2022. január 12., szerda

Mikor fogják Tömeggyilkos Sátánfatty Dr. Fauci-t szembesíteni a hazugságaival, amelyek miatt milliók haltak meg?

 

A Veritas dokumentumokból kiderül, hogy a washingtoni bürokratáknak bizonyítékuk volt arra, hogy az Ivermectin és a Hydroxychloroquine hatásos volt a COVID kezelésében - DE EZEKET Eltitkolták a nyilvánosság elől.

Jelenleg 67 Ivermectin COVID-19 kontrollált vizsgálatot végeztek, amelyek 67%-os javulást mutatnak a COVID-betegeknél.

A COVID-19 betegek esetében 298 hidroxiklorokin vizsgálatot végeztek, amelyek 64%-os javulást mutatnak.

A tudományos eredmények ellenére Dr. Fauci és az orvosi elit megakadályozta ezeknek a hatékony kezeléseknek a használatát a coronavírusos betegek esetében.

Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinák feltalálója azzal vádolta Dr. Fauci-t és másokat, hogy hazudtak és több mint 500 000 amerikai halálát okozták azzal, hogy megakadályozták a HCQ és az Ivermectin, valamint más kezelések alkalmazását a COVID-19 betegeknél.

 

 

Dr. Malone-nak igaza van. Jól dokumentált, hogy Dr. Fauci és az USA vezető orvosai összeesküdtek, hogy a hidroxiklorokint kizárják és elítéljék a COVID-19 kezelésként.

Ennek következtében milliók haltak meg.

Amint arról a TGP korábban beszámolt - Nem csak Fauci, hanem az összes vezető amerikai orvos, aki részt vett a hidroxiklorokvin hazugságában.

Dr. Meryl Nass, MD, a The Defenderben hozta nyilvánosságra ezt a történetet. Dr. Nass szerint a legmagasabb egészségügyi tisztviselők mind benne voltak a hidroxiklorokvin elleni összeesküvésben.

Fauci vezeti az NIAID-et, Collins az NIH igazgatója (névlegesen Fauci főnöke), Farrar pedig a Wellcome Trust igazgatója. Farrar is aláírta a Lancet levelét. És ő a WHO K+F Blueprint Tudományos Tanácsadó Csoportjának elnöke, ami a WHO Szolidaritási kísérletének vezetői székébe juttatta, amelyben 1000 akaratlan alanyon túladagoltak hidroxiklorokint annak érdekében, hogy elsüllyesszék a COVID-hez használt gyógyszer alkalmazását.

Farrar dolgozott Vietnamban, ahol rengeteg malária volt, és ott is részt vett a SARS-1 kezelésében. Ezenkívül központi szerepet játszott az Egyesült Királyságban végzett Recovery kísérlet létrehozásában, ahol 1600 alanynak adtak túladagolást hidroxiklorokinnal.

 

 

Még ha Farrarnak a vietnami tapasztalatai alapján nem is volt némi fogalma a klorokin gyógyszerek megfelelő adagolásáról, ő, Fauci és Collins értesülhetett az ilyen túladagolásokról, miután Brazília elmondta a világnak, hogyan adagolták tévesen túl a betegeket a klorokinnal végzett COVID-kísérlet során. A leleplezést a JAMA 2020. április közepén megjelent cikkében tették közzé. A Brazíliában nagy dózisú klorokint kapott alanyok 39 százaléka halt meg, átlagosan 50 éves korukban.

A Szolidaritás és a Recovery hidroxiklorokin-kísérletei mégis júniusig folytak, és csak az extrém dózisok feltárása után álltak le.

Fauci gondoskodott arról, hogy ellenőrizze a COVID kezelésére vonatkozó irányelveket, amelyek a NIAID-től jöttek ki, és mind a klorokin gyógyszerekkel, mind az ivermektinnel szemben ellenjavallt. Fauci NIAID-je lemondta a korai betegségben alkalmazott hidroxiklorokvin-kezelés első nagyszabású vizsgálatát is, miután a várt 2000 alanyból csak 20-at vettek fel.

Mit jelent mindez?

Összeesküvés volt a Nature cikk öt szerzője, valamint az NIH, a NIAID és a Wellcome Trust vezetői között, hogy eltussolják a COVID laboratóriumi eredetét.

  • Daszac, Fauci és mások részvételével összeesküvés történt a természetes eredet elméletének erőltetése érdekében. (Lásd más e-maileket is a közelmúltban megjelentek között.)
  • Összeesküvés volt Daszac részvételével a Lancet-levél megírására és származásának eltitkolására, a természetes eredet elméletének erőltetésére és minden más elképzelés összeesküvés-elméletként való lefestésére. Collin blogbejegyzése ennek a történetnek egy másik darabja.
  • Farrar szorosan részt vett mindkét nagy hidroxiklorokvin-túladagolási kísérletben, amelyekben összesen mintegy 500 alany halt meg.
  • Farrar, Fauci és Collins visszatartotta a kutatási pénzeket, amelyek támogathatták volna a klorokin gyógyszerek és az ivermektin és más újrahasznosított gyógyszerek használatának minőségi kísérleteit, amelyek megfordíthatták volna a világjárványt.
  • Az itt megnevezett négy személy - Fauci, Daszak, Collins és Farrar - szorosan részt vesz a világjárvány létrejöttében, valamint a világjárvány során alkalmazott elhúzódó és helytelen kezelésekben?

A többit itt olvashatja.

 

 

 

Mikor fogják Dr. Fauci-t szembesíteni a hazugságaival, amelyek milliókat öltek meg?

Hétfő este a Project Veritas nyilvánosságra hozta legújabb vizsgálatát, és ez egy BOMBATÖRÉS volt! A Project Vertias soha nem látott katonai dokumentumokat hozott nyilvánosságra a Covid-19 eredetéről, a gain-of-function kutatásról, a vakcinákról, a lehetséges kezelésekről és a kormány azon törekvéséről, hogy mindent eltitkoljon.

Az újonnan kiadott katonai dokumentumok ellentmondanak Dr. Fauci eskü alatt tett vallomásának. A dokumentumokból az is kiderült, hogy az amerikai kormányzat elrejtette a hatékony kezelésekre vonatkozó információkat az amerikai nyilvánosság elől.

