2021. december 19., vasárnap

FONTOS!!! Az oltóanyag első két összetevője csak kutatási célokra engedélyezett, emberi használatra nem

Beate Bahner német ügyvédnő tegnapi videója a Comirnaty-géninjekcióban található két, engedély nélküli összetevő kapcsán:

"Ma 2021. 12. 19. vasárnap van. Advent 4. vasárnapja, röviddel éjfél előtt. Beate Bahner vagyok, orvosi jogra szakosodott ügyvéd. Egy nagyon sürgős figyelmeztetésem van minden szülő, minden orvos számára és minden olyan résztvevő számára, aki kész gyerekeket 5 és 11 év között vagy akár 18 éves korig oltani.

Egy konkrét életveszély áll fenn a gyerekeknél a Comirnatyval való oltás esetében. A gyerekeket semmi esetre sem szabad beoltani. Minden orvos aki olt és minden más személy, aki ebben részt vesz, büntethetővé teszi saját magát. Büntethetővé teszik magukat a gyógyszertörvény értelmében. A 95. paragrafus szerint azok a személyek, akik kétes gyógyszereket alkalmaznak más embereknél, büntethetőek, mégpedig 3 év szabadságvesztéssel, különösen súlyos esetekben, ami megítélésem szerint itt fennáll, akár 10 év szabadságvesztéssel is.

Hogy a Comirnaty-"oltás" a Biontechtől miért egy kétes orvosság? Mert ennek az oltóanyagnak az előállítása az általánosan elismert gyógyszerészeti szabályok ellen, a gyógyszertörvény 8. paragrafusa ellen vét. És miért vét a 8. paragrafus ellen? Mert a fő összetevők között, melyek bizonyíthatóan a Biontech/Pfizer termékinformációban szerepelnek és lehívhatóak a Paul Ehrlich Intézet weboldaláról és az EMA weboldaláról, van két olyan összetevő, amely egyáltalán nincsen engedélyezve emberi használatra.

 

 

Két anyagról van szó: ALC-0315 és ALC-0159, ezek úgynevezett részecskeképző nanolipidek. Ezeket az anyagokat többek között egy amerikai vállalat, az Echelon Corporation állítja elő. Ez a cég nem egy gyógyszeripari-vállalat, hanem egy technológiai vállalat az automatizálási technológia területén. A speciális tevékenységi köre a mindennapos eszközök hálózatba kapcsolása. Azt kérdezem, mihez kellenek a vírusvédekezés érdekében nanorészecskék és nanolipidek, amik nyilvánvalóan eszközök hálózatba kapcsolására szolgálnak?

Ettől függetlenül ennek a vállalatnak a weboldalán áll az is, hogy ez a két anyag, ami az oltóanyag első két összetevőjeként van megnevezve, csak kutatási célokra engedélyezett, emberi használatra nem.

Ezenkívül a Pfizer legutóbbi biztonsági jelentése maga mondja 2021. 12. 07-én, hogy semmiféle adat nincsen erről a két anyagról. Ezenkívül nincsenek toxikológiai értékelések sem, arról sincsen értékelés, hogy rákkeltőek-e és a más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokról sem.

Ezek nagyon súlyos vétségek az internacionálisan érvényben lévő gyógyszerészeti szabályok a Good clinical practice (GCP) ellen, melyek már évtizedek óta érvényesek. Egy példátlan, szándékos, súlyos és kriminális vétség ezek ellen a szabályok ellen, hogy olyan anyagokkal oltanak, melyek mégcsak engedélyezve sincsenek és semmilyen adat nincsen a besorolásról, hogy mennyire toxikusak, karcinogének stb. És itt nyilvánvalóan egy klinikai tanulmányban vagyunk, ahol emberek milliárdjai, itt Németországban 83 millió ember erről egyáltalán nincsen felvilágosítva.

 

 

Ebből az okból kifolyólag a gyógyszertörvény 8. és 5. paragrafusa elleni vétségek nyilvánvalóak és aki mégis olt, annak ellenére, hogy ezt itt hallja és tudja, az büntethetővé teszi magát. Büntethetővé teszik magukat az orvosok, a szülők, a bírók, a jogi tanácsadók, akik egy családjogi eljárásban a gyerekek mellé vannak kirendelve. Miért? Azért, mert itt emiatt a "gyógyszer" miatt fennáll a súlyos egészségkárosodás, akár a halál veszélye is.

