2022. február 28., hétfő

Dózeroljunk le mindent az újjáépítéshez

Ukrán-Orosz háború az Orosz Föderációban (2022) | a NATO és az EU provokálja a világháborút (5. nap)

Az egyik közszolgálati tévében összefoglalják az ukrán-orosz háború állását, amelyből egyértelművé válhat sokaknak, hogy az EU és a NATO nem kíván kimaradni a helyzetből, ahol Putyin mondta - hanem a háború elfajulását idézik el.

Forrás: AUF1.TV https://auf1.tv/nachrichten-auf1/nachrichten-auf1-vom-28-februar-2022

Lépjünk túl a rákon: az mRNS-injekciók világszerte újjáélesztik a HIV/AIDS-et, miközben számos AIDS-kutató hirtelen és rejtélyes módon meghal

A COVID Blog™-on már többször is szó esett két emberről: Dr. Kary Mullisról és Dr. Luc Montagnier-ről.

Dr. Mullis a Nobel-díjas biokémikus, aki feltalálta a polimeráz láncreakció (PCR) technikát. Ő is ismert a Faucival az 1980-as és 1990-es években folytatott folyamatos viszályáról. Dr. Mullis az 1990-es évek elején világossá tette, hogy a PCR nem egy teszt, és lényegében bármit meg tud találni bármely élőlényben, ha elég sok ciklust futtatunk le.

Szívesen kihívta volna Fauci-t vitákra a COVID-19-ről, és arról, hogy az ő találmánya nem COVID-19 teszt. Dr. Mullis azonban rejtélyes módon 2019. augusztus 7-én, 74 évesen meghalt, mindössze néhány hónappal a COVID-19 napirendjének megkezdése előtt. A mainstream média alig ismerte fel őt vagy a halálát, annak ellenére, hogy hozzájárult az emberiséghez. Ez egy folyamatos téma lesz ebben a cikkben.

A mainstream média Dr. Luc Montagnier február 8-i haláláról szóló tudósítás más volt, mint Dr. Mullisé, de ugyanazokkal az indítékokkal. A BBC például úgy jellemezte Dr. Montagnier-t, mint "francia virológust, akit a humán immunhiány vírus (HIV) társfelfedezőjeként tartanak számon". Ez egy érdekes és álságos módja annak, hogy Dr. Montagnier létrehozta a HIV-vírust egy laboratóriumban, és 1989-ben szabadalmaztatta azt. Valójában a szabadalom kivonatának legelső mondata a HIV-et "találmányként" említi.

Volt némi vita Dr. Montagnier és Dr. Robert Gallo között arról, hogy ki a tényleges feltaláló. De úgy tűnik, Dr. Gallo megengedte Dr. Montagnier-nek, hogy magáénak vallja a találmányt.

Dr. Montagnier 2008-ban Novel-díjat kapott a HIV feltalálásáért, majd a biológiai fegyverrel számtalan milliót (különösen afrikaiakat és nyugati homoszexuálisokat) ölt meg. Ez tette őt a hatalom kedvenceivé. De újabban Montagnier leginkább arról ismert, hogy kimondta a nyilvánvalót - hogy az mRNS és a vírusvektor DNS-injekciói okozzák a COVID-19 összes úgynevezett változatát.

 

Ez gyorsan megváltoztatta őt a mainstream és a nagy gyógyszeripari körök kedvencéből páriává.

A HIV/AIDS szabadalom 2005-ben lejárt. Így Montagnier-nek és a franciaországi Pasteur Intézetnek már nem volt kizárólagos joga a HIV-találmány manipulálására és az abból származó haszonra. Az AIDS ezután többnyire eltűnt a mainstream elismertségéből. De most, 2022-ben a HIV/AIDS feltámadt és újraindult.

Ne feledjük, senki sem "hal meg AIDS-ben/az AIDS-től". Azért halnak meg, mert az AIDS tönkreteszi az immunrendszerüket. Tehát bármilyen kis betegség, amit elkapnak, még egy közönséges megfázás is, potenciálisan megöli az AIDS-betegeket. Ez persze nagyon úgy hangzik, mintha 2021-22-ben az injekciózás utáni antitest-függő erősödés lenne.

A mondás szerint "aki nem tanul a történelemből, az arra van ítélve, hogy megismételje azt". Fontos tehát ismerni az AIDS történetét, hogy megértsük, mi történik most és mi lesz a következő vérengzés.

Az AIDS története

Amikor ez a blogger kisgyerek volt az 1980-as évek elején, imádta az AYDS-t. Az anyukájának AYDS-je volt, és ő meg akarta enni az AYDS-t. Ez szörnyen hangzik, amíg meg nem tudod, hogy az "AYDS" kis karamellás és csokoládés étvágycsökkentők voltak, amelyeket fogyókúrás tervként forgalmaztak.

 

Az AYDS-t gyártó Carlay Company végül kénytelen volt megváltoztatni a termék nevét az AIDS-betegség negatív reklámja miatt, amely ugyanebben az időszakban jelent meg.

Az AIDS 1980 körül jelent meg a nyugati világban. Bárki, aki akkoriban élt, tudja, hogy ez volt a 20. század legnagyobb egészségügyi ijesztgetése. Ha elkapod az AIDS-et, meghalsz. Így "reklámozták", ha úgy tetszik. A nyilvánossággal elhitették, hogy az AIDS egy "afrikai zöld majomból" származik, majd elterjedt az egész világon. Ugyanez volt a nóta 2020 áprilisában, amikor a mainstream média elindította a "koronavírus egy fekete betegség" propagandakampányát.

A zöld majom feltevés már önmagában is téves volt, mivel a betegség valamikor 1979-80 körül, San Franciscóban és New Yorkban élő homoszexuális férfiaknál jelent meg a világban. Az afrikai kontinensen csak 1983 körül jelent meg.

Egy ismerős fő-rémhírterjesztő.

Dr. Anthony Fauci 1968-as orvosi rezidenssége befejezése óta a Nemzeti Egészségügyi Intézetnél dolgozott. Más szóval egész pályafutása során bürokrata volt, nem pedig orvos, aki betegekkel foglalkozott. Faucit 1980-ban nevezték ki a National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) Immunoregulációs Laboratóriumának vezetőjévé, éppen időben az AIDS megjelenésével. A félelemkeltő propaganda szinte azonnal megkezdődött.

Fauci a Journal of the American Medical Association (JAMA) című folyóiratban 1983-ban megjelent cikkében azt írta:

"[Fennáll] annak a lehetősége, hogy a rutinszerű szoros érintkezés, például egy családi háztartáson belül, terjesztheti [az AIDS-et]. Ha ehhez a lehetőséghez hozzávesszük, hogy nem szexuális, nem vér útján történő átvitel is lehetséges, a szindróma kiterjedése óriási lehet".

Ez a cikk széles körű félelmet és pánikot váltott ki az Egyesült Államokban. Alig két hónappal a cikk megjelenése után Fauci megfordult, és a The Baltimore Sunon keresztül azt mondta: "Teljesen abszurdum azt állítani, hogy az AIDS normális társadalmi érintkezés útján is megfertőződhet". Ugyanezt a rutint használta a 2020-as maszkokkal kapcsolatban is. De a kár már megtörtént. Fauci büszkévé tette a hatalom képviselőit. 1984-ben az NIAID igazgatójává léptették elő, és ezt a pozíciót azóta is betölti.

De akárcsak a COVID-19 narratívák és a propaganda, a kritikus gondolkodók és a karrierjüket kockára tenni hajlandó valódi orvosok is elkezdték lyukat ütni az egész AIDS-menetrendbe.

Dr. Robert Strecker és a Strecker Memorandum.

Dr. Robert Strecker-t tartják a történelem első és legfontosabb AIDS-feljelentőjének. Az AIDS-ről szóló igazság feltárásában játszott szerepe azonban véletlen volt. Dr. Strecker és testvére, Ted Strecker ügyvéd 1983-ban egy egészségmegőrző szervezetet (HMO) akartak alapítani Kaliforniában. Meg kellett ismerniük az AIDS-betegek biztosításának hosszú távú pénzügyi következményeit. Az orvos-ügyvéd duó elkezdett kutakodni az orvosi és tudományos szakirodalomban, és rájöttek arra, amire sok szkeptikus már bizonyíték nélkül is következtetett.

Röviden, Streckerék arra a következtetésre jutottak, hogy a HIV egy laboratóriumban jött létre, és mindenkit megöl, aki megfertőződik vele. Azt is megállapították, hogy a HIV ritkán (ha egyáltalán) terjed ondóval vagy nyállal. Dr. Strecker ezt nem mondta ki közvetlenül. De az eredményei alapján arra utalt, hogy az AIDS szándékos fertőzéssel terjed, akár injekcióból (pl. Hepatitis B oltás), akár tablettákból, akár vízből vagy valami másból. A szövetségi kormány és a tudományos kutatók kinevették Dr. Streckert, mert 1985-ben az általános konszenzus az volt, hogy az AIDS-betegeknek csak 10%-a fog meghalni. A kormány is teljes mértékben a "zöld majom" tévhitben élt.

Ted Strecker összegyűjtötte az összes bizonyítékot, és elkészített egy jelentést "A biotámadás riadója" címmel. Egy-egy példányt elküldött minden állami kormányzónak, a Fehér Háznak, az FBI-nak, a CIA-nak és a Kongresszus több tagjának. De csak három ember válaszolt. Csak egy, Douglas Huff, Illinois állam képviselője csatlakozott a keresztes hadjárathoz, hogy leleplezze az AIDS-et és a mögötte állókat. Róla hamarosan bővebben.

