2021. november 18., csütörtök

VILÁGJELENSÉG: A tartós bizonytalanság drámai hatása

Az élet akkor kezdődik, ha nem tudod mi lesz - mondta Hamvas Béla. Itt tartunk most.

A tartós bizonytalanság, az, hogy a legalapvetőbb kérdésekre sincs és nem is lehet adekvát válasz, hatalmas információs vákuumot teremt és ebbe a vákuumba óriási intenzitással áramlanak be a legtöbbször önmaguknak és egymásnak is ellentmondó elbeszélési módok. Ez egy olyan világban, amely már eddig is a narratívák globális háborújának a világa volt, eddig soha nem látott erejű örvényléseket kelt. Az általános bizonytalanság újra előhozta azokat az elméleteket, amelyek a XX. század folyamán drámai módon mutatták meg az önbeteljesítő jóslatok hihetetlen valóság alkotó energiáit. Az önbeteljesítő jóslat elmélete Robert Mertontól származik, de ezt először egy Walter Thomas vetette fel. Thomas elmélete szerint: „Ha az emberek egy szituációt valósként határoznak meg, akkor annak következményei valósak lesznek." És most a post Covid szép új világában már bármilyen sötét disztópia valósággá tehető. Lássuk hogyan?

Btk. 332. § Közösség elleni uszítás

Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet ellen,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, illetve annak tagja ellen, vagy c) a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel - erőszakra vagy gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ron deSantis Florida kormányzója a floridai Brandon városban ("Let's go Brandon) írja alá Biden elnök Covid-intézkedéseit hatályon kívül helyező állami rendeletet.

 

BRANDON, Fla. - A mai napon Ron DeSantis kormányzó Chris Sprowls floridai házelnökkel és Wilton Simpson szenátusi elnökkel együtt aláírta azt a jogszabályt, amely megvédi a floridaiakat attól, hogy a COVID-19 oltási kötelezettség miatt elveszítsék munkahelyüket, és megvédi a szülők azon jogát, hogy a diákok egészségügyi döntéseket hozzanak.

A törvényjavaslatokat a floridai törvényhozás rendkívüli ülésszakán fogadták el, és a kormányzó aláírását követően lépnek hatályba. A ma aláírt jogszabály a legerőteljesebb szabadságpárti, mandátumellenes intézkedés, amelyet az ország bármelyik államában hoztak. A jogszabályról ITT olvashat.

Floridában azonnali hatállyal:

✓ A magánmunkáltatók COVID-19 oltási kötelezettségei tilosak.
‣ A munkavállalók számos mentesség közül választhatnak, beleértve, de nem kizárólagosan, az egészségügyi vagy vallási aggályokat; a terhességet vagy a várható jövőbeli terhességet; és a COVID-19-ből való korábbi felépülést.
‣ A munkavállalók választhatják az időszakos vizsgálatot vagy a személyi védőfelszerelést, mint mentességet.
‣ A munkáltatóknak kell fedezniük a munkavállalók számára a vizsgálatok és a PPE-mentesség költségeit.

✓ Azokat a munkáltatókat, akik megsértik ezeket a munkavállalói egészségvédelmi intézkedéseket, pénzbírsággal sújtják.
‣ A kisvállalkozások (99 vagy annál kevesebb alkalmazottal) munkavállalónként 10 000 USD-t kell fizetniük a jogsértésért.
‣ A közép- és nagyvállalatokra munkavállalónként 50 000 USD-t kell fizetni.

✓ A kormányzati szervek nem követelhetik meg a COVID-19 oltásokat senkitől, beleértve az alkalmazottakat is.

✓ Az oktatási intézmények nem követelhetik meg a diákoktól a COVID-19 oltást.

✓ Az iskolai körzetek nem alkalmazhatnak iskolai arcmaszk politikát.

✓ Az iskolai körzetek nem helyezhetnek egészséges tanulókat karanténba.

✓ A diákok és a szülők beperelhetik a jogsértő iskolai körzeteket, és behajthatják a költségeket és az ügyvédi költségeket.


"Azt mondtam a floridaiaknak, hogy megvédjük a munkahelyeiket, és ma ezt törvénybe foglaltuk" - mondta Ron DeSantis kormányzó. "Senki sem veszítheti el a munkáját a COVID nehézkes előírásai miatt, és felelősségünk volt, hogy megvédjük a floridaiak megélhetését. Hálás vagyok a floridai törvényhozásnak, amiért csatlakoztak hozzám a szabadságért való kiállásban."

A mai rendezvényen Ashley Moody főállamügyész bejelentette, hogy Florida bíróságon támadja meg a CMS-szabályt. A bejelentésről bővebben ITT olvashat.

"DeSantis kormányzó példamutató vezetést tanúsított a világjárvány során, és büszkén állok mellé, amikor megtámadjuk az elnök és hataloméhes bürokratái által a floridaiakra kényszerített törvénytelen oltási kötelezettségeket" - mondta Ashley Moody főügyész. "Mindig harcolni fogok a szabadságért, Florida szuverenitásáért és az amerikai munkavállalók autonómiájáért."

"DeSantis kormányzó világosan fogalmazott: egyetlen floridai sem veszítheti el a munkáját az oltási kötelezettség miatt" - mondta Jeanette Nuñez alkormányzó. "Nagyra értékelem Simpson elnök és Sprowls házelnök vezetését a floridaiak védelmében tett erőfeszítéseikért. A szabad Florida állam soha nem fog térdet hajtani a Biden-kormányzat alkotmányellenes túlkapásai előtt."

"Megtiszteltetés számomra, hogy ma itt lehetek, amikor DeSantis kormányzó aláírja a 'Keep Florida Free' program törvénybe iktatását" - mondta Wilton Simpson szenátusi elnök. "Egyértelmű üzenetet küldünk, hogy Florida a szabadság mellett áll ki. Az egészségügyi dolgozóinknak, a bűnüldöző szerveknek, az elsősegélynyújtóknak, a farmereknek, a kamionosoknak és minden más dolgozónak, akiknek egy szabadnapjuk sem volt, és nem tudtak otthonról dolgozni a világjárvány idején - köszönjük, hogy átsegítettek minket ezen a válságon. Köszönjük, hogy kockáztatták a családjukat. Önök mellettünk álltak, amikor a legnagyobb szükségünk volt rájuk, és büszkék vagyunk arra, hogy most is mellettük állunk. A floridai törvényhozás és DeSantis kormányzó harcol értetek. Nem fogjuk hagyni, hogy a Biden-kormányzat politikai bábut csináljon azokból az emberekből, akik az életüket kockáztatták azért, hogy gazdaságunk működjön, miközben mindenki más biztonságban volt otthon, és természetesen soha nem fogjuk átengedni a szülői felelősséget az iskolarendszernek vagy a szövetségi kormány bürokratáinak. Florida tiszteletben tartja a munka méltóságát, a szülői felelősséget és a szabad élethez való jogot".



"A mai nap nagy nap Florida számára. DeSantis kormányzóval, Simpson szenátusi elnökkel, a képviselőház tagjaival és szenátusi kollégáinkkal együttműködve elfogadtuk a legokosabb és legerősebb törvényt Amerikában a Biden-kormányzat törvénytelen oltási mandátuma ellen" - mondta Chris Sprowls házelnök. "Büszkén állunk minden floridai szülő és munkavállaló mellé, és azt mondjuk, hogy a gyermekeink iskolai kényszerített maszkírozása és a munkahelyük megtartása érdekében történő kényszerített oltások itt, Floridában véget érnek. Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalkozások mellett állunk, és némi józanságot és lehetőséget biztosítunk arra, hogy a dolgozóikat olyan egyéniségként kezeljék, amilyenek, ahelyett, hogy alávetnék magukat egy egyméretű szövetségi mandátumnak. Az e heti munka eredménye egyszerű: A floridai törvény hatálya alá tartozó senkit nem kényszerítenek oltásra, aki nem akarja."

"Ennek a rendkívüli ülésszaknak az volt a feladata, hogy biztosítsa, hogy a törvény tükrözze a szabadság értékeit államunkban" - mondta Dr. Joseph Ladapo főorvos - "A floridaiak mostantól védve vannak a munkahelyükön, az iskolában és szülőként, hogy eldönthessék, hogyan védekezzenek a COVID-19 ellen. Köszönjük DeSantis kormányzónak, hogy vezető szerepet vállalt a tudományon alapuló, gyakorlatias és megalapozott döntések meghozatalában."

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ron-desantis-kormanyzo-alairja-a-floridai-munkahelyek-vedelmet-celzo-torvenyt

Rochagné Kilian orvos elítéli a korrupciót, a cenzúrát és a gondatlanságot a világjárványban

Dr. Rochagne Kilian elítéli a korrupciót, a cenzúrát és a gondatlanságot a világjárványban, és kijelenti, hogy lemond a Grey Bruce Egészségügyi Szolgálatnál, mivel nem tud tovább részese lenni a ráerőltetett szabályoknak és utasításoknak.

DARPA, Profusa, Microsoft... A vakcinaútlevelek mögött álló vállalatok

A DARPA a Moderna egyik finanszírozója. A DARPA egy másik vállalatot, a Profusa-t is támogatta, csakúgy, mint a Nemzeti Egészségügyi Intézetek és a Google. A Profusa biotechnológiával foglalkozik: a beültethető bioszenzor, amelyet a bőr alá fecskendeznek, egyfajta hidrogélből készül, és képes rögzíteni a hőmérsékletünket és a biometrikus adatainkat. Okostelefonhoz is csatlakoztatható, jeleket tud küldeni neki az egészségi állapotára vonatkozó információkkal.

Loic Hervé szenátor elítéli az egészségügyi útlevelet

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Loic Hervé szenátor felszólal a franciaországi egészségügyi útlevél ellen, és azt mondja: úgy gondolom, hogy a mai történelmünkben ez a polgári szabadságjogokra nézve rendkívül ártalmas. Tehát ne tegyük ki a francia lakosságot egy olyan társadalmi ellenőrzésnek, amely nem elfogadható. Ez egy demokráciában, egy jogállamban nem lehetséges.

"A pápa a világ összes Soros Györgyének és Bill Gates-ének szellemi vezetője"

Egy apáca elítéli a Covid vakcinák erőltetését, mert ez patologikus fegyver, amely elpusztítja a szervezetünket. Ha valaki megkapta a Covid vakcinát, az akkor is dolgozik és rombol a szervezetében, ha a személy jól érzi magát és nem tapasztal semmiféle hatást. Ugyancsak figyelmeztet arra, hogy a gonosz közeleg, már a sarkunkban van, nem maradt sok időnk.

AUSZTRIA kétmillió ember börtöne lett

 

"Öt nappal ezelőtt, 85 éves korában meghalt Frederik Willem de Klerk, a dél-afrikai apartheidrendszer utolsó vezetője. Az ő rendszeréhez hasonlítja az ellenzéki osztrák és az amerikai sajtó azokat a korlátozásokat, amelyeket Ausztria a napokban bevezetett.  Az osztrák tömeggyilkos kormány országos otthonelhagyási tilalmat rendelt el az oltatlanokkal szemben, amit ellenzéki politikusok „korona-apartheid rendszernek” minősítettek.

„Valóban nem tettük meg ezt a lépést könnyedén, és nem hiszem, hogy le tudna bárki beszélni a szükségességéről” – mondta Antikrisztuskövető Alexander Schallenberg kancellár az Oe1 rádiónak adott kommentárjában, amelyet az Associated Press idézett.

„Ez drámai lépés – ebben az országban körülbelül 2 millió embert érint” – erősítette meg, és azt állította, hogy „pontosan az a célunk, hogy a minimálisra csökkentsük az oltatlanok és az oltottak közötti érintkezést, valamint az oltatlanok közötti kapcsolatot is. A célom egyértelműen az, hogy az oltatlanokat beoltassam, és ne korlátozzam az oltottakat” – hangsúlyozta Nemzetgyilkos Schallenberg.

"Hosszú távon keressük a kiutat ebből az ördögi körből, amelyben most vagyunk – és ez egy ördögi kör, hullámról bezárásba botorkálunk, és ez nem tarthat a végtelenségig – csak a védőoltás lesz a megoldás" – tette hozzá. Úgy tűnik, hogy az oltásszkeptikusokat és az oltással tétovázókat arra figyelmezteti, hogy képtelenek normális életet élni a társadalomban, amíg be nem oltják őket.

„A valóságban azt mondtuk a lakosság egyharmadának: bizonyos okok miatt nem hagyja el [otthonát] különben…” – mondta a kancellár a BBC által idézett kommentárjában, arra az esetre, ha kétségek merülnének fel szándékaival kapcsolatban.

Herbert Kickl volt belügyminiszter, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke „Corona-apartheid rendszernek” minősítette a diszkriminatív zárlatot, és az Euractiv szerint tömegtüntetésekre szólított fel, hogy tiltakozzanak a lépés ellen, azzal érvelve, hogy „kétmillió embert gyakorlatilag bebörtönöznek anélkül, hogy bármi rosszat tettek volna”.
Kickl, aki a koronavírus elleni védőoltásokat „kísérletinek” minősítette, szeptemberben azt mondta: „Az, hogy valaki beoltatja magát a koronavírus ellen vagy sem, annak egy szabad döntésnek kell lennie. Ez az egyéni döntés szabadsága. Én sem vagyok beoltva."

A cikk elején felvetett történelmi példára talán jobban oda kellene figyelni. Az egyre drákóibb elnyomás sem tudta megmenteni Dél-Afrika apartheid rendszerét. Az osztrákot sem fogja."  https://www.breitbart.com/europe/2021/11/15/corona-apartheid-austria-imposes-stay-at-home-lockdown-unvaccinated/

Vukics Ferenc írása a Szilaj csikó oldalán jelent meg „Corona Apartheid” – Kétmillió ember börtöne lett Ausztria címmel.

A következő fegyverük a Marburg, az Ebola vagy a himlő lesz

 

HIMLŐ BIOWAR

A jó hír, hogy a Bideni oltási mandátumot szinte biztosan el fogja dönteni a Hatodik Kerületi Fellebbviteli Bíróság. Ezzel Biden megsemmisítő vereséget szenved az amerikai nép tömeges kiirtására irányuló, "vakcinás" biofegyverek segítségével végrehajtott kísérletében.

A rossz hír az, hogy amint az oltási mandátumot megsemmisítik, a globalisták kénytelenek lesznek a következő pusztító stratégiájukhoz folyamodni, hogy elérjék népirtási és elnéptelenedési céljaikat. Úgy tűnik, hogy a következő fegyverük a Marburg, az Ebola vagy a himlő lesz.

A himlő a legvalószínűbb választás, mivel rendkívül fertőző, és szinte senki sem rendelkezik ellene immunitással. Bill Gates többször is figyelmeztetett - hátborzongató vigyorral -, hogy Amerikának készen kell állnia egy himlő okozta terrortámadásra, amely az amerikai repülőtereket célozza meg. Amikor Bill Gates ilyesmire figyelmeztet, az általában azért van, mert a globalisták tervezik a végrehajtását.

A Yahoo News a héten arról számolt be, hogy a Merck egyik laboratóriumában "himlő" feliratú fiolákat találtak, ami sérti az amerikai törvényeket. Az Egyesült Államok kontinentális részén csak a CDC atlantai létesítménye jogosult himlő elleni fiolák tárolására. Mit csinál tehát a Merck - egy oltóanyaggyártó - a himlőampullákkal?

Nem lenne őrültség feltételezni, hogy a következő nagy biofegyver kibocsátáson dolgoznak, hogy a himlő elleni vakcinákból származó profit újabb hullámát generálják.