Már most 23-szor több jelentett halálesetünk van a korona-"oltások" miatt, mint a többi több százmillió egyéb oltás miatt az utóbbi 21 évben. 1800 bejelentett haláleset van 9 hónappal az oltások megkezdése után, már 5 halott gyerekünk van a Biontech oltás után. (Németországban) A bejelentési arány csekély, a be nem jelentett esetek száma akár 50-szer, 100-szor magasabb lehet. Lehetséges, hogy már több száz gyerek belehalt a Comirnaty-"oltásba".

Mindannyiukat figyelmeztetnem kell és sürgősen fel is kell szólítanom önöket, hagyják abba a gyerekek oltását és tegyenek meg mindent a gyerekek megvédése érdekében, itt az ő egészségükről és életükről van szó.

Köszönöm, hogy meghallgattak.

JAPÁN: Nincs oltáskényszer - mindenki szabadon dönthet, hogy kéri-e

 

A japán egészségügyi minisztérium ésszerű, etikus megközelítést alkalmaz a Covid-oltásokkal kapcsolatban. Nemrég a vakcinákat szívizomgyulladásra és egyéb kockázatokra vonatkozó figyelmeztetéssel látták el. Megerősítették továbbá elkötelezettségüket a nemkívánatos események jelentése mellett, hogy dokumentálják a lehetséges mellékhatásokat.

A japán egészségügyi minisztérium kijelenti:

„Bár minden állampolgárt arra biztatunk, hogy megkapja a COVID-19 elleni védőoltást, ez nem kötelező. Az oltást csak az oltandó személy hozzájárulásával adjuk meg, a tájékoztatást követően.”

Továbbá kijelentik: „Kérjük, saját döntése alapján vegye fel az oltást, megértve a fertőző betegségek megelőzésének hatékonyságát és a mellékhatások kockázatát. Beleegyezés nélkül nem adható be védőoltás.”

Végül világosan kimondják:

„Kérjük, ne kényszerítsen senkit sem a munkahelyén, sem a környezetében lévőket az oltásra, és ne tegyen hátrányos megkülönböztetést azokkal szemben, akik nem kaptak védőoltást.”

Ezenkívül hivatkoznak egy „Emberi jogi tanácsok” oldalra, amely utasításokat tartalmaz a panaszok kezeléséhez, ha az egyének munkahelyükön oltással kapcsolatos diszkriminációval szembesülnek.

Más nemzetek jól tennék, ha követnék Japán példáját ezzel a kiegyensúlyozott és etikus megközelítéssel.

Ezzel szembeállíthatjuk sok más nyugati országban alkalmazott vakcina-kényszerítést. Az Egyesült Államok egy esettanulmányt mutat be az arctalan bürokratikus hálózat által gyakorolt ​​orvosi kényszer anatómiájáról.

A bürokrácia olyan intézmény, amely hatalmas hatalmat gyakorol feletted, de nincs felelősségi köre. Ez ahhoz az ismerős frusztrációhoz vezet, amely gyakran kis léptékben tapasztalható a helyi DMV-nél, hogy bürokratikus körökben körbejárhatja a problémákat vagy a tisztességtelen gyakorlatokat. Úgy tűnik, hogy egyetlen tényleges személy sem tud segíteni, hogy a dolgok mélyére jusson – még akkor sem, ha egy jó szándékú személy őszintén segíteni szeretne.


https://mediaforras.com/japan-nincs-oltaskenyszer-mindenki-szabadon-donthet-hogy-keri-e-1266

Milliárdosok több millió hektár földet lopnak el a "klímaváltozás" indokával

 

(HAF) Az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testületének (IPCC) legújabb jelentését széles körű nemzetközi riadalom fogadta.

A BBC azt írta, hogy ez "vörös kód az emberiség számára", a New York Times pedig figyelmeztetett: "A forróbb jövő biztos". A Guardian egyik szalagcíme szerint az éghajlat jelentős változásai "elkerülhetetlenek" és "visszafordíthatatlanok", míg a BBC és a Guardian látszólag ünnepelte azt a felmérést, amely szerint 10-ből 4 fiatal már szinte ellenőrizhetetlenül aggódik az éghajlat miatt.