A tudományos irodalmat nehéz olvasni. Dr. Strecker azt akarta, hogy minden amerikai megértse, hogy az AIDS-et laboratóriumban hozták létre, és biológiai fegyver. 1988-ra gyakorlatilag minden amerikai háztartásban volt VHS videomagnó. Így ahelyett, hogy éveket töltött volna egy tudományos alapú könyv megírásával, amelyet az átlag amerikaiak számára nagyon nehéz lett volna megérteni, Dr. Strecker egy 96 perces VHS-videóban, a Strecker Memorandumban foglalta össze az összes megállapítását. Ezt 1988-ban adták ki.

A videó vitathatatlan bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy az AIDS nem a természettől származik, és egy biológiai fegyver, amelynek célja, hogy rosszindulatú emberek dollármilliárdokat keressenek. Hihetetlen, de a videó még mindig engedélyezett a Youtube-on.

Rejtélyes halálesetek és lapítás

A nagy gyógyszergyárak soha nem engedik, hogy bárki is beleszóljon a nemzetközi zsarolásaikba. A Strecker-memorandum komoly veszélyt jelentett céljaikra, mert emberek millióihoz jutott el. Valamit tenni kellett a videó terjedésének lelassítása érdekében. És ez meg is történt.

Ted Strecker-t holtan találták Springfield-i, Missouri állambeli otthonában 1988. augusztus 11-én, alig néhány héttel a Strecker Memorandum megjelenése után. Halálát öngyilkosságnak nyilvánították. Huff képviselő, aki többször is nyilvánosan beszélt a televízióban és a rádióban a "Strecker Memorandumról", 1988. szeptember 22-én, kevesebb mint hat héttel Ted Strecker holttestének megtalálása után, állítólag agyvérzésben halt meg. Huff képviselőt két héttel korábban négy év börtönbüntetésre ítélték adócsalásért. Így a média az állítólagos agyvérzését a kokainfogyasztással és a közelgő börtön okozta stresszel magyarázta.

Dr. Strecker, tudván, hogy ő a következő, óvatosan lépett tovább. Adott még néhány televíziós interjút, köztük egy 1991-es szereplést a KLAS TV Las Vegas-i adásában.

De az AIDS-ről ezután nagyjából hallgatott. Dr. Strecker 2018. április 15-én, 71 éves korában autóbalesetben halt meg. A gyászjelentések és a híradások egyike sem említette meg nagyszerű hozzájárulását az AIDS feljelentőjeként. Sok szerencsét a Dr. Streckerrel és Ted Streckerrel kapcsolatos információk online felkutatásához. Őket lényegében kitörölték a történelemből.

AZT pénzrablás és lejárt szabadalom

Most, hogy Streckeréket és Huff képviselőt elhallgattatták, itt volt az ideje, hogy felgyorsítsák az AIDS-ből származó haszonszerzést. A betegséget létrehozták és a nyilvánosságra hozták, és a "kezelések" gyorsan követték. A zidovudin, más néven azidotimidin (AZT) egy rendkívül mérgező kemoterápiás gyógyszer, amelyet eredetileg az 1960-as években fejlesztettek ki. A legegyszerűbben fogalmazva, az AZT leállítja a DNS-szintézist a szaporodó sejtekben. Az AZT Sigma változatának címkéjén közvetlenül egy koponya és keresztcsont található, ami jelzi, hogy mérgező.

Az FDA több igazgatója nem akarta jóváhagyni a gyógyszert. Ellen Cooper, az FDA vírusellenes gyógyszerekért felelős igazgatója azt mondta, hogy az AZT jóváhagyása "jelentős és potenciálisan veszélyes eltérés lenne a szokásos toxikológiai követelményeinktől". Dr. Itzhak Brook, a testület másik tagja azt mondta, hogy az FDA-nak fogalma sincs arról, mi fog történni azokkal az emberekkel, akik egy év múlva szedik a gyógyszert.

A gyógyszer mérgező és veszélyes voltára vonatkozó bizonyítékok ellenére az FDA 1987. március 19-én, (akkoriban rekordot jelentő) 20 hónap alatt jóváhagyta az AZT-t AIDS-gyógyszerként. Egy évvel később Fauci megjelent a televízióban, és nagyon ismerős nyelvezetet használt a veszélyes gyógyszer népszerűsítésére.

"Az AZT az egyetlen olyan gyógyszer, amely bizonyítottan biztonságos és hatékony" az AIDS-betegek kezelésére, mondta Fauci 1988-ban. A tünetes és tünetmentes AIDS-betegeket egyaránt a gyógyszer szedésére buzdította.

Számos orvos és újságíró próbált egyensúlyt teremteni az AZT-vitában, sikertelenül. Még John Lauritsen, a homoszexuálisok jogvédője és harvardi kutatóelemző is, 1992-ben megjelent Poison by Prescription (Méreg receptre) című könyvében: The AZT Story című könyvében megpróbálta figyelmeztetni testvéreit a hibás és csalárd klinikai vizsgálatokra, amelyek az FDA AZT jóváhagyásához vezettek. De a homoszexuálisok akkor és most is úgy imádják Faucit, mint valami istent, és ragaszkodnak minden szavához.

Néhány bírósági csatába került. De a Burroughs Wellcome (1995-ben egyesült a GlaxoSmithKline-nal [GSK]) szabadalmat szerzett az AZT-re az AIDS kezelésére, és kizárólagos jogot a gyógyszer értékesítésére egy adott időszakra (általában 20 évre a kérelem benyújtásától számítva). A gyógyszer márkaneve az USA-ban Retrovir volt. A GSK az 1990-es évek elején 8000 dollárt kért a gyógyszer egy éves készletéért. Ez ma az inflációval kiigazítva körülbelül 17 000 dollár. Abban az időben ez volt a legdrágább gyógyszer az USA történetében.

Az AZT fokozatosan olcsóbbá vált, ahogy a GSK 1997-ben és 2000-ben kifejlesztette a Combivir és a Trizivir nevű másik AIDS "koktél" gyógyszereket. Amikor az AZT szabadalma 2005-ben lejárt, a GSK-t ez nem érdekelte volna kevésbé, mivel a másik két gyógyszer rendkívül nyereséges volt. Nem lehet pontosan tudni, hogy a GSK 1989 és 2005 között mennyit keresett az AZT-vel. Azt tudjuk, hogy a GSK-t 6 milliárd dollárra büntette az adóhatóság, mert ez idő alatt nem fizette be az adót. Ezt a bírságot 3,4 milliárd dollárral rendezték.

Azt sem fogjuk tudni, hogy pontosan hány ember halt meg az AZT-től. Ha a "tényellenőrzőkre" hallgatunk, ez a szám nulla, ahogyan azt is mondják, hogy az mRNS és a vírusvektor DNS-injekcióktól nulla ember halt meg. De egyes homoszexuális aktivisták a számot 300 000 amerikai halálesetre teszik. Sokan közülük tünetmentes HIV-betegek voltak, akik csak a gyógyszer szedése után lettek halálosan betegek.

Fauci 2008-ban elnöki Szabadság-érmet kapott az AIDS megelőzésére és kezelésére tett erőfeszítéseiért, 300 000 ember haláláért.

Az AIDS-pénzvonat kifutott. A betegség és az AZT 2005 után már alig szerepelt a hírekben. Ez az utóbbi időben megváltozott.

AIDS, SARS-CoV-2 és COVID "vakcinák" idővonala 2020-tól napjainkig

Mint tudjuk, a vakcinák a véletlenek vezető okai. De rendkívül sűrűnek kell lenni, ha mindezek a 2020 óta tartó szalagcímek nem keltenek riadalmat.

Kezdjük az elejéről. A Kusuma School Of Biological Sciences (India) kutatói 2020. január 31-én publikáltak egy tanulmányt. "A 2019-nCoV tüskefehérjében található egyedi inzertek meghökkentő hasonlóságát[i]t találták a HIV-1-hez". Azt is felvetették, hogy a vírus ember alkotta. Természetesen ez az információ teljesen csírájában elfojtotta volna az úgynevezett "világjárványt", mielőtt az elkezdődött volna.

A Kusuma-kutatókat a "szerzett érdekek" nyomására kénytelenek voltak visszavonni a tanulmányt. De ők a mai napig kitartanak a kutatásuk mellett. Egyikük, Ashutosh Kumar Pandey 2021. május 29-én tweetelte, hogy mindvégig igazuk volt azzal kapcsolatban, hogy a SARS-CoV-2 mesterséges, és tartalmazza a HIV genomszekvenciáit.

Egy 2020. október 20-i Forbes-cikk címe: "A kutatók figyelmeztetnek, hogy egyes Covid-19 vakcinák növelhetik a HIV-fertőzés kockázatát". A cikk egy 2014-es tanulmányt idézett, amelyet nem más, mint Dr. Fauci írt. Ő arra figyelmeztetett, hogy az Adenovírus 5 (Ad5), mint a HIV-vakcina-jelöltekben a genetikai anyag átadására szolgáló vektor, növeli annak kockázatát, hogy az embereknél valóban kialakul a betegség. Természetesen mind a Johnson & Johnson, mind az AstraZeneca oltások az Ad5-öt használják vektorként a genetikai utasítások átadására.