De a globalisták himlőoltás sokkal többet érnek el, mint pusztán az elnéptelenedés...

A himlőoltás okozta halálesetek eltemetése és a 2022-es félidős választások megállítása.

Az emberellenes globalisták szándékos himlőfelszabadításának hatása a kovis vakcina okozta halálesetek eltussolása lenne, amelyek már most kezdenek vadul felgyorsulni. Emberek milliói fognak meghalni világszerte a kovis vakcinák miatt csak a következő hat hónapban, ahogy az immunszuppresszió, az antitestfüggő felerősödés és a rákos daganatok növekedése mind felgyorsul. A globalista összeesküvés kétségbeesetten próbálja elterelni a világ figyelmét a vakcina elnéptelenedési hatásairól, ezért szükségük van valami nagyobb tömeges halálesetet okozó katasztrófára, hogy átvegyék a felelősséget.

Másodsorban, egy himlőjárvány kitörése azt is lehetővé tenné a washingtoni bűnözők számára, hogy nemzeti vészhelyzetet hirdessenek és felfüggesszék a 2022-es félidős választásokat, ahol valószínűleg politikailag lemészárolnák őket. A jelenlegi közvélemény-kutatások, ha a választási eredményekre vetítik, azt mutatják, hogy a demokraták nagy valószínűséggel elveszítik a képviselőházat, a szenátust és számos állami kormányzóságot és állami törvényhozást, így Biden (vagy Harris) az alkotmányellenes végrehajtási rendeleteken kívül (amelyeket a bíróságok folyamatosan lelőnek) nem rendelkezik más tényleges hatalommal.

A demokratáknak tehát egy nagyobb katasztrófára van szükségük ahhoz, hogy a 2022-es választások elmaradjanak. A himlő (vagy a Marburg) a "tökéletes" választásuk, tekintve, hogy nulla tiszteletet tanúsítanak az emberi élet iránt, és az utolsó élő amerikait is feláldoznák, ha ezzel hatalmon maradnának. Olyanok, mint az őrült, elmebeteg állatok, akik bármire hajlandóak, hogy fenntartsák a hatalmukat.

Bill Gates olyan képet fest, mint a "12 majom" a himlő reptéri kibocsátásával.

Yahoo News:

Bill Gates arra figyelmeztette a kormányokat, hogy készüljenek fel a himlőterrortámadásokra és a jövőbeni világjárványokra, milliárdokat fektetve a kutatásba és fejlesztésbe.

A Microsoft alapítója felvetette, hogy a "baktériumjátékok" felkészíthetik a nemzeteket az olyan bioterrorizmusra, mint a repülőtereken végrehajtott himlőtámadások. Gates úr figyelmeztetett, hogy a bioterrorizmus okozta járványok rosszabbak lehetnek, mint a természetes úton terjedő járványok.

Miért pont a himlőt és a repülőtereket választotta Bill Gates példának? Mert ez a leghatékonyabb módja a bioterroristák - azaz a népességfosztó globalisták - számára, hogy megindítsák a következő bioháborújukat. Ez a jelenet a 12 majomból, a Bruce Willis és Brad Pitt főszereplésével készült disztópikus sci-fi filmből származik.

Ráadásul a himlő globalista terjesztése valószínűleg csapdába ejtene sok oltásszkeptikust és maszkellenes egyént, akik megszokták, hogy a nyilvánosság előtt kevés óvintézkedést tesznek. Míg a "covidról" kiderült, hogy alig több, mint egy átnevezett influenza, a fegyveres himlő halálozási aránya legalább 30%, és konfigurációjától függően sokkal magasabb is lehet. Ahhoz, hogy az amerikaiak túléljék a himlőt, hosszabb időre - talán egy egész évre - be kellene zárkózniuk, gyakorlatilag élelmiszer-, üzemanyag-, gyógyszer-, víz- és egyéb alapvető készletek nélkül. Sokan, akik elvetették a kovász súlyosságát, véletlenül kitennék magukat a himlőnek, ami pusztító következményekkel járna.

Minél nagyobb a válság, annál inkább érvényesíthetik hamis hatalmukat a hatalmon lévők, és foszthatják meg az embereket az alapvető polgári szabadságjogoktól (és emberi jogoktól). Ezért a himlő elleni bevetés a leghatékonyabb stratégia, amit az emberellenes globalisták most követhetnek az emberiség további leigázása és az Amerikai Egyesült Államok szétzúzása érdekében.

Vajon tényleg meghúzzák a ravaszt és szabadon engedik? Nem tudhatjuk előre, de már láttuk, hogy hajlandóak más szörnyű fegyvereket is bevetni az emberiség ellen, amelyek tömeges halált okoznak az egész bolygón (pl. a tüskés fehérje "vakcina" injekciókat, amelyek biológiai fegyverek gyilkos fegyverei).

Az OurWorldInData.org szerint a világ lakosságának 52,4%-a kapott kovidózis elleni vakcinát. Ez több mint 4 milliárd embert jelent, és ez a szám naponta közel 30 millióval nő. A vakcinák 50%-os hosszú távú halálozási arányával - amely felöleli a rövid, közép- és hosszú távú halálozási okokat - ez azt jelenti, hogy a globalisták gyakorlatilag naponta 15 millió embert mészárolnak le.

Ez napi KÉT náci holokausztot jelent, minden nap, ahogy az oltóanyag holokauszt folytatja az emberiség tömeggyilkosságát. Az összes haláleset nem azonnali, így évekbe telik, mire ezek a számok teljesen realizálódnak, de amint egy embert beoltanak, a halál órája már visszaszámol.

A himlőhelyzettel kapcsolatos teljes részleteket a mai Situation Update podcastban olvashatják a Brighteon.com-on keresztül:

Brighteon.com/757a7df2-9d8c-412f-8095-d2aba1dff321

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-kovetkezo-fegyveruk-a-marburg-az-ebola-vagy-a-himlo-lesz

SZLOVÁKIA: Hétfőtől lockdown az oltatlanok számára, a terrorkampány tovább folyik a Fenevad bélyegéért

 

Szlovákiában hétfőtől drasztikus szigorítások lépnek életbe: a covid ellen oltatlan személyek csak létfontosságú árucikkeket vásárolhatnak majd, nem léphetnek be a bevásárlóközpontokba és az éttermekbe se.

Tömegrendezvényekre kizárólag vegyi fegyvert kapott embereket engednek be. Az új szabályok értelmében a két adag génterápiás méreg révén teljes védettséget élvezőkkel egyenjogúvá válnak azok, akik az elmúlt 180 napban estek át a Covid–19 betegségen, írta az Újszó.com.

Karanténba kell vonulni azoknak, akik nem vették fel a Fenevad bélyegét - egyelőre három hétre. Ennyi idő alatt szeretnék a kórházi állapotokat normalizálni.

A legfertőzöttebb régiókban a vegyifegyverrel mérgezettek számára is korlátozzák az éttermi szolgáltatásokat, a vendéglátóhelyek ugyanis csak elvitelre szolgálhatnak ki ételt.

Szlovákiában eddig a teljes lakosság 45 százalékát terrorizálták be a koronavírus ellen, szemben az európai uniós 65 százalékos átlaggal.

 

„Ez egy lockdown az oltatlanok számára.“ - mondta Tömeggyilkos Eduard Heger kormányfő.

Az új szabályok értelmében a két adag méreginjekció által teljes védettséget élvezőkkel egyenjogúvá válnak azok a személyek, akik az elmúlt 180 napban estek át a COVID-19 betegségen. Ők különféle előnyöket fognak élvezni, nem kell például hetente kétszer leteszteltetniük magukat a munkahelyükön, szabadon járhatnak üzletekbe és a bevásárlóközpontokba is.