A felmérés szerint a 16-25 évesek közel fele világszerte ódzkodik attól, hogy gyermeket vállaljon annak következtében, hogy szerintük éghajlati válság van, és úgy érzi, hogy a kormányok túl keveset tesznek ennek megakadályozására.

Jönnek a bankárok az ENSZ és a világ kormányai segítségével, hogy végre megmentsék a helyzetet. Az első lépés: Találjuk meg a módját annak, hogy megvásároljuk, birtokba vegyük és pénzzé tegyük a földet, amelyet meg kell őriznünk.

Októberben Whitney Webb újságíró beszámolt az "Intrinsic Exchange Group" (IEG) nevű új csoport által indított egyik tervről, amely azt ígéri, hogy egyszer s mindenkorra megment minket ettől a katasztrófától. Az IEG szerint az ENSZ és az IEG a multinacionális vállalatok, milliárdosok és más befektetők segítségével megmenti a bolygót a biztos kipusztulástól.

Végül is az ENSZ egyszer már elismerte, hogy "a világ üzletei most már az ENSZ ügyei.

 

A jelentésből:

Szeptemberben a New York-i tőzsde (NYSE) bejelentette, hogy kifejlesztett egy új eszközosztályt és tőzsdei bevezetési eszközt, amelynek célja "azoknak a természeti értékeknek a megőrzése és helyreállítása, amelyek végső soron megalapozzák, hogy élet legyen a Földön". A természetes eszközökkel foglalkozó társaságok (NAC) néven ismert eszköz lehetővé teszi olyan szakosodott cégek létrehozását, amelyek "egy adott földterületen előállított ökoszisztéma-szolgáltatások - például a szén-dioxid megkötése vagy a tiszta víz - jogait birtokolják". A természeti értékeket, amelyeket ezek a NAC-k árucikké tesznek, a későbbiekben ők fogják fenntartani, kezelni és termeszteni.

Az Egyesült Államokban a Summit Carbon Solutions nemrégiben kezdte meg a munkát, hogy földterületet szerezzen Észak-Iowában a tervezett Midwest Carbon Express csővezeték számára.

A Summit Carbon Solutions, amely a Summit Agriculture Group egyik ága, áll a 4,5 milliárd dolláros Midwest Carbon Express projekt mögött. Ez lenne a világ legnagyobb szén-dioxid-leválasztási projektje, amelynek célja, hogy évente 12 millió tonna szén-dioxidot juttasson Észak-Dakota nyugati részére, ahol a föld alatt tárolható.

A földtulajdonosok aggodalmukat fejezték ki a Summit Carbon által alkalmazott kisajátítási joggal kapcsolatban, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy a földtulajdonosok beleegyezése nélkül építse meg a csővezetéket.

A kisajátítási jog az, amikor egy kormányzati szerv magántulajdont szerezhet meg közcélú felhasználásra, az érintett földtulajdonosok kártalanítása mellett.

Bár az ilyen kétes ügyletek már évtizedek óta előfordulnak az Egyesült Államokban, ezek az új vállalatok - amelyekkel hamarosan a tőzsdei kaszinóban fognak kereskedni - nem fognak nagyrészt az USA-ban kifosztott földekre összpontosítani.

Állítólag a NAC-k az újonnan megszerzett és pénzzé tett természeti javakból származó pénzeszközöket az éghajlatváltozás elleni küzdelemre fogják felhasználni az esőerdők, hegyek és tavak "megőrzésével", főként külföldön. Azt is megfogadják, hogy megváltoztatják a gazdaságok "hagyományos mezőgazdasági termelési gyakorlatát", hogy hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tegyék azokat.

De a NAC-ok alkotói elismerik, hogy a végső cél az, hogy a természetes folyamatokból, például a fotoszintézisből, trilliárdos nyereséget vonjanak ki, a természeti folyamatokra belső értékeket alkalmazzanak, majd pénzzé tegyék.

