A "hazugság birodalma" akkor jön létre, amikor az egyetemek beszivárognak, és a gyerekeket arra tanítja a törzs, hogy nem az igazság számít, hanem az, hogy az emberek mit hisznek igazságnak. Képzeljünk el egy hírügynökséget vagy politikust, akinek ez az erkölcsi alapja... mit kapunk? "A hazugságok birodalma". Lehet, hogy a KGB-vel nem volt kellemes dolgunk, de nem a hazugságon alapult a működésük. Sok mindenre vakok voltak. Putyin nem nagyon fogja elfogadni a "hazugság birodalmát". BELÁTÁS:

A KGB néhány vezető embere látogatást tett a Brigham Young egyetemen az 1970-es években. Felálltak a művészeti épület tetejére, és lenéztek a parkolóban lévő összes autóra. Azt mondták: "Hűha, a személyzetnek nagyon szép kocsijai vannak". Helyesbítettek: "Azok a diákok autói". Nem hitték el, és inkább azt hitték, hogy az Egyesült Államok az egész országból vittek el autókat, és egy kamu show kedvéért parkoltatták le őket. Ők, még ha olyanok is voltak, amilyenek, nem hitték el, hogy az Egyesült Államok ilyen lehet. Őszintén tévedtek. Nem voltak hazugok. Nagy különbség van az őszinte tévedés és a beteges hazudozás között. És mindennek tetejébe Putyin ezúttal nem is tévedett.

Putyinnak van erkölcse, és "a hazugságok birodalma" szorítja sarokba. Mit fog tenni? Az idő majd megmondja, de én azzal kezdeném, hogy elvágom az Európának szánt olajat és gázt, ha a Nyugat még fricskásabb lesz.

PUTYINT KIRÚGTÁK A WEF-BŐL. Ez egy igazán jó jel. Ha ő mindannyiunk ellensége volt, mint Biden, akkor nem volt "elég jó" benne.

 

Egy csomó ember szarságokat zagyvál arról, hogy mi folyik most Oroszországgal. Ezt lehetetlen tudni. Ezért nevezem ezt az én ízlésem szerinti szarságnak, és rámutatok arra, hogy hol nem találom ki, hogy ti is kitalálhassátok a saját szarságotokat.

Nem találgatok: A támadás kezdete óta nem robbantak fel atombombák, a legutóbbiak, amik felrobbantak, olyanok voltak, amiket pár hete posztoltam, és valószínűleg figyelmeztetés volt. A ma keringő szarságok a múltból újrahasznosított robbanások, néhány lehetséges üzemanyagtartály-robbanással együtt, de semmilyen kontextust, még fényképes kontextust sem adnak. Amikor atombombának neveztem a dolgokat, akkor azok határozottan azok voltak, mert a teljes kontextus ott van, és ez nyilvánvaló.

Nem találgatok: Az amerikai kormány tudta, hogy nukleáris fenyegetés van készülőben, és miután a két atomrobbantás felrobbant, amit néhány hete itt feltűnően posztoltak (bárhol is voltak, most Szibériára gondolok.) Rögtön ezután Pelosi és a fél kongresszus elhagyta az országot, Pelosi pedig méhészkedett a Knesszetbe, ahol beszédet mondott. Ezután Európába utazott, visszatérésének időpontja nincs meghatározva. Az egészet egy szivárgó zsidó lap bizonyítja, amely kiengedte a macskát a zsákból, és erről egy oldallal lejjebb számol be. Nem számít, mit mutatnak be, hogy bizonyítsák, hogy az USA-ban van (a Knesszet-beszéd óta semmi sem volt), de ha úgy döntenek, hogy hamisítják, Pelosi nincs az USA-ban a kormány nagy részével együtt. Az, hogy a két atombomba felrobbanása után szétvált, eléggé bizonyítja, hogy Putyin nem elégedett vele. 2+2, a matek túl egyszerű, nem találgatni.

NEM TALÁLGATÁS: Oroszország veszteségei eltúlzottak. Drudge hülye azt írta, hogy Oroszország 160 tankot vesztett, és hogy ez egy "pusztító veszteség", és azonnal levette. Oroszország haditerve AZ, hogy "160 tankot" veszítsen, ez nem lenne meglepetés vagy probléma, ha megtörténne. Oroszországnak van egy S***tömegnyi tankja, gyártották, gyártották, gyártották, gyártották, és amikor már mindent legyártottak, amire csak szükségük lehetett, akkor még többet gyártottak. Nem tudom, hány ezer tankjuk van, de valószínűleg 12.000 körül lehet, a "tankoknak" nevezhető páncélozott járművek teljes száma 27.000 körül van. Nem nagyszerűek, de nem is szemét, elég jók ahhoz, hogy elvégezzék a munkát.

Nyilvánvaló, hogy az amerikai tankelhárító fegyverek jól működnek az orosz tankok ellen, de ez azt jelenti, hogy az amerikai tankok is megölhetők Oroszország által. Oroszországnak ezen a téren csak azért van fölénye, mert amijük van, az "elég jó" és a számuk hatalmas. AZT MONDVA, Oroszország tényleg veszített 160-at? Valószínűleg nem. Valószínűleg elég sok ukrán harckocsi keveredett bele, mert nem lehet különbséget tenni. Ukrajna orosz tankokat használ.