Kevesebb mint két hónappal később, 2020. december 11-én az ausztrál kormány elvetette a Queenslandi Egyetem saját fejlesztésű COVID "vakcinájának" 50 millió adagjára vonatkozó terveit. Az ok az volt, hogy "több kísérleti résztvevő hamis pozitív HIV-teszt eredményt adott vissza". A mainstream média azóta is mindent megtesz, hogy eltemessen mindent, ami a COVID-19-et, az "oltóanyagokat" és az AIDS-et összekapcsolja. De most már egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Sussex brit hercege (Harry herceg) február 10-én mindenkit arra buzdított, hogy vizsgáltassa meg magát HIV-re. A The Guardian ugyanebben a cikkében hivatkozik egy olyan cégre, amely ingyenes HIV-teszteket kínál.

A kanadai Saskatchewan kormányának hivatalos Twitter-fiókja február 16-án azt tweetelte, hogy tartományszerte 23 helyen lehet ingyenes HIV-teszteket átvenni.

A Science című tudományos folyóirat február 3-i cikke a HIV-1 egy Hollandiában előforduló "rendkívül virulens változatáról" szól. Véletlenül vagy sem, a SARS-CoV-2 szabadalmát birtokló Moderna 2022. január 27-én bejelentette, hogy most egy új HIV mRNS "vakcinát" tesztel embereken. Ott van még a Business Insider február 15-i története, amely azt állítja, hogy egy nőt "úttörő köldökzsinórvér-átültetéssel gyógyítottak meg a HIV-ből".

Ismétlem, ez a blogger nem von le ebből semmilyen következtetést. A cél itt az, hogy bemutassa az előbbi információkat, és Ön eldöntse, mit gondol róla.

És most minden AIDS-kutató rejtélyes módon meghal?

Mi, ismét csak kristálytisztán szeretnénk tisztázni. Dr. Montagnier 89 éves volt, amikor e hónap elején meghalt. Ez egy hosszú élet, és valószínűleg természetes halállal halt meg. De akár antitestfüggő erősítésnek, akár HIV-nek akarjuk nevezni, a COVID "vakcinák" tönkreteszik az emberek immunrendszerét. Dr. Montagnier nagyon hangosan beszélt erről a tényről.

Dr. Montagnier halála lehetett puszta véletlen és/vagy a természet saját útját járta. De az biztos, hogy az elmúlt 24 hónapban sok véletlen egybeesés történt.

Dr. Francis Plummer, egy "neves kanadai HIV/AIDS-kutató" állítólag szívrohamban halt meg 2020. február 4-én.
Dr. Gita Ramjee, egy neves dél-afrikai AIDS-kutató 2020. április 3-án halt meg úgynevezett COVID-19-ben.
Dr. Arthi Ramkissoon, egy neves dél-afrikai AIDS-kutató "hirtelen" meghalt úgynevezett COVID-19-ben 2021. január 18-án.
Dr. David Kattzenstein, egy kiemelkedő amerikai AIDS-kutató 2021. január 25-én halt meg az úgynevezett COVID-19-ben.
Dr. John Lamont Peterson, egy öböl menti AIDS-kutató "váratlanul" meghalt 2021. május 23-án.
John C. Martin, aki kifejlesztett egy naponta egyszer bevehető AIDS-tablettát, "váratlanul meghalt" 2021. március 30-án.
Stephen Karpiak, egy "úttörő HIV-kutató", 2021. október 16-án halt meg New Yorkban.

Szó szerint folytathatnánk a sort reggelig, sorolhatnánk az AIDS-kutatók ezen haláleseteit az úgynevezett világjárvány kezdete óta. Vegyük észre, hogy sokan közülük 60 év felettiek voltak. Csak furcsa ennek a bloggernek, hogy a HIV feltalálója és mindezek a kutatók akkor halnak meg, amikor a HIV/AIDS visszatér.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/lepjunk-tul-a-rakon-az-mrns-injekciok-vilagszerte-ujjaelesztik-a-hiv-aids-et-mikozben-szamos-aids-kutato-hirtelen-es-rejtelyes-modon-meghal

A WHO a halálos Covid-oltásoktól függetlenül kötelezné a világot a nemzetközi világjárványügyi egyezményre

Mondja meg Greg Hunt egészségügyi miniszternek, hogy NEM! A kormányközi tárgyaló testület (INB) 2022. március 1-jéig tartja első ülését.

2021. március 30-án - Ezek a miniszterelnökök összefogtak egy nemzetközi világjárványügyi egyezmény létrehozásáért:

J. V. Bainimarama, a Fidzsi-szigetek miniszterelnöke;
Prayut Chan-o-cha, Thaiföld miniszterelnöke;
António Luís Santos da Costa, Portugália miniszterelnöke;
Mario Draghi, Olaszország miniszterelnöke;
Klaus Iohannis, Románia elnöke;
Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke;
Paul Kagame, Ruanda elnöke;
Uhuru Kenyatta, Kenya elnöke;
Emmanuel Macron, Franciaország elnöke;
Angela Merkel, Németország kancellárja;
Charles Michel, az Európai Tanács elnöke;
Kyriakos Mitsotakis, Görögország miniszterelnöke;
Moon Jae-in, a Koreai Köztársaság elnöke;
Sebastián Piñera, Chile elnöke;
Andrej Plenković, Horvátország miniszterelnöke;
Carlos Alvarado Quesada, Costa Rica elnöke;
Edi Rama, Albánia miniszterelnöke;
Cyril Ramaphosa, Dél-Afrika elnöke;
Keith Rowley, Trinidad és Tobago miniszterelnöke;
Mark Rutte, Hollandia miniszterelnöke;
Kais Saied, Tunézia elnöke;
Macky Sall, Szenegál elnöke;
Pedro Sánchez, Spanyolország miniszterelnöke;
Erna Solberg, Norvégia miniszterelnöke;
Aleksandar Vučić, Szerbia elnöke;
Joko Widodo, Indonézia elnöke;
Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke.
Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója.

 

"A szerződés az Egészségügyi Világszervezet alkotmányában gyökerezne, bevonva más, e törekvés szempontjából kulcsfontosságú szervezeteket is, a mindenki számára elérhető egészség elvének támogatása érdekében."
https://www.who.int/news/item/30-03-2021-global-leaders-unite-in-urgent-call-for-international-pandemic-treaty

Más szóval, a TÁRSADALOM átfogóan beágyazódna - mindenkiben, mindenkiért. Éppen úgy, ahogyan Victoria állam miniszterelnöke, Daniel Andrews beágyazta a "Tiszteletteljes kapcsolatokat" az összes iskolai tantervbe; minden tantárgyba és minden gyermek számára.

"Ez a szerződés elősegítené az egész kormányzatot és az egész társadalmat átfogó megközelítést, erősítené a nemzeti, regionális és globális kapacitásokat és a jövőbeli világjárványokkal szembeni ellenálló képességet."
https://www.who.int/news-room/commentaries/detail/op-ed-covid-19-shows-why-united-action-is-needed-for-more-robust-international-health-architecture

Úgy tűnik, hogy a WHO és a világ vezetői süketek az orvosi, tudományos és civil hangokra, amelyek az elmúlt két évben cáfolták a COVD "világjárványt" és a veszélyes COVID injekciókat. Ha a világ országai nem hallgatnak a bibliai figyelmeztetésre, hogy jöjjenek ki maguk közül és váljanak külön, akkor még több pusztulás lesz. Sajnos és sajnos.

"A Kormányközi Tárgyaló Testület (INB) 2022. március 1-jéig tartja első ülését (a munkamódszerekről és az ütemtervről való megállapodás céljából), a második ülését pedig 2022. augusztus 1-jéig (a munkatervezettel kapcsolatos előrehaladás megvitatására). A testület nyilvános meghallgatásokat is tart majd, hogy tájékozódjon a tanácskozásairól; 2023-ban jelentést készít az elért eredményekről a 76. Egészségügyi Világközgyűlésnek; és 2024-ben benyújtja az eredményét a 77. Egészségügyi Világközgyűlésnek megfontolásra."
https://www.who.int/news/item/01-12-2021-world-health-assembly-agrees-to-launch-process-to-develop-historic-global-accord-on-pandemic-prevention-preparedness-and-response

 

"Brazília, Egyiptom, Japán, Hollandia, Hollandia, Dél-Afrika és Thaiföld alkotja a WHO Kormányközi Tárgyaló Testületének (INB) elnökségét, amelynek feladata egy WHO-egyezmény, megállapodás vagy más, a világjárványok megelőzéséről, a felkészültségről és a reagálásról szóló nemzetközi eszköz kidolgozása és megtárgyalása."
https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
Posted on február 2, 2022 by Thiru

"2022. augusztus 1-jéig a WHO Kormányközi Tárgyaló Testületének el kell döntenie, hogy a WHO pandémiára való reagálása milyen utat válasszon: 1) a 19. cikk szerinti egyezményt, 2), a 21. cikk szerinti megközelítést (rendeletek), vagy 3) a 23. cikk szerinti megközelítést (ajánlások), vagy a három kombinációját."
"A 2022. március 1. (az INB első ülése) és 2022. augusztus 1. (az INB második ülése) közötti időszak döntő fontosságú lesz bármely jövőbeli eszköz sikere szempontjából."
https://www.keionline.org/37036

Mivel Greg Hunt ausztrál miniszter úr mindent tud erről a tervezett WHO nemzetközi szerződésről, tiltakozásunk levelek özöne érkezik hozzá.

Dr. Astrid Stuckelberger szerint minden országnak nyilvános tiltakozó levelet kellene küldenie a WHO-nak, amelyben közli, hogy népe NEM fogadja el egészségügyi minisztere aláírását.