Népirtó Roman Mikoulec belügyminiszter úgy nyilatkozott, hogy néhány száz, néhány ezer személy nem terrorizálhatja a többségi társadalmat.
https://ujszo.com/kozelet/heger-lockdown-jon-az-oltatlanok-szamara

Hollywoodo, Média Mágia és a Manipuláció Mesterei

2 Korintusi 11:14

De ez nem is csoda, hiszen maga a Sátán is elhiteti az emberekkel, hogy ő a világosság angyala.

A következő Frankenstein-kórokozó, amely kiszabadul a laboratóriumból, nem biztos, hogy olyan jóindulatú lesz, mint a COVID.

 

Dr. Anthony Fauci ellen egyre szorosabbra zárulnak a falak, mivel az e-mailekből kiderül, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézet összejátszott az EcoHealth Alliance-szal, hogy megkerüljék a GOF-kutatásra vonatkozó szövetségi korlátozásokat.

A megsemmisítő leleplezéseket a The Intercept1 és a Daily Caller,2 2021. november 3-án, november 3-án tette közzé. Míg az NIH titokban tartotta a támogatási levelezést, és csak kiválasztott kongresszusi munkatársaknak engedélyezte, hogy zárt ülésen áttekintsék a dokumentációt, a The Intercept hozzáférést kapott személyes jegyzeteikhez.

Tekintettel arra, hogy a szövetségi támogatások egyértelműen közérdekűek, az NIH azon döntése, hogy nem hozza nyilvánosságra a levelezést, már önmagában is gyanús. Titkolnak valamit? Még szép, hogy valamit. Az Intercept újságírói, Sharon Lerner és Mara Hvistendahl beszámolója szerint:3

"Az e-mailek azt mutatják, hogy az NIH tisztviselői megengedték az EcoHealth Alliance-nek, hogy a saját, a funkciószerzésre irányuló kutatásait szabályozó felügyeleti nyelvet alkosson ...

A The Intercept által megszerzett részletes NIH kommunikációs feljegyzések azt mutatják, hogy 2016 májusától kezdődően az ügynökség munkatársai szokatlan eszmecserét folytattak Peter Daszakkal, az EcoHealth Alliance vezetőjével, a csoportja által a koronavírusokkal kapcsolatban tervezett kísérletekről, amelyeket a NIH "A denevérkoronavírusok megjelenésének kockázatának megértése "4 elnevezésű NIH-támogatás keretében terveztek...

Az EcoHealth az ötéves, 3,1 millió dolláros támogatás harmadik évébe lépett, amely a Wuhan Virológiai Intézettel és más partnerekkel folytatott kutatásokat is magában foglalta. Egy 2016-os előrehaladási jelentésben a csoport leírta az NIH-nak, hogy két tervezett kísérletet tervez végrehajtani, amelyekben humanizált egereket fertőztek meg hibrid vírusokkal, úgynevezett "kimérákkal".

A tervek aggodalmakat váltottak ki az NIH-nál. Két munkatárs - Jenny Greer, a támogatások kezelésével foglalkozó szakember és Erik Stemmy, a koronavírus-kutatással foglalkozó programfelelős - azt írta az EcoHealth Alliance-nak, hogy a kísérletek "úgy tűnik, hogy a szünet alá tartozó kutatásokat tartalmaznak", utalva az olyan gain-of-function kutatások finanszírozására vonatkozó ideiglenes moratóriumra5 , amelyek ésszerűen várhatóan a MERS- és SARS-vírusokat patogénebbé vagy emlősökben átvihetőbbé teszik ...

Kezdetben az NIH munkatársai úgy tűnt, hogy szándékukban áll érvényt szerezni a finanszírozási szünetnek ... De ami ezután történt, az megkongatta a vészharangot a biológiai biztonság hívei számára: Az ügynökség munkatársai elfogadták az EcoHealth Alliance által a saját munkájához kidolgozott nyelvezetet.

Az ügynökség több mondatot is beillesztett a támogatási anyagokba, amelyekben leírta, hogy a csoport azonnali lépéseket fog tenni, ha az általuk létrehozott vírusok a kísérletek eredményeként fertőzőképesebbnek vagy betegséget okozónak bizonyulnak.

Az NIH megpróbál kibújni a felelősség alól

Az NIH most azzal próbál kibújni a felelősség alól, hogy a törvénytelen kutatásért az EcoHealth Alliance-ra hárítja a felelősséget. 2021. október 21-én az NIH fő igazgatóhelyettese, Dr. Lawrence Tabak levelet6,7,8 küldött James Comernek, a Felügyeleti és Reformbizottság rangidős tagjának, hogy "további információkat és dokumentumokat szolgáltasson az NIH által az EcoHealth Alliance Inc. számára nyújtott támogatással kapcsolatban".

A levélben Tabak elismerte, hogy Fauci hazudott a Kongresszusnak, amikor határozottan állította, hogy az NIH/NIAID soha nem finanszírozott GOF-kutatásokat. Amikor azonban a kutatási moratórium megkerüléséről van szó, Tabak egyenesen az EcoHealth lábai elé teszi a felelősséget. Tabak szerint:9

"Az EcoHealth Alliance által benyújtott végső előrehaladási jelentésben leírt korlátozott kísérlet azt vizsgálta, hogy a Kínában keringő, természetesen előforduló denevérkoronavírusokból származó tüskés fehérjék képesek-e kötődni az emberi ACE2 receptorhoz egy egérmodellben ...

Ebben a korlátozott kísérletben az SHC014 WIV 1 denevérkoronavírussal fertőzött laboratóriumi egerek betegebbek lettek, mint a WIV1 denevérkoronavírussal fertőzöttek. Ahogy az néha előfordul a tudományban, ez a kutatás váratlan eredménye volt, szemben azzal, amit a kutatók célul tűztek ki ...

A kutatási tervet a NIH a finanszírozást megelőzően felülvizsgálta, és megállapította, hogy a kutatás nem felel meg a fokozott világjárvány-potenciállal rendelkező kórokozókkal kapcsolatos kutatás (ePPP) definíciójának, mivel ezek a denevérkoronavírusok nem mutatták ki, hogy megfertőzik az embert. Így a kutatás nem képezte a HHS P3CO keretrendszer szerinti minisztériumi felülvizsgálat tárgyát.

Ugyanakkor óvatosságból és a felügyelet további szintjeként az EcoHealthnek nyújtott támogatás odaítélésének feltételei között szerepeltek olyan megfogalmazások, amelyek a másodlagos felülvizsgálat kritériumait vázolták fel, például azt a követelményt, hogy a támogatott azonnal jelentést tegyen a növekedés egy naptári napra történő növekedéséről.

Ezek az intézkedések másodlagos felülvizsgálatra késztetnének annak meghatározása érdekében, hogy a kutatási célokat újra kell-e értékelni, vagy új biológiai biztonsági intézkedéseket kell-e bevezetni. Az EcoHealth elmulasztotta azonnal jelenteni ezt a megállapítást, ahogy azt a támogatás feltételei megkövetelték."

Más szóval az EcoHealth kísérlete "véletlenül" GOF-é vált. Ekkor az EcoHealthnek figyelmeztetnie kellett volna az NIH-t, de állítólag nem tette. Tabak szerint tehát az NIH-t nem terheli felelősség, mivel az EcoHealth-re bízták a támogatás feltételeinek betartását.

Az EcoHealth visszautasította ezt a vádat, mondván: "Ezeket az adatokat azonnal jelentettük, amint tudomást szereztünk róla, a 2018. áprilisi negyedik évi jelentésünkben ... A program munkatársai soha nem jelezték számunkra, hogy ez a munka további pontosítást vagy másodlagos felülvizsgálatot igényel. "10,11 .

Amint azt a The Intercept megjegyezte,12 Tabak arra utal, hogy az NIH "óvatosságból" hozta létre ezt a jelentéstételi szabályt, de a The Intercept által átnézett levelezés szerint "a nyelvet Daszak javaslatára illesztették be", és "az NIH és az EcoHealth Alliance együtt dolgozott a további felügyelet elkerülése érdekében".

Logikátlan indoklások

Hogyan kerülték ki a további felügyeletet? Logikátlan és ellentmondásos kockázatértékelésekkel. Bár Tabak azt állítja, hogy a kialakult virulencia nem volt szándékos, hogyan is lehetne ez, hiszen a szóban forgó kísérletnek a denevérkoronavírusok "vészhelyzeti potenciálját" kellett volna tesztelnie az emberi populációban?

Maga a támogatás neve is elárulja, hogy annak lehetőségét fogják felmérni, hogy a denevérkoronavírus mutálódhat-e olyanná, amely képes megfertőzni az embert, és ehhez valószínűleg megpróbálják majd manipulálni a vírust, hogy lássák, képes-e elnyerni ezt a funkciót.

Az EcoHealth elnöke, Peter Daszak zoológus azt javasolta az NIH-nek, hogy a kísérletet ne sorolják a korlátozott GOF kategóriába, mivel az általa javasolt hibrid vírusok annyira különböznek a SARS-vírustól (amelyről ismert, hogy megfertőzi az embert). Az Intercept folytatja:13

"Daszak arra is rámutatott, hogy a WIV1, a javasolt kiméra SARS-szerű vírusok szülője, "soha nem bizonyították, hogy embert fertőzött volna, vagy emberi betegséget okozott volna", az átírt e-mailek szerint.

És azt mondta, hogy a korábbi kutatások 'erősen arra utalnak, hogy a kiméra denevér tüske/denevér gerincvírusok nem lehetnek fokozott patogenitásúak állatokban'. Az NIH a továbbiakban elfogadta ezeket az érveket.

De a csoport érvelése, miszerint víruskutatásai nem jelentenek fertőzésveszélyt, ellentmondani látszik a munka indoklásának: hogy ezek a kórokozók potenciálisan világjárványt okozhatnak.

'Az EcoHealth SARS-szal kapcsolatos CoV-kkel kapcsolatos támogatás megújításának teljes indoklása az, hogy a SARS-CoV-1-től jelentősen (10-25%) eltérő tüskékkel rendelkező vírusok világjárványveszélyt jelentenek' - mondta [a Fred Hutchinson Rákkutató Központ virológusa, Jesse] Bloom.

'Tekintettel arra, hogy ez a munka teljes indoklása, hogyan érvelhetnek egyszerre azzal, hogy ezeket a vírusokat nem kellene potenciális pandémiakórokozóként szabályozni?"".

Daszak indoklásának azonban még egy másik okból sincs értelme. Három hónappal azelőtt, hogy Daszak megírta ezt a meghatározást az NIH számára - amelyben azt sugallja, hogy a WIV1 vírus, amelyet a kimérák gerinceként akartak használni, "soha nem bizonyították, hogy megfertőzné az embert vagy emberi betegséget okozna" - munkatársa, Ralph Baric, Ph.D., publikált egy tanulmányt14 , amely kimutatta, hogy a WIV1 valóban képes volt megfertőzni az embert.15

Ez fantasztikus! Nagyon örülünk, hogy a Gain of Function kutatásfinanszírozási szünetét feloldották. ~ Dr. Peter Daszak, e-mail az NIH-nak.
Baric, aki az UNC Chapel Hillben dolgozik, úgy találta, hogy a WIV1 vírus "könnyen és hatékonyan szaporodott emberi légúti kultúrákban és in vivo", és "folyamatos fenyegetést" jelentett az emberi populációra. Ez teljesen ellentmond Daszak állításának, és kétséges, hogy Daszak nem ismerte volna a Baric által három hónappal korábban közzétett tanulmányt. Kétséges, hogy az NIH sem tudott Baric eredményéről.

Az NIH elfogadta Daszak menekülési záradékát


Amint azt a The Intercept elmagyarázta, Daszak olyan megoldást talált ki, amely lehetővé tette a csoportjának és az NIH-nak, hogy olyan kutatást végezzenek, amelyről mindannyian tudták, hogy akkoriban tilos volt:16

"Ha a rekombináns vírusok gyorsabban növekednének, mint az eredeti vírusok, amelyeken alapulnak, [Daszak] azt javasolta, hogy az EcoHealth Alliance és munkatársai azonnal hagyják abba a kutatást, és tájékoztassák a NIAID programfelelősét ...".

Az EcoHealth Alliance-nak írt július 7-i levelében az NIH Greer és Stemmy hivatalosan elfogadta Daszak javasolt szabályát. A kiméra vírusok "ésszerűen nem várható", hogy "fokozott patogenitással és/vagy légúti átvihetőséggel rendelkezzenek az emlősökben", állapították meg az adminisztrátorok ...

A NIH által később a támogatásba beillesztett megfogalmazás feltűnően hasonlított a Daszak által javasoltakhoz: "Amennyiben az e támogatás keretében létrehozott MERS-szerű vagy SARS-szerű kimérák bármelyike a szülői gerinctörzshez képest 1 lognál nagyobb mértékű fokozott vírusnövekedés bizonyítékát mutatja, le kell állítani minden kísérletet ezekkel a vírusokkal."".

Az NIH-nak küldött 2016. júliusi e-mailben Daszak elégedettségének ad hangot, hogy az ügynökség úgy döntött, elfogadja az indoklását arra vonatkozóan, hogy miért nem tekinthető a kutatás korlátozott GOF-nek. "Ez fantasztikus!" - írta. "Nagyon örülünk, hogy a Gain of Function kutatásfinanszírozási szünetünket feloldották. "17 Daszak még azt is elismeri ebben az e-mailben, hogy amit VALÓBAN csinálnak, az GOF-jogilag.

Egyértelmű szabályozási hiba

Amikor az EcoHealth tudósai elvégezték a kísérletet, az egyik kiméra vírus a kísérlet első hetében sokkal gyorsabban növekedett, mint a többi, és négy logggal nagyobb vírusmennyiséget produkált, mint az anyavírus.

Amint azt korábban említettük, Tabak azt állítja, hogy az EcoHealth nem tájékoztatta az NIH programfelelősét erről a funkciógyarapodásról, az EcoHealth pedig azt állítja, hogy igen, és alapértelmezés szerint engedélyezték a folytatást, mivel az NIH-nál senki sem emelt kifogást.

Daszak egyébként a Wuhan Institute of Virology kutatójára, Shi Zhenglire - aki köztudottan kapcsolatban áll a kínai hadsereggel - támaszkodott, hogy értesítse őt, ha a kísérletben részt vevő vírusok valamelyike fokozottan szaporodik. Daszak viszont tájékoztatta az NIH-t erről a bejelentési láncról, így tudták, hogy a kutatás jogszerűsége alapvetően egy kínai ügynök kezében van, akit talán ösztönzött, talán nem, hogy lekicsinyelje az ilyen eredményeket.

Richard Ebright, a Rutgers Egyetem molekuláris biológusa, aki bírálta a gain-of-function kutatások felügyeletének hiányát, a The Interceptnek elmondta, hogy az NIH és az EcoHealth közötti levelezés egyértelmű szabályozási hibára utal. "A felügyeleti folyamat egyértelműen kudarcot vallott" - mondta. Ebright a Daily Callernek is nyilatkozott, és kijelentette:18

"Az NIH, hihetetlen módon, elfogadta az EcoHealth meggyőződését, hogy ez a munka nem tekinthető funkciónyereségnek, és elfogadta az EcoHealth indoklását erre a meggyőződésre, és elfogadta az EcoHealth irányelveknek nem megfelelő javaslatát, amely szerint a munka leállítása és az eredmények jelentése előtt [10-szeres] engedményt kell adni a vírusnövekedés fokozódására.

