2021. december 15., szerda

HIMLŐ - A KÖVETKEZŐ JÁRVÁNY - GREG REESE

Itt is meg tudod nézni:
https://ugetube.com/watch/uWyweYFWQXsYy3X
Forrás:
https://www.bitchute.com/video/41uOGeSDSe6b/

Hat lépcsőben valósul meg a Nagy Reszet

Kit Knightly: 5 jel, hogy NEM "Omicron"... hanem megfázásod van & PCR-teszt

 

A kormány "új hullámot" hoz létre éppen karácsonyra, és ugyanazt a trükköt alkalmazzák, mint legutóbb.

Eltökélt szándékuk, hogy az "Omicron-változatot" a lehető legijesztőbbnek tüntessék fel, ami azt jelenti, hogy a lehető legtöbb esetet kell megszerezniük, ami azt jelenti, hogy a Covid játékkönyvének elejére kell lapozniuk.

Lépjünk be az "5 jel, hogy lehet, hogy Omicron Covidod van" című cikkbe, amely tegnap jelent meg a Metro-ban, és amelyet több tucat más helyen is megismételtek.

Azoknak, akik morbid kíváncsiságot éreznek, íme az Omicron öt jele:

  • torokkaparás

  • Fáradtság

  • enyhe izomfájdalom

  • száraz köhögés

  • éjszakai izzadás

Az éles eszű olvasó kétségtelenül észreveszi, hogy ezek a tünetek a megfázás minden egyes vírusának tünetei, amelyek évente emberek millióit fertőzik meg világszerte.

Ez csak a régi Simpsons-vicc az "enyhe éhség, időnkénti szomjúság és éjszakai fáradtság", csak elvárják, hogy komolyan vegyük.

 

Nagy az esélye annak, hogy az elmúlt egy évben legalább egyszer vagy kétszer tapasztaltad ezeket a tüneteket. Ez nem jelenti azt, hogy önnek Omicronja volt. Ez nem jelenti azt, hogy az Omicron egyáltalán létezik.

Inkább csak egy trükk, hogy rávegyék Önt, hogy kövesse a kormányzati útmutatást, és a cikk szavaival élve:

rendeljen meg egy ingyenes PCR-tesztet, amilyen gyorsan csak lehet".

A PCR-tesztek megrendelésére szolgáló kormányzati oldal már leállt a több millió kérés miatt. A végtelenségig ismételgettük, hogy ezek a tesztek tudományosan értelmetlenek, és rengeteg téves pozitív eredményt adnak.

Ennek ellenére PCR-tesztek százezreit végzik el olyan embereken, akiknek csak enyhe megfázásos tüneteik vannak, és ezekben az orrtamponokban rejlik a kezdődő "Omicron-hullám".

Ezért mondja Sajid Javid a tévében, hogy az Omicron esetek "drámai növekedésére" számít karácsony előtt, mert meg fogják valósítani.

Aztán valószínűleg a miniszterelnök új korlátozásokat fog bejelenteni... közvetlenül azután, hogy a Parlament a karácsonyi szünetre visszavonul, így azokat nem lehet felülvizsgálni vagy megszavazni.

Ez ugyanaz a régi trükk, újra és újra és újra és újra. Remélhetőleg az emberek hamarosan nem dőlnek be neki.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/5-jel-hogy-nem-omicron-hanem-megfazasod-van-pcr-teszt

"Az elmúlt 100 év legmegdöbbentőbb dokumentuma"

 

Kedves olvasóim, sürgősen szeretném elmondani, hogy itt ülök, olyan sokkoltan, amennyire csak emlékszem, amióta 1987/1988-ban a SPIN nevű rockmagazinnál elkezdtem tudósítani a gyógyszeripari és kormányzati/gyógyszeripari rablásokról.