Egyetértek.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-who-a-halalos-covid-oltasoktol-fuggetlenul-kotelezne-a-vilagot-a-nemzetkozi-vilagjarvanyugyi-egyezmenyre

A kanadai rendőrség kifejezetten a nőket és az idősebb polgárokat vette célba... miért?

ITT AZ IDEJE, HOGY KIVIZSGÁLJUK BILL BLAIRT.

A békés tüntetők elleni dokumentált támadások azt mutatják, hogy a rendőrség túlnyomórészt nőket és idős embereket célzott meg.

Miért?

Kérdezzék Bill Blairt. Ő az a Trudeau-kormánytisztviselő, aki az akciót irányította.

Ő egy hivatásos bűnöző, akinek hosszú múltja van a békés tüntetők, sőt, még a dolgukat intéző polgárok elleni erőszak irányításában is.

(Lásd az alábbi videókat.)

A módszerei nagyon egyszerűek:

1. Bekerít egy területet, és megakadályozza, hogy bárki - tüntetők és nem érintettek egyaránt - elhagyja azt.

2. Az ismert bűnöző zsaruk névsorából merítve, egyenruhás verőlegények bevetése, akik megpróbálnak erőszakot provokálni a tüntetők megtámadásával.

3. A provokáció maximalizálása érdekében utasítja a verőlegényeit, hogy kifejezetten a nőket, időseket és fogyatékkal élőket támadják meg.

4. Hazudjon erről a TV-ben

5. Számít a CBC és a CTV fedezésére.

 

Ezt tette Torontóban, ahol rendőrfőnök volt, és most 2022-ben ismét megtette Ottawában.

Itt az ideje, hogy a kanadaiak erre az elvetemült egyénre összpontosítsanak, alapos vizsgálatot folytassanak a különböző műveletei és ügynökei ellen, és ha lehetséges, vádat emeljenek ellene bűnözők ellen.

Toronto (rövid)

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kanadai-rendorseg-kifejezetten-a-noket-es-az-idosebb-polgarokat-vette-celba-miert

A WHO a halálos Covid-oltásoktól függetlenül kötelezné a világot a nemzetközi világjárványügyi egyezményre

 

Mondja meg Greg Hunt egészségügyi miniszternek, hogy NEM! A kormányközi tárgyaló testület (INB) 2022. március 1-jéig tartja első ülését.

2021. március 30-án - Ezek a miniszterelnökök összefogtak egy nemzetközi világjárványügyi egyezmény létrehozásáért:

J. V. Bainimarama, a Fidzsi-szigetek miniszterelnöke;
Prayut Chan-o-cha, Thaiföld miniszterelnöke;
António Luís Santos da Costa, Portugália miniszterelnöke;
Mario Draghi, Olaszország miniszterelnöke;
Klaus Iohannis, Románia elnöke;
Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke;
Paul Kagame, Ruanda elnöke;
Uhuru Kenyatta, Kenya elnöke;
Emmanuel Macron, Franciaország elnöke;
Angela Merkel, Németország kancellárja;
Charles Michel, az Európai Tanács elnöke;
Kyriakos Mitsotakis, Görögország miniszterelnöke;
Moon Jae-in, a Koreai Köztársaság elnöke;
Sebastián Piñera, Chile elnöke;
Andrej Plenković, Horvátország miniszterelnöke;
Carlos Alvarado Quesada, Costa Rica elnöke;
Edi Rama, Albánia miniszterelnöke;
Cyril Ramaphosa, Dél-Afrika elnöke;
Keith Rowley, Trinidad és Tobago miniszterelnöke;
Mark Rutte, Hollandia miniszterelnöke;
Kais Saied, Tunézia elnöke;
Macky Sall, Szenegál elnöke;
Pedro Sánchez, Spanyolország miniszterelnöke;
Erna Solberg, Norvégia miniszterelnöke;
Aleksandar Vučić, Szerbia elnöke;
Joko Widodo, Indonézia elnöke;
Volodimir Zelenszkij, Ukrajna elnöke.
Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója.

 

"A szerződés az Egészségügyi Világszervezet alkotmányában gyökerezne, bevonva más, e törekvés szempontjából kulcsfontosságú szervezeteket is, a mindenki számára elérhető egészség elvének támogatása érdekében."
https://www.who.int/news/item/30-03-2021-global-leaders-unite-in-urgent-call-for-international-pandemic-treaty

Más szóval, a TÁRSADALOM átfogóan beágyazódna - mindenkiben, mindenkiért. Éppen úgy, ahogyan Victoria állam miniszterelnöke, Daniel Andrews beágyazta a "Tiszteletteljes kapcsolatokat" az összes iskolai tantervbe; minden tantárgyba és minden gyermek számára.

"Ez a szerződés elősegítené az egész kormányzatot és az egész társadalmat átfogó megközelítést, erősítené a nemzeti, regionális és globális kapacitásokat és a jövőbeli világjárványokkal szembeni ellenálló képességet."
https://www.who.int/news-room/commentaries/detail/op-ed-covid-19-shows-why-united-action-is-needed-for-more-robust-international-health-architecture

Úgy tűnik, hogy a WHO és a világ vezetői süketek az orvosi, tudományos és civil hangokra, amelyek az elmúlt két évben cáfolták a COVD "világjárványt" és a veszélyes COVID injekciókat. Ha a világ országai nem hallgatnak a bibliai figyelmeztetésre, hogy jöjjenek ki maguk közül és váljanak külön, akkor még több pusztulás lesz. Sajnos és sajnos.

"A Kormányközi Tárgyaló Testület (INB) 2022. március 1-jéig tartja első ülését (a munkamódszerekről és az ütemtervről való megállapodás céljából), a második ülését pedig 2022. augusztus 1-jéig (a munkatervezettel kapcsolatos előrehaladás megvitatására). A testület nyilvános meghallgatásokat is tart majd, hogy tájékozódjon a tanácskozásairól; 2023-ban jelentést készít az elért eredményekről a 76. Egészségügyi Világközgyűlésnek; és 2024-ben benyújtja az eredményét a 77. Egészségügyi Világközgyűlésnek megfontolásra."
https://www.who.int/news/item/01-12-2021-world-health-assembly-agrees-to-launch-process-to-develop-historic-global-accord-on-pandemic-prevention-preparedness-and-response

 

"Brazília, Egyiptom, Japán, Hollandia, Hollandia, Dél-Afrika és Thaiföld alkotja a WHO Kormányközi Tárgyaló Testületének (INB) elnökségét, amelynek feladata egy WHO-egyezmény, megállapodás vagy más, a világjárványok megelőzéséről, a felkészültségről és a reagálásról szóló nemzetközi eszköz kidolgozása és megtárgyalása."
https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
Posted on február 2, 2022 by Thiru

"2022. augusztus 1-jéig a WHO Kormányközi Tárgyaló Testületének el kell döntenie, hogy a WHO pandémiára való reagálása milyen utat válasszon: 1) a 19. cikk szerinti egyezményt, 2), a 21. cikk szerinti megközelítést (rendeletek), vagy 3) a 23. cikk szerinti megközelítést (ajánlások), vagy a három kombinációját."
"A 2022. március 1. (az INB első ülése) és 2022. augusztus 1. (az INB második ülése) közötti időszak döntő fontosságú lesz bármely jövőbeli eszköz sikere szempontjából."
https://www.keionline.org/37036

Mivel Greg Hunt ausztrál miniszter úr mindent tud erről a tervezett WHO nemzetközi szerződésről, tiltakozásunk levelek özöne érkezik hozzá.

Dr. Astrid Stuckelberger szerint minden országnak nyilvános tiltakozó levelet kellene küldenie a WHO-nak, amelyben közli, hogy népe NEM fogadja el egészségügyi minisztere aláírását.

Egyetértek.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-who-a-halalos-covid-oltasoktol-fuggetlenul-kotelezne-a-vilagot-a-nemzetkozi-vilagjarvanyugyi-egyezmenyre

Álháború az álvilágjárvány nyomában

 

A HAMIS Háború Ukrajnában

Miles Mathis

Első megjelenés: 2022. február 27.

Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezzel a címmel nagyon messzire mentem, de azért küldelek ide titeket, hogy lássátok, nem én vagyok az egyetlen, aki azt mondja, hogy ez egy pszichopata. Ez egy névtelen szerző, akit a Zerohedge-nél újranyomtattak, és ő csak a kezdet, de teljesen igaza van. És nem csak a fotókat, a filmet és a párbeszédet hamisítják. Hanem az egész készletet és a cuccot, felülről lefelé és alulról felfelé. Putyin csak a hollywoodi rosszfiú, akinek bajuszt kellene növesztenie, amit forgathatna, miközben gonoszul kacarászik. Valaki vegyen neki egy bolyhos fehér macskát és egy Mini-me-t. Ó, várjunk csak, ő már a saját Mini-me-je.

Még Sean Penn is benne van, hogy bebizonyítsuk, ez Hollywood. Bár Penn Putyin unokatestvére, valamiért mégis Zelenszkijjel fotózzák. Gondolom, Zelenszkij egy másik zsidó aktor mini-me unokatestvér. Már azelőtt tudtam, hogy ez egy kamu, mielőtt elkezdődött volna. Megjósoltuk, hogy egy hamis háborút fognak indítani, hogy elfedjék a Covid és a vakcina emberiség elleni bűntettét és a közelgő, kamionosok által vezetett forradalmat az USA-ban. Ez egy nyilvánvaló "wag-the-dog" pillanat, és Robert DeNiro biztos halkan kuncog a mini-me énjének valahol Malibuban.

