2021. december 19., vasárnap

FONTOS!!! Az oltóanyag első két összetevője csak kutatási célokra engedélyezett, emberi használatra nem

Beate Bahner német ügyvédnő tegnapi videója a Comirnaty-géninjekcióban található két, engedély nélküli összetevő kapcsán:

"Ma 2021. 12. 19. vasárnap van. Advent 4. vasárnapja, röviddel éjfél előtt. Beate Bahner vagyok, orvosi jogra szakosodott ügyvéd. Egy nagyon sürgős figyelmeztetésem van minden szülő, minden orvos számára és minden olyan résztvevő számára, aki kész gyerekeket 5 és 11 év között vagy akár 18 éves korig oltani.

Egy konkrét életveszély áll fenn a gyerekeknél a Comirnatyval való oltás esetében. A gyerekeket semmi esetre sem szabad beoltani. Minden orvos aki olt és minden más személy, aki ebben részt vesz, büntethetővé teszi saját magát. Büntethetővé teszik magukat a gyógyszertörvény értelmében. A 95. paragrafus szerint azok a személyek, akik kétes gyógyszereket alkalmaznak más embereknél, büntethetőek, mégpedig 3 év szabadságvesztéssel, különösen súlyos esetekben, ami megítélésem szerint itt fennáll, akár 10 év szabadságvesztéssel is.

Hogy a Comirnaty-"oltás" a Biontechtől miért egy kétes orvosság? Mert ennek az oltóanyagnak az előállítása az általánosan elismert gyógyszerészeti szabályok ellen, a gyógyszertörvény 8. paragrafusa ellen vét. És miért vét a 8. paragrafus ellen? Mert a fő összetevők között, melyek bizonyíthatóan a Biontech/Pfizer termékinformációban szerepelnek és lehívhatóak a Paul Ehrlich Intézet weboldaláról és az EMA weboldaláról, van két olyan összetevő, amely egyáltalán nincsen engedélyezve emberi használatra.

 

 

Két anyagról van szó: ALC-0315 és ALC-0159, ezek úgynevezett részecskeképző nanolipidek. Ezeket az anyagokat többek között egy amerikai vállalat, az Echelon Corporation állítja elő. Ez a cég nem egy gyógyszeripari-vállalat, hanem egy technológiai vállalat az automatizálási technológia területén. A speciális tevékenységi köre a mindennapos eszközök hálózatba kapcsolása. Azt kérdezem, mihez kellenek a vírusvédekezés érdekében nanorészecskék és nanolipidek, amik nyilvánvalóan eszközök hálózatba kapcsolására szolgálnak?

Ettől függetlenül ennek a vállalatnak a weboldalán áll az is, hogy ez a két anyag, ami az oltóanyag első két összetevőjeként van megnevezve, csak kutatási célokra engedélyezett, emberi használatra nem.

Ezenkívül a Pfizer legutóbbi biztonsági jelentése maga mondja 2021. 12. 07-én, hogy semmiféle adat nincsen erről a két anyagról. Ezenkívül nincsenek toxikológiai értékelések sem, arról sincsen értékelés, hogy rákkeltőek-e és a más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokról sem.

Ezek nagyon súlyos vétségek az internacionálisan érvényben lévő gyógyszerészeti szabályok a Good clinical practice (GCP) ellen, melyek már évtizedek óta érvényesek. Egy példátlan, szándékos, súlyos és kriminális vétség ezek ellen a szabályok ellen, hogy olyan anyagokkal oltanak, melyek mégcsak engedélyezve sincsenek és semmilyen adat nincsen a besorolásról, hogy mennyire toxikusak, karcinogének stb. És itt nyilvánvalóan egy klinikai tanulmányban vagyunk, ahol emberek milliárdjai, itt Németországban 83 millió ember erről egyáltalán nincsen felvilágosítva.

 

 

Ebből az okból kifolyólag a gyógyszertörvény 8. és 5. paragrafusa elleni vétségek nyilvánvalóak és aki mégis olt, annak ellenére, hogy ezt itt hallja és tudja, az büntethetővé teszi magát. Büntethetővé teszik magukat az orvosok, a szülők, a bírók, a jogi tanácsadók, akik egy családjogi eljárásban a gyerekek mellé vannak kirendelve. Miért? Azért, mert itt emiatt a "gyógyszer" miatt fennáll a súlyos egészségkárosodás, akár a halál veszélye is.

Már most 23-szor több jelentett halálesetünk van a korona-"oltások" miatt, mint a többi több százmillió egyéb oltás miatt az utóbbi 21 évben. 1800 bejelentett haláleset van 9 hónappal az oltások megkezdése után, már 5 halott gyerekünk van a Biontech oltás után. (Németországban) A bejelentési arány csekély, a be nem jelentett esetek száma akár 50-szer, 100-szor magasabb lehet. Lehetséges, hogy már több száz gyerek belehalt a Comirnaty-"oltásba".

Mindannyiukat figyelmeztetnem kell és sürgősen fel is kell szólítanom önöket, hagyják abba a gyerekek oltását és tegyenek meg mindent a gyerekek megvédése érdekében, itt az ő egészségükről és életükről van szó.

Köszönöm, hogy meghallgattak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése