2022. március 29., kedd

Kísérleti nyulak vagyunk! - mondta a gyászoló férj

Az asszony egy ritka agybetegségben (Creutzfeldt-Jakob kórban) halt meg a 2. géninjekció után. A férj azt mondta: "Kísérleti nyulak vagyunk." - olvasható Bíró Éva fordításában. (Az eredeti cikk ITT olvasható.)

A 60 éves asszony 2022 február 21-én halt meg, öt hónappal a második Pfizer-injekció után. Azért oltatott, mert a munkában megkövetelték tőle. 4 nappal a 2. injekció után kezdődtek a rosszullétei, röviddel később a bal keze remegni kezdett és hétről hétre rosszabbodott az állapota. Az orvos szorongást diagnosztizált és Xanax-ot írt fel.

December végétől, amikor munkaképtelenné vált, megkezdődött a folyamatos orvoshoz járás, a kivizsgálások, vérvétel, MRT, lumbálpunkció (agyvíz-vétel) és ezután február 12-én megszületett a diagnózis: Creutzfeldt-Jakob kór (kergemarhakór)

A férj elmondása szerint az orvosokat nem érdekelte a lehetséges összefüggés az oltással, viszont a nővérek érdeklődését felkeltette a dolog, miután a "Defender"-ben egy másik esetet is olvastak egy 64 éves floridai asszonyról, aki 3 hónappal az oltást követően hunyt el kergemarhakórban.

https://mediaforras.com/kiserleti-nyulak-vagyunk-mondta-a-gyaszolo-ferj-1479

Patrick Lancaster jelenti Mariupolból

 

Patrick Lancaster volt amerikai katona úgy tűnik, hogy valahol a Donbassz területén él a családjával (nemrég evakuálták őket).

Napi jelentéseket tölt fel a Youtube-csatornájára. Az alábbiakban három videót mutatunk be, amelyeket nemrégiben tett közzé Mariupol és környékének lakosaival készített interjúk alapján.

Emlékeztetjük olvasóinkat, hogy ez a Donbassz (Ukrajna túlnyomórészt oroszok lakta területe, a távol-keleti oldalon), ahol 2014 óta többé-kevésbé folyamatosan történnek atrocitások az ukrán erők részéről ukrán honfitársaink ellen. Anne-Laure Bonnel francia újságírónő erről szóló dokumentumfilmjét még a mainstream francia média sem tudja levetíteni, annyira cenzúrázzák a Donbassz régiót. Az alább látható tudósítás azonban nem éppen meglepő, tekintve, amit a Mariupol kikötőjét bázisként használó neonáci Azov zászlóaljról tudunk.

Az itteni tudósításokat összesítve úgy tűnik, hogy az ukrán hadsereg egyszerűen nem törődik a helyiekkel, nem lövik őket, és nem is adnak nekik segítséget. Inkább úgy tűnik, hogy az Azov zászlóalj az, aki egyértelmű veszélynek teszi ki a lakosokat, szükség esetén pajzsként használja az épületeiket, vagy az utcán lövöldözik rájuk, mert egyszerűen csak próbálnak túlélni a lebombázott területeken. Nem világos, hogy ki ad humanitárius segélyt a helyieknek, de az oroszok voltak azok, akik egy helyi tábort hoztak létre a nők és gyerekek számára.

A Lancaster filmek Mariupol környékén, egy lakónegyedben készültek, közvetlenül a DPR (Donbassz) és Ukrajna többi része közötti "határ" közelében, egy demarkációs ponton, ahol az egyik oldalon ukrán katonák és az Azov zászlóalj (neonáci), a másik oldalon pedig "DPR" vagy orosz csapatok tartózkodnak.

Mariupol egy kikötő az Azovi-tengeren és a Donbassz fő kijárata a tengerhez. Ez tehát egy olyan terület, ahol az Azov zászlóalj koncentrálódik.

https://www.youtube.com/watch?v=kZsWKXDKI-0


Ebben a videóban Lancaster meglátogat egy közeli tábort Mariupol térségében, amelyet a DPR (orosz) erők hoztak létre a helyi lakosok számára, akiknek lakásait és otthonait lerombolták. A nőkről és a gyerekekről gondoskodnak fűtéssel, élelemmel, szállással és egy óvoda-iskolával, míg a férfiaknak magukról kell gondoskodniuk, autókban alszanak, ételt osztanak stb. Mariupol városrészük lényegében elpusztult, és nincs otthonuk, ahová visszatérhetnének. Sokan egy regisztrációs folyamat részesei, ahol elmehetnek, hogy rokonokhoz, Oroszországba, Európába stb. menjenek. Az ágyúzás és a lövöldözés különösen súlyos volt március 1. és március 24. között.

 

Az ukrán fél lényegében békén hagyta őket, "hősöknek" nevezte őket; az orosz fél volt az, aki felállította a táborokat. Eközben az azovi neonácik a lakosok egy részét kitaszították a házaikból, fedezékként használva azokat, tudván, hogy az oroszok nem lőnek civil épületekre. Ezek a lakók lementek az épületek pincéibe, gyakran akár 160 ember is lehetett egy zárt térben. Ha kimentek, hogy ételt főzzenek vagy vizet forraljanak, ahogy kellett, azt kockáztatták, hogy lelőtte őket. Lancaster szemtanúk szerint, akikkel Lancaster beszél.

https://www.youtube.com/watch?v=X1b-RKDHZOo

A videóhoz tartozik egy The Exposé riport is, melynek címe: The Exposé.