Az imént említett két ok mellett ott van a szokásos harmadik oka is ennek a legújabb álháborúnak: a kincstárnak milliárdokat számlázni a bevetési költségekről, az új fegyverekről stb. Mindez egy újabb átverés, mivel valójában semmit sem vetnek be, és a fegyvereket 10 000%-kal drágították meg. És ne feledjék, mindez az önök adójából származik. Ha a föníciaiak nem tudják önöket halálos vakcinákért vagy olyan ösztönző csomagokért, amelyek csak a gazdagokat stimulálják, akkor egy hamis háborúval és az általános inflált árakkal fogják önöket megszívatni. Aztán, mivel a gazdagok egyre gazdagabbak lesznek, azt fogják mondani, hogy a gazdaság fellendülőben van. És ez így is van: a felső 1% által elkövetett rablások gazdasága úgy virágzik, mint még soha.

 

És persze az "alternatív sajtó", mint Tucker Carlson, Alex Jones, Mike Adams és a Gateway Pundit a háborút valóságosnak adják el. Ezt is megjósoltam. Arra utasították őket, hogy forgassák a vörös és a kékellenes dolgokat, de egyébként hagyják, hogy ez így menjen tovább. Emellett a régi atomháborútól való félelmet dobolják - ugyanazt a hamis ütemet, ami 1945 óta szól a háttérben. És ezúttal a Csernobilról szóló félelempornóval tetézik, mintha az még mindig forró lenne és készen állna a robbanásra. Tehát most, hogy a Covid-félelmetek egy kicsit alábbhagy, jobb, ha újra elkezditek gyakorolni a régi kacsázó- és fedezékgyakorlatotokat. Csak hogy tisztázzuk, nincsenek atombombák, és soha nem is voltak. Szóval maradjatok nyugodtak és mondjátok meg a föníciaiaknak, hogy húzzanak el.

http://mileswmathis.com/minime2.pdf

Ez a részlet Jim Stone www.jimstone.is

elég jól illeszkedik Mathis álláspontjához, bár ő úgy gondolja, hogy az atomháborús fenyegetés valós.

NEM GONDOLKODOM: Oroszország az első órában teljesen megsemmisítette Ukrajna légierőjét, és csak EGY gépük maradt, ami egy szomszédos országba repült leszállni, mert az összes ukrajnai leszállópályát megsemmisítették az ELSŐ ÓRÁBAN. Annyira rossz volt, hogy Ukrajnának csak EGY gép jutott a levegőbe, a többi a földön megsemmisült. Ezért NEM KÉPZELEM: Oroszország valójában szétrúgja a segget. NEM KÉRDÉS: Oroszország az első órában elsüllyesztette Ukrajna teljes haditengerészetét. Ez is seggberúgás. NEM KÉRDÉS: Ezért a nyugati média idiótái, akik Oroszországot fogatlannak nevezik, valójában nem lehetnek idióták, hazudnak, és ezt tudják. EZÉRT: NEM KÉRDÉS: Fogd a nyugati sajtó teljes diatribejét és dobd ki.

Ugyanaz a felfogás, mint Rappoport Mathisé -

A háború dobpergése, az erő heréje, a televízió Orwellje...

Jon Rappoport

Valami nincs rendben. És most nem a körbejáró képernyőfotókról beszélek, amelyek állítólag kartonfegyvereket mutatnak ukrán civilek kezében, vagy arról, hogy valaki néhány éve újra meghalt Ukrajnában; hanem arról, hogy a nagy in-your-face hírcsatornák túlóráznak a HARC-on.

 

Ezt vasárnap este (2/27) írom, szóval ki tudja, hogy holnap reggelre, a posztolásig milyen újabb gomolygó őrületet fognak kiköpni.

Ezek jegyzetek. A hírek túl gyorsan és dühösen érkeznek - minden egyes kijelentés képtelenebb, mint az előző.

A lényeg: Nem veszem meg, amit eladnak. Nem veszem be, amit látok. Nem veszem be, amit nem látok.

A háború dobpergése. Támogatnia kell Amerikát. És ez azt jelenti, hogy ki kell jelentened, hogy Putyin sokkal gonoszabb, mint Hitler. Így szól mindenki. Így mondják a demokraták és a republikánusok habzó szájjal. Tartsátok a gépeinket a levegőben. Készítsék elő az atomfegyvereket. Történetesen a mi nagy főparancsnokunk kedd este érkezik, hogy elmondja háborús helyzetjelentését a Kongresszusnak.

Az időzítés tökéletes.

Fújjátok be a termet metamfetaminnal. A képviselők a folyosó mindkét oldalán húsz másodpercenként fel fognak állni, hogy felharsanjanak a helyesléstől, miközben az öreg Joe - aki tele van pumpálva mindenféle gyógyszerrel, amit az orvosok csak ki tudnak találni, hogy talpon maradjon, és a szája a súgógéphez igazodva működjön - dühödt főparancsnoki szlogeneket zúdít az USA hatalmáról... a hírfejek pedig készen állnak majd arra, hogy az utána következő híradósok magas pontszámokat adjanak neki, és megpróbálják a közvélemény-kutatási számait, egyelőre, az egekbe repíteni... és megfordítani a félidős választásokat...

"Az öregemberben benne volt a dolog. Hűha. Felrázta a házat. Ez aztán az este, Bob. Ez elnöki volt. Mindkét oldal torkaszakadtából üvöltött. És most már motoros bandákról és esetleg kamionosokról is érkeztek hírek, akik Ukrajnába akarnak menni, és segíteni a népnek Putyin ellen harcolni...".

COVID? Védőoltások? Védőoltás okozta halálesetek és sérülések? Újabb CDC hazugságok leleplezése? Kötelezettségek? Szabadság-konvojok? Infláció? Soha nem hallottam róluk. EZ A HÁBORÚ. Tisztítsák meg a fedélzetet. Mindenki a harcálláspontokra! Jönnek az oroszok.

Ha már itt tartunk, hol vannak Ukrajnában? 150.000 katona szállta meg az országot?

18.000 automata fegyvert osztottak ki ukrán állampolgároknak Kijevben?

Akkor mondd meg nekem ezt. Láttál már videófelvételt tényleges fegyveres összecsapásokról ukrán civilek/katonák és oroszok között? Tényleges oda-vissza lövöldözés? (Nem utólagos dolgokat.) Én nem láttam.

 

Mivel az ukrán sajtó magas riadókészültségben van, és az országban milliónyi mobiltelefon működik, mostanra már sok fegyveres összecsapást kellett volna látnom, élőben. Ha vannak ilyenek.

Hallottad már azt a szót, hogy DRONES?

Nem hallottam. Szerintem az oroszoknak vannak drónjaik. De nem. Úgy tűnik, hogy az összes bejelentett légi harc repülőgépek között zajlik, pilótákkal a pilótafülkében. Csinálják a régi módon.

Látták azt a rendkívüli felvételt, amelyen orosz tankok és páncélozott járművek sora robbant fel és csavarodott össze egy csendes úton fényes nappal?

Ki és hogyan pusztította el őket? És a járművekben, vagy azok körül, láttak halott orosz holttesteket? Nem láttam. Szerintem elég sokan voltak. Hová tűntek? Ki vitte el őket, és miért? Ezeket az orosz járműveket Moszkvából távirányították?

Egy nyugalmazott amerikai tábornok a FOX/CNN műsorában azt állította: ezeket az orosz járműveket úgy küldték Ukrajnába, hogy egyáltalán nem gondoltak arra, hogy a vezetőik mit fognak tenni, amikor néhány óra múlva gyorsan kifogy az üzemanyaguk - mivel nincsenek utánpótlási vonalak. És ez volt Putyin haditerve. "Vezessetek, amilyen messzire csak tudtok, lőjetek a fegyvereitekkel magas épületekre, ürítsétek ki az üzemanyag-kapacitást, aztán csak üljetek ott". TÉNYLEG? EZ TÖRTÉNT? VALAKI ELFELEJTETTE AZ UTÁNPÓTLÁSI VONALAKAT? Ezt a forgatókönyvet kellene bevennünk?

Természetesen, mint minden mostani háborúban, az amerikai televíziós riporterek, akik "a helyszínen" vannak Ukrajnában, olyan csendes, kőből épített területeken csinálnak stand up-ot, ahol egyáltalán nem történik semmi, és ezek a "riporterek" New Yorkból és Washingtonból származó sajtóinformációkat közvetítenek. Ez a szokásos. "Kijevbe/Kijevbe küldünk az éjféli járattal, Fred. Ne felejtse el a sisakját. A fülhallgatón keresztül adjuk az AP híreket, te pedig csak ismételgeted őket..."

Közben a NATO magas riadókészültségben van, a nemzetközi fizetési szolgáltatók lezártak bizonyos orosz bankokat és számlákat, valami kormány (az ország nevét nem tudtam) vadászgépeket küld Ukrajnába. Tényleg? Ki fogja vezetni azokat a gépeket? Az ukránok? "Hol van a fék és a gyújtás? Mire valók ezek a gombok?"

 

Esetleg a szállító ország saját pilótákat is biztosít? Ez nagyon gyorsan zűrzavaros lehet. "Francia pilóták lelőttek egy orosz gépet ma reggel. Macron elnök tagadta, hogy ez háborús cselekmény lett volna."

Néhány képviselő azt mondta, hogy mit kellene tennünk? Küldjünk embereket Ukrajnába, hogy érvényt szerezzenek egy repülési tilalmi zónának az ország felett? Részeg volt, hogy elment az esze? Pontosan hogyan lehet ezt betartatni? Szerintem: FEGYVEREK. REPÜLŐGÉPEK.