Életem nagy részét sokkolt, gyakran zavartan, azon tűnődve, hogy hihetek-e a saját szememnek, és próbáltam összeegyeztetni a saját épelméjűségemet ért számtalan támadást azzal, ami lehetetlenül sötét igazságnak tűnik. Évekig úgy dolgoztam fel a könyörtelen erőszakot, mint valamiféle lehetőséget, hogy valamiről lemaradtam. Most már nem így van. Mindenki, aki nem szállt szembe ezzel, bűnrészes a tömeggyilkosságban. Nincs "két oldal". Maga a Pfizer is pontosan meg tudja magyarázni, hogy miért halt meg az összes halottra hulló ember, de úgy érezték, hogy ezt 55 évig el kell titkolni, hogy továbbra is zavartalanul gyilkolhassanak és csonkíthassanak. A tömegmédia a katasztrófa motorja, a sine qua non.

A legtöbb füstölgő fegyver nem igazán füstölgő fegyver, de ez az egy igen.

A "Közegészségügyi és orvosi szakemberek az átláthatósági dokumentumokért" nevű csoport beperelte az FDA-t a Pfizer által a Covid "vakcinával" kapcsolatos mellékhatásokra vonatkozó dokumentumok kiadásáért, amelyek eltitkolásáért a Pfizer 55 évig küzdött, de egy bátor bíró mégis elrendelte a dokumentumok kiadását.

Azt írták a honlapjukon:

"Négy nappal azután, hogy a Pfizer vakcinát 16 év felettiek számára jóváhagyták, az információszabadságról szóló törvény alapján kérelmet nyújtottunk be az FDA-hoz a Pfizer COVID-19 vakcina biológiai termékfájljában szereplő összes adatra vonatkozóan. Most bepereltük az FDA-t, amiért nem adta ki az adatokat. Az alábbiakban a bírósági dokumentumokért és a Pfizer által az FDA-tól kapott dokumentumok előállításáért kattintsunk az alábbi linkre".

Link: https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Istenem!

 

Az EUA "vakcina" kiadását követő 90 napban 1223 halálesetet és 158.000 mellékhatást regisztráltak, beleértve magzati haláleseteket, spontán abortuszokat és egyebeket. Ezt nevezik az ő titkosított, transzhumán Pharma-lingójukban "forgalomba hozatal utáni tapasztalatoknak". [Lásd a fenti linket]

Kinek a tapasztalata? A Pfizeré, vagy a halottaké?

Elfelejtettem ezt észrevenni, amikor néhány nappal ezelőtt megjelent, amiért elnézést kérek. Mark Crispin Miller ma küldte el, és rájöttem, hogy valami hihetetlenül fontos dologról maradtam le. Megnyitottam a dokumentumot, és olvasni kezdtem, miközben az agyam rövidre zárt. Az ember azt hiszi, hogy már mindent látott, de nem.

Hallottam, hogy Alex Jones a héten apoplektikusan beszámolt róla, de valamiért még mindig nem hagytam abba, amit éppen csináltam, és nem mentem oda hozzá. Mike Adams átfogóan beszámolt róla itt.

Általában prózát írok, mondatokat, de most egy hatalmas szikla szavakat dobok le, egy puszta szófelhőt, hogy vizuálisan is érzékelhessék a Pfizer által felháborítóan és könnyelműen "...különleges érdeklődésre számot tartó" "mellékhatások" mértékét. [Megjegyzés: Az események valójában a potenciális események főlistája, amely az összes általuk valaha gyűjtött nemkívánatos eseményt magában foglalja. Lásd a frissítést és a helyesbítést itt.

Ezek az "események" soha nem voltak "különleges érdeklődésűek" a tömegmédia oltóanyag-propagandistáinak védett osztálya számára, de ezek VALÓSAK. Most itt vannak feketén-fehéren, a Pfizer saját dokumentumaiból. Pontosan azt tükrözik, amit mindenki, aki megpróbálta megkongatni a vészharangot, valaha is mondott; Nincs többé rejtély.

Bárki, aki azt mondja, hogy ezek a "vakcinák" biztonságosak, az valahol a hipnotizált, a becstelen és a rosszindulatú között van.