Az NIH tulajdonképpen az EcoHealth Alliance-ra ruházta át a hatáskörét annak meghatározására, hogy a kutatása a finanszírozási szünet alá tartozó funkciógyarapodási kutatásnak minősül-e, vagy sem, a hatáskörét a meghatározás kritériumainak meghatározására, valamint a Fehér Ház által végrehajtott szövetségi politikák felülbírálásának hatáskörét ...".

Ugyanezt az érzést fejezte ki a képviselőház energiaügyi és kereskedelmi bizottságának rangidős tagja, Cathy McMorris Rodgers képviselő és több más republikánus törvényhozó is egy október 27-i2021 , az NIH igazgatójának, Dr. Francis Collinsnak címzett levélben19,20 . Amint arról a Daily Caller beszámolt:21

"Az EcoHealth úgy állította be e kísérletek kockázatait, mintha azok nem lennének aggályosak, az NIH pedig alapos vizsgálat nélkül elfogadta az EcoHealth állításait" - mondták Collinsnak a republikánus törvényhozók. 'Azonban úgy tűnik, hogy mind az EcoHealth, mind az NIH kockázatértékelése nem felel meg a kutatási kockázatok akkori megértésének ...

Bár a WIV-nél létrehozott mesterséges vírusok messze voltak a SARS CoV-2-től a koronavírusok családfáján, ez a kutatás magas kockázattűrő képességet tükrözött" - mondták a törvényhozók, hozzátéve, hogy nincs bizonyíték arra, hogy az EcoHealth intézkedett volna az NIH értesítése érdekében, hogy olyan vírusokat hozott létre, amelyek fokozott növekedést mutattak humanizált sejtekben.

'Ha az EcoHealth és a NIH nem tudta kezelni egy ilyen alapvető irányelv betartását és felügyeletét, az még inkább aggályokat vet fel a kutatás felügyeletének általános megfelelőségével kapcsolatban, ami a nyilvánosságot kiszolgáltatottá teszi egy súlyos laboratóriumi balesetnek' - írták a törvényhozók." - írják a törvényhozók."

A CNN megrostálja az NIH igazgatóját

A valódi újságírás ritka próbálkozásaként a CNN munkatársa, Pamela Brown egy nemrégiben készült interjúban a forró székhez kötözve tartotta Collinst, többször is faggatva őt arról, hogy az NIH miért finanszírozza a veszélyes GOF-kutatásokat.22 Még Josh Rogin a liberális Washington Posttól is felkapta Brown kitartó követelését, hogy Collinsnak tisztáznia kell a kérdést, Collins kitérési kísérleteivel szemben:

"Mindenkinek meg kellene néznie ezt az interjút Francis Collins leköszönő NIH igazgatóval, hogy lássa, Collins hogyan használ félrevezető beszédtémákat, hogy elkerülje annak elismerését, hogy az NIH-t teljes tudatlanságban kapták rajta, hogy az ösztöndíjasa kockázatos denevérkoronavírus-kutatást végzett Wuhanban ... Collins minden retorikai trükköt bevet, hogy meghazudtolja és elterelje a figyelmet ...". Rogin tweetelt.23

Brown becsületére legyen mondva, Brown többször is visszaterelte az interjút a tárgyra, válaszokat követelt Collins-tól, és követelte a válaszokat:

"Miért bízzanak meg az amerikaiak Önben és az NIH-ben a COVID eredetének kérdésében, amikor Ön még csak nem is tudott azokról a programokról, amelyeket az adófizetők dollárjaiból finanszírozott Kínában?".

Amikor Collins megpróbálta megkerülni a kérdést azzal, hogy szemantikába merült az GOF definíciójával kapcsolatban, Brown félbeszakította őt, és ismét megkérdezte, hogy honnan lehet olyan biztos abban, hogy az NIH finanszírozását nem GOF-re használják, amikor azt állítja, hogy az NIH csak nemrég, 2016-ban tudta meg, hogyan használták fel a pénzt?

Collins azt is megismételte, hogy bár az EcoHealth "tett néhány dolgot, amiről szólniuk kellett volna nekünk... nem végeztek olyan típusú gain-of-function kutatást, amely különleges, magas szintű felügyeletet igényel". Tényleg? Amint azt a ZeroHedge megjegyezte:24

"... ha az EcoHealth jelentette volna a kutatási eredményeit, az külön, magas szintű felügyeletet váltott volna ki. Miért tesz Collins úgy, mintha tudná, hogy ez alól mentesültek volna?"

Annak ellenére, hogy Collins ragaszkodott ahhoz, hogy az NIH minden kommunikációjában tisztességes és őszinte volt, Brown nem volt hajlandó elengedni őt, és az interjút így fejezte be: "Ez az amerikai adófizetők dollárja, amit kockázatos kutatásokra fordítanak, és úgy gondolom, hogy minden amerikai megérdemli, hogy tudjon róla."

Mellékesen megjegyzem, hogy Faucihoz hasonlóan Collins glóriája is rohamosan halványul, ahogy az alternatív média elkezdett kutakodni a hátterükben. Bár a felszínen makulátlannak tűnnek, közelebbről megvizsgálva mindkét férfi támogatott mindenféle megkérdőjelezhető kutatást, beleértve az abortált magzatokon végzett kutatásokat is.

Collins állítólagos bűneinek áttekintéséhez lásd a First Things cikkét, "The Cautionary Tale of Francis Collins" (Francis Collins elrettentő története).25 Faucival ellentétben azonban úgy tűnik, Collins érzi, hogy nem fogja elkerülni a nyilvánosság ítéletét. 2021 októberében bejelentette, hogy visszavonul az NIH-től. Állítólag az év végére tervezi lemondását. Az idő majd megmutatja, hogy Fauci-nak lesz-e annyi esze, hogy lemondjon, vagy politikai vezetőink végül kirúgják és feljelentést tesznek ellene.

Be kell tiltanunk a GOF kutatást

Az NIH szabályozási kudarcának bizonyítékai tovább erősítik a GOF legtöbb fajtájának végleges betiltására irányuló felhívást. Ahogy Bloom a The Interceptnek elmondta:26

"Sürgősen szükségünk van egy szélesebb körű vitára arról, hogy jó ötlet-e új kimérákat készíteni olyan koronavírusokból, amelyekről jelenleg általánosan elismert, hogy pandémiás kockázatot jelentenek az emberre nézve.".

Úgy tűnik, ezúttal valóban könnyen megúsztuk. A SARS-CoV-2 halálozási aránya nagyon alacsony, annak ellenére, hogy meglehetősen könnyen terjed. A következő Frankenstein-kórokozó, amely kiszabadul a laboratóriumból, talán nem lesz ilyen jóindulatú.

Látva, hogy a kutatás engedélyezésével kapcsolatos döntések meghozataláért felelős emberekre nem lehet bízni az észszerű döntések meghozatalát, a nyilvánosságnak valóban fel kell lépnie, és tudatni kell képviselőinkkel, hogy nem tűrjük, hogy a szövetségi pénzeket - az adófizetők pénzét - olyan kutatásokra használják, amelyek potenciálisan mindannyiunkat kiirthatnak.

 

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-kovetkezo-frankenstein-korokozo-amely-kiszabadul-a-laboratoriumbol-nem-biztos-hogy-olyan-joindulatu-lesz-mint-a-covid

COVID vegyifegyver: hiányzó kulcs

 

Az oltások a mulasztás bűntette - a valós világbeli hatások vizsgálatának elmulasztása, teljes mértékben az elméletre hagyatkozva.

Hol van a csavarás?

-Egyedül az Egyesült Államokban a bejelentett COVID oltás okozta sérülések száma meghaladta a 600 ezret. A Harvard Pilgrim jól ismert tanulmánya arra a következtetésre jut, hogy a bejelentett oltási sérülések számát meg kell szorozni 100-zal, hogy valódi számot kapjunk...

Minden olyan területen, ahol az információ létfontosságú, a kihagyások gyakran rosszabbak, mint a hazugságok.