"Az istenit, itt az ideje, hogy felálljunk és harcoljunk azokkal a ruszkikkal. Elég a pózolásból. Vegyük elő a régi filmeket, amelyekben az iskolásoknak megmutatják, hogyan kell az asztaluk alá bújni, amikor a fejükre hull az atombomba."

Persze, néhány hónappal ezelőtt túl könnyű lett volna azt mondani Putyinnak, hogy Ukrajna soha nem lesz NATO-tag. De a diplomácia sosem működik. Szüntessék fel az egész külügyminisztériumot.

Egy jó háborúra van szükségünk. Kitisztítja a csöveket. Újraéleszti a vért. Javítja a spermaszámot.

"Phil, azt akarom, hogy legalább egy kijevi/kiovi menekült vagy kitelepített személy, vagy akárhogy is hívják őket, amikor a föld alá bújnak - azt akarom, hogy legalább egy ilyen NŐ óránként az országos adásban mesélje el a történetét, mint a Wag the Dogban, mert nincs egy istenverte felvételünk sem az aktuális háborúról, és miért van ez? MEG TUDNÁ NEKEM VALAKI MONDANI? PERCEKIG TARTÓ UTCAI CSATÁKAT AKAROK LÁTNI, ÉS EMBEREKET, AKIK ÖSSZEESNEK."

"Jack, azért nincsenek felvételeink a háborúról, mert olyan helyekre küldjük a riportereinket, ahol nem történik semmi."

"Valóban? Nos, bárhol is folyik a háború, ott vannak emberek mobiltelefonokkal. Hol van az ő videójuk?"

"Fogalmam sincs."

 

Kedves olvasó, háború van. Valamiféle háború. De hogy milyen formája van, és hogy ki mit csinál kivel, és hogyan formálják meg a nyilvánosság számára... és hogy a formálás VAN-e a háború... és hogy pontosan mit jelent ebben az esetben a HÁBORÚ szó... ezek olyan kérdések, amelyeknek a jelenlegi válaszait nem veszem be. Nem veszem be, amit látok. Nem veszem be, amit nem látok.

Ha te vagy én lennénk a FOX/CNN vezetői, akkor ezt tennénk:

"Mike, vonszold ide a segged. Te vagy a legjobb elemzőnk. Látod ezt az Ukrajnáról készült térképet az asztalon? Szeretném, ha bekarikáznál minden kis területet, ahol harcok folynak. Aztán írd alá a neved minden terület alá. Mert ezekre a helyekre fogjuk küldeni az embereinket. Háborús tudósítóknak hívják őket. Ezt fogják csinálni, amikor odaérnek. A háborúról tudósítanak. Tudni akarom, hogy mi történik valójában. És megmutatjuk a közönségünknek. Nem akarok több felvételt látni arról, ami már megtörtént. Hülyének és figyelmetleneknek, és valószínűleg hazugoknak néznek minket. Hazugok vagyunk? Miért kell ezt a kérdést feltennem?"

Tudod, jelentse a HÍREKET. Ahelyett, hogy a dobot ütnénk.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/alhaboru-az-alvilagjarvany-nyomaban

Álháború az álvilágjárvány nyomában

 

A HAMIS Háború Ukrajnában

Miles Mathis

Első megjelenés: 2022. február 27.

Lehet, hogy azt gondoljátok, hogy ezzel a címmel nagyon messzire mentem, de azért küldelek ide titeket, hogy lássátok, nem én vagyok az egyetlen, aki azt mondja, hogy ez egy pszichopata. Ez egy névtelen szerző, akit a Zerohedge-nél újranyomtattak, és ő csak a kezdet, de teljesen igaza van. És nem csak a fotókat, a filmet és a párbeszédet hamisítják. Hanem az egész készletet és a cuccot, felülről lefelé és alulról felfelé. Putyin csak a hollywoodi rosszfiú, akinek bajuszt kellene növesztenie, amit forgathatna, miközben gonoszul kacarászik. Valaki vegyen neki egy bolyhos fehér macskát és egy Mini-me-t. Ó, várjunk csak, ő már a saját Mini-me-je.

Még Sean Penn is benne van, hogy bebizonyítsuk, ez Hollywood. Bár Penn Putyin unokatestvére, valamiért mégis Zelenszkijjel fotózzák. Gondolom, Zelenszkij egy másik zsidó aktor mini-me unokatestvér. Már azelőtt tudtam, hogy ez egy kamu, mielőtt elkezdődött volna. Megjósoltuk, hogy egy hamis háborút fognak indítani, hogy elfedjék a Covid és a vakcina emberiség elleni bűntettét és a közelgő, kamionosok által vezetett forradalmat az USA-ban. Ez egy nyilvánvaló "wag-the-dog" pillanat, és Robert DeNiro biztos halkan kuncog a mini-me énjének valahol Malibuban.

Az imént említett két ok mellett ott van a szokásos harmadik oka is ennek a legújabb álháborúnak: a kincstárnak milliárdokat számlázni a bevetési költségekről, az új fegyverekről stb. Mindez egy újabb átverés, mivel valójában semmit sem vetnek be, és a fegyvereket 10 000%-kal drágították meg. És ne feledjék, mindez az önök adójából származik. Ha a föníciaiak nem tudják önöket halálos vakcinákért vagy olyan ösztönző csomagokért, amelyek csak a gazdagokat stimulálják, akkor egy hamis háborúval és az általános inflált árakkal fogják önöket megszívatni. Aztán, mivel a gazdagok egyre gazdagabbak lesznek, azt fogják mondani, hogy a gazdaság fellendülőben van. És ez így is van: a felső 1% által elkövetett rablások gazdasága úgy virágzik, mint még soha.

 

És persze az "alternatív sajtó", mint Tucker Carlson, Alex Jones, Mike Adams és a Gateway Pundit a háborút valóságosnak adják el. Ezt is megjósoltam. Arra utasították őket, hogy forgassák a vörös és a kékellenes dolgokat, de egyébként hagyják, hogy ez így menjen tovább. Emellett a régi atomháborútól való félelmet dobolják - ugyanazt a hamis ütemet, ami 1945 óta szól a háttérben. És ezúttal a Csernobilról szóló félelempornóval tetézik, mintha az még mindig forró lenne és készen állna a robbanásra. Tehát most, hogy a Covid-félelmetek egy kicsit alábbhagy, jobb, ha újra elkezditek gyakorolni a régi kacsázó- és fedezékgyakorlatotokat. Csak hogy tisztázzuk, nincsenek atombombák, és soha nem is voltak. Szóval maradjatok nyugodtak és mondjátok meg a föníciaiaknak, hogy húzzanak el.

https://mileswmathis.com/minime2.pdf

Ez a részlet Jim Stone www.jimstone.is

elég jól illeszkedik Mathis álláspontjához, bár ő úgy gondolja, hogy az atomháborús fenyegetés valós.

NEM GONDOLKODOM: Oroszország az első órában teljesen megsemmisítette Ukrajna légierőjét, és csak EGY gépük maradt, ami egy szomszédos országba repült leszállni, mert az összes ukrajnai leszállópályát megsemmisítették az ELSŐ ÓRÁBAN. Annyira rossz volt, hogy Ukrajnának csak EGY gép jutott a levegőbe, a többi a földön megsemmisült. Ezért NEM KÉPZELEM: Oroszország valójában szétrúgja a segget. NEM KÉRDÉS: Oroszország az első órában elsüllyesztette Ukrajna teljes haditengerészetét. Ez is seggberúgás. NEM KÉRDÉS: Ezért a nyugati média idiótái, akik Oroszországot fogatlannak nevezik, valójában nem lehetnek idióták, hazudnak, és ezt tudják. EZÉRT: NEM KÉRDÉS: Fogd a nyugati sajtó teljes diatribejét és dobd ki.

Ugyanaz a felfogás, mint Rappoport Mathisé -

A háború dobpergése, az erő heréje, a televízió Orwellje...

Jon Rappoport

Valami nincs rendben. És most nem a körbejáró képernyőfotókról beszélek, amelyek állítólag kartonfegyvereket mutatnak ukrán civilek kezében, vagy arról, hogy valaki néhány éve újra meghalt Ukrajnában; hanem arról, hogy a nagy in-your-face hírcsatornák túlóráznak a HARC-on.

 

Ezt vasárnap este (2/27) írom, szóval ki tudja, hogy holnap reggelre, a posztolásig milyen újabb gomolygó őrületet fognak kiköpni.

Ezek jegyzetek. A hírek túl gyorsan és dühösen érkeznek - minden egyes kijelentés képtelenebb, mint az előző.

A lényeg: Nem veszem meg, amit eladnak. Nem veszem be, amit látok. Nem veszem be, amit nem látok.

A háború dobpergése. Támogatnia kell Amerikát. És ez azt jelenti, hogy ki kell jelentened, hogy Putyin sokkal gonoszabb, mint Hitler. Így szól mindenki. Így mondják a demokraták és a republikánusok habzó szájjal. Tartsátok a gépeinket a levegőben. Készítsék elő az atomfegyvereket. Történetesen a mi nagy főparancsnokunk kedd este érkezik, hogy elmondja háborús helyzetjelentését a Kongresszusnak.

Az időzítés tökéletes.