"Reményeink szerint a természetes eszközökkel foglalkozó vállalatok tulajdonlása egy olyan lehetőség lesz, amellyel a befektetők egyre szélesebb köre fektethet be valamibe, ami önmagában értékes, de eddig a pénzügyi piacokon nem igazán volt jelen" - mondta Michael Blaugrund, a NYSE COO-ja a NAC-ötlet elindításakor.

Az Intrinsic Exchange Group weboldalán azt állítja, hogy "az intrinzik értéket a még nem azonosított vagy számszerűsített értékek, valamint az olyan értékek, mint a kulturális, társadalmi, esztétikai, spirituális stb. ernyőjeként használják".

A Fortune magazin az indulást követően megjegyezte, hogy az NAC-k a "fenntartható befektetés új formáját" teszik lehetővé, ami számtalan más hírhedt befektetővel együtt a BlackRock vezérigazgatójának, Larry Finknek is megütötte a fülét.

 

... "Cserébe a befektetők hozzáférést kapnak a fenntartható befektetés egy új formájához - egy olyan területhez, amely olyanokat ragadott magával, mint a BlackRock vezérigazgatója, Larry Fink...". írta a Fortune magazin.

2019-ben az IEG összefogott a NYSE-vel - amely maga is kisebbségi részesedéssel rendelkezik -, hogy elindítsa a NAC-k ötletét. Az IEG három legnagyobb befektetője a Rockefeller Alapítvány, a Paul Klingenstein által alapított Aberdare Ventures kockázati tőkecég, amely elsősorban a digitális egészségügyre összpontosít, valamint az Amerika-közi Fejlesztési Bank, amely Latin-Amerika legnagyobb fejlesztési finanszírozási forrása.

Webb szerint az Amerika-közi Fejlesztési Bank és a Rockefeller Alapítvány is részt vesz a központi banki digitális valuták (CBDC) és a biometrikus digitális személyazonosító igazolványok bevezetésében.

Éghajlati pánikkeltés: A bankárok által a bankároknak gyártott és finanszírozott földrablás.
Az IEG jelenleg a Costa Rica-i kormánnyal együtt dolgozik a Costa Rica-i erőfeszítések "kísérleti programjának" irányításán. Andrea Meza Murillo, Costa Rica környezetvédelmi és energiaügyi minisztere azzal érvelt, hogy az IEG-vel közös kísérleti projekt "elmélyíti a természet gazdasági értékének gazdasági elemzését, és tovább mozgósítja a természet fenntartására szánt pénzeszközök áramlását".

Az IEG szerint a terv az, hogy úttörő szerepet vállaljon "egy új, természeti értékeken alapuló eszközosztály létrehozásában, valamint a természeti értékek pénzügyi tőkévé alakításának mechanizmusában". Az új "eszközök" a csoport szerint mindazok, amelyek "lehetővé és élvezetessé teszik az életet a Földön, és magukban foglalják a tiszta levegőt, vizet, élelmiszert és gyógyszereket biztosító biológiai rendszereket".

Egyszerűen fogalmazva, az egész ökoszisztémák és az emberek által belőlük származó előnyök pénzügyi eszközökké válnak. A vagyontárgyak közé tartozik majd az élelmiszertermelés, a turizmus, a tiszta víz, a biológiai sokféleség, a beporzás, sőt a szénmegkötés is. Ezek az eszközök a vállalatok tulajdonába kerülnek, és a Wallstreet-en értékesítik majd a részvényeket.

Amint az IEG megjegyzi, a NAC csak a természeti eszköz kibocsátója, míg a NAC által képviselt eszközöket olyan befektetők vásárolhatják meg, mint a BlackRock. E befektetők között vannak intézményi befektetők, magánbefektetők, magánszemélyek és intézmények, vállalatok, állami vagyonalapok és multilaterális fejlesztési bankok.

Mindez csak akkor lehetséges, ha a föld tulajdonjoga a bankok kezébe kerül.

 

Az IEG honlapjáról:

Webb nemrégiben számolt be arról, hogy november elején a COP26 konferencián a magánbankok és pénzügyi intézmények "iparági vezetésű és az ENSZ által összehívott" szövetsége bejelentette terveit. A csoport neve Glasgow Financial Alliance for Net Zero (GFANZ), és a cél a globális és regionális pénzügyi intézmények - köztük a Világbank és az IMF - szerepének átalakítása a globális pénzügyi rendszer "átalakítására" irányuló szélesebb körű terv részeként.