Ebben a cikkben rámutatok egy ilyen égbekiáltó mulasztásra, amikor a COVID vakcinák biztonságosságáról van szó.

A vakcinák okozta sérülések és halálesetek nyomon követése az adatbázisokba beküldött jelentéseken keresztül az egyik út; egy másik út a beoltott emberek közvetlen vizsgálata lenne.

Megfelelő tanulmányok nem készültek. Mellőzték.

Ez egy megfelelő tanulmány lenne: Kezdetnek, annak alapján, amit sok klinikus lát, valódi markerek kifejlesztése/megerősítése a következőkre: vérrögök, beleértve a mikrorögöket is; bizonyos szívműködési zavarok; vetélések; menstruációs ciklus zavarai; meddőség; toxikus hatások a sejtekre (pl. a grafén-oxid jelenléte); a spike fehérje megjelenése a sejtekben, a test olyan területein, ahol a fehérjének nem kellene megjelennie.

Regisztráljanak egy szerény kísérleti vizsgálatban 1000 olyan személyt, akik megkapták az RNS COVID vakcinák egyikét. Végezzen vizsgálatokat ezeken az embereken (vér, szövetek, képek), és keresse ezeket a markereket.

NEM egy beteg vérének néhány fotójáról beszélek. Kezdetnek egy teljes, 1000 emberen végzett vizsgálatról beszélek.

Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen tanulmányt már elvégeztek, mert csak a nagy tudatlanok vagy bűnözők nem veszik észre, hogy amikor anyagokat fecskendeznek be az embereknek, akkor a hatásokat a HATÁSOK TANULÁSÁVAL kell felfedezni.

Valaki kap egy ütést a fejére, te lefényképezed a fejét, és megnézed a hatását. Valaki 10 összetevőt tartalmazó folyadékot fecskendez be valakinek, te teszteket végzel, hogy kiderítsd, milyen negatív következményekkel járhatott.

Sajnos a legtöbb embert annyira hipnotizálja az orvostudomány IDEÁJA, hogy azt feltételezik, hogy ha egy vizsgálatot nem végeztek el, akkor nem is kell elvégezni.

A laboratóriumi dolgozók szerte a világon megkínozzák a kísérleti állatokat azzal, hogy egy új kozmetikumban lévő vegyület egyre nagyobb és nagyobb adagjait adják be nekik, hogy felfedezzék azt az adagot, amely megöli az állatokat. Ártalmatlan tesztek elvégzése olyan embereken, akik egy új vakcinát kaptak, azonban szóba sem jöhet.

Hogy betekintést nyerjünk azokba a tudósokba, akik elutasítják az általam javasolt tesztek elvégzését oltott embereken, ezek ugyanazok a tudósok, akik azt mondják: "Igen, számos ember meghalt az oltás után, de nincs bizonyíték arra, hogy az injekció okozta ezeket a haláleseteket".

Ezt úgy értik, hogy "Nem vizsgáltuk meg, hogy az oltóanyag okozta-e a haláleseteket, és ráadásul nem tudjuk, hogyan állapítsuk meg az okozati összefüggést. Ezt soha nem dolgoztuk ki."

Ami olyan, mintha azt mondanánk: "A vegyi anyag, amely a gyárban lévő csőből került a folyóba? Nem végeztünk elegendő vizsgálatot a vegyszerrel kapcsolatban ahhoz, hogy megállapítsuk, okoz-e rákot. Ezért a 96 rákos felperesnek, aki beperelte a vállalatot, nincs ügye. Az ok-okozati összefüggés nem bizonyítható. Soha nem is lesz bizonyítható, mert soha nem fogjuk tanulmányozni a vegyi anyagot".

Van még egy másik tényező is. Sokakat, akiket érdekelnek a botrányok, csak a nyílt bűncselekmények részletei érdekelnek. "Lelőtték és a holttestét egy szeméttelepen temették el? Vannak képek a bomló holttestről? A gyilkos az áldozat húgának a felesége volt? Ő is benne volt?"

"Clinton és Monica egy kis szobában az Ovális iroda mellett? Láttad a fotót a foltos ruháról?"

Ha azt mondod ezeknek az embereknek, hogy a legnagyobb botrány egy helyzetben a Kihagyás - mi az, ami nem történt meg, mit kellett volna tenni, de nem tették meg -, elhalványulnak és elsétálnak.

Tegyük fel ezeknek az embereknek a következő kérdést: Melyiket szeretnéd jobban? Nézni egy mikroszkópos fotót egy oltott személy egyetlen vércseppjéről, amelyen esetleg egy kacskaringós vonal látható, ami egy élő organizmus lehet? Vagy TUDNI, hogy a 3,6 milliárd embernek beadott vakcina abszolút szükséges biztonsági vizsgálatát soha nem végezték el?

"Hadd lássam a képet. Látni akarom a képet. Hol van a csavarás?"

Ez a cikk azoknak szól, akik a másik választ adják.

És azoknak a tudósoknak, akik tudják, hogy a tömeges csonkítás és gyilkolás egyben mulasztásos bűncselekmény is.

"Azért tudjuk, hogy a vakcinák biztonságosak, mert nem vizsgáltuk azokat az embereket, akik megkapták a vakcinát."

https://pokolafoldon.hu/pandemia/covid-vakcina-hianyzo-kulcs

Nincs új a nap alatt

A spanyolnátha nem volt sem spanyol, sem nátha. Agyhártyagyulladás-elleni vakcinakísérlet volt a Rockefeller papa és a Gates papa szervezésében. A hagyományok ápolása dícséretes dolog, nemes lélekre vall

Carlo Maria Viganò érsek: "Szabadítsuk meg az emberiséget egy totalitárius rezsimtől, amely magában foglalja minden idők legrosszabb diktatúráinak borzalmait."

 

Viganò érsek felhívást intéz minden keresztényhez és egy Antiglobalista Szövetség létrehozására szólít fel, amely megállíthatná az emberiség globális rabszolgaságba taszítását

Immár két éve tanúi vagyunk egy globális államcsínynek, amelyben a pénzügyi és ideológiai elitnek sikerült hatalmába kerítenie a nemzeti kormányok, az állami és magánintézmények, a média, az igazságszolgáltatás, a politikusok és a vallási vezetők egy részét, akik kivétel nélkül mind ezeknek az új mestereknek a rabságába kerültek, akik hatalmat, pénzt és társadalmi támogatást biztosítanak bűntársaiknak. A tegnapig sérthetetlennek tartott alapvető jogokat a vészhelyzet jegyében lábbal tapossák: ma egészségügyi, holnap ökológiai, utána pedig internetes vészhelyzet lesz.

Ez a globális államcsíny megfosztja az állampolgárokat a védekezés minden lehetőségétől, mivel a törvényhozó, végrehajtó és bírói hatalom is bűnrészes a törvény, az igazságszolgáltatás és az élet céljának a megsértésében. Globális államcsínyről van szó, mert ez a polgárok elleni támadás az egész világra kiterjed, nagyon ritka kivételektől eltekintve. Ez egy világháború, ahol mindannyian ellenségek vagyunk, még azok is, akik akarva-akaratlanul még nem értették meg a történtek jelentőségét. Ez egy háború, amelyet nem fegyverekkel, hanem illegitim szabályokkal, gonosz gazdaságpolitikával és a természetes jogok elviselhetetlen korlátozásával vívnak.

Nemzetek feletti szervezetek, amelyeket nagyrészt az államcsíny összeesküvői finanszíroznak, avatkoznak be az egyes nemzetek kormányzásába és emberek milliárdjainak az életébe, kapcsolataiba és egészségébe. Természetesen a pénzért teszik, de még inkább a hatalom központosítása érdekében, hogy egy bolygódiktatúrát hozzanak létre. Ez a Világgazdasági Fórum Nagy Újraindítás (Great Reset) és az Egyesült Nemzetek Agenda 2030 projektje. Ez az Új Világrend terve, amelyben az Egyetemes Köztársaság mindenkit rabszolgává tesz, és az emberiség vallása eltörli a Krisztusba vetett hitet.