Fújjátok be a termet metamfetaminnal. A képviselők a folyosó mindkét oldalán húsz másodpercenként fel fognak állni, hogy felharsanjanak a helyesléstől, miközben az öreg Joe - aki tele van pumpálva mindenféle gyógyszerrel, amit az orvosok csak ki tudnak találni, hogy talpon maradjon, és a szája a súgógéphez igazodva működjön - dühödt főparancsnoki szlogeneket zúdít az USA hatalmáról... a hírfejek pedig készen állnak majd arra, hogy az utána következő híradósok magas pontszámokat adjanak neki, és megpróbálják a közvélemény-kutatási számait, egyelőre, az egekbe repíteni... és megfordítani a félidős választásokat...

"Az öregemberben benne volt a dolog. Hűha. Felrázta a házat. Ez aztán az este, Bob. Ez elnöki volt. Mindkét oldal torkaszakadtából üvöltött. És most már motoros bandákról és esetleg kamionosokról is érkeztek hírek, akik Ukrajnába akarnak menni, és segíteni a népnek Putyin ellen harcolni...".

COVID? Védőoltások? Védőoltás okozta halálesetek és sérülések? Újabb CDC hazugságok leleplezése? Kötelezettségek? Szabadság-konvojok? Infláció? Soha nem hallottam róluk. EZ A HÁBORÚ. Tisztítsák meg a fedélzetet. Mindenki a harcálláspontokra! Jönnek az oroszok.

Ha már itt tartunk, hol vannak Ukrajnában? 150.000 katona szállta meg az országot?

18.000 automata fegyvert osztottak ki ukrán állampolgároknak Kijevben?

Akkor mondd meg nekem ezt. Láttál már videófelvételt tényleges fegyveres összecsapásokról ukrán civilek/katonák és oroszok között? Tényleges oda-vissza lövöldözés? (Nem utólagos dolgokat.) Én nem láttam.

 

Mivel az ukrán sajtó magas riadókészültségben van, és az országban milliónyi mobiltelefon működik, mostanra már sok fegyveres összecsapást kellett volna látnom, élőben. Ha vannak ilyenek.

Hallottad már azt a szót, hogy DRONES?

Nem hallottam. Szerintem az oroszoknak vannak drónjaik. De nem. Úgy tűnik, hogy az összes bejelentett légi harc repülőgépek között zajlik, pilótákkal a pilótafülkében. Csinálják a régi módon.

Látták azt a rendkívüli felvételt, amelyen orosz tankok és páncélozott járművek sora robbant fel és csavarodott össze egy csendes úton fényes nappal?

Ki és hogyan pusztította el őket? És a járművekben, vagy azok körül, láttak halott orosz holttesteket? Nem láttam. Szerintem elég sokan voltak. Hová tűntek? Ki vitte el őket, és miért? Ezeket az orosz járműveket Moszkvából távirányították?

Egy nyugalmazott amerikai tábornok a FOX/CNN műsorában azt állította: ezeket az orosz járműveket úgy küldték Ukrajnába, hogy egyáltalán nem gondoltak arra, hogy a vezetőik mit fognak tenni, amikor néhány óra múlva gyorsan kifogy az üzemanyaguk - mivel nincsenek utánpótlási vonalak. És ez volt Putyin haditerve. "Vezessetek, amilyen messzire csak tudtok, lőjetek a fegyvereitekkel magas épületekre, ürítsétek ki az üzemanyag-kapacitást, aztán csak üljetek ott". TÉNYLEG? EZ TÖRTÉNT? VALAKI ELFELEJTETTE AZ UTÁNPÓTLÁSI VONALAKAT? Ezt a forgatókönyvet kellene bevennünk?

Természetesen, mint minden mostani háborúban, az amerikai televíziós riporterek, akik "a helyszínen" vannak Ukrajnában, olyan csendes, kőből épített területeken csinálnak stand up-ot, ahol egyáltalán nem történik semmi, és ezek a "riporterek" New Yorkból és Washingtonból származó sajtóinformációkat közvetítenek. Ez a szokásos. "Kijevbe/Kijevbe küldünk az éjféli járattal, Fred. Ne felejtse el a sisakját. A fülhallgatón keresztül adjuk az AP híreket, te pedig csak ismételgeted őket..."

Közben a NATO magas riadókészültségben van, a nemzetközi fizetési szolgáltatók lezártak bizonyos orosz bankokat és számlákat, valami kormány (az ország nevét nem tudtam) vadászgépeket küld Ukrajnába. Tényleg? Ki fogja vezetni azokat a gépeket? Az ukránok? "Hol van a fék és a gyújtás? Mire valók ezek a gombok?"

 

Esetleg a szállító ország saját pilótákat is biztosít? Ez nagyon gyorsan zűrzavaros lehet. "Francia pilóták lelőttek egy orosz gépet ma reggel. Macron elnök tagadta, hogy ez háborús cselekmény lett volna."

Néhány képviselő azt mondta, hogy mit kellene tennünk? Küldjünk embereket Ukrajnába, hogy érvényt szerezzenek egy repülési tilalmi zónának az ország felett? Részeg volt, hogy elment az esze? Pontosan hogyan lehet ezt betartatni? Szerintem: FEGYVEREK. REPÜLŐGÉPEK.

"Az istenit, itt az ideje, hogy felálljunk és harcoljunk azokkal a ruszkikkal. Elég a pózolásból. Vegyük elő a régi filmeket, amelyekben az iskolásoknak megmutatják, hogyan kell az asztaluk alá bújni, amikor a fejükre hull az atombomba."

Persze, néhány hónappal ezelőtt túl könnyű lett volna azt mondani Putyinnak, hogy Ukrajna soha nem lesz NATO-tag. De a diplomácia sosem működik. Szüntessék fel az egész külügyminisztériumot.

Egy jó háborúra van szükségünk. Kitisztítja a csöveket. Újraéleszti a vért. Javítja a spermaszámot.

"Phil, azt akarom, hogy legalább egy kijevi/kiovi menekült vagy kitelepített személy, vagy akárhogy is hívják őket, amikor a föld alá bújnak - azt akarom, hogy legalább egy ilyen NŐ óránként az országos adásban mesélje el a történetét, mint a Wag the Dogban, mert nincs egy istenverte felvételünk sem az aktuális háborúról, és miért van ez? MEG TUDNÁ NEKEM VALAKI MONDANI? PERCEKIG TARTÓ UTCAI CSATÁKAT AKAROK LÁTNI, ÉS EMBEREKET, AKIK ÖSSZEESNEK."

"Jack, azért nincsenek felvételeink a háborúról, mert olyan helyekre küldjük a riportereinket, ahol nem történik semmi."

"Valóban? Nos, bárhol is folyik a háború, ott vannak emberek mobiltelefonokkal. Hol van az ő videójuk?"

"Fogalmam sincs."

 

Kedves olvasó, háború van. Valamiféle háború. De hogy milyen formája van, és hogy ki mit csinál kivel, és hogyan formálják meg a nyilvánosság számára... és hogy a formálás VAN-e a háború... és hogy pontosan mit jelent ebben az esetben a HÁBORÚ szó... ezek olyan kérdések, amelyeknek a jelenlegi válaszait nem veszem be. Nem veszem be, amit látok. Nem veszem be, amit nem látok.

Ha te vagy én lennénk a FOX/CNN vezetői, akkor ezt tennénk:

"Mike, vonszold ide a segged. Te vagy a legjobb elemzőnk. Látod ezt az Ukrajnáról készült térképet az asztalon? Szeretném, ha bekarikáznál minden kis területet, ahol harcok folynak. Aztán írd alá a neved minden terület alá. Mert ezekre a helyekre fogjuk küldeni az embereinket. Háborús tudósítóknak hívják őket. Ezt fogják csinálni, amikor odaérnek. A háborúról tudósítanak. Tudni akarom, hogy mi történik valójában. És megmutatjuk a közönségünknek. Nem akarok több felvételt látni arról, ami már megtörtént. Hülyének és figyelmetleneknek, és valószínűleg hazugoknak néznek minket. Hazugok vagyunk? Miért kell ezt a kérdést feltennem?"

Tudod, jelentse a HÍREKET. Ahelyett, hogy a dobot ütnénk.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/alhaboru-az-alvilagjarvany-nyomaban

Utálom ezt mondani, de tényleg úgy tűnik, hogy Putyin a megcáfolhatatlanul jófiú ebben az egészben. Őt pedig frusztrálja a "hazugság birodalma".

 

A "hazugság birodalma" akkor jön létre, amikor az egyetemek beszivárognak, és a gyerekeket arra tanítja a törzs, hogy nem az igazság számít, hanem az, hogy az emberek mit hisznek igazságnak. Képzeljünk el egy hírügynökséget vagy politikust, akinek ez az erkölcsi alapja... mit kapunk? "A hazugságok birodalma". Lehet, hogy a KGB-vel nem volt kellemes dolgunk, de nem a hazugságon alapult a működésük. Sok mindenre vakok voltak. Putyin nem nagyon fogja elfogadni a "hazugság birodalmát". BELÁTÁS:

A KGB néhány vezető embere látogatást tett a Brigham Young egyetemen az 1970-es években. Felálltak a művészeti épület tetejére, és lenéztek a parkolóban lévő összes autóra. Azt mondták: "Hűha, a személyzetnek nagyon szép kocsijai vannak". Helyesbítettek: "Azok a diákok autói". Nem hitték el, és inkább azt hitték, hogy az Egyesült Államok az egész országból vittek el autókat, és egy kamu show kedvéért parkoltatták le őket. Ők, még ha olyanok is voltak, amilyenek, nem hitték el, hogy az Egyesült Államok ilyen lehet. Őszintén tévedtek. Nem voltak hazugok. Nagy különbség van az őszinte tévedés és a beteges hazudozás között. És mindennek tetejébe Putyin ezúttal nem is tévedett.