Most ez...
A dokumentumok bizonyítékot tartalmaztak arra, hogy az Ivermectin és a hidroxiklorokin hatékony a koronavírus kezelésében. Ezt az információt elrejtették az amerikai nyilvánosság elől.

A Hal Turner Show-n keresztül.

 

 

A Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) számítógépein egy SZIGORÚAN TITKOS mappában tárolt dokumentumok bizonyítják, hogy az Ivermectin, a Hydroxychloroquine és az Interferon gyógyszerek 2020 áprilisában BIZTOSÍTOTTAN "gyógyították" a COVID-19 vírust - a gyógymódokat "Szigorúan Titkos"-ként eltemették.

Ezeknek a dokumentumoknak a felfedése, amelyeket alattomosan tároltak a kormányzati számítógépeken egy SZIGORÚAN TITKOS mappában, bizonyítja, hogy az Egyesült Államok szövetségi kormánya 2020 áprilisában TUDTA, hogy az egész "COVID-19 Pandémia" teljes mértékben gyógyítható volt ezeknek a közönséges gyógyszereknek a használatával.

Íme néhány részlet.

Fejeknek kellene hullaniuk a nyilvánosságra hozatal miatt.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/mikor-fogjak-dr-fauci-t-szembesiteni-a-hazugsagaival-amelyek-miatt-milliok-haltak-meg

A vezeték nélküli technológia az, ami a leggyorsabban pusztítja a bolygót

 

Mobiltornyok az óceán fenekén.

2018-ban a szárazföldön és az űrben nagyon nyilvánosan készültek és reklámozták az antennák millióinak telepítésére irányuló előkészületek az "5G", az "okos városok" és a "dolgok internete" számára. Ezzel egyidejűleg, és minden nyilvánosság nélkül, kormányok, kutatólaboratóriumok, valamint kereskedelmi és katonai érdekeltségek együttműködtek az "intelligens óceánok" és a "víz alatti dolgok internete" (IoUT) létrehozásának tervein. Nem konzultáltak a halakkal, bálnákkal, delfinekkel, polipokkal és e mélységek más lakóival. Az Egyesült Államokban a Nemzeti Tudományos Alapítvány finanszírozta az úgynevezett SEANet projektet. A cél az volt, hogy az óceánok bármely pontjáról vagy az óceánok bármely pontjáról bárhová a bolygón vagy az űrben szélessávú vezeték nélküli kommunikációt tegyenek lehetővé. A víz alatti dolgok internetét úgy tervezték, hogy lehetővé tegye mindazokat a kommunikációs képességeket, amelyeket a szárazföldön is biztosítanak, beleértve a "valós idejű videó streaminget a víz alól".

Az elmúlt három évben tanulmányok özöne jelent meg tudósok és mérnökök tollából az Egyesült Államokban, Kínában, Pakisztánban, Katarban, Dél-Koreában, Spanyolországban, Ausztráliában, Görögországban, Olaszországban, Franciaországban, Marokkóban, Szaúd-Arábiában és máshol. 2020-ban az IEEE Internet of Things Journal különszámot jelentetett meg az Internet of Things for Smart Ocean című folyóiratban. 2019-ben a Sensors folyóirat különszámot jelentetett meg az intelligens óceánról: Emerging Research Advances, Prospects and Challenges (Fejlődő kutatási eredmények, kilátások és kihívások) című különszámot, és ugyanez a folyóirat most egy másik különszámot jelentet meg a víz alatti dolgok internetéről.

 

Néhány olyan tevékenység, amelyeknek állítólag "szükségük van" erre a technológiára az óceánokban:

  • az éghajlatváltozás nyomon követése
  • a szennyezés ellenőrzése és nyomon követése
  • katasztrófamegelőzés, beleértve a szökőár-előrejelző rendszereket
  • óceánkutatás
  • halászat és akvakultúra
  • korallzátonyok kitermelése
  • tektonikus lemezek megfigyelése
  • navigáció
  • globális óceáni kereskedelem
  • olaj- és gázfeltárás és -kitermelés
  • katonai kommunikáció és felügyelet
  • Az óceánok egészén a következő infrastruktúrákat kezdik kiépíteni:
  • érzékelők és antennák ("csomópontok") az óceánfenéken
  • különböző mélységekben lévő csomópontok felszíni csomópontok
  • különböző mélységekben lévő átjátszóantennák, amelyek az adatokat függőlegesen továbbítják az óceánfenékről az óceán felszínére, illetve vízszintesen a csomópontok között.
  • Autonóm víz alatti járművek (AUV)
  • Autonóm felszíni járművek (ASV-k)
  • víz alatti robotok vezeték nélküli felszíni bóják
  • intelligens csónakok és hajók
  • intelligens tengeralattjárók
  • intelligens tengerpartok

Mivel a kommunikáció a víz alatt nehezebben megvalósítható, mint a levegőben, és jobban ki van téve az interferenciának, az óceánokban többféle kommunikációs médiumot használnak különböző sebességű és távolságú adatátvitelre. Akusztikus hullámokat, rádióhullámokat, lézereket, LED-fényt és mágneses indukciót használnak az óceánok adatátvitelére. Jelenleg egy víz alatti GPS-rendszer kifejlesztése folyik. Ezen médiumok többsége csak rövid és közepes hatótávolságú kommunikációra alkalmas. A nagy hatótávolságú kommunikáció az akusztikus hullámokra támaszkodik, és az óceáni szonárban használt technológiához hasonló. Ezeket a technológiákat már ma is forgalmazzák és telepítik a világ óceánjain.

 

A 2022-es Oceanology International konferencián, amelyet március 15-17. között rendeznek meg Londonban, több tucat ilyen cég mutatja be termékeit. A WaterLinked világszerte forgalmazókon keresztül értékesíti a víz alatti érzékelő technológiát, amelyet az akvakultúrában és a víz alatti navigációban használnak. "Wireless Sense™ technológiánk megbízható vezeték nélküli kommunikációt és innovatív tenger alatti szenzormegoldásokat tesz lehetővé" - áll a weboldalukon.