Ezzel a globális államcsínnyel szemben szükség van egy nemzetközi Antiglobalista szövetség megalakítására, amely összegyűjti mindazokat, akik szembe akarnak szállni a diktatúrával, akiknek nem áll szándékában egy arctalan hatalom rabjaivá válni, akik nem engedik, hogy eltöröljék saját identitásukat, egyéniségüket, saját vallási hitüket. Ha a támadás globális, a védekezésnek is globálisnak kell lennie.

Felszólítom a kormányzókat, politikai és vallási vezetőket, értelmiségieket és minden jóakaratú embert, hogy egyesüljenek egy olyan szövetségben, amely kibocsájt egy antiglobalista kiáltványt, pontról pontra cáfolva az Újvilág disztópiájának tévedéseit és eltéréseit, és konkrét alternatívát dolgoz ki a közjó, a kereszténység erkölcsi alapelvei, a hagyományos értékek, az élet és a természetes család védelme, az üzlet és a munka védelme, az oktatás és a kutatás előmozdítása, valamint a közjó által ihletett politikai program konkrét alternatíváinak elrendelése és a Teremtés tisztelete érdekében.

Ennek az Antiglobalista Szövetségnek össze kell fognia azokat a nemzeteket, amelyek ki akarnak törni a zsarnokság pokoli igája alól, és meg akarják erősíteni saját szuverenitásukat, kölcsönös együttműködési megállapodásokat kötve azokkal a nemzetekkel és népekkel, akik osztoznak elveikben, valamint a szabadság, az igazságosság és a közös jó iránti vágyakozásban. El kell ítélnie az elit bűneit, azonosítania kell a felelősöket, nemzetközi bíróságok elé kell állítania őket, és korlátozni kell túlzott hatalmukat és káros befolyásukat. Meg kell akadályoznia a lobbik fellépését, mindenekelőtt az állami tisztviselők és az információs iparban dolgozók korrupciója elleni küzdelemmel, valamint a társadalmi rend destabilizálására használt tőke befagyasztásával.

Azokban a nemzetekben, ahol a kormányok az elitnek vannak alárendelve, népi ellenállási mozgalmakat és nemzeti felszabadító bizottságokat kell létrehozni, bevonva a társadalom minden szektorának képviselőit, hogy a közjótól ihletett radikális politikai reformot javasoljanak, és határozottan fellépjenek a globalista program új-malthuzianista projektje ellen.

Arra hívom mindazokat, akik meg akarják védeni a hagyományos keresztény társadalmat, hogy találkozzanak egy mielőbbi nemzetközi fórumon, amelyen a különböző nemzetek képviselői tömörülnek, hogy komoly, konkrét és világos javaslatot tegyenek. Felhívásom a politikai vezetőkhöz és azokhoz a kormányzókhoz szól, akik törődnek polgáraik javával, figyelmen kívül hagyva a politikai pártok régi rendszereit, valamint a hatalom és a pénz rabszolgái által kikényszerített logikát. Összehívom a keresztény nemzeteket kelettől nyugatig, hívom az államfőket és az intézmények, a gazdaság, a munkahelyek, az egyetemek, az egészségügy és az információs erők egészséges erőit, hogy csatlakozzanak egy közös projekthez, felborítva a régi rendszereket és félretéve az ellenségeskedéseket, amelyek az emberiség ellenségei szítanak az "oszd meg és uralkodj" nevében. Nem fogadjuk el ellenfelünk szabályait, mert azok pontosan azért születtek, hogy ne reagáljunk, és ne tudjunk hatékony és éles ellenzéket szervezni.

Felszólítom a nemzeteket és polgáraikat, hogy szövetkezzenek Urunk Jézus Krisztus, az egyetlen Király és Megváltó, a Béke Fejedelme keresztje alatt. In hoc signo vinces.
Alapítsuk meg ezt az Antiglobalista Szövetséget, adjunk neki egyszerű és világos programot, és szabadítsuk meg az emberiséget a totalitárius rezsimtől, amely magában foglalja minden idők legrosszabb diktatúráinak borzalmait. Ha továbbra is késlekedünk, ha nem értjük meg a mindannyiunkra leselkedő fenyegetést, ha nem reagálunk szilárd és bátor ellenállásba szerveződve, akkor ezt a lábát mindenhol megvető pokoli rezsimet nem lehet megállítani. És a Mindenható Isten segítsen és oltalmazzon minket.

+ Carlo Maria Viganò érsek, az Amerikai Egyesült Államok korábbi apostoli nunciusa


forrás: https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-calls-for-an-anti-globalist-alliance-under-the-cross-of-christ-the-king-to-fight-new-world-order/

Magyar nyelvű forrás:
eucharisztikuskongresszus.hu/hit_453.html

Nem minden vegyi fegyver egyforma, 20-30%-uk okoz mellékhatásokat

Ahogy sejtettük! Nem minden vakcinatétel egyforma, 20-30%-uk okoz mellékhatásokat

Ha kétségei voltak ezekkel az oltóanyagokkal kapcsolatban, ez bebizonyítja, hogy az ösztönei helyesek voltak! Ez hatalmas hír! Most már 100%-ban megerősítést nyert, hogy nem minden génterápia egyforma. Ez egy ördögi terv volt, hogy a mérgező oltást csak a lakosság egy bizonyos százalékának adják be, hogy ne legyen tömeges lázadás az oltások ellen.

 

Azok is, akik az ártalmatlan placebo sóoldatos injekciót kapták, a "reklámozók és promóterek" lettek mindenki más számára, hogy az oltás tökéletesen biztonságos. Azonban ahogy telik az idő, és egyre több oltást kapnak a tömegek, exponenciálisan nő az esélye annak, hogy veszélyes oltást kapnak.

Végül nagyon valószínű, hogy valaki olyan mérgező injekciót kap, amely rossz hatással van rá, és betegséget, esetleg halált okoz. Nyilvánvalóan ez az oka annak, hogy az orvosok és a kormány emlékeztető oltásokat alkalmaznak, és nincs vége az egyre több és több oltás beadásának.

Azokat az embereket, akik megkapták az oltásokat és nem betegedtek meg, arra fogják ösztönözni, hogy folyamatosan újabb oltásokat kapjanak, hogy elkerüljék a Covid 19-et. És mivel elég szerencsések voltak ahhoz, hogy ne kapjanak véletlenszerűen olyan oltást, amely egy veszélyes tételből származik, nincs okuk arra, hogy ne kapják meg az emlékeztető oltásokat.

Ez egy hatalmas leleplezése az igazságnak, amire szükségünk volt, hogy segítsünk bebizonyítani, hogy nem minden oltás volt egyáltalán a vakcina, hanem csak egy ártalmatlan placebo. Ez azt is jelenti, hogy az a nagyszámú ember, aki placebo-oltást kapott, nem adhatja tovább a tüskés fehérjeürítést sem. Csak azok, akiknek mellékhatása volt, és túlélték, azok ontanák ki és jelentenének veszélyt másokra.


https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/just-as-we-suspected-not-all-vaccine-batches-are-the-same-20-30-cause-adverse-reactions-video-3761946.html

https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/just-as-we-suspected-not-all-vaccine-batches-are-the-same-20-30-cause-adverse-reactions-video-3761946.html

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nem-minden-vakcina-egyforma-20-30-uk-okoz-mellekhatasokat

Dr. Reiner Fuellmich: Tervezett korona járvány és a nemzetközi jog megközelítése

Dr. Reiner Fuellmich és David Meiswinkle amerikai ügyvéd.

Készülj az Armageddon-ra, avagy a nagy bújós panda----- 60 perc Ausztrália

Forrás: https://youtu.be/Yt3vns42Nd8