Putyinnak van erkölcse, és "a hazugságok birodalma" szorítja sarokba. Mit fog tenni? Az idő majd megmondja, de én azzal kezdeném, hogy elvágom az Európának szánt olajat és gázt, ha a Nyugat még fricskásabb lesz.

PUTYINT KIRÚGTÁK A WEF-BŐL. Ez egy igazán jó jel. Ha ő mindannyiunk ellensége volt, mint Biden, akkor nem volt "elég jó" benne.

 

Egy csomó ember szarságokat zagyvál arról, hogy mi folyik most Oroszországgal. Ezt lehetetlen tudni. Ezért nevezem ezt az én ízlésem szerinti szarságnak, és rámutatok arra, hogy hol nem találom ki, hogy ti is kitalálhassátok a saját szarságotokat.

Nem találgatok: A támadás kezdete óta nem robbantak fel atombombák, a legutóbbiak, amik felrobbantak, olyanok voltak, amiket pár hete posztoltam, és valószínűleg figyelmeztetés volt. A ma keringő szarságok a múltból újrahasznosított robbanások, néhány lehetséges üzemanyagtartály-robbanással együtt, de semmilyen kontextust, még fényképes kontextust sem adnak. Amikor atombombának neveztem a dolgokat, akkor azok határozottan azok voltak, mert a teljes kontextus ott van, és ez nyilvánvaló.

Nem találgatok: Az amerikai kormány tudta, hogy nukleáris fenyegetés van készülőben, és miután a két atomrobbantás felrobbant, amit néhány hete itt feltűnően posztoltak (bárhol is voltak, most Szibériára gondolok.) Rögtön ezután Pelosi és a fél kongresszus elhagyta az országot, Pelosi pedig méhészkedett a Knesszetbe, ahol beszédet mondott. Ezután Európába utazott, visszatérésének időpontja nincs meghatározva. Az egészet egy szivárgó zsidó lap bizonyítja, amely kiengedte a macskát a zsákból, és erről egy oldallal lejjebb számol be. Nem számít, mit mutatnak be, hogy bizonyítsák, hogy az USA-ban van (a Knesszet-beszéd óta semmi sem volt), de ha úgy döntenek, hogy hamisítják, Pelosi nincs az USA-ban a kormány nagy részével együtt. Az, hogy a két atombomba felrobbanása után szétvált, eléggé bizonyítja, hogy Putyin nem elégedett vele. 2+2, a matek túl egyszerű, nem találgatni.

NEM TALÁLGATÁS: Oroszország veszteségei eltúlzottak. Drudge hülye azt írta, hogy Oroszország 160 tankot vesztett, és hogy ez egy "pusztító veszteség", és azonnal levette. Oroszország haditerve AZ, hogy "160 tankot" veszítsen, ez nem lenne meglepetés vagy probléma, ha megtörténne. Oroszországnak van egy S***tömegnyi tankja, gyártották, gyártották, gyártották, gyártották, és amikor már mindent legyártottak, amire csak szükségük lehetett, akkor még többet gyártottak. Nem tudom, hány ezer tankjuk van, de valószínűleg 12.000 körül lehet, a "tankoknak" nevezhető páncélozott járművek teljes száma 27.000 körül van. Nem nagyszerűek, de nem is szemét, elég jók ahhoz, hogy elvégezzék a munkát.

Nyilvánvaló, hogy az amerikai tankelhárító fegyverek jól működnek az orosz tankok ellen, de ez azt jelenti, hogy az amerikai tankok is megölhetők Oroszország által. Oroszországnak ezen a téren csak azért van fölénye, mert amijük van, az "elég jó" és a számuk hatalmas. AZT MONDVA, Oroszország tényleg veszített 160-at? Valószínűleg nem. Valószínűleg elég sok ukrán harckocsi keveredett bele, mert nem lehet különbséget tenni. Ukrajna orosz tankokat használ.

 

NEM GONDOLOM: Úgy tűnik, hogy egész Európa beszállt abba, hogy Ukrajnát újra fegyverekkel lássa el Oroszország ellen. Ez ROSSZ HÍR, mert ez őket jogos célponttá teszi, és Putyin azt mondta, hogy lecsap. NEM KÉRDÉS: Oroszországot ki fogják rúgni a SWIFT-ből, HA a fenyegetéseknek eleget tesznek, és már most úgy tűnik, hogy ez már megtörtént. NEM KÉRDÉS: Putyin tudta, hogy ez fog történni, és megvédte ezeket a vagyonokat, és nem fagyasztották be őket. Azok az emberek, akik a befagyasztásukat kezdeményezték, feltételezték, hogy nyerni fognak. De nem nyertek. Szóval ez probléma lesz a NATO számára.

NEM TALÁLGATÁS: Oroszország az első órában teljesen megsemmisítette Ukrajna légierejét, és csak EGY gépük maradt, ami egy szomszédos országba repült leszállni, mert az összes ukrajnai leszállópályát megsemmisítették az ELSŐ ÓRÁBAN. Annyira rossz volt, hogy Ukrajnának csak EGY gép jutott a levegőbe, a többi a földön megsemmisült. Ezért NEM KÉPZELEM: Oroszország valójában szétrúgja a segget. NEM KÉRDÉS: Oroszország az első órában elsüllyesztette Ukrajna teljes haditengerészetét. Ez is seggberúgás. NEM KÉRDÉS: Ezért a nyugati média idiótái, akik Oroszországot fogatlannak nevezik, valójában nem lehetnek idióták, hazudnak, és ezt tudják. EZÉRT: NEM KÉRDÉS: Fogd a nyugati sajtó teljes diétáját és dobd ki.

MOST PEDIG JÖHET A TALÁLGATÁS: A pletykák szerint az európai országok nem túl nagyszámú MIG 29-es felajánlása nagyszerű ajánlattal jár - hogy ezeket európai pilóták fogják repülni és Ukrajnán kívüli bázisokról fogják támogatni. NEM KÉRDÉS: Oroszország mindent tud a MIG 29-esekről, és le tudja szedni őket az égről, mint a galambokat. EZÉRT EGY TIPP: Az én tippem az, hogy az ajánlat tartalmazhatott MIG 29-eseket, de azokat nem fogják Ukrajna felett repülni. Ehelyett a legfejlettebb amerikai fegyverek amerikai kezelőkkel most Ukrajna fölött lesznek, és a MIG-29-es sztori csak kamu volt, hogy leplezzék, miért fognak hamarosan annyi orosz célpontot "a semmiből" felrobbantani. JEGYEZD MEG AZ ÉN GYÖNYÖRŰ TALÁLGATÁSOM: AMERIKA MINDENT BELEAD, ÉS EGY MUKKOT SEM FOG SZÓLNI RÓLA.

 

Találgatok: Amerika csalétkekkel fogja megtéveszteni az orosz légvédelmi rendszereket, hogy azt higgyék, hogy lelövik azokat a migránsokat, így a lőszer pazarolódik, és van egy hihető kifogás arra, hogy miért robbannak fel dolgok, amikor az amerikai rendszereket bevetik.

EGY MÁSIK GONDOLAT: Az én tippem az, hogy Kína ki fogja ezt találni, vagy valószínűleg már tudja, és amikor Amerika eszközeit megzavarják, elfoglalják Tajvant. EGY TIPP, CLAUDIA-TÓL: Kína az orosz fedezéket fogja felhasználni, hogy felrobbantja a saját atombombáit, ahol megfelelőnek látja, és Oroszországra fogja kenni. Az én tippem: Izraelnek nagy sikere lesz, ha ugyanezt teszi. Emlékszel a pók művészeti alkotásra, amit pár évvel ezelőtt posztoltam, ahol a pók teste szó szerint úgy nézett ki, mintha valószínűleg egy atombombát rejtene? Az a műalkotás körbejárta az összes fontos országot, és valószínűleg fenyegetés volt, hogy Izrael elhelyezheti a saját atombombáit (amelyek nem pókokban vannak) az áldozat nemzetekben, és Izrael azokat az atombombákat is fel fogja robbantani (amelyek hátrahagytak, miután a pókok eltűntek, amelyek a "tojásait" képviselik), ahol Izrael megfelelőnek látja. Talán még Oroszországgal is atomháborút indít. Oroszország azt fogja kiabálni, hogy "nem mi voltunk", de mit fognak tenni, amikor a radarjuk tele van közeledő ICBM-ekkel? Izrael megkapja a tökéletes samson kivégzést, hogy fedezze az átkozott vax katasztrófájukat. A megtévesztés útján ... ... és a legtöbb atomfegyverük megmarad, mert mindenki más elhasználódott.

Találgatok: Izrael annyira akarja a nukleáris háborút, hogy néhány hamis zászlóval ők maguk fogják inspirálni, ha Putyint nem lehet belekényszeríteni. Vannak vegyes történetek, egyesek szerint Putyin blöfföl, mások szerint komolyan gondolja, de Izrael a joker, ők tényleg meg tudják fejni ezt a helyzetet, és ez már a múltjuk... .

Csak találgatni tudok, de elég nyilvánvaló: a benzinárak az egekbe fognak szökni, bármi is történik, még akkor is, ha egyetlen atombomba sem robban fel. Valószínűleg minden összeomlik. Káosz lesz.

Jön a WHO VaxPass

Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/nachrichten-auf1-vom-28-februar-2022

Orosz ukrán háború az Orosz Föderációban

Orosz ukran konfliktus helyzete: (Felemelkedes csatorna)

https://www.youtube.com/watch?v=G21vBriCCds