Amint ezek a Pfizer dokumentumok felfedik, a testünk nem más, mint a szadista kísérletezésük terepe, a vagyongyarapodásuk, a teljes önjelölt joguk az élet elpusztítására, miközben milliárdokat, talán trilliókat kaszálnak, és még bűntudatot is ébresztenek végtelen számú áldozatukban, amiért nem népszerűsítik a "vakcinákat", miután megnyomorították őket. Még a halottaktól is elvárják, hogy a túlélő hozzátartozóikon keresztül a sírból is népszerűsítsék a vakcinákat.
Ön mégis "oltásellenes".

 

És ez a sors - teszik világossá - rosszabb, mint a halál.

De már nem kell hinni az "oltásellenzőknek" - itt vannak a Pfizer adatai mindarról, amit ezek a ragadozók "megfigyeltek" az áldozataikon, akiknek az életét állítólag annyira ragaszkodnak a "megmentéséhez", és akik az oltások előtt egészségesek voltak, de a félelem elvarázsolta őket, és a kimondhatatlanul hidegvérű média feláldozta őket:

1. FÜGGELÉK. A KÜLÖNLEGES ÉRDEKLŐDÉSRE SZÁMOT TARTÓ KÁROS ESEMÉNYEK LISTÁJA

1p36 deléciós szindróma; 2-hidroxiglutaric aciduria; megemelkedett 5'-nukleotidáz; akusztikus neuritis; szerzett C1 inhibitor hiány; szerzett epidermolysis bullosa; szerzett epilepsziás afázia; akut bőr lupus erythematosus; repetitile serematosus; br neutrofil dermatózis;Akut petyhüdt myelitis;Akut haemorrhagiás leukoencephalitis;Csecsemőkori akut vérzéses ödéma; Akut vesekárosodás ;Akut makula külső retinopátia; Akut motoros axonális neuropátia ;Akut motoros-szenzoros axonális neuropátia; Akut miokardiális infarktusAkut légzési distressz szindróma ; [megjegyzés: ez úgy hangzik, mint "Covid 19."] Akut légzési elégtelenség;Addison-kór;Trombózis a beadás helyén;Vaszkulitisz az alkalmazás helyén;Mellékvese trombózis;Mellékhatás az immunizálást követően;Ageusia;Agranulocytosis; Légembólia ;Alanin-aminotranszferáz-kóros;Alanin-aminotranszferáz-szint emelkedett; Alkoholos roham; Allergiás bronchopulmonalis mycosis; Allergiás ödéma;Alloimmun hepatitis;Alopecia areata;Alpers-betegség;Alveoláris proteinózis;......................>>>>>>>>>>>

https://pokolafoldon.hu/blog/az-elmult-100-ev-legmegdobbentobb-dokumentuma

A német Ivermectin-protokoll eredményes

A Németországban kidolgozott Ivermectin-protokoll több más szer együttes alkalmazásával eredményesnek bizonyult a szervezetnek a vírusra adott túlzott gyulladásos reakciójának a féken tartására.
A videó megnevezi az alkalmazható szereket és a konkrét dózist

Új tanulmány szerint a Covid-19 vakcina a felelős a gyermekek szívizomgyulladásos esetek 98%-áért

 

Az Amerikai Szívgyógyász Szövetség új tanulmányt tett közzé, amely szerint a gyermekek körében előforduló myocarditis esetek 98%-a a Covid-19 mRNS injekciónak tudható be.

Forrás

Az új tanulmányt az USA több egyetemének, gyermekkórházának és orvosi iskolájának több tucat orvosa és tudósa végezte, és 2021. december 6-án jelent meg az Amerikai Szív Szövetség (AHA) "Circulation" című folyóiratában.

A kutatók 139 gyermeket és fiatal felnőttet vizsgáltak, akiknél 140 esetben merült fel a szívizomgyulladás gyanúja, ebből 49 esetben megerősített, 91 esetben pedig valószínűsíthető volt. A betegek többsége férfi volt (126), a medián életkor pedig 15,8 év.