 

NEM GONDOLOM: Úgy tűnik, hogy egész Európa beszállt abba, hogy Ukrajnát újra fegyverekkel lássa el Oroszország ellen. Ez ROSSZ HÍR, mert ez őket jogos célponttá teszi, és Putyin azt mondta, hogy lecsap. NEM KÉRDÉS: Oroszországot ki fogják rúgni a SWIFT-ből, HA a fenyegetéseknek eleget tesznek, és már most úgy tűnik, hogy ez már megtörtént. NEM KÉRDÉS: Putyin tudta, hogy ez fog történni, és megvédte ezeket a vagyonokat, és nem fagyasztották be őket. Azok az emberek, akik a befagyasztásukat kezdeményezték, feltételezték, hogy nyerni fognak. De nem nyertek. Szóval ez probléma lesz a NATO számára.

NEM TALÁLGATÁS: Oroszország az első órában teljesen megsemmisítette Ukrajna légierejét, és csak EGY gépük maradt, ami egy szomszédos országba repült leszállni, mert az összes ukrajnai leszállópályát megsemmisítették az ELSŐ ÓRÁBAN. Annyira rossz volt, hogy Ukrajnának csak EGY gép jutott a levegőbe, a többi a földön megsemmisült. Ezért NEM KÉPZELEM: Oroszország valójában szétrúgja a segget. NEM KÉRDÉS: Oroszország az első órában elsüllyesztette Ukrajna teljes haditengerészetét. Ez is seggberúgás. NEM KÉRDÉS: Ezért a nyugati média idiótái, akik Oroszországot fogatlannak nevezik, valójában nem lehetnek idióták, hazudnak, és ezt tudják. EZÉRT: NEM KÉRDÉS: Fogd a nyugati sajtó teljes diétáját és dobd ki.

MOST PEDIG JÖHET A TALÁLGATÁS: A pletykák szerint az európai országok nem túl nagyszámú MIG 29-es felajánlása nagyszerű ajánlattal jár - hogy ezeket európai pilóták fogják repülni és Ukrajnán kívüli bázisokról fogják támogatni. NEM KÉRDÉS: Oroszország mindent tud a MIG 29-esekről, és le tudja szedni őket az égről, mint a galambokat. EZÉRT EGY TIPP: Az én tippem az, hogy az ajánlat tartalmazhatott MIG 29-eseket, de azokat nem fogják Ukrajna felett repülni. Ehelyett a legfejlettebb amerikai fegyverek amerikai kezelőkkel most Ukrajna fölött lesznek, és a MIG-29-es sztori csak kamu volt, hogy leplezzék, miért fognak hamarosan annyi orosz célpontot "a semmiből" felrobbantani. JEGYEZD MEG AZ ÉN GYÖNYÖRŰ TALÁLGATÁSOM: AMERIKA MINDENT BELEAD, ÉS EGY MUKKOT SEM FOG SZÓLNI RÓLA.

 

Találgatok: Amerika csalétkekkel fogja megtéveszteni az orosz légvédelmi rendszereket, hogy azt higgyék, hogy lelövik azokat a migránsokat, így a lőszer pazarolódik, és van egy hihető kifogás arra, hogy miért robbannak fel dolgok, amikor az amerikai rendszereket bevetik.

EGY MÁSIK GONDOLAT: Az én tippem az, hogy Kína ki fogja ezt találni, vagy valószínűleg már tudja, és amikor Amerika eszközeit megzavarják, elfoglalják Tajvant. EGY TIPP, CLAUDIA-TÓL: Kína az orosz fedezéket fogja felhasználni, hogy felrobbantja a saját atombombáit, ahol megfelelőnek látja, és Oroszországra fogja kenni. Az én tippem: Izraelnek nagy sikere lesz, ha ugyanezt teszi. Emlékszel a pók művészeti alkotásra, amit pár évvel ezelőtt posztoltam, ahol a pók teste szó szerint úgy nézett ki, mintha valószínűleg egy atombombát rejtene? Az a műalkotás körbejárta az összes fontos országot, és valószínűleg fenyegetés volt, hogy Izrael elhelyezheti a saját atombombáit (amelyek nem pókokban vannak) az áldozat nemzetekben, és Izrael azokat az atombombákat is fel fogja robbantani (amelyek hátrahagytak, miután a pókok eltűntek, amelyek a "tojásait" képviselik), ahol Izrael megfelelőnek látja. Talán még Oroszországgal is atomháborút indít. Oroszország azt fogja kiabálni, hogy "nem mi voltunk", de mit fognak tenni, amikor a radarjuk tele van közeledő ICBM-ekkel? Izrael megkapja a tökéletes samson kivégzést, hogy fedezze az átkozott vax katasztrófájukat. A megtévesztés útján ... ... és a legtöbb atomfegyverük megmarad, mert mindenki más elhasználódott.

Találgatok: Izrael annyira akarja a nukleáris háborút, hogy néhány hamis zászlóval ők maguk fogják inspirálni, ha Putyint nem lehet belekényszeríteni. Vannak vegyes történetek, egyesek szerint Putyin blöfföl, mások szerint komolyan gondolja, de Izrael a joker, ők tényleg meg tudják fejni ezt a helyzetet, és ez már a múltjuk... .

Csak találgatni tudok, de elég nyilvánvaló: a benzinárak az egekbe fognak szökni, bármi is történik, még akkor is, ha egyetlen atombomba sem robban fel. Valószínűleg minden összeomlik. Káosz lesz.