Az EvoLogics víz alatti akusztikus modemeket értékesít, közepes és nagy hatótávolságúakat egyaránt, amelyek "teljes duplex digitális kommunikációt biztosítanak". A SonarDyne International víz alatti akusztikus modemeket értékesít az olaj- és gázipar, valamint a kormányok és a haditengerészet számára. A Voyis rövid és nagy hatótávolságú víz alatti lézerszkennereket értékesít. A GeoSpectrum "integrált, végponttól végpontig tartó akusztikai rendszereket" értékesít olaj- és gázkutatáshoz és katonai célokra. A Dynautics autonóm víz alatti járműveket (AUV) értékesít. A Seaber "készleten kívüli mikro-AUV-okat" értékesít. A Hydromea "az első kötél nélküli víz alatti drónt" forgalmazza. A Mediterraneo Señales Maritimas "adatbójákat értékesít, amelyek érzékelőket integrálnak a dataloggerünkön keresztül, így az adatok továbbíthatók egy távoli állomásra és megjeleníthetők a szoftverünkön". 3D at Depth, Inc. "fejlett tenger alatti LIDAR lézerrendszereket kínál." A Teledyne Marine autonóm víz alatti siklókat, autonóm víz alatti járműveket ("pilóta nélküli robot tengeralattjárók") és "lézerrendszereket értékesít sekély és mélytengeri merüléshez egyaránt".

"Víz alatti robotok nyüzsögnek az óceánban" - áll a Woods Hole Oceanográfiai Intézet weboldalának egyik oldalán. Az intézet kifejlesztett egy akusztikai alapú navigációs rendszert, amely lehetővé teszi, hogy nagyszámú víz alatti robot együttműködjön. "Ahelyett, hogy egyetlen, nagyobb és drágább víz alatti robotot használnánk az óceán egy területének lefedésére, több száz vagy akár több ezer kisebb, olcsóbb robotot szeretnénk, amelyek mind szinkronban tudnak dolgozni" - áll a honlapjukon.

 

Az óceánvédő szervezetek már régóta kampányolnak az óceánok zajszennyezése ellen, de csak most kezdenek tudomást szerezni erről az újfajta támadásról, amely kiterjedésében és nagyságrendjében eltörpülhet minden korábbi zajártalom mellett. A Sea Shepherd környezetvédelmi szervezet egyik kampánya például a "Silencing the Deafening Roar of Ocean Noise Pollution" (Az óceáni zajszennyezés fülsiketítő moraja elhallgattatása). Azt írják: "1953-ban Jacques Cousteau klasszikus emlékiratot publikált a víz alatti felfedezések első napjairól. A könyv címe A csendes világ. Ma az emberi tevékenység megcsúfolja ezt a címet. Az elmúlt évtizedekben a tengeri zajszennyezés exponenciális ütemben nőtt. A hajóforgalomból származó zaj évtizedenként megduplázódik. A cölöpverés, a kotrás, a szonár és a szeizmikus olaj- és gázkutatás tovább fokozza a kakofóniát. A tengeri élővilág, és különösen az akusztikailag érzékeny cetfélék számára ez az antropogén zaj komoly és növekvő fenyegetést jelent. Az óceáni zajszennyezés súlyos stresszt, viselkedésbeli változásokat, maszkolást (azaz a fontos természetes hangok érzékelésének megnehezítését), partra vetődést és a zaj okozta hallásérzékenység elvesztését okozza." Ehhez a keverékhez jön most a víz alatti dolgok internete, amely kezdi elárasztani az óceánokat hanggal, hogy összekapcsolja őket az internettel. Ezt a hangot pedig ugyanazokkal a káros frekvenciákkal fogják impulzusszerűen modulálni, mint a rádióhullámokat, hogy ugyanazokat az adatokat szállítsák.

A nagy távolságok közötti kommunikáció érdekében pedig a forgalomban lévő víz alatti akusztikus modemek némelyike akár 202 decibeles hangerővel is képes kommunikálni. Ez 139 decibelnek felel meg a levegőben. Ez olyan hangos, mint egy sugárhajtómű 100 láb távolságból, és meghaladja az emberi fájdalomküszöböt. Ezek a modemek 7 kHz és 170 kHz közötti frekvencián bocsátanak ki modulált hangot, ami szinte a delfinek teljes hallási tartományát lefedi, mivel a delfinek a hangot vadászathoz és navigációhoz használják.

 

A szonár bálnákra és delfinekre gyakorolt hatásait széles körben nyilvánosságra hozták. De a zajszennyezésnek a halakra és a mélység más lakosaira gyakorolt hatásai ugyanilyen pusztítóak, amint azt Lindy Weilgart az OceanCare számára készített 36 oldalas jelentésében részletezi. 115 kutatási tanulmányt tekint át a zaj 66 halfajra és 36 gerinctelen állatfajra gyakorolt hatásairól. "A legtöbb hal és gerinctelen állat létfontosságú életfunkciókhoz használja a hangot" - írja. "A zajnak a fejlődésre gyakorolt hatásai közé tartoznak a testfejlődési rendellenességek, a nagyobb ikra- vagy ivadékpusztulás, a fejlődési késések, az átalakulás és a megtelepedés késleltetése, valamint a lassabb növekedés... A zaj anatómiai hatásai közé tartoznak a masszív belső sérülések, a statociszták és neuronok sejtkárosodása, ami dezorientációt és akár halált is okozhat, valamint a halláskárosodás....

Az állatok viselkedése riasztási reakciókat, fokozott agressziót, rejtőzködést és menekülési reakciókat mutatott, valamint csökkent a ragadozók elleni védekezés, a fészekásás, a fészekápolás, a fészekápolás, az udvarlási hívások, az ívás, a tojásrakás és a táplálkozás... Egyes kereskedelmi fogások akár 80%-kal is visszaestek a zaj miatt, a nagyobb halak pedig elhagyták a területet.". Ha az új támadás folytatódik, az óceánjaink, és - mivel az óceánok minden élet forrása - bolygónk koporsójába az utolsó szöget üti. Jacques Cousteau már 1970-ben, alig 17 évvel A csendes világ című könyvének megjelenése után, 3 és fél éves felfedezőútjáról visszatérve, amelynek során 155 000 mérföldet tett meg, azt mondta a világnak: "Az óceánok haldokolnak. A szennyezés általános."

"Az emberek nem veszik észre, hogy minden szennyezés a tengerekbe kerül" - mondta Cousteau. "A Föld kevésbé szennyezett. Az eső mossa, ami mindent az óceánokba visz, ahol az élet 20 év alatt 40 százalékkal csökkent. A halak eltűnnek. A növényvilág is." És amit nem mérgeztek meg, azt bányászták ki élelemnek, mintha az óceánok élővilága kimeríthetetlen kincs lenne. "Az óceánokat lekaparják" - mondta. "Eltűnnek a tojások és a lárvák.

