a fejlesztéstől az ígéretes gyógyszerjelöltek kiválasztásán, a gyors hatósági engedélyezésen, a gyártáson és a bevezetésen át a végső felhasználásig.

A stratégia egy erős európai egészségügyi unió részét képezi, összehangolt uniós megközelítést alkalmaz a polgárok egészségének hatékonyabb védelme érdekében, felkészíti az EU-t és tagállamait a jövőbeli világjárványok hatékonyabb megelőzésére és kezelésére, valamint javítja az európai egészségügyi rendszerek ellenálló képességét.

A Covid19-ben szenvedő betegek kezelésére összpontosító stratégia a sikeres uniós oltóanyag-stratégiával párhuzamosan működik, melynek köszönhetően hatásos és biztonságos Covid-19 elleni oltóanyagokat engedélyeztek az EU-ban az esetek számának csökkentése, a terjedés megelőzése, valamint a kórházi ápolásra szoruló személyek és a halálesetek arányának mérséklése érdekében.

További információk

Kérdések és válaszok: A Covid19 elleni terápiás készítményekre vonatkozó stratégia – öt ígéretes gyógyszerjelölt

Az Európai Bizottság koronavírus-járvány elleni válaszintézkedései: terápiás készítmények

A terápiás készítményekre vonatkozó stratégia

Európai Gyógyszerügynökség – Covid19 elleni terápiás készítmények

A gyilkos mezők

 

Már korábban is kijelentettem, és ezután is ezt fogom tenni: háborúban állunk, és ezt a háborút a tűhegyeken vívjuk. Mindenhol kitör, és azok számára, akik sportolnak (minden szinten), a gyilkos mezők a pályák, amelyeken részt vesznek.

A grafén-oxid által okozott szívizomgyulladás a Mag-Jab-ban.

Korábban már írtam arról, hogy egyre több focista szenved szívrohamot a pályán való játék közben.

A cikk megjelenése óta egyre több labdarúgó és más profi sportoló szenvedett szívmegállást.

Hasonlóképpen, a mainstream médiában számos olyan hírességről/médiaszemélyiségről számoltak be, akik "rövid betegség után" hunytak el, általában azután, hogy megdöfték őket. Más szóval, az emberek karjába pumpált aljas fiolák által okozott károk és halálesetek eltussolása folyik.

A Mag-Jab és az emberek korai halála közötti magától értetődő kapcsolatot mindenáron elhallgatják.

Forrás: Jonny Mag-Jab Confesses his Culpability in Mass Murder

Az alábbi videóban Ricardo Delgado és Dr. Sevillano Orwell Cityből végigfutja a bizonyítékokat, és magyarázatot ad arra, hogy mi történik a Mag-Jab-olt sportolók testében, akik egyre nagyobb számban halnak meg a gyilkos mezőkön.

Ricardo Delgado: Lássuk, pontosan hogyan hat egymásra a sport és a vakcina. José Luis, emlékszik arra, hogy tegnap olvastunk egy tudományos cikket, amely leírta, hogy a szívsejteket hogyan lehet távolról és vezeték nélkül, fotonok és elektromágneses mezők segítségével modulálni vagy stimulálni, hogy az impulzus háromszorosára növelhető vagy csökkenthető legyen, és így tovább, a divatos grafén nevű anyag segítségével? Grafén-oxid.

Azt látjuk, hogy azok az emberek, akik bizonyos frekvenciával sportolnak -még a sportolók is-, életüket vesztik és súlyosan megbetegszenek. Készítettünk egy rövid riportot a témában. Most megmutatjuk.

Bevezető: A sportolói életmódot a sportolói életmóddal kapcsolatban: Sportolók "oltás" okozta halálesetek és súlyos megbetegedések. A szervezetben lévő grafén öl.

 

Címszavak:

* 13:00-kor beoltottak, éjfélkor meghaltam": egy sportoló meghalt az oltás után a Jaroszlavl régióban.
* Beoltják és Spanyolországba megy: szívrohamban halt meg egy tornatanár.
* Alexaida Guédez maratoni futó szívrohamban halt meg.
Alexaida Guédez carabobói futó tragikus halála sokkolja a sportvilágot.
* Pedro Obiang: a 29 éves profi labdarúgó a COVID-19 oltás után szívizomgyulladásban szenved, lehetséges a karrierje vége.
* Kerékpáros szívrohamban hal meg kerékpározás közben Fuerteventurán.
* MLK Trail futó életet ment, miután a verseny közepén szívrohamot kapott.
* A Bayernnél dolgozott. A világbajnokságok góllövőlistájának drámája. Miroslav Klose trombózist szenved és már nem fog tudni irányítani.
* Egy röplabdázó azt állítja, hogy a védőoltás okozta a szívproblémáit.
* Az atlétika sztárja, Cameron Burrell, Carl Lewis keresztfia 26 évesen tragikusan meghal.
* Olaszország: Obiang szívizomgyulladásban szenved az oltás után, csak 6 hónapig játszhat.
* Palomerában meghalt egy triatlonverseny 46 éves résztvevője.
* Kingsley Comant szívprobléma miatt megműtötték.
* Marílio Costa Leite (46 éves) meghalt, miután Pfizer védőoltást vett be.
* Robert Lima szívmegállásban halt meg, miközben a barátaival focizott. Az ausztrál úszó aranyérmes
* Madison Wilson 27 éves, kórházi intenzív osztályra került, nem kapott levegőt annak ellenére, hogy teljes mértékben beoltották.

Természetesen a kurválkodó elöljárók, a bűnrészes orvosi szakemberek és a hozzájuk kapcsolódó nyálas szájú apologéták a Nagy-Pharma mészárlásról ismételten hazudnak, amikor azt állítják, hogy mindez csak véletlen egybeesés, vagy hogy a Covid volt az, ami megölte őket, és hogy nincs kapcsolat a Mag-Jab és a sport gyilkos mezején bekövetkező egyre több haláleset között.

A fordulópont azonban közeledik, és a Mag-Jab apologéták mindegyike, bármilyen munkát is végez, hamarosan megvetetté válik. Nem használom ezt a kifejezést könnyelműen - amikor elegendő számú ember rájön, hogy pontosan mit tettek velük, rokonaikkal és barátaikkal, és hogy a hazugok nemcsak az aljas fiolákat terjesztették, hanem eltussolták az ezzel kapcsolatos haláleseteket és a rögtönzéssel kapcsolatos mellékhatásokat is, akkor azok, akik a propagandát terjesztették, gyilkos árulóként kerülnek a célkeresztbe.

https://pokolafoldon.hu/blog/a-gyilkos-mezok