A szívizomgyulladás a szívizom gyulladása, míg a szívburokgyulladás a szívet körülvevő védőzsákok gyulladása. Mindkettő rendkívül súlyos betegség, mivel a szív létfontosságú szerepet játszik az ember életben tartásában, és mivel a szívizom nem képes regenerálódni. A súlyos szívizomgyulladás szívmegálláshoz vezethet, és éveket veszíthet az ember életéből.

 

Forrás

Az eredmények azt mutatják, hogy a betegek közül 136 betegnél merült fel myocarditis gyanúja, ami a myocarditises esetek 98%-ának felel meg. Az esetek 131 (94%) esetében a Pfizer injekció volt a felelős, 128 esetben (92%) a második adag után.

A kutatók megállapításaikban azt állítják, hogy a leggyakoribb tünet a mellkasi fájdalom volt, amely a betegek 99%-ánál fordult elő, és 26 beteg (19%) került intenzív osztályra az állapot miatt.

Forrás

A brit gyógyszerfelügyeleti hatóság, az MHRA által nemrégiben közzétett frissítés szerint november 17-21-ig 686 esetben jelentettek szívizomgyulladást és 578 esetben szívburokgyulladást a Covid-19 injekciók mellékhatásaként. Ez a 18 354 bejelentett szívbetegség között 290 halálos kimenetelű esetet jelentett.

Ismeretes azonban, hogy a mellékhatásokról súlyos aluljelentések történnek, mivel az MHRA korábban azt állította, hogy a mellékhatásoknak mindössze 10%-át jelentették.

November 29-én 21-én az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége ("UKHSA") elismerte, hogy a Covid injekciók kockázatot jelentenek a szívpanaszok. Az UKHSA klinikai útmutatót adott ki a Covid injekciókkal összefüggő szívizomgyulladás és szívburokgyulladás klinikai eseteinek felismerésének és kezelésének támogatására. Különösen a gyermekek és a 40 év alattiak esetében.

 

Az UKHSA klinikai tanácsának első szakasza - "Háttér" - felsorol néhány fontos pontot. Az ötödik, hogy a kórházba felvett gyermekek nagy százalékában myocarditisszel jár.

Forrás

Szeptember elején a Védőoltási és Immunizációs Vegyes Bizottság ("JCVI") nem tudta igazolni, hogy a kísérleti injekciót gyermekeknek ajánlják. Köztudott, hogy a gyermekek ritkán szenvednek súlyos Covid-19 betegséget, nemhogy életüket veszítenék, és a Covid-19 injekció nem akadályozza meg a fertőzést vagy a fertőzés átadását. Chris Whitty, az angliai főorvos és kollégái döntése a gyermekek beadásáról, valamint a kormány döntése ennek végrehajtásáról példa nélküli volt. Ezt megelőzően mindig a JCVI tanácsát követték.

Most azonban az Omicron nevében megváltoztatták a tanácsot, és minden 12 év feletti gyermeknek felajánlják a második adagot, annak ellenére, hogy a hatóságok tudják, hogy a gyermekeknél sokkal nagyobb valószínűséggel alakul ki szívizomgyulladás a második adag után, amint azt az Amerikai Szívgyógyász Szövetség által közzétett új tanulmány is megerősítette.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/uj-tanulmany-szerint-a-covid-19-vakcina-a-felelos-a-gyermekek-szivizomgyulladasos-esetek-98-aert

2022 június 1-ig meghosszabbították a veszélyhelyzetet az Antikrisztus hűséges hadseregéhez tartozók

 

2022. június 1-jéig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet a magyar nemzetgyilkos Országgyűlés. A népirtó kormány arra hivatkozással kezdeményezte a december 31-ig tartó veszélyhelyzet meghosszabbítását, hogy így biztosítható a hatékony és gyors döntéshozatal ahhoz, hogy a járvány okozta nehézségekre rugalmasan lehessen válaszokat adni.

A törvényjavaslatot 133 igen, két nem szavazattal és egy tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.

A törvény nincs hatással az országgyűlési képviselők választásának tavaszi megtartására (SZÍNJÁTÉK), az országos népszavazások pedig a veszélyhelyzet alatt is lebonyolíthatók.