 

A múltban a tenger megújította magát. Ez egy teljes körforgás volt. De ez az egyensúly az ipari civilizáció megjelenésével felborult. A garnélarákokat elektromos áramütésekkel űzik ki az odúikból. A homárokat lehetetlen helyeken keresik. Maga a korall is eltűnőben van. Még az Indiai-óceánban is, amelyet kevesen járnak." Az élet az óceánokban ma egy hajszálon függ. Ha a populációcsökkenés üteme folytatódik, 2048-ra szinte már nem is lesz hal az óceánokban.

Az óceánok naponta 24 millió tonna szén-dioxidot nyelnek el, 26%-kal savasabbak, mint a fosszilis tüzelőanyagok elégetése előtt, és az 1970-es évek óta az üvegházhatású gázok által termelt hő 93%-át elnyelték.

A korallzátonyokban a savasodás, az emelkedő hőmérséklet és a fenékvonóhálós halászat által már most okozott károkat a természetnek 100 000 évre lenne szüksége ahhoz, hogy helyrehozza.

A diatómák - az óceáni tápláléklánc alján álló algafaj, amely a világ oxigéntermelésének egyharmadát adja - két évtizede évente több mint 1%-kal csökkennek.

A krill - a kis rákszerű rákfélék, amelyek számos bálna-, pingvin- és fókafaj táplálékának nagy részét teszik ki - populációi az 1970-es évek óta 80%-kal csökkentek.

Az óceánok legmélyebb rétegeiben pedig súlyosan megfogyatkozott az oxigén - olyannyira, hogy a mélyben merülő halak már nem merülnek mélyre, hanem a felszín közelében maradnak, hogy lélegezni tudjanak. A mélytengerben élő halak populációi pedig drasztikusan csökkennek. A felmelegedő óceánok már nem tudnak annyi oxigént tárolni, és a legmélyebb vizek azok, amelyekből először fogy ki az oxigén.

Oregon partjainál nagyszámú fenéklakó rák fulladt meg.

Több mint ezer lamantin halt éhen 2021-ben Florida partjainál, mert az általuk fogyasztott tengeri fű a szennyezés miatt elpusztult.

Az óceánokban pedig annyi műanyag van, hogy az ausztrál halpiacon árult szardíniák szövetének minden grammjában 3 milligramm műanyag van.

 

Bár sok támadás éri az óceánokat és a Földet, a legsürgetőbb támadás, amely a leggyorsabban pusztítja a bolygót, a vezeték nélküli technológia. Ez maga a legpusztítóbb, és ez gyorsítja és koordinálja az összes többi támadást. És az egész vezeték nélküli technológia motorja, beleértve a vezeték nélküli technológiát a szárazföldön, az űrben és az óceánokban, a mobiltelefon. A vezeték nélküli technológia egésze, a 2G-től az 5G-n át a dolgok internetéig és a víz alatti dolgok internetéig, megköveteli, hogy mindenki mobiltelefont tartson a kezében. Ez a rendező, ez a célpont, és nélküle nem folytatódhatna a pusztítás jelenlegi üteme.

Ahogy Hillel mondta kétezer évvel ezelőtt: "Ha nem most, akkor mikor? Ha nem én, akkor ki?"

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-vezetek-nelkuli-technologia-az-ami-a-leggyorsabban-pusztitja-a-bolygot

C19-elmebaj

Az uniós szabályozók és a WHO a COVID-Boosterek alkalmazásának megszüntetésére szólítanak fel, a stratégia sikertelenségére hivatkozva.

 

Az Európai Unió gyógyszerügyi szabályozói kedden figyelmeztettek, hogy a gyakori COVID-erősítés károsan befolyásolhatja az immunrendszert, és azt mondták, hogy jelenleg nincsenek olyan adatok, amelyek alátámasztanák az ismételt adagolást.

Ez egy hónappal azután történt, hogy az uniós gyógyszerügyi szabályozók az Omicron-változattal kapcsolatos aggodalmak közepette azt mondták, hogy "a COVID-19 vakcina emlékeztető oltásokat már három hónappal a kezdeti két oltás után érdemes beadni".

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) szerint a négyhavonta történő további emlékeztető adagok az emberek immunrendszerének túlterhelését és fáradtságot okozhatnak.

Ehelyett az ügynökség azt javasolta, hogy az országok osszák el az emlékeztető oltások közötti időközöket és hangolják össze programjaikat a hideg évszak kezdetével az egyes féltekéken - az influenza elleni védőoltási stratégiák tervei szerint.

 

"Bár a további emlékeztetők alkalmazása része lehet a vészhelyzeti terveknek, a rövid időközönként megismételt oltások nem jelentenek fenntartható hosszú távú stratégiát" - mondta Marco Cavaleri, az EMA oltóanyag-stratégiáért felelős vezetője kedden egy sajtótájékoztatón.

Az emlékeztető oltásokat "egyszer, vagy talán kétszer is meg lehet tenni, de ez nem olyasmi, amiről úgy gondoljuk, hogy folyamatosan meg kellene ismételni" - mondta Cavaleri. "El kell gondolkodnunk azon, hogyan tudunk a jelenlegi világjárványos helyzetből átmenni egy endémiásabb helyzetbe".

Cavaleri szerint több adatra van szükség az Omicron oltóanyagokra gyakorolt hatásáról, és jobban meg kell érteni a jelenlegi hullám alakulását, hogy eldönthessük, szükség van-e az új variánsra specifikus oltóanyagra.

"A nemrégiben közzétett tanulmányok előzetes eredményei azt mutatják, hogy a tüneti betegség elleni vakcina hatékonysága jelentősen csökken az Omicron esetében, és idővel hajlamos csökkeni" - mondta Cavaleri.

"Fontos, hogy a vakcina összetételének megválasztása körül jó megbeszélést folytassunk annak érdekében, hogy ne csak reaktív stratégiánk legyen... és megpróbáljunk olyan megközelítést kidolgozni, amely alkalmas lesz egy jövőbeli változat megelőzésére" - tette hozzá.

A múlt hónapban Cavaleri az EMA nevében úgy nyilatkozott, hogy a "rendkívül aggasztó" fertőzési számok miatt a COVID-erősítő oltást már három hónappal a kezdeti kétadagos kezelés után érdemes beadni.