Az ukrán erők meg akarják adni magukat, az Azov-erők pedig elkezdtek rájuk lőni - háborúban állnak egymással

Lancaster Sartanába megy, egy kis görög faluba, Mariupoltól kb. 10 km-re keletre. (Úgy tűnik, történelmi okokból sok görög nemzetiségű ukrán él a déli partvidék mentén). Az orosz erők átjárták és elfoglalták ezt a területet, és útközben letartóztattak egy helyi informátort. Úgy tűnik, több tanúvallomás is van arról, hogy az Azov zászlóalj önállóan működik:

Az ukrán katonák üzenetet kaptak, hogy adják meg magukat biztonságban, de amikor néhányan megpróbálták ezt megtenni, az Azov zászlóalj tagjai bejöttek és lelőtték őket. A környéken lakók szerint sokkal valószínűbb, hogy az Azov az, aki túszul ejti a helyieket és/vagy lövöldözik őket. Humanitárius segély érkezett egy helyi iskolába, bár nem világos, hogy ki biztosította azt. Az iskolában jelenleg körülbelül 100 embernek nyújtanak menedéket. Éppen néhány órán keresztül használták az Azov zászlóalj, ahonnan tüzet nyitottak az orosz erőkre, ezáltal az iskola "katonai" célponttá vált. Ezután gyorsan elvonultak, és az iskolát az orosz tűznek kitéve hagyták. Az iskola 2. emelete, amely egykor teljesen működőképes volt, mostanra megsemmisült.

https://www.youtube.com/watch?v=C3h9Paoy-UA&t=1227s

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/patrick-lancaster-jelenti-mariupolbol

Izrael hadserege Ukrajnában, cionista bankárok szerveket szednek ki meggyilkolt ukránokból és oroszokból


https://153news.net/watch_video.php?v=32968

Dr. Irene Caesar távirati üzenetének átirata,

Ez az igazság megmagyarázza, hogy az úgynevezett "ukrán", de a valóságban - az izraeli katonai erők "Ukrajna" területén, miért bombázzák az ukrán állampolgárokat, és bombázták őket 8 (!) éven keresztül. ) 8 év óta bombázzák Donbassz és Luhanszk területén;

miért használják az ukrán fegyvertelen civileket "emberi pajzsként" - az úgynevezett "Ukrajna" egész területén, és nem csak Donbasszban és Luhanszkban;

miért nem engedik ki a humanitárius folyosókon az ostromlott városokból - "Ukrajna" egész területén;

miért nem gondoskodnak a "saját" állampolgáraik élelemmel és vízzel való ellátásáról;

miért tiltják meg az orosz nyelvet az oroszok által (ősidők óta) lakott ukrán területeken élő oroszoknak;

 

 

miért küldte Ihor Kolomojszkij a "Privatbank" páncélozott teherautóit a harctérre, hogy szerveket szedjenek ki ukránokból és oroszokból egyaránt;

miért alkalmazták a tiltott háborús taktikát az elmúlt nyolc évben Ukrajna területén - napalm (fehér foszfor) bombák;

szőnyegbombázás; kazettás bombák - mint a "Tochka U", amelyet az izraeliek éppen most zártak le Donyecknél húsz ember halálával, bár a levegőben részben hatástalanították;

rakéták pontos célzás nélkül;

és mindezen nyolc év alatt - civil objektumok - iskolák, óvodák, civil kórházak és piacok - célzott bombázása.

Összefoglalva: Klaus Schwab de Rothschild "nagy visszaállítása" ugyanaz a GENOCIDÁLIS taktika az európaiakkal és az amerikaiakkal szemben, mint a palesztinai és ukrajnai őslakosokkal szemben.

 

 

A Sátán Zsinagógája által az USA, az Egyesült Királyság és Európa területén, valamint az egész világon végrehajtott "Nagy Újraindítás" ugyanaz az ETNOCIDE, mint a sátáni etnocídium Palesztina és most Ukrajna őslakos népe ellen, akiket újabban "ukránoknak" és "oroszoknak" neveznek, noha történelmileg egy és ugyanaz a nép.

Az izraeliek megtámadták Donbászt és Luhanszkot provokálva az oroszokat. Most az izraeliek produkálják a lehető legnagyobb civil áldozatokat, miközben a New York-i Chábád éjjel-nappal dolgozik az ukrán és orosz áldozatok szerveinek eladásán.

https://thewavematrix.net/en/technology/irene-ceasar/

https://alexandergottwald.com/840/wake-up-or-perish-russian-philosopher-irene-caesar-interviewed-on-nwo-putin-ww3-the-solution/

Izrael szervkereskedelmi atrocitásai Costa Ricában és a világon. Az RT felszívja a cionizmust
https://www.bitchute.com/video/ffRyxy6NYgNE/

A palesztinai népirtás valódi oka. Dr Meno szerint. Egy másik videó törölve a YT-nhttps://www.bitchute.com/video/xn7K5YXk02FZ/

https://www.pokolafoldon.hu/blog/meggyilkolt-ukranok-es-oroszok-szerveinek-begyujtese

A Nagy Kioltás