A veszélyhelyzet alatt hozott kormányrendeletek hatályukat vesztik, ha megszűnik a veszélyhelyzet. Ezért a törvény a jogbiztonság érdekében rendezi ezen intézkedések sorsát is. Döntöttek arról, hogy 2022. június 30-ig lesz érvényben a hiteltörlesztési moratórium.

Meghatározták a gyermeket nevelő magánszemélyek adóvisszatérítésével kapcsolatos szabályokat. A kedvezményt, legfeljebb 809 ezer forintot az adóhatóság jövő év február 15-ig utalja.

Az a hallgató, aki 2020. szeptember 1. és 2021. augusztus 31. között sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül szabott nyelvvizsga-kötelezettség alól.

Meghosszabbították a lejárt okmányok érvényességét. Az új határidő 2022. június 30. A rendelkezés a magyar hatóság által kiállított, Magyarország területén hatályos, 2020. március 11. és 2020. július 3. között lejárt, vagy 2020. november 4. és 2022. május 31. között lejárt vagy lejáró hivatalos okmányokra vonatkozik, ideértve a forgalmi engedélybe bejegyzett műszaki érvényességi időt is.

Átemelik a normál jogrendben a veszélyhelyzet alatt a távmunkával kapcsolatban hozott szabályokat. Lehetővé válik a részbeni távmunkavégzés is. A feleknek továbbra is munkaszerződésben kell megállapodni az otthoni munkavégzésről.

Lehetőség lesz továbbra is arra, hogy az otthon dolgozó munkavállaló havonta a minimálbér 10 százalékáig adómentesen költségtérítést kapjon.

Meghosszabbodik az egészségügyi dolgozók utazási kedvezménye, ők a veszélyhelyzet megszűnése után még 14 napig ingyen utazhatnak.

A veszélyhelyzet alatt lehetőség van arra, hogy a közfeladatot ellátó szervek a közérdekű adatigényléseket hosszabb határidővel teljesítsék. A most elfogadott jogszabály szerint minden ilyen, a veszélyhelyzet megszűnésekor még folyamatban levő igényt a lehető legrövidebb időn belül, főszabály szerint legkésőbb az igény beérkezését követő 45 napon belül teljesíteni kell.

Ha a helyi önkormányzat vagy a nemzetiségi önkormányzat képviselő-testülete a veszélyhelyzet alatt feloszlatta magát, ennek hatálya a veszélyhelyzet megszűnését követően lép életbe. Időközi választást és helyi népszavazást a veszélyhelyzet megszűnését követő naptól lehet kitűzni.

A törvény értelmében a veszélyhelyzet után is felmentést kap a közbeszerzési törvény alól a Magyar Export-Import Bank és a Magyar Exporthitel Biztosító bizonyos szerződései esetén.

Törvénybe iktatták az üzemanyagárak rögzítését 480 forinton november 15-től számítva 3 hónapon keresztül, valamint kiterjesztették a rezsicsökkentést a kis- és közepes vállalkozásokra jövő június végéig. Egy évvel meghosszabbodnak a 2021. november 24-e és a veszélyhelyzet megszűnése közötti időszakban lejárt vagy lejáró építési engedélyek, hogy a járványhelyzet ideje alatt lelassult, esetleg abbamaradt beruházások hatékonyan, fölösleges adminisztrációs terhek nélkül folytatódhassanak, illetve újraindulhassanak.


https://mediaforras.com/2022-junius-1-ig-meghosszabbitottak-a-veszelyhelyzetet-1256

A Moderna szabadalma feltárja a borzadalmat: biofegyverben található nanoszenzor

Forrás videó: https://rumble.com/vq6e3h-moderna-patent-uncovers-horror-nanocensor-contained-in-bioweapon.html?mref=6zof&mrefc=7#

Dr. Ariyana Love visszatér a Stew Peters Show-ba, hogy felfedje a Moderna oltóanyag szabadalmaival kapcsolatos megállapításait, megerősítve a La Quinta grafén-oxid tanulmányt és a globalisták tervét, hogy nano-érzékelőket telepítsenek minden emberi testbe, amelybe csak tudnak.