"Bár a jelenlegi ajánlás szerint az emlékeztető oltást lehetőleg hat hónap elteltével kell beadni, a jelenleg rendelkezésre álló adatok azt támasztják alá, hogy az emlékeztető oltás már három hónappal a befejezést követően biztonságosan és hatékonyan alkalmazható" - mondta Cavaleri egy decemberi sajtótájékoztatón.

 

A WHO arra figyelmeztet, hogy az ismételt emlékeztető oltások nem életképes stratégia az új változatokkal szemben

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) COVID-19 vakcinaösszetétellel foglalkozó technikai tanácsadó csoportja (TAG-CO-VAC) január 11-én arra figyelmeztetett, hogy "az eredeti vakcinaösszetétel ismételt emlékeztető adagjain alapuló oltási stratégia valószínűleg nem megfelelő vagy fenntartható".

A WHO által a COVID vakcinák teljesítményének értékelésére létrehozott szakértői csoport szerint a már meglévő vakcinák újabb adagjainak biztosítása a vírus új törzseinek megjelenésekor nem a legjobb módja a világjárvány elleni küzdelemnek.

A TAG-CO-VAC szerint olyan COVID-vakcinákra van szükség, amelyek a súlyos megbetegedések és a halálozás megelőzése mellett a fertőzés és a fertőzés átvitelét is képesek megakadályozni, és amelyeket ki kell fejleszteni.

Amíg ilyen vakcinák nem állnak rendelkezésre, és ahogy a SARS-CoV-2 vírus fejlődik, a csoport szerint a jelenlegi COVID-vakcinák összetételét frissíteni kell.

A COVID-vakcináknak genetikailag és antigénügyileg közel kell állniuk a forgalomban lévő SARS-CoV-2 variánsokhoz, hatékonyabbnak kell lenniük a fertőzés elleni védelemben, és széles körű, erős és tartós immunválaszt kell kiváltaniuk, hogy csökkentsék az egymást követő emlékeztető adagok szükségességét, mondta a TAG-CO-VAC.

 

"Vége van, emberek" - írta Alex Berenson, a New York Times egykori riportere és bestseller író. "Néhány szerencsétlen izraelit leszámítva, senki sem fog negyedik adagot kapni az eredeti vakcinából".

Berenson írta:

"Mindenki, akinek van szeme, láthatja, hogy nem működik az Omicron ellen - és ha nem kaptál harmadik adagot, akkor ezen a ponton miért is tennéd? Legfeljebb hetekig tartó, marginálisan javuló védelmet kapsz potenciálisan súlyos mellékhatásokért.

"Ehelyett a WHO most olyan vakcinákat ígér/követel, amelyek a jelenleg domináns Sars-Cov-2 törzs alapján készültek. Ez az ígéret ugyanolyan üres, mint az összes többi, amit az egészségügyi bürokraták és a vakcinagyárak tettek."

Berenson megjegyezte, hogy csak az elmúlt évben legalább öt nagyobb "aggodalomra okot adó változat" volt, amelyek közül kettő globálisan dominánssá vált.

"Még az mRNS-vakcinákat sem lehet elég gyorsan kifőzni és szállítani ahhoz, hogy megfeleljenek annak a vírustörzsnek, amelyik dominánssá válik" - mondta Berenson. "A COVID gyorsabb, mint a tudósok."

 

Brit szakértő azt kéri, hogy a COVID-et az influenzához hasonló endémiás vírusként kezeljék

A COVID-ot az influenzához hasonló endémiás vírusként kellene kezelni, és a tömeges oltást az emlékeztető kampány után be kellene fejezni - mondta Dr. Clive Dix, az Egyesült Királyság vakcinákkal foglalkozó munkacsoportjának korábbi elnöke.

A Centers for Disease Control and Prevention szerint az endémia "egy betegség vagy fertőző ágens állandó jelenlétére és/vagy szokásos gyakoriságára utal egy populációban egy földrajzi területen belül", míg a pandémia olyan "ellenőrzésen kívüli" járvány, amely több országban vagy kontinensen terjedt el, és általában nagyszámú embert érint.

"Elemeznünk kell, hogy a jelenlegi emlékeztető kampányt felhasználjuk-e a veszélyeztetettek védelmének biztosítására, ha ezt szükségesnek látjuk" - mondta. "Az Egyesült Királyságban a tömeges lakossági vakcinázásnak most véget kell vetni".

Az Egyesült Királyság COVID-stratégiájának "jelentős újragondolására" szólítva fel Dix arra ösztönözte a minisztereket, hogy "sürgősen támogassák a COVID-immunitás kutatását az antitesteken túlmenően", hogy a B-sejtekre és a fehérvérsejtekre, az úgynevezett T-sejtekre is kiterjedjen.

Dix szerint a vírus terjedéséről a betegség kezelésére kell áttérni, és a jövőbeni célnak a "súlyos betegség progressziójának megállításának kell lennie a veszélyeztetett csoportokban".

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/eu-es-a-who-a-covid-boosterek-megszuntetesere-szolitanak-fel

Hackerek feltörték a Pfizer, Moderna & Pfizer szervereit! Az összes oltóanyag halálozási adat most már nyilvános

 

JÓ HÍREK!!!! A hackerek betörtek az összes gyógyszergyárba és elárulták az összes orvosi adatot a vakcinákról hála Istennek!!!! A nagy ébredés felemelkedett!!! Küldjétek tovább ezt a linket mindenhová!!!!

**Megjeleníti az egyes tételekhez/tételszámokhoz kapcsolódó halálesetek és fogyatékosságok számát = az egyik tétel/tétel relatív toxicitásának jelzése a másikhoz képest.
**Senki sem tudja jelenleg az okát annak, hogy egyes tételek/tételek miért járnak túlzottan sok halálesettel, fogyatékossággal és mellékhatással (akár 50 x). Amíg ezt nem tudjuk, a legjobb, ha óvatosak vagyunk.
**["Batch-code" = "Lot Number" = a szám, amelyet az oltási kártyára írnak.]

 

Itt van a www.howbad.info oldal linkje, ahol az alábbiakban felsorolt élő linkek láthatók. Töltse le és mentse el az összes cikket, ha az oldal leállna!!!

Nézze meg a tételkódját, ellenőrizze a tételkódját

Ez az oldal lelassulhat a nagy forgalom miatt. Létrejött egy biztonsági mentési webhely - HowBadisMyBatch.com a túlterhelés csökkentése érdekében Köszönjük .

!! ÚJ: A tételek lejárati listája megmutatja, hogy mely tételek biológiailag aktívak a placebóval szemben. Lásd a tétel lejárati dátumai oldalt.

!! ÚJ: Nemek közötti különbségek a vakcina hatására. Lásd: Nem

 

**Megjeleníti az egyes tételekhez kapcsolódó halálesetek és fogyatékosságok számát = az egyik tétel/tétel relatív toxicitásának jelzése a másikhoz képest

**Jelenleg senki sem tudja az okot, hogy egyes tételek/tételek miért társulnak túlzott elhalálozáshoz, rokkantsághoz és mellékhatásokhoz (akár 50-szer). Amíg nem tudjuk, jobb óvatosnak lenni

**[" Batch-code " = " Lot Number " = az a szám, amelyet az oltási kártyájára írnak.]

 

Ellenőrizze a kötegkódot (tételszám)

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb információk a Boosterekről

 

Változás a toxicitásban

 

 

 

 

 

 

A tételkódok kódolják a toxicitást?

 

 

 

 

 

 

VAERS adatbázis

 

 

 

Adatforrás

USA-beli adatok: Minden adat a VAERS-től származik, amely több mint 700 000 mellékhatás-jelentést tartalmaz a Moderna, a Pfizer és a Janssen Covid 19 vakcinákról az Egyesült Államokban.

Külföldi adatok: A VAERS adatbázis immár az Egyesült Államokon kívüli országokban található Moderna, Pfizer és Janssen Covid 19 vakcinák adatait is tartalmazza . Ezek az adatok itt találhatók – Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – az utolsó felsorolt ​​táblázat. Ezeket a nem hazai adatokat külföldi szabályozó ügynökségek nyújtották be, és körülbelül 1 000 000 mellékhatás-jelentésből állnak.

Célunk, hogy a VAERS adatait hozzáférhető és hamisítatlan formában mutassuk be, amely az alábbi linkek segítségével könnyen ellenőrizhető

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hackerek-feltortek-a-pfizer-moderna-pfizer-szervereit-az-osszes-oltoanyag-halalozasi-adat-most-mar-nyilvanos

Genetikai háború az emberiség ellen, csak a tisztavérűek maradnak életben.

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Az emberi faj jövője a tiszta vérűeké, a beoltottak vére fertőzött, a szervezet elkezd tüskefehérjét gyártani, és a DNS javító mechanizmusát 90%-ban elnyomja.
Ráadásul amikor a Mély Állam a bukás szélére jut,megteheti, hogy drónokkal elterjeszti a himlő kórokozóját, majd több százmilliárd dollárt folyósíthat olyan vállalatoknak, mint a Merck és a Pfizer, himlő elleni vakcinákra.

Tudományos tanulmányok: A természetes immunitás jobb védelmet nyújt, mint a védőoltás, ami a Fenevad bélyege

Olyan hivatalos orvosi folyóiratok, mint a Lancet, a The New England Journal of Medicine stb. számos tanulmányt közölnek, amelyekből kiderül, hogy a vakcinák nem nyújtanak tartós védelmet, és hogy a vírus minden új változata leginkább a teljesen beoltottakat fertőzi meg. Az oltást követő halálesetekre és mellékhatásokra is kitérnek.

Bíróságok 34 000 gyermek beoltását állítják le Los Angelesben

A Los Angeles-i iskolaszék beleegyezett abba, hogy 2022 őszéig elhalasztják a Covid-19 oltási rendelet végrehajtását a diákok számára, így több mint 30 ezer diák nem fog önálló, online tanulásra kényszerülni, mivel az oltást semmiképpen nem kapják meg.

Hírességek a vakcinák ellen. VII-ik rész

Olyan hírességek, mint Sylvie Boucher, Lara Logan, Pete Hegseth, Jedediah Bila és mások kifejtik, hogyan dönti le a hazugságokat és a megtévesztéseket a mérgező vakcinák által érintettek száma, hiszen emberek ezrei és ezrei panaszkodnak nagyon súlyos és nagyon komoly mellékhatásokra, és sokan meg is halnak.

Dr. Maria Hubmer-Mogg: Ébredés Ausztriában - Együtt erősebbek vagyunk

Del Bigtree interjút készít Dr. Maria Hubmerrel, aki elítéli és a náci Németországhoz hasonlítja az ausztriai helyzetet, a lezárásokat és az akár évi 3600 eurós büntetést, azoknak, akik nem oltatják be magukat, sőt, a beoltatlanok akár 4 hét börtönbüntetést is kaphatnak. Bízik abban, hogy kiderül az igazság, mivel úgy látja, hogy Ausztriában és a világban nagy ébredés zajlik.

Richard Boutry: Ellenállás Ausztriában és az új covid vallás

Richard Boutry azt mondja, hogy az egész oltási ideológia egy újfajta vallás, ez az új sátán, és Ausztria az a hely, ahol a kísérleteket végzik, bár még mindig vannak emberek, akik ellenállnak a kormányokkal szemben, azon tűnődve, hogy hová

Andrew Cuomo ellen vádat emeltek: meghamisította a New York-i Covid haláleseteket

Andrew Cuomo volt New York-i kormányzó eltorzította és manipulálta a Covid-járvány idején az idősotthoni halálesetek számát. Most mindez a manipuláció napvilágra került, és Cuomo kénytelen visszafizetni azokat a milliókat, amelyeket a Covid-hibáról szóló memoárjából szerzett.

A Covid vakcina után elhunyt pilóták száma 2021-ben 20-szor több,

Számos súlyos reakció lép fel repülőgép járatokon az oltás után: utasok halála, légiutas-kísérők súlyos reakciókkal, pilóták súlyos utóhatással, és több mint 100 pilóta, akik az oltás után meghaltak, amit azért vettek fel, hogy ne veszítsék el az állásukat.

Amerikai tűzoltók: Az emberi és polgári jogokért és a szabadságunkért harcolunk

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

John Knox, a "Tűzoltók a szabadságért" egyik fő szóvivője az Egyesült Államokban azt nyilatkozza, hogy a kötelező oltást nem lehet kikényszeríteni, és hogy sok kollégát erőszakkal kényszerítettek rá. Ez az emberi és polgári jogokért folytatott küzdelemről szól. A legfontosabb dolog a szabadságunk megőrzése.

A Pfizer a CNN segítségével gyermekműsorokban reklámozza a vakcinát a gyerekeknek

Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinák feltalálója azt állítja, hogy a Pfizer megvesztegette a CNN-t, és arra használja fel, hogy közvetlenül a gyerekeknek reklámozzon, és gyermekműsorokon, például a Szezám utcán keresztül ösztönözze őket az oltásra.

Vigyázat! Több vetélés és csecsemőhalálozás az anyák oltása után

Angol temetkezési vállalkozó tanúsítja, hogy a halálesetek száma az oltás kezdete óta emelkedni kezdett. Elmondja, hogy sok újszülöttet látott már a hullaházakban, a szokásos tízszeresénél is többet. A legtöbb vetélés a terhesség alatt beoltott anyákat érinti.

Richard Boutry: Semmi sem állíthat meg minket, nem engedünk a fenyegetéseknek és a zsarolásnak

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Richard Boutry bejelenti, hogy 24 órás élő maratont sugároznak a világ minden tájáról érkező orvosok, akik üzenetükkel megvilágítják a világot. A "nagy áruló" néven is ismert Nemzetgyilkos Valérie Pécresse jelöltet Tömeggyilkos Macron utódjaként említi, akit a háttérhatalom helyezett oda, és Franciaországot káoszba fogja vezetni . Az igazság nagyon hamar kiderül, a zsarolás ellenére nem fogunk engedni, és a végsőkig harcolni fogunk.

Tömeggyilkos Biden CovID-politikája kudarcot vallott és a világjárvány a végéhez közeleg

A valóság az, hogy Nemzetgyilkos Joe Biden politikája kudarcot vallott, és ahelyett, hogy elfogadnák és foglalkoznának vele, egy új "omikron" változattal riogatnak minket, és az oltatlanokat hibáztatják... pedig Dr. Scott Atlas, a Fehér Ház korábbi koronavírus-tanácsadója elmagyarázza, hogyan fejlődik egy pandémia, a vírus mutációi, amíg eléri az "endémiás" stádiumot, vagy a pandémia mint olyan eltűnésé

Az LMBTQ Valódi Arca

A Pfizer vezérigazgatója elismeri, hogy a jelenlegi vakcina nulla védelmet nyújt a Covid-19 ellen.

 

Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Albert Bourla úgy hangzott, mintha egy vírusirtó szoftver frissítését jelentette volna be, és mivel a Pfizer Covid injekciójának két adagja csak "nagyon korlátozott védelmet nyújt, ha egyáltalán nyújt", három adag pedig csak ésszerű védelmet nyújt az Omicron ellen, a Pfizer márciusra elkészül az injekció új, "1.1-es verziójával".

Népirtó Sátánfatty Bourla állatorvos és a Pfizer vezérigazgatója. Ő is egyike azoknak az emberiség elleni bűncselekmények elkövetőinek, akiket egy brit csapat által a Nemzetközi Büntetőbírósághoz benyújtott panaszban megneveztek.

"Szóval - és tudjuk, hogy a vakcina két adagja nagyon korlátozott védelmet nyújt, ha egyáltalán nyújt védelmet. A három adag, az emlékeztetővel együtt, ésszerű védelmet nyújt a kórházi kezelés és a halálozás ellen - és ez, ismétlem, szerintem nagyon jó - és kevesebb védelmet a fertőzés ellen.

"Most a vakcinánk új változatán dolgozunk - az 1.1-es, hadd fogalmazzak így -, amely az Omicronra is kiterjed. És természetesen várjuk a végleges eredményeket. A vakcina márciusban lesz kész. A vakcinát pedig képesek leszünk tömegesen előállítani" - mondta Bourla hétfőn a Yahoo Finance-nak.

Az Omicron-t lefedő új COVID-19 vakcina "márciusra elkészül", mondja a Pfizer vezérigazgatója
A fenti klip egy részlet a Yahoo Finance által készített interjúból. A teljes interjút megtekintheti és a leiratot ITT olvashatja.

 

Ez ellentmond a Pfizer egy hónappal korábbi sajtóközleményének, amely bejelentette: "Az előzetes laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy a Pfizer-BioNTech Covid-19 vakcina három adagja semlegesíti az Omicron variánst (B.1.1.529 vonal), míg két adag jelentősen csökkent semlegesítési titereket mutat".

Pfizer and BioNTech Provide Update on Omicron variant, Pfizer Press Release, 8 December 2021, retrieved 11 January 2021.

Egy hónap múlva egy harmadik "emlékeztető" dózis hatékonysága a "variáns semlegesítéséről" a kórházi kezelés és a halálozás elleni "ésszerű védelemre" csökken. Márciusig még két hónap van hátra, talán addigra a Pfizer azt fogja szorgalmazni, hogy - az 1.0 verzió három adagja mellett - mindenki kapjon legalább egyet az 1.1-es verzióból, valamint az 1.2-es és az 1.3-as verzióból is.

 

Mi a közös az oltáspártiakban és az oltásellenesekben?

Mindketten soha nem lesznek teljesen beoltva.

Milyen összetevők lesznek az 1.1-es verzió injekcióiban? A génterápiás gyógyszerek következő verziója mire fogja utasítani a testünk sejtjeit, hogy állítsák elő? Milyen mellékhatásaik lesznek? Mik lesznek a hosszú távú és generációk közötti hatások? Kipróbálják-e őket, mielőtt a lakosságra szabadítják őket? Veszélyesebbek lesznek-e, mint az 1.0 verzió? Hány adaggal több? Hány verzióval több? Mi kell ahhoz, hogy az emberek azt mondják: "Nem, ennek vége - most! Ez az én testem, nem a tiéd"?

Csak a Pfizer-BioNTech-hez kapcsolódó cikkeink az elmúlt évben megdöbbentő történetet mesélnek. Bárki számára, aki azt hiszi, hogy a Pfizer Covid-programja tisztességes és nemes, érdemes elolvasni, még ha csak az alább felsorolt címeket is:

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-vezerigazgatoja-elismeri-hogy-a-jelenlegi-vakcina-nulla-vedelmet-nyujt-a-covid-19-ellen

2020. december 3 A Pfizer kutatási részlegének vezetője: A Covid Vaccine a nők sterilizálása LINK
2021. január 27 Az Emberi Jogi Bizottság kijelenti, hogy a Pfizer „emberi kísérletet” végez LINK
2021. február 25 Az immunológus szerint a Pfizer jab Alzheimer-kórt és demenciát okozhat LINK
2021. március 29 Hongkong felfüggeszti a Pfizer mRNS Covid vakcinát LINK
2021. április 2 Mindössze nyolc hét alatt 700%-kal nőtt azoknak a nőknek a száma, akik elveszítik születendő gyermeküket a Pfizer Covid vakcina beadása után LINK
2021. április 16 A Pfizer vezérigazgatója szerint 12 hónapon belül valószínűleg szükség lesz a harmadik Covid vakcina adagjára LINK
2021. május 17 A Pfizer dokumentuma megerősíti a „vakcina kiürítésével” kapcsolatos aggodalmakat, miután nők ezrei számoltak be rendszertelen vérzésről és vetélésről LINK
2021. május 30 Megdöbbentően a gyermekek 86%-a szenvedett nemkívánatos reakciót a Pfizer Covid vakcinára a klinikai vizsgálat során LINK
2021. június 9 A Pfizer kihagyta a kritikus tesztelést, és megsértette a Covid-oltás minőségi szabványait LINK
2021. július 23 Az izraeli egészségügyi minisztérium megerősítette, hogy a Pfizer vakcina haszontalan a Covid-19 vírus terjedésének megelőzésében LINK
2021. augusztus 23 Az FDA teljes jóváhagyást ad a Pfizer-BioNTech Covid-19 vakcinának LINK
2021. szeptember 3 A Pfizer vezérigazgatója szerint az 5-11 éves gyermekeknél végzett Covid-19 oltási kísérletek szeptemberben befejeződnek LINK
2021. szeptember 7 A Pfizer, a Merck kísérleteket indított az új orális Covid-19-gyógyszerekre, amelyeket védőoltással együtt kell bevennie LINK
2021. szeptember 23 A FOI feltárja, hogy az Egyesült Királyság Gyógyszerfelügyeleti Hatósága soha nem vizsgálta meg a Pfizer Covid-19 vakcina vizsgálati adatait a sürgősségi felhasználási engedély megadása előtt LINK
2021. szeptember 28 A Pfizer azt állítja, hogy a Covid-19 vakcina biztonságos a gyermekek számára, de megbízhat bennük? Mondták már ezt korábban, majd 200 gyereket öltek meg és nyomorítottak meg egy kísérleti gyógyszerkísérlet során LINK
2021. október 2 A Pfizer Covid-19 vakcina csak sürgősségi engedélyt kapott gyermekek kezelésére, mert a Pfizer manipulálta a vizsgálati adatokat és súlyos jogsértéseket követett el LINK
2021. október 25 A Pfizer elhallgattatta a kormányokat, állami vagyont keresett a Covid-19 elleni oltások ösztönzésére és a vállalati nyereség maximalizálására LINK
2021. november 1 Miért változtatta meg a Pfizer a gyermekeknek szánt Covid-19 vakcina összetételét, hogy olyan összetevőt tartalmazzon, amely stabilizálja a szívrohamban szenvedőket? LINK
2021. november 1 KORRUPCIÓ: Az FDA-bizottság azon tagjai, akik jóváhagyták a Pfizer Covid-19 vakcinát gyermekeknek, pénzügyi kapcsolatban állnak a Pfizerrel LINK
2021. november 7 Dr. David Healy professzor: „Ha belenéz a Pfizer motorháztetője alá, az nem tudomány, hanem üzlet. És ez a problémánk” LINK
2021. november 9 A British Medical Journal jelentése feltárja, hogy a Pfizer meghamisította a Covid-19 vakcina adatait a klinikai vizsgálatok során LINK
2021. november 11 A Pfizer vezérigazgatója „bûnözõkkel” címkézi meg azokat a szakembereket, akik kihívják a hivatalos narratívát LINK
2021. november 12 A svéd orvosok be akarják tiltani a Pfizer Covid-19 vakcináját, miután kiderült az alvállalkozói csalás LINK
2021. november 13 A Pfizer klinikai vizsgálati adatai határozottan azt mutatják, hogy a Covid-19 vakcina a recipiensben szerzett immunhiányos szindrómát okoz. LINK
2021. november 14 Bill Gates jelentős részesedéssel rendelkezik mind a Pfizerben, mind a Modernában, de ő az Egyesült Királyság Gyógyszerszabályozási Hatóságának elsődleges finanszírozója is, és ez az oka annak, hogy a gyerekek most halnak meg. LINK
2021. november 20 A Pfizer szerint a Covid-tabletta HIV-gyógyszerrel történő használata akár 89%-kal csökkenti a halálozás kockázatát; ez annak beismerése, hogy a Covid-oltások szerzett immunhiányos szindrómát okoznak? LINK
2021. december 2 Az őrület meghatározása – A BioNTech vezérigazgatója szerint a Fully Vaccinated megfertőződhet az Omicronnal; ezért fontos beszerezni a Boostert LINK
2021. december 14 A Pfizer vezérigazgatója szerint a vártnál hamarabb lesz szükség a negyedik Covid-19 vakcina emlékeztetőre LINK
2021. december 16 HK kutatók: A Pfizer BioNTech Covid-19 vakcina 32-szer kevésbé hatékony az Omicron ellen LINK
2021. december 21 A Blackrock, a Vanguard és a Pharma vezetői megölnek egy válságot, amiben segítettek LINK
2021. december 23 A Pfizer/BioNTech Covid injekciók mind az adaptív, mind a veleszületett immunválaszokat újraprogramozzák

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-vezerigazgatoja-elismeri-hogy-a-jelenlegi-vakcina-nulla-vedelmet-nyujt-a-covid-19-ellen

Háború van?

Igen, háború van.

Percepciós hódító háború dúl a kibertérben.

Ehhez félelemmel "oltják be" a lakosságot, hogy fogékonyabbá váljanak percepciós manipulációs eszközök befogadására.

SzK: Steve James aneszteziológus szakorvos megkérdőjelezi Sajid Javid propagandáját

Forrás: Szkeptikus Kerekasztal---- https://fb.watch/avP58zobjO/