A csoport saját előrehaladási jelentése szerint a csoport célja, hogy egyesítse ezeket az intézményeket a szövetséget alkotó magánbanki érdekeltségekkel, és létrehozza a "globális pénzügyi kormányzás" új rendszerét.

A NAC-hoz szükséges földterület megszerzéséhez a fejlődő országokat arra kényszerítenék, hogy a szövetség tagjai számára előnyös üzleti környezetet hozzanak létre, és földterületeket nyissanak meg. Ez többféleképpen is megvalósítható, többek között adósság-természetre történő cserével. Ebben a folyamatban egy hitelező ország elengedi egy adós ország kétoldalú államadósságának egy részét, cserébe az adott ország környezetvédelmi kötelezettségvállalásaiért.

Az ilyen csoportok által végrehajtott adósság természetért cserék mértékét Argentínában, különösen Patagóniában már évtizedek óta jól dokumentálták. Az Argentínában és Chilében történtek azonban elhalványulnak ahhoz képest, hogy ez a terv milyen mértékű cserét vonna maga után.

A 2021 áprilisában az Egyesült Államok által összehívott és a világpolitika irányítói által látogatott klímavezetői csúcstalálkozón Argentína utalt egy újabb ilyen csereügyletre. Alberto Fernández argentin elnök azt szorgalmazta, hogy a hitelező országokkal kössenek megállapodást a külföldi adósság egy részének csökkentéséről, cserébe a "környezetvédelmi és éghajlati kötelezettségvállalások" növeléséért.

Más szóval, ha egy latin-amerikai ország tartozik, akkor megnyitja a földjét, hogy kifizesse az adósságot vagy az adósság kamatát. Ezt a folyamatot általában adósságcsapda-diplomáciának vagy egyszerűen csak adósságcsapdának nevezik.

A multilaterális fejlesztési bankok (MDB-k), mint például a Világbank, a fejlődő országok adósságát kihasználva kényszerítik őket az állami vagyon privatizálására. A GFANZ-jelentés szerint a szövetség most ugyanezt az ellentmondásos taktikát próbálja alkalmazni azzal, hogy több deregulációt kényszerít ki a fejlődő országokban, hogy a szövetség tagjai beruházhassanak.

Az 1990-es években a Northface ruházati cég alapítója, Doug Tompkins és második felesége, Kris Tompkins, aki a Patagonia ruházati márka egyik vezetője volt, több mint 2 millió hektárnyi vadont vásároltak Chilében "természetvédelmi erőfeszítések" ürügyén. Tomkins halála után a Tompkins Conservation nevű civil szervezetük hivatalosan is visszaadományozott egymillió hektár földet a chilei kormánynak.

 

A másik módja ennek a földrablásnak az, hogy nagyhatalmú nemzetközi csoportokat, például az ENSZ-t használják fel arra, hogy nyomást gyakoroljanak a fejlődő országokra, hogy az éghajlatváltozás "sürgős életveszélyes" veszélye miatt deregulálják és privatizálják földjeiket.

A GFANZ szövetséget áprilisban John Kerry, Janet Yellen és a Bank of England korábbi elnöke, Mark Carney indította útjára. Carney Michael Bloomberggel együtt a szövetség társelnöke is.

Miközben a világ arra összpontosít, hogy Oroszország állítólag katonai offenzívát tervez Ukrajna ellen, és Kína nyilvánvalóan egy Tajvan elleni támadást próbál, a nemzetek feletti banki elit csendben megszállja az Egyesült Államokat és a világ országait, hogy kifossza erőforrásaikat.

John Kerry nemrégiben megjegyezte, hogy "a világ legnagyobb pénzügyi szereplői felismerték, hogy az energetikai átállás hatalmas kereskedelmi lehetőséget jelent". Boris Johnson úgy jellemezte a GFANZ-t, mint aki felelős azért, hogy kikövezte az utat "a világ bankjainak és pénzintézeteinek egyesítése a nettó nullára való globális átállás mögött".

A GFANZ honlapján felsorolt megbízók között szerepelnek a BlackRock, a Bank of America, a Citi Bank, a Banco Santander és a HSBC vezérigazgatói. A londoni tőzsdecsoport vezérigazgatója és Nili Gilbert, a David Rockefeller Alap elnöke is szerepel a listán.

November közepén Michael Bloomberg rendezte meg az "Új gazdaság" fórumát. Az esemény honlapja szerint a csoport elsősorban az éghajlatváltozással és a COVID-19 vakcinákkal foglalkozik.

"A Covid-19 tükröt tartott a társadalom legnagyobb problémáinak, az éghajlatváltozástól az egyenlőtlenségig, arra kényszerítve az emberiséget, hogy megküzdjön azok következményeivel. De van remény. Még ha a világjárvány még mindig tombol is, az úttörő mRNS-vakcinák sikere, a digitális gazdaság felgyorsulása a zárlatok idején, valamint a kormányzati kiadások életmentésre és a megélhetés javítására való összpontosítása azt mutatja, hogy az emberiség képes nagy kihívásokat felvállalni - és legyőzni -. Az áttörések lehetségesek. A tudomány és a technológia területén a felfedezések új korszakába léptünk."

 

A Bloomberg "New Economy" fórumát Bill Gates, Henry Kissinger és Penny Pritzker vezeti, valamint egy tucatnyi más, multinacionális bankokhoz, például a Goldman Sachshoz kötődő vezetőségi tag. A Kínai Népbank korábbi kormányzója, Zhou Xiaochuan, valamint a Binance alapítója is tagja a testületnek.

a bloomberg "új gazdaság" fórumát bill gates, henry kissinger és penny pritzker vezeti

Whitney Webb-től:

"A COP26 részeként a GFANZ - a konferencia egyik kulcsfontosságú csoportja - közzétesz egy tervet, amelynek célja a "feltörekvő és fejlődő gazdaságokba irányuló magántőkeáramlás" növelése." A szövetség sajtóközleménye szerint ez a terv "az országos platformok fejlesztésére összpontosít, hogy összekapcsolják a nettó zéró mellett elkötelezett, immár hatalmas mennyiségű magántőkét az országos projektekkel, a vegyes finanszírozás kiterjesztésére a MKB-kon [multilaterális fejlesztési bankok] keresztül, valamint a magas integritású, hiteles globális szén-dioxid-piacok fejlesztésére". A sajtóközlemény megjegyzi, hogy ez a "hatalmas magántőke" az a pénz, amelyet a szövetség tagjai a feltörekvő és fejlődő országokban kívánnak befektetni, és amelyet több mint 130 billió dollárra becsülnek, és hogy - e billió dolláros befektetések bevetése érdekében - "a globális pénzügyi rendszert éppen ez a szövetség alakítja át" az őket összehívó csoporttal, az ENSZ-szel összehangoltan"."

 

Az "országplatformot" a GFANZ úgy definiálja, mint egy "köz- és magánszféra partnerségének mechanizmusát egy adott kérdés vagy földrajzi terület körül". Más szóval egy olyan ország, amelynek jövedelmező földterülete van, amelyet tulajdonba vehetnek, pénzzé tehetnek, részvénytársasággá tehetnek, és eladhatnak a New York-i tőzsdén.

Amint azt egy nemrégiben megjelent Bloomberg-cikk dokumentálja, John Kerry, az Egyesült Államok klímavédelmi megbízottja szerint a befektetési bankok, köztük a Goldman és a Morgan Stanley készek 4,16 billió dollárt befektetni az energiaátalakításba a következő évtizedben. "Meg kell találnunk a módját annak, hogy ezt a pénzt be tudjuk vetni" - mondja.

"Ott kell kezdenünk, ahol a legnagyobb a kibocsátás, ha meg akarjuk nyerni a csatát" - mondta Kerry a Bloomberg New Economy Forumon. "Mindannyiunknak képesnek kell lennünk arra, hogy olyan megállapodásokat kössünk, amelyekkel gyorsan kivonulhatunk a szénből".

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/milliardosok-tobb-millio-hektar-foldet-lopnak-el-a-klimavaltozas-indokaval

A klímaváltozást okolják a vakcinák okozta szívkárosodásokért

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Stew Peters újságíró interjút készít Deanna Lorraine politikussal két olyan friss felnőttek és a csecsemők szívkárosodásáról szóló tanulmányról, amelyek pszichológiai problémákat (depresszió és szorongás) és az éghajlatváltozást teszik ezekért felelőssé.

Richard Boutry: A háromszorosan oltottak és a totalitarizmus

Richard Boutry elmondja, hogy a háromszorosan beoltott embereknek mennyire tompa és üres a tekintetük, a bőrük pedig szürkés. Azt is elmagyarázza, hogy ha valami felháborít minket, akkor harciassá válunk, erősek leszünk... Egyetlen szót kell mondanunk gyermekeinknek: FELHÁBORODÁS, ez az a szó, amelynek meg kell határoznia a tudatunkat.

Nemzetgyilkos Jair Bolsonaro a Tömeggyilkos WHO elnökével: a védőoltás nem akadályozza meg a Covidot

Jair Bolsonaro brazil elnök találkozik Antikrisztuskövető Tedros Adhanom WHO-főigazgatóval, és elmagyarázza neki, hogy Brazíliában a kétszeresen beoltott emberek elkapják a Covidot, és meg is halnak. Tedros megerősíti, hogy a gyermekek oltása nem ajánlott.

Az oltások jelentik Tömeggyilkos Biden és Népirtó Antikrisztuskövető Fauci politikájának legnagyobb kudarcát

Tucker Carlson, miután összehasonlította a jelen helyzetet a 2019-es évvel, arra a következtetésre jut, hogy az amerikaiak most szegényebbek, rémültebbek, szomorúbbak és betegebbek, de Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Biden több oltást erőltet, figyelmen kívül hagyva a halálozási adatokat, amelyek sokkal magasabbak, mint az oltás előtt, és az oltatlanokat hibáztatja.

Dr. Elizabeth Eads: Akár 500.000 haláleset is lehet a mérgező génterápia miatt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Elizabeth Eads elítéli a vakcinák nem bejelentett mellékhatásait: meddőség a nőknél, vetélések, szívizomgyulladás, szívburokgyulladás... amelyeket az USA-ban az orvosok nem jelentenek a VAERS-nek.
A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) becslései szerint 500.000 halálesetet okozhattak a vakcinák. Azt is állítja, hogy a covid nem létezik, ez egy számítógépes szekvencia.

Tony Benn: az embereket kétféleképpen lehet irányítani: ijesztgetéssel és demoralizálással

Tony Benn, volt brit parlamenti képviselő elmondja, hogy az önbizalom, az oktatás és az egészség hiánya révén hogyan irányítják a kevesek a demoralizált és rettegő lakosságot, hogy az teljesítse a parancsaikat.

Elon Musk figyelmeztet a mesterséges intelligenciára, amelyet veszélyesebbnek nevezett, mint a nukleáris fegyvereket, és azt mondja: „Egyedül a mesterséges intelligenciával megidézzük az ördögöt”.

Miért építenek a gazdagok gyors ütemben bunkereket.

Jelenleg pánikszerű bunkervásárlás folyik, különösen az Egyesült Államokban, és ez már globális méreteket öltött. Az egyik legnagyobb bunker a denveri repülőtér alatt épült, amely akkora élelmiszerkészlettel rendelkezik, hogy három évig 500.000 embert lehetne vele ellátni.

Haláltáborok Ausztráliában: Segítsenek megállítani ezt a népirtást

Ausztráliában, az Északi területen, ahol az ausztrál őslakosok nagy százaléka él, a hadsereg összetereli és haláltáborokba viszi őket, hogy erőszakkal beoltsák őket. Ez etnikai tisztogatás az ausztrál kormány részéről. Mindez a Covid álcája alatt bevezetett zsarnokság és diktatúra miatt.
Az ausztráliai őslakos közösség nemzetközi segélykérést intézett. Ez egy emberiség elleni háborús bűncselekmény.

A Pfizer meghamisította és eltitkolta a vakcina mellékhatásait a jóváhagyás előtt

A "British Medical Journal" bejelentette, hogy a Pfizer és alvállalkozója, a Ventavia R G csalást követett el a klinikai vizsgálatok szabálytalanságai és a vakcina káros hatásainak elhallgatása miatt, amelyről az FDA-t más úton tájékoztatták, és ennek ellenére a vakcinát sürgősségi használatra